Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :) !

Meme, örülök, hogy tegnap már könnyebben sikerült megtalálnod picurkád szívhangját!

Dodó-Edi, tök jó kis fotóelemzésbe fogtatok :wink: !
Ha valamit mondanom kellene rá, én is inkább kisfiút mondanék :D !

Amúgy felcsigáztatok az elemzéssel, és én is előkaptam a múlt hét szerdai (csak kapkodós, szívhangra koncentráló) képet babuciról, és nekem úgy tűnik, talán 2 kis golyócska látszik nálunk a képen :D ! Nem lehet petefészek, mert babóka medencéje alatt van!
Megpróbálom ma apával beszkenneltetni, de sajnos elég pici a kép, mert a teljes kép felét a szívhang képe tölti be.
Hátha ti is tudtok valamit majd hozzáfűzni :wink: !

Pocak, sajnálom, hogy még mindig beteg vagy :oops: ! Mielőbbi jobbulást! Mi miatt kell neked havonta vérvétel? Bocs, ha esetleg korábban már írtad… Nálad is inzulinrezisztencia?
A gravitáció mostanában nálam is gyakrabban működik :wink: , és mintha gyakrabban ejtenék le dolgokat is...

Barbuss, örülök, hogy megúszod antibio nélkül! Pihenj sokat!!!

Dió:
sajnos én allergiás vagyok rá, de csak nyersen! Ha meg van pirítva, vagy sütiben sütve, akkor már semmi bajom tőle! Amúgy pedig beödémásodik a nyelvem, szám, torkom, úgyhogy nagyobb dózisban gondolom, fulladnék is tőle :( . Ugyanígy vagyok a mézzel...
Gyerek- és tinikoromban faltam mindkettőt, és semmi bajom nem volt tőle. Pedig néha úgy megennék egy jó kis vajas-mézes kenyeret :wink: ...

Bibar, az ebéd kitalálása nálam is gyakran gondot okoz, mostanában már talán nem annyira, mint amikor nem is bírtam megenni mindent. Én ma tojásos nokedlit csinálok.

Én még minden nap szedem az Elevit-et, és arra gondoltam, hogy a félidőtől majd csökkentem. Amúgy lehet, hogy ettől émelygek én is minden nap :shock: ??? Lehet, kipróbálom egy nap, hogy nem veszek be. Ha tényleg ettől van, akkor már most max. heti 2x fogom bevenni.
Magnéziumot pedig már csak akkor szedek, ha fájdogál a pocak.

Anikó

Kép
mamaki73

Ja, meg amit még akartam. Most csütörtökön még fel kell mennie Daninak Stellával Pestre, de utána valszeg kezelheti tovább az itthoni doki. Reméljük jók lesznek az eredményei. Apósommal fog menni, egyedül nagyon nem engedném, de ez így megoldható.De jó!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!
Hát, nem tudok írni, ha egy nap alatt 5 oldalt gyárt a nép :lol: :lol:
az uh-s képeket visszanéztem, nem semmik vagytok! én csatlakozom a fiút látók táborába :lol:
tegnap későn este értem haza, visszaolvastam, de írni már nem volt erőm... most meg nincs időm megint visszaolvasni és már nem emléxem mindenre :oops:

ma nekem is kicsit folyik az orrom, meg hapcizom, de remélem nem megfázás! majd kiderül megmarad-e!
képzeljétek: manócskám imádja a pizzát :lol: tegnap este anyunál rendeltünk és utána olyan viháncolást rendezett a fiatalember, h még én is megugrottam a hatalmas rúgásoktól :lol: kár, h apa nem volt ott! húgom szerint még látni is lehetett a mocorgást!

ma apa azt ígérte elvisz étterembe, még gondolkodom milyen jellegűt keressek! maradjunk a pizzánál (manó örömére) vagy vmi más? olyan rossz, h igazából sosincs az, h hűűűű de kívánok ezt vagy azt... így sokkal nehezebb mindíg főzni is és a férjem sem segít, mindig csak azt mondja, h neki mindegy... (persze nem, mert húst-hússal, különben nem lakik jól!)

tenap megint egész de rosszul voltam, rókakoma látogatott :( ma is itt kopog az ajtónál, de most még uralkodom rajta.

Kép
zsani78

ja, még a vitamint akartam írni: én először elkezdtem az elevitet. aztán jöttek az iszonyatos gyomorgörcsök és a doki mondta, h ne szedjem, inkább vmi mást. magamtól nem gondoltam volna, h terhesvitamin okozhat ilyet! ahogy abbahagytam az elevitet (kb 3hétig szedtem), a gyomorgörcseim azonnal elmúltak, tehát BIZTOS az okozta :( én azóta az amway vitaminját szedem, ami nem terhesvitamin, de természetes és sok vitamint tartalmaz, mellé pedig folsav(ezt mondjuk már 2-3hete nem kapkodom) és magneB6.

Kép
zsani78

Maki
Azt írjátok, hogy golyeszokat is lehet látni a képeken, de akkor Botié hol van???? :shock: mert egyik képén sem látni őket.... :shock: csak nem baj ez ugye????? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csipetnyusza: Nagyikám lakik Veresegyházán, így viszonylag sokat jár(t)unk oda. Most én kevésbé, de majd a Picúrral biztosan sokat látogatjuk újra. És imádjuk a maci farmot is :) Voltál már ott?

Móni: nekem is nagyon nehezen jött össze az aláíráshoz az UH-s időpont. Mindent le kellett rövidíteni, utána már ment. Sok a karakterek száma szerintem.

Poci: remélem, hamar túl leszel a csapoláson. Szegénykém!
Ráadásul még beteg is vagy. Mielőbbi gyógyulást!!! Küldök sok gyógypuszit Neked, hátha segít.
Gravitáció nálunk is duplán van :D Minden leesik, de én is gyakran dőlök jobbra-balra, mint egy zsák :D

Bibar: felcsigáztál a centivel, lehet, hogy majd mi is beszerzünk egy centit. Majd Nórival vágatom, úgyis kapott kis baba ollót a szülinapjára. Ez lesz majd az ő feladata. Jó ötlet! :D
Így is minden nap megkérdezi, mikor fog megszületni a Hugicája. Meg lesz a konkrét válasz... akkor, ha elfogy a centi :D

Bébike: én is úgy tervezem, hogy végig szedni fogom a vitamint. De lehet, hogy nem minden nap fogom (most még igen). Gravidát szedem. Valahogy nem csúsznak a gyümölcsök, kivéve az alma (ha savanyú). Salikat eszem, de az így önmagában meg kevés.

Barbuss: De jó! Örülök, hogy nincs gyulladás!!! Azért jó sokat kellett ücsörögnöd, de megérte a jó hír miatt!

Zsani: Kis pizza Manód van! :D Egy ötlet az étteremre, ha nem kívánsz kimondottan semmit, javaslom a svédasztalos éttermeket. És akkor olyat eszel, amit éppen megkívánsz. És annyit, amennyit csak bírsz :D Igaz, pizza nem szokott lenni, de minden más igen. Ilyen helyekre általában asztalt kell foglalni.
Sajnálom a rókákat! :(

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Bocs előre is a kisregényért :oops:

Niki, örülök, hogy jobban vagytok! :P
Én a rendetlenségtől tudok így kiborulni, tudom hogy nem könnyű ezen túllépni, de remélem azért átmenetileg sikerül :wink:
Szuper, hogy eljutottok moziba! Mi pénteken koncertre megyünk Gáborral :P Nem fogom egész éjszaka ropni, de olyan jó lesz kimozdulni kettesben :P Régen viszonylag sokat jártunk, még Emma születése után is (amikor már az esti fektetést nyugodtan rá mertem bízni Anyura), és nagyon hiányzik :oops:
Mi is összeraktuk az emeleteságyat és tele lett vele a szoba :shock: Kicsit át is kellett rendezni a többi a bútort, de Emmának nagyon tetszik :P
Örülök, hogy Stella körül is jól alakulnak a dolgok! :D Látod, az a jó a gödörben, hogy onnan már csak felfelé vezet az út :wink:

Anya maci! Örülök, hogy jöttél hozzánk is :) Meg hogy jobban vagy és nagy gratula a kislányhoz! :P
Nagyon egyetértek: én hiszek benne, hogy semmi sem történik véletlenül, és meg kell próbálni mindenből a legjobbat kihozni :wink: Persze nekem is vannak céljaim, elképzeléseim :wink: Pl. Baromi jól elterveztem, hogy milyen sokáig fogok dolgozni, a terhesség alatt, stb. Aztán jött a fekvés, meg mégsem tudok egyáltalán visszamenni :? Tegnap bevittem a táppénzes papíromat: mindenki mondta, hogy hogy ki vagyok virulva, jól nézek ki, jó rámnézni :P Amikor kérdeztem, hogy ott mi a helyzet, akkor mindenki fáradtan, keserűen panaszkodni kezdett, hogy egyre kevesebben vagyunk és senki sem győzi a dolgát :? :roll: Én meg arra gondoltam, hogy végülis jül alakult a dolog, mert ismét tudom biztosítani Zalánnak is a stresszmentes (persze az eü-i dolgokat leszámítva) babavárást, ami nagyon fontos! :P

Freya! Gratula a lakáseladáshoz :) Mi a helyzet a kereséssel?
Örülök, hogy minden rendben a picikéddel :) Kis szégenylős :) Nagyon jók a képek! És tudod, ez valóban kívánság topik :lol:

Poci, Gabi, Heni, remélem mindenki meggyógyult már! :P
Én is tüsszögök mag folyik az orrom :(

Gabi! Naaaaaaaagy gratula a kukachoz!!!! :D (basszus ez tényleg kívánság topik :lol: ) Super, hogy érzed amocorgást :P

Edi, nem értem az exed :roll: Ő se tudja mit akar :? Írtad, hogy Ti se tudjátok hogy sikerült Boti, szal gondolom megijedt, nem akar felelősséget vállani, de teljesen el se akar veszteni Titeket :?
Jajj azok a tini bulik :lol: Azért jó, hogy meglett a teló! :)

Nekem is hátul-mélyen tapad a lepény :? Igen, Emi, lehet hogy emiatt alakult ki megint a haematóma, az most a mellső falon van, szal a lepénytől messze :( Azért remélem még feljebb fog kúszni a lepény :roll: (Maki, biztosra sajna nem tudják megmondani, hogy mitől alakul ki :? )
Emi, Te is otthon vagy akkor? És maradsz is mostmár? Gratula a félidőhöz utólag is :wink:
Nekem volt listám Emmával, már előszedtem és elkezdtem bejelölgetni, hogy mi az ami megvan és mi kell még :wink:

Manorka, a képeket nem a doki csinálta, hanem én másoltam ki a DVDről :wink:
Naaaaaaagy gratula a puncishoz! :D Hihetetlen az a sok mosolygós kép :D Nagyon cuki! :) Drukk hogy a ciszta hamar felszívódjon!
A Zoé nagyon klassz név, nagyon tetszik nekem is (meg még a Dorina azok közül amiket írtál), és pont azért mert nem kell becézni :wink:
Én azért még reménykedem hátha Zalán is jó alvó lesz :oops: :wink:
Nálunk Emma szerintem hamar megoldaná a centis kérdést: le akarná vágni azonnal az összeset :lol:

Zsani! Na azért látom a vásárlás nem maradt el, még ha a börze sz@r is volt :lol:
Palacsinta nekem is mumus :oops: Valamiért nem megy :roll: De Anyukám kb bármikor kapható rá, úgyhogy nem nélkülözünk :lol:
Ha pizzára vágysz, akkor meleg szívvel ajánlom a Vapiano-t! Igazi szuper, friss, eredeti olasz kaják vannak! Egyszerűen Isteni finoman főznek! :D Sokáig csak a Váci utcánál volt egy éttermük, de nemrég nyílt a Kolosy térnél is :wink:

Apróka! Basszus mi az hogy visszatartják a GYED-et??? :evil: A barátnőmnek a munkhelye a GYED alatt szűnt meg, de a felszámoló cég „alakalamzásában” maradt, továbbra is jár neki, pedig közben megszületett a második baba is!

Hmmm mexikói kaja :P :lol: Én még mindig megveszek a csípős kajákért :oops:

Bibar, micsoda péntek: új sérő, baba cuccok :lol: Mi kell még? :wink: Nagyon klasszak a szerzemények! :P És olyan jól hangzik a Milla :P

Meme, sajnálom a börzét, de azért volt kárpótlás :D
Nagyon klasszul alakul a babaszoba :P

Mercy, nagyon örülök, hogy végül a kálvária után jó híreket kaptatok, na meg hogy nem mutatta magát a babó :P :wink: Tök jó a bubifújós kép :lol: Gratula a mocorgáshoz :P
Klassz az ágyikó amit néztetek – van elég helyetek hozzá? Én most bajban lettem volna a gyerekszoba átrendezésénél ha egyben van a kiságy a pelenkázóval :? :roll:

Csipet! Mit is mondtál, mikor várható a költözés? Aha látom júni eleje - izgi lesz :D
Sajnálom a fejfájást :( Nekem a reggeli émelygés van megint :?

Maki, drukkolok, hogy jövő héten nektek is kiderüljön, hogy mi van a lábak között :D Én sem bírnám ki, hogy ne tudjam, olyan jó nevén nevezni már :P

Dodó! Szuper, hogy minden rendben! Nézegettem a képeidet, de sajna szerintem nem látszik a lényeg :? Én kislányt mondanék inkább :roll: :?
Drukk a párodnak az álláshoz!
Sajnálom a beázást :cry: Van vmi hír a biztosítótól?

Mocorgás – Zalán nagyon aktív baba, sőt ha kérem, hogy jelezzen, akkor mindig jelez is :P Jó gyerek :lol: Engem ez megnyugtat :wink:

Bébike! Jajj micsoda hírek :? Örülök, hogy jó lett a vége, megy a drukk hogy minden rendben legyen! Gratula a kukachoz :wink: Együtt alvás: hát nem tudom :? Gábor szerint nyugodtan rakjuk Zalánt már az elejétől Emmával egy szobába :roll: Én azért még nem vagyok 100%ig meggyőzve :? Mi most az emeleteságyba is kókusz matracot vettünk, nekünk nagyon bevállt! A Novetex-ben is vágnak méretre – mi ott vettük a kiságyba is meg most is.
Remélem Beni jobban van! Mennek a gyógypuszik!

Terhes vitamin. Én most nem szedek. Az elején borzasztó rosszul voltam tőle (anélkül is, de vele meg pláne :? ), úgyhogy mondta a dokim hogy ne szedjem, ő amúgy sem híve, csak étvégayt csinál :roll: Próbálom más formában bejuttatni :wink: Most csak magnéziumot meg C-vitamint szedek.
Apropó: Ti szedtek már vasat? Tegnap az ügyeletes doki felírta, de megvárnám vele a sajátom véleményét, mert anno Emmával székrekedésem volt tőle, de nem is kicsit és úgy emlékszem, hogy csak később kezdtem el :roll:

Mia! Gratula Laurához :P Jó, hogy minden rendben :)

Edi, remélem igazad lesz és jön a tavasz!! :D Jajj de várom! Már nem férek bele a télikabátomba :oops: :lol:

Poci – én is mindent elejtek :? Meg nehezen mozgok, de nem a méretem miatt, hanem mert egy kicsit is hirtelen mozdulattól begörcsöl a pocim :? Szóval nyugdíjas style-ban nyomulok :lol: Mi lesz itt később? :shock: :lol:

Én ma mézes csirkét csinálok :P

Moki, merre jársz? :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

edi: Te biztos tudsz segíteni :) sztendrén van nem túl drága, flancos étterem, ahol van pizza is meg rendes kaja is?

Kép
zsani78

Zsani
hmmm, én személy szerint a Békásmegyeri Don Pepét imádom, ott van Pizza is (isteni) és van rendes kaja is, az is fini. Nem drága, és nincs messze ám, adok címet, ha esetleg nem ismeritek.
Itt Szentendrén én még nem nagyon ettem jót, mármint igazán finomat :roll: Sokan a Rab Ráby-t kedvelik, de ott nincs pizza... Én nem szeretem a helyet.... Itt Szentendrén nem nagyon járok sehova, ha választani kell, akkor Békás, vagy a Rómain a faházas étterem, az még finom, de pizza ott sincs. Javaslom a Don Pepét, jó árban van, és finom :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.16 11:49-kor.
Vendég

Megyek Emmának nyuszi jelmezt varrni, holnap lesz farsang a bölcsiben és az szeretne lenni :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss: a hematómának szerinted köze lehet a mélyen tapadó lepényhez? mert nekem is mélyen tapad, a mellső falon és tudod, az első trimeszterben jó nagyon hematómám volt, remélem ez így együtt nem növeli az esélyét, hogy megint kialakuljon. :roll: De Te sem fekszel folyamatosan, ugye? tegnap milyen gyulladást néztek? :roll: lemaradtam...
Köszi a tippet, megnézem a Novetex-et.

Edi: én sem látom a mi felvételeinken a golyókat, illetve egyik uh-n sem mutatták, de szerintem ez nem gond, elég, hogy a fütyi jól kivehető! ahol fütyi van, ott golyesz is van :lol:

Kép

Kép
bébike4

Zsani: Pizzáról még eszembe jutott a Pólusban a Pizza Hut. És ott van olyan "akció" is, hogy egyet fizet, kettőt kap, ha elvitelre kéritek. És ilyenkor vagy elhozzuk vagy pedig szépen leülünk ott a jégpályánál és megesszük. Csak ebben az esetben nem jár hozzá kés és villa. Lánykám majdnem egy egész Margaritát meg tud enni itt. Imádjuk :D Szerintem itt kifejezetten jól készítik.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Edi: lehet, hogy hülyeséget írok, de nem azért nem látszanak a golyók, mert születés körül szállnak le? Nem vagyok otthon a fiús témában, de mintha ilyesmiről beszéltek volna anno a lányok egy másik topicban, amikor Nóri született. :oops: :oops: 8)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Niki: Kíváncsian várom a babaszoba-fotókat! :)

Zsani: Édes lehetett a viháncoló babu a pocakban...
Kis pizza-faló manófejű!
:lol:

Edi: Lehet, hogy Boti golyói még nem ereszkedtek le.

Barbuss: Igen-igen...én már a terhességem legelejétől itthon vagyok táppénzen...és maradok is.
Gondoltam rá, hogy visszamegyek dolgozni, na de most 3 hónapra?
Amúgy meg sem a férjem, sem pedig a szüleim nem támogatnák a döntést. Féltenek...

Én is pártolom, hogy jöjjön a tavasz!
Mondjuk újra kell füvesíteni az egész picurka kertünket, hogy szép legyen nyárra! Szegény férjemre marad a munka, mert hát én nem nagyon fogok tudni neki segíteni, max a fűmag letaposásában.

Emi

Emi

email4
Budapest

Edi,
csatlakozom Bébikéhez, tuti van golyesze is Botinak, csak az UH nem mindegy, milyen mélységben, milyen metszetben kapja el a képet! Érted mire gondolok, ugye? Lehet, hogy hülyén fogalmaztam...
Pl. azon a 2D-s képen, amit mondtam, hogy felteszek majd (talán este), azon pl. keze és lába sincs a kis drágámnak :shock: ! Ugyanígy lehet a fütyi-golyesz dolog is, sztem...
Úgyhogy ne aggódj, ha fütyi volt, golyesz is van :D !

Anikó

Kép
mamaki73

edi, manorka: köszönöm, most gondolkodóba estem. apa azt mondta, ma oda megyünk, ahova akarok, szülinapi kívánság - 32 :( mindkettőt szeretem és még egy hely eszembe jutott a 15kerben, így tanakodom. elindulunk és majd kitalálom!
edi: én még nem voltam sztendrén sehol, vhogy nem szeretem ezeket a "kirakat" helyeket.... inkább csendes, családias híve vagyok a párom meg egyenesen rosszul van az éttermektől, így általában nem megyünk, max. ünnepi alkalmakkor.

Kép
zsani78

edi: azt akartam írni, h a golyócskájuk még nem szállt le, ezért hiába keresitek. nem tudom, h mikor fog, de még biztos nincs-ezt Hajdú drnő mondta, így biztos!

Kép
zsani78

Bébike: A Novetexet mi is néztük, illetve kértünk is árajánlatot.
Ezidáig nem kaptunk, de már nem is kell! :)
Egyébként az interneten az alábbit találtam az egyedi méretű matracokkal kapcsolatban:

Ma Magyarországon nem sok olyan cég van aki egyedi méretű matrac vagy más termék előállítására szakosodott. Amennyiben kókusz matrac érdekli úgy jelenleg három megbízható céget tudunk javasolni ennek elkészítettésére:

NOVETEX Matrac Biomanufaktúra

Bio-Textima

Kokoflex Kft.

Mi egyébként a Bio-Textimától kaptunk árajánlatot 65x102cm-es matracra 16.000 Ft-ért.

Emi

Emi

email4
Budapest

Zsani, igen az tuti, hogy nem szállt le, de elméletileg lehet olyan UH-s kép amin látszanak, hiszen a medencéjük aljában már ott kell valahol lapulniuk nem :wink: ? Persze nem "kötelező", hogy olyan kép legyen, ahol a fütyi és a golyók is látszanak. Max. majd később, 25.hét környékén, amikor már 3D, vagy 4D-ben egyszerre látszik kívülről minden :) ! Legalább is én már láttam ilyen képeket, itt a neten.

Anikó

Kép
mamaki73

sziasztok,
mint fiús anyuka..a golyócskáknak 1 éves korig kell, h leszálljanak..szóval addig még lifteznek ;) szóval nyugi :)

Pizza Hut..nyami..margarita..a kedvencem..lehet, h ma mi is? :lol: :lol:

pusza,
M.
Vendég

Sziasztok!

Bocs az offért,lenne egy eladó babahordónk,ha valakit esetleg érdekel
http://www.teszvesz.hu/item923925282_pe ... o_alk.html

Boldog és örömteli babavárást kívánok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Szaisztok Csajok!!

Elképesztő...most fejeztem be az olvasást, és már elfelejtettem, hogy miről is volt szó...

Bébike: 1000 bocsi!! Elküldöd priviben mégegyszer az adatokat???

Vitamin: én egy szem terhesvitamint sem szedtem be eddig, és nem is fogok..:) Szedtem vagy 5 szem viagrának látszó kálciumot, és slussz!:)

Ma még nme hallgatóztam, de cseles leszek:) Rögtön veszem a hangot, nme bízok semmit a véletlenre:)

Hogy aludtatok lányok?? Nektek van még sok pisi éjjel? Én szerencsére már nem kelek fel wc-re. Minden nap fél3kor felébredek, de csak megnézem hogy tényleg fél 3 van e, és alszok tovább:) Viszont az elalvás egyre nehézkesebb. Persze hogy babó akkor a leg aktívabb, mikor anyája aludni szeretne. Aztán megkérem apát, hogy tegye a kezét a pocakra, és 2 perc alatt a gyerek megnyugszik, és én el tudok aludni:) Sztem nagyon apás lesz a gyerek..:)

Ma olyan jóóó napom van:) Letudtuk az egyik adósságunkat. egy picit megint fellélegezhetünk! És plusszban kaptunk még egy jóóó hírt! De csak halkan, nehogy elkiabáljam...lehet megveszik a vidéki házunkat!! Nagyon jó lenne. Fel kéne újítani, de mivel nincs melóm, és jön a babóka is, nem telik rá. Ugyhogy ha tényleg sikerül eladni, akkor akkora kavics esik majd le a szívemről, hogy bemondják este a híradóba, hogy földrengés volt Pécsett :) Elvileg a héten kellene telefonálni a hapsinak...kíváncsi leszek hogy csörög e....

Meme

Kép
hmeme
Németország

...na, pl.ilyenre gondoltam, itt már együtt is jól látszanak :wink: !

Kép 32.hetes fütyi+golyók

Anikó

Kép
mamaki73

Huh akkor jó, mert fütyink az van, zacsink is van már lebegős :P :D de golyóink még nincsenek.
Nekem sem látszik egy uh-n sem, de az akkor nem gond :P

Zsani
Itt Szentendrén inkább pucc helyek vannak, szar kajával drágán.... Nem szeretm őket...
A Don Pepe is étterem, nagyon hangulatos, és jó a kaja. De nem erőltetem, majd eldöntitek :D óóóó és akkor Boldog Szülinapot Neked :D
Vendég

Meme,
jó hallgatózást mára :wink: !

Drukkolok, hogy a házeladás sikerüljön!!!

Megyek, eszem, mert már nagyon éhes vagyok 8) !

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
Ilyenünk már nekünk is volt, Botinak szépen lebegett a zacsija, meg a fütyi rajta :lol: :lol: Azt mondta a dokinéni, hogy a golyó még nincs benne, de még van ideje leszállni :)
Nálunk Bálintnál születésnél már megvoltak a golyók.... igaz pelenkázásnál nézegettem mindig, és volt, hogy felcsúszott, keresgéltem, merre járnak :D:D:D:D

Meme
megy a drukk, hogy sikerüljön eladni :D
Vendég

Zsani: eloszoris nagyon boldog 32. szulinapot..sose szegyeld a korod, en is pont 32 leszek ebben az evben. Mi sem fiatalodunk.. :lol: :lol:

Edi: nem hinnem, hogy aggodnod kellene a golyeszek miatt, ugy tudom, kesobb szallnak ala :lol: :lol: :lol:
A futty meg mar biztos.

Kerdeztetek tobben, hogy miert kell rendszeres havi vervetelre+ vizeletvizsgalatra mennem. Mivel nem estem at a toxoplasman igy minden honapban nezik, mert ha terhesseg alatt kapnam el nagyon veszelyes ram es a babara is.
otthon nem neznek ilyet?

Mosolyogva olvastam, hogy nem en vagyok az egyeduli aki benazik es ejt ki mindent a kezebol, nekem nagyon furcsa ez, lehet korabban is igy volt, csak en nem vettem eszre, hipp-hopp folkaptam, hat ez most nem annyira hipp-hopp.

Csajok: hogy alltok egy masik igen kenyes kerdessel...a par cseppel... :oops: :oops: :oops: Ket napja folyamatosan oltozkodok...mivel sokszor hapcizok eleg ennyi es mar be is ment..a ferjem mar neveti, de nem tudok mit tenni, nem sikerul tartani. Szerintetek ez a vegere lesz meg rosszabb is?

Niki: szuper, hogy tehermentesitve vagy legalabb a fozes alol. A masik jo hir pedig, hogy Stella kezelese megoldott lesz a kozelben.

Bibar: lazacos tagliatellet csinalok az embernek, nekem van meg lencsefozelek, gyumi sali es mivel annyit mondtatok a nutellas palacsinatat hat csinaltam en is. Szerintem az ebedem ahogy van az ugy most ki is marad, mert ahogy sutottem a palacsintakat betomtem vagy kettot, igy most nem is vagyok ehes.
pocaklako

Zsani: Nagyon boldog szülinapot és kellemes estét! Biztosan találtok nagyon jó helyet! De majd mesélj ám holnap! :D

Meme: akkor megy a drukk ezerrel, hogy sikerüljön eladni!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Pocak
ismerőőőős, ez a pár csepp :oops: :roll: :lol: :lol:
Mióta Boti a pocakban lapul azóta van, de állítólag elmúlik szülés után :)
Én vékonyka betétet szoktam betenni amúgy is, így mióta nem vagyok beteg, nagyon ritkán, de előtte minden hapcinál, és köhögésnél csere volt :roll: :oops:
Vendég

Edi, hát igen, izgis ez a golyós dolog :wink: ! Tuti rendben van nálatok minden :D !
Jót nevettem a keresgélésen :lol: :lol: :lol: ! Ez aranyos.

Így mostmár még izgatottabb vagyok, hogy akkor a mi képünkön mi az a két "pötty", lehet, hogy nem is golyók, hanem szeméremajkak :shock: ???
Mindegy, most nem rágódok tovább, este majd megkuksizzátok nekem szakértő szemekkel :D !

Zsani, sok boldogsááááágot!!!!
Bárcsak újra 32 lehetnék :wink: !

Pocak, értem! Azt hiszem itt nálunk egyszer néznek majd toxoplazmát!
A pisi visszatartás problémája már nálad szerintem természetes lehet, hiszen rohamosan nő a pocak!
Nekem pici pocim van, de mégis, ha már tartogatom kicsit, akkor rohannom kell egyszer csak, mert úgy érzem nem tudom visszatartani. Gondolom nálad ez már talán tartogatás nélkül is van...
Hú, nagyon fincsi ebédetek van :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Zsani Boldog Szülinapot!!!!!!!
Bébike, lehet baromságot írok, de szerintem nincs köze a haematomának ahhoz, hogy mélyen van a lepény.A kolléganőmet nemrég fektették le, mert mélyen tapad, de haematomáról nem szólt. Nekem meg ugye jó nagy van, de a lepény jó helyen tapad. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bébike, elvileg a mélyen tapadó lepény okozhat haematómát, nem biztos, hogy attól alakul(t) ki :? Biztosra nem tudják mondani. Azért nézték, hogy van-e gyulladás, mert ha nincs, akkor nem kell antibio :wink: Nem fekszem folyamatosan, de sokat :? Amennyit csak tudok :roll:

Zsani! Isten éltessen! :P

Meme! Megy a drukk, hogy elmenjen a ház! :P

Golyó témához nem tudok hozzászólni :? :oops:

Poci, nekem egyenlőre nincs csipp-csepp dolgom, viszont erős folyásom az igen :? Állandóan kell a tisztasági betét, időnként cser is van napközben :roll:

Én nem is tudom, hogy itt mikor nézik a toxo-t :shock: Ez is változó?

Megyek vissza főzni, már jóllaktam az illatokkal :lol: :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Maki
Itt vannak jóóó képek, kukkold meg.
http://babatervezok.otthona.net/jom.shtml

A golyesznek elvileg a fütyi tövénél a helye közvetlenül. (mikor még nincs leszállva) és akkor azt néztem, hogy Botinak is ott van, két kisebb pötty a fütyi tövénél egyből, az lehet a golyesz :D
Vendég

Niki, Barbuss, hát most kicsit összezavarodtam :roll: nagyon én sem értem, hogy a mélyen fekvő lepény hogyan okozhat hematómát, de Barbuss Neked ezt mondták, ugye? Mert a hematóma az egy vérömleny, mi köze a méhlepényhez? Én egy hete voltam uh-n, biztosan mondták volna, ha látnak valamit :shock: , nektek is uh-n derült ki, ugye?

Én már ebédeltem, a túrós csuszából megint tonhalas tészta lett, nagyon rá vagyok kattanva terhesen :lol:

Kép

Kép
bébike4

Hú, ennyit írni csajok!!!

Szerencsére a délutáni órára nem kellett visszamenni!!
Beteg az ofőnk. És jobb is igy, mert még én sem vagyok a toppon....alig látok a náthától. Mindjárt be is veszek egy lórugásnyi C vitamint.

edi!
Nyugi a golyszik miatt....vándorolnak még.

Pocak!
Nekem is volt/van olyan, hogy becsöppen...nekem is pont most főként, hogy beteg vagyok, és tüsszögök! Én is egy legvékonyabb T - betétet hordok, és igy jó...

Nálunk grizgombócos zöldségleves volt (apus főzte), és tegnapról édes-savanyú Uncle Bens rizzsel.

Itt esik a hó!! :evil:

Vannak ma UH-saink?? Vagy csak holnap lesznek??

d.dodó

hűűű megkaptam a vizsgaidőpontjaimat most az előbb.... ejjjj a mindenit, elég horror tempóm lesz az elkövetkező 3 hétben, de laglább utána pihi egy ideig :)

Ráadásul márciusban le kell adjam a másik suliba a diplomamunkámat, és még nem egészen végeztem vele.... :roll: pedig záróvizsga, diplomavédés és társai is várnak még itt rám... hűűű ilyenkor rájövök, hogy elég lett volna az ELTE, a fenének kezdtem másik kettőbe grrrrrr hülyeeeeeeeeeee :twisted:

Na most agyalhatok, hogy a fenébe fogom összehozni munka mellett.... :S
Viszont azért legalább mire Boti megszületik, már csak egy suli marad fenn, az már könnyebb lesz remélem.... :oops: :roll:
Vendég

Edi, milyen sulikba jársz? Én is tanulni fogok a következő másfél hónapban :cry: igaz, én itthon vagyok, nem melózok, mint Te, bár az anyag horribilisan sok :roll:

Kép

Kép
bébike4

Bébike, én úgy értelmeztem, hogy:
1. haematóma sokmindentől kialakulhat pl. megerőltetés, ill. a mélyen tapadó lepény is lehet oka DE nem tudják megmondani, hogy kinél mi miatt alakul ki
2. a mélyen tapadó lepény önmagában is rizikófaktor, óvatosabbnak kell lenni vele

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss, értem, most én is olvasgattam a neten, de próbálok nem aggódni, elvégre Hajdú Krisztina nézett a genetikai uh-n egy hete és nem mondott semmi problémát, addig én is igyekszem nem aggódni! Nálam úgy tapad a lepény, hogy a méhszájat azért nem éri el.
Nálad uh-n derültek ki ezek a problémák?

te varrod Emma jelmezét? ügyi vagy! :lol:

Kép

Kép
bébike4

Edi, köszi a képekről a linket! Ez az, amit már egyszer mutiztál, ugye? Tényleg jók, de nekünk még ilyen "célirányos" kép nem készült :( . Úgyhogy nehéz lesz találgatni...

Húúúú, nem irigyellek a sulik miatt :oops: !!!
Még ha nem dolgoznál, akkor is elég soknak tűnik :roll: !
Le a kalappal, nem semmi, mibe vágtál!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mióta pocakkal itthon vagyok, nem nagyon tudok koncentrálni elég sok mindenre. Pl. elhatároztam, hogy folytatni fogom itthon az angolt, de már bele sem néztem több mint 3 hónapja :( .
Nagyon jó kis magántanárhoz jártam, a munkahelyhez viszonylag elérhető távolságra, de itthonról baromi messze, így abba kellett hagynom, mivel az elején feküdnöm is kellett :oops: .
Szóval ellustultam, és sajnos itthon is egy jó pár dolgot halogatok, pedig mostm már nincsenek is erős rosszulléteim...
Ti hogy vagytok ezzel??? Lelkiismeret furdalásom van, mert tudom, hogy pl. Meme szobát fest meg többen is kreatívkodtok. Én meg egyelőre csak várom a március-áprilisi lakásfestést... Addig meg a minimális háztartási munkákat csinálom (főzés, mosás, vasalás).
Meg persze nézelődök a neten, tervezgetek :wink: :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Bébike
Ne is mond, már most kapkodok a fejem után, mert időhiányban szenvedek, hogy is lesz :D

Gyakorlatilag az ELTE-ÁJK végeztem, hála az jóóó égnek, azzal már nincs teendőm, egy ideje :D
Most ami porondon van, az a Corvinus Egyetem-KTK , és egy Bankárképző ahol most a diplomamunka leadása lesz :)

Te hova jársz???
Vendég

Én is suliba járok, de mellette nem dolgozom....de jó, mert itthon mindent megcsinál a párom. Viszont ha bejön neki a munka, nehezebb lesz, mert suli mellé a háztartást is vihetem.....mert a sulit nem hagyhatom ott, pénzt is kapok érte, amit nem lenne jó veszni hagyni!!!

Csajok, egész délután az UH képeket elemezgetem....már begolyózok miatta.

d.dodó

Edi, én is jogot végeztem, :D de nem az ELTE-n. Én most az utolsó szakvizsgámra fogok készülni, polgári jog , áááá. Te már megvagy a szakvizsgákkal? le a kalappal a többi diploma előtt :D Én még egy szakjogászit csináltam meg, de egyéb diplomákat nem tervezek :) Mikor itthon voltam Benivel, akkor egy újságíró-iskolát végeztem el, mert az nagyon érdekel, ez az írás hobbiszinten megmaradt, itthonról néha írogatok egy lapnak.

Kép

Kép
bébike4

Maki
óóó dehogy nem vettem észre magamon én is....
Nekem a német ilyen... van egy felsőfokom németből, amit wertheimben tettem le, na de ez az osztrák németből van, és elhatároztam, hogy kellene egy "érthető" német nyelvvizsga is.... Voltam letettem a "C" típusú középfokot a rigó u.-ban, ez volt 3 éve. Most eldöntöttem tavaly, hogy akkor kellene a németet folytatni.... hihi na azóta csinálom :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem bírom magam rávenni, nem beszélve az Angol-ról... Ott a "C" középfok megvan, de nem tudom folytatni, pedig jóóóó lenne. Lusta dög lettem, mióta kismama vagyok, pedig tesóm korrepetálna, ő folyékonyan beszél Angolul, de még így sem megy... :? Már előre félek, mi lesz gyerek mellet????? csak nehogy halasztás legyen a vége.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Naszóval!! (Nem röhögni - bár lehet hogy szegény kislányom? jókat nevet odabent)

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Már azon is gondolkodtam, hogy van az a bébi teszt....hogy megcsinálnék egyet.....elvileg 90% pontosan kimutatná a nemét..... de nincs rá pénzem... a csaj akitől teszteket is rendeltem tudna küldeni, de 9000 Ft körül van + posta! :(

d.dodó

De Edi, te emelett csináltad a sulikat, ne butáskodj :) !

Én meg úgy volt, hogy talán most nyáron fogok tudni eljutni végre a nyelvvizsgáig :oops: .
Úgyhogy ezt buktam most, mert amúgy sem akarnék nagy pocakkal nyelvvizsgára készülni, stresszelni :oops: .

Amúgy gondolkodtam, lehet, hogy most azért vagyok ilyen lusti, mert már 19 éve olyan mindig területen dolgoztam/zom, ami elég stresszes, állandó határidők, állandó megoldandó problémák, emiatt túlórák stb... Lehet, most, hogy végre lazítok, a szervezetem baromira nem vágyik most a pörgésre és a feladatokra. Sokkal nyugisabb vagyok az tény, még az anyósom is megjegyezte :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Bébike
Nekem a jog volt az első, ott végeztem summa cum laude minősítéssel (erre oltárian büszke vagyok :oops: ) és mint büntetőjogis ügyvédke léptem ki az életbe... persze a Dr. jelzőt nem használtam idáig, hamarosan viszont belerakatom a személyimbe, úgy is lejár idén....
Te melyik tanszéken vagy, melyik területen szeretnél dolgozni????
Vendég

Dodó, szegénykém, elhiszem, hogy rágódsz! Miért is nevetnénk ki?
Bocs, de most a képek, amiket feltettél, azok nem ugyanazok, mint az előbb :oops: ? Azt látom, hogy jelölgettél rajtuk...
De te most ebből mit mondasz? Én elég bizonytalanul mondanám még mindig, hogy talán kisfiú...
Hú, az a tesz 90%-os? Elgondolkodtató... Csak nem sok az a 10% :wink: ?

Anikó

Kép
mamaki73

Dodó
:lol: :lol: :lol: :lol: Összedobunk Neked egy tesztre :lol: :lol:

Szerintem az utolsó képen az a combikája, ott van mellette a másik is, csak kevésbé kivehetően... Pont a kettő között kellene az a füyti legyen... :D

Az utolsó előtti képen azt hiányolom, hogy hol a fütyi??? mert az a fehér oké, de hol a fütyirész??? Lehet azt csinálja mint Boti, eldugja :D:D:D

Te figyiii Dodó, Botiról is van több ilyemsi kép, akarod, hogy feldobáljam este, megkukkolni???
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?