Bocs előre is a kisregényért
Niki, örülök, hogy jobban vagytok!
Én a rendetlenségtől tudok így kiborulni, tudom hogy nem könnyű ezen túllépni, de remélem azért átmenetileg sikerül
Szuper, hogy eljutottok moziba! Mi pénteken koncertre megyünk Gáborral
Nem fogom egész éjszaka ropni, de olyan jó lesz kimozdulni kettesben
Régen viszonylag sokat jártunk, még Emma születése után is (amikor már az esti fektetést nyugodtan rá mertem bízni Anyura), és nagyon hiányzik
Mi is összeraktuk az emeleteságyat és tele lett vele a szoba
Kicsit át is kellett rendezni a többi a bútort, de Emmának nagyon tetszik
Örülök, hogy Stella körül is jól alakulnak a dolgok!
Látod, az a jó a gödörben, hogy onnan már csak felfelé vezet az út
Anya maci! Örülök, hogy jöttél hozzánk is
Meg hogy jobban vagy és nagy gratula a kislányhoz!
Nagyon egyetértek: én hiszek benne, hogy semmi sem történik véletlenül, és meg kell próbálni mindenből a legjobbat kihozni
Persze nekem is vannak céljaim, elképzeléseim
Pl. Baromi jól elterveztem, hogy milyen sokáig fogok dolgozni, a terhesség alatt, stb. Aztán jött a fekvés, meg mégsem tudok egyáltalán visszamenni
Tegnap bevittem a táppénzes papíromat: mindenki mondta, hogy hogy ki vagyok virulva, jól nézek ki, jó rámnézni
Amikor kérdeztem, hogy ott mi a helyzet, akkor mindenki fáradtan, keserűen panaszkodni kezdett, hogy egyre kevesebben vagyunk és senki sem győzi a dolgát
Én meg arra gondoltam, hogy végülis jül alakult a dolog, mert ismét tudom biztosítani Zalánnak is a stresszmentes (persze az eü-i dolgokat leszámítva) babavárást, ami nagyon fontos!
Freya! Gratula a lakáseladáshoz
Mi a helyzet a kereséssel?
Örülök, hogy minden rendben a picikéddel
Kis szégenylős
Nagyon jók a képek! És tudod, ez valóban kívánság topik
Poci, Gabi, Heni, remélem mindenki meggyógyult már!
Én is tüsszögök mag folyik az orrom
Gabi! Naaaaaaaagy gratula a kukachoz!!!!
(basszus ez tényleg kívánság topik
) Super, hogy érzed amocorgást
Edi, nem értem az exed
Ő se tudja mit akar
Írtad, hogy Ti se tudjátok hogy sikerült Boti, szal gondolom megijedt, nem akar felelősséget vállani, de teljesen el se akar veszteni Titeket
Jajj azok a tini bulik
Azért jó, hogy meglett a teló!
Nekem is hátul-mélyen tapad a lepény
Igen, Emi, lehet hogy emiatt alakult ki megint a haematóma, az most a mellső falon van, szal a lepénytől messze
Azért remélem még feljebb fog kúszni a lepény
(Maki, biztosra sajna nem tudják megmondani, hogy mitől alakul ki
)
Emi, Te is otthon vagy akkor? És maradsz is mostmár? Gratula a félidőhöz utólag is
Nekem volt listám Emmával, már előszedtem és elkezdtem bejelölgetni, hogy mi az ami megvan és mi kell még
Manorka, a képeket nem a doki csinálta, hanem én másoltam ki a DVDről
Naaaaaaagy gratula a puncishoz!
Hihetetlen az a sok mosolygós kép
Nagyon cuki!
Drukk hogy a ciszta hamar felszívódjon!
A Zoé nagyon klassz név, nagyon tetszik nekem is (meg még a Dorina azok közül amiket írtál), és pont azért mert nem kell becézni
Én azért még reménykedem hátha Zalán is jó alvó lesz
Nálunk Emma szerintem hamar megoldaná a centis kérdést: le akarná vágni azonnal az összeset
Zsani! Na azért látom a vásárlás nem maradt el, még ha a börze sz@r is volt
Palacsinta nekem is mumus
Valamiért nem megy
De Anyukám kb bármikor kapható rá, úgyhogy nem nélkülözünk
Ha pizzára vágysz, akkor meleg szívvel ajánlom a Vapiano-t! Igazi szuper, friss, eredeti olasz kaják vannak! Egyszerűen Isteni finoman főznek!
Sokáig csak a Váci utcánál volt egy éttermük, de nemrég nyílt a Kolosy térnél is
Apróka! Basszus mi az hogy visszatartják a GYED-et???
A barátnőmnek a munkhelye a GYED alatt szűnt meg, de a felszámoló cég „alakalamzásában” maradt, továbbra is jár neki, pedig közben megszületett a második baba is!
Hmmm mexikói kaja
Én még mindig megveszek a csípős kajákért
Bibar, micsoda péntek: új sérő, baba cuccok
Mi kell még?
Nagyon klasszak a szerzemények!
És olyan jól hangzik a Milla
Meme, sajnálom a börzét, de azért volt kárpótlás
Nagyon klasszul alakul a babaszoba
Mercy, nagyon örülök, hogy végül a kálvária után jó híreket kaptatok, na meg hogy nem mutatta magát a babó
Tök jó a bubifújós kép
Gratula a mocorgáshoz
Klassz az ágyikó amit néztetek – van elég helyetek hozzá? Én most bajban lettem volna a gyerekszoba átrendezésénél ha egyben van a kiságy a pelenkázóval
Csipet! Mit is mondtál, mikor várható a költözés? Aha látom júni eleje - izgi lesz
Sajnálom a fejfájást
Nekem a reggeli émelygés van megint
Maki, drukkolok, hogy jövő héten nektek is kiderüljön, hogy mi van a lábak között
Én sem bírnám ki, hogy ne tudjam, olyan jó nevén nevezni már
Dodó! Szuper, hogy minden rendben! Nézegettem a képeidet, de sajna szerintem nem látszik a lényeg
Én kislányt mondanék inkább
Drukk a párodnak az álláshoz!
Sajnálom a beázást
Van vmi hír a biztosítótól?
Mocorgás – Zalán nagyon aktív baba, sőt ha kérem, hogy jelezzen, akkor mindig jelez is
Jó gyerek
Engem ez megnyugtat
Bébike! Jajj micsoda hírek
Örülök, hogy jó lett a vége, megy a drukk hogy minden rendben legyen! Gratula a kukachoz
Együtt alvás: hát nem tudom
Gábor szerint nyugodtan rakjuk Zalánt már az elejétől Emmával egy szobába
Én azért még nem vagyok 100%ig meggyőzve
Mi most az emeleteságyba is kókusz matracot vettünk, nekünk nagyon bevállt! A Novetex-ben is vágnak méretre – mi ott vettük a kiságyba is meg most is.
Remélem Beni jobban van! Mennek a gyógypuszik!
Terhes vitamin. Én most nem szedek. Az elején borzasztó rosszul voltam tőle (anélkül is, de vele meg pláne
), úgyhogy mondta a dokim hogy ne szedjem, ő amúgy sem híve, csak étvégayt csinál
Próbálom más formában bejuttatni
Most csak magnéziumot meg C-vitamint szedek.
Apropó: Ti szedtek már vasat? Tegnap az ügyeletes doki felírta, de megvárnám vele a sajátom véleményét, mert anno Emmával székrekedésem volt tőle, de nem is kicsit és úgy emlékszem, hogy csak később kezdtem el
Mia! Gratula Laurához
Jó, hogy minden rendben
Edi, remélem igazad lesz és jön a tavasz!!
Jajj de várom! Már nem férek bele a télikabátomba
Poci – én is mindent elejtek
Meg nehezen mozgok, de nem a méretem miatt, hanem mert egy kicsit is hirtelen mozdulattól begörcsöl a pocim
Szóval nyugdíjas style-ban nyomulok
Mi lesz itt később?
Én ma mézes csirkét csinálok
Moki, merre jársz?