Sziasztok!
Tegnap este már csak gyorsan elolvastam,hulla voltam,egész nap úton voltam,még a tornát is lemondtam!
Voltunk este Apával az Ausanban vásárolni és vettünk Áron babának is 7db rövidujju badyt 1399-ért!!!!!!!!!!!!
Tök cukik!
Wera! Én Apa kabátját hordom,de már el is rontottam a cipzárt rajta úgyhogy tegnap jól leszídott!
Nem is veszem fel többet!!!!!!!!!!
Tegnap voltam leadni a kajarendelést,vettem pár lufit,elvittem a gyűrűmet,de nemtudják megcsinálni,úgyhogy muszály hogy jó legyen!
És még egy csomó üzletben voltam!
Ma de. virágos,papírbolt meg itthon rendezkedek kicsit,du. elmegyek barinőzni és szerintem estig haza sem jövök!
Apa úgyis csak gépezik!!!!
Csüt-péntek Anyu itthon lesz,sütés,takarítás,készülődés,körmös stb.
Alig győzőm!
Mostanában annyira érzem,hogy van hasam! Ti nem?
Vagy keményedik,vagy Áron befeszít,vagy csak jön-megy,fáj megint a köldökömnél mintha izomlázam lenne,de erre mondta mindig a dr.,hogy emésztési probléma!
Tegnap 20:30-kor nekiálltam rizibizit gyártani sajtal töltött pulykamellel,mert úgy megkívántam!
Most meg rá sem bírok gondolni!
Visszatért a minden esti öklendezés,nemtudok normálisan aludni................. Nem is sorolom tovább,úgyis tudjátok!!!
Jövő héten elszeretnék menni megvenni mindent ami hiányzik a kórházi csomagból,össze szeretném készíteni,valahogy nagyon úgy érzem,hogy előbb kell majd menni!
Ha össze van rakva talán nyugodtabb leszek!
Tegnapelőtt este meghallgattuk phonendoscóppal Áront és végre hallottuk a szívét!!!!!!!!!
Még Apa is! De elég nehéz kifogni,síri csend és nagy koncentrálások közepette sikerült,de aztán arrébb is dobta magát és már nem hallottuk!
Az eéőbb próbáltam,de csak azt hallom,hogy rugdos!
Nem is viszem túlzásba,mert ezt tényleg ki kell fogni!
Bocsi,hogy csak magamról írtam,próbálok azért mindenkit nyomon követni!!!
Majd jelentkezem!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Vigyázzatok magatokra és a babókra!!
Pusssssssz