Na újra itt
Tusi
Még jó, hogy gyágyá és nem gyagya.
A szemtelen kölkit
Irtó édes Zizi. Látom túl vagytok Ti is az első hajvágáson
Nekem a fürdőkádas meg a pakolómancis kép tetszik a legjobban, de ott meg annyira aranyos, ahol neked csak az állad látszik
Ágnes!
Sajnálom Csabi köldöksérvét
De ha mindenki azt mondja, hogy rutin, akkor nem lesz baj. bár biztos én is halálra izgulnám magam, de valszeg feleslegesen, csak hát annyira félti az ember ezeket a törpéket
Anika!
Képeket, képeket!
Nyafi!
Nagyon jók a képek, Gigi nagyon jófej azon, amelyiken "vicsorítva" vigyorog
Hanna is napról napra okosabb és ügyesebb. Már csak úgy felpattan az ágy mellett és bizonytalankodva egy fél lépést is tett. Ha kérdezem tőle, hogy mit csinál a halacska, akkor bajsza alatt mosolyog és tátog a szájával. Annyira aranyos
Ja, mert az ikreknél a kerti tavat kitisztították és voltak kis aranyhalak és Hanna kapott hármat az ikrektől. Még szerencse, hogy megvolt a régi akváriumunk. Így most a halak nagy szerelem
Képzeljétek, hogy most Esztergomban nyílt egy Park Center nevű bevásárló hely (hasonló, mint a Stop Shopok, csak sokkal kisebb) és van egy Müller nevű drogéria. Én eddig ezt nem ismertem, de ma voltunk bent és nagyon jó áron voltak cuccok! Hippes bébikaják (németül van ráírva, de magyar cimke is van) most 205 Ft-ba kerülnek és olyanok is vannak, amilyet én nem láttam még. A Hippes tápszer 1350 Ft
Bár mi Milumilt használunk, most vettem egyet kipróbálni.
Meg egyébként is sokkal olcsóbbak a dolgok, mint pl a DM-ben/Rossmannban. Bár annyira nem tudtam körülnézni, mert siettünk, de tetszett. Van a Fisher Pricenak egy zenélő csigája, azt múltkor a Tescoban 5000 Ft-ért láttam, most 2490-ért tudtam megvenni. Bár ez most akciós volt itt is. De megbeszéltük Szabival, hogy többek közt ezt is már a Jézuska hozza