Na mi is itt!!!
Hát mi sok felé járunk Izussal,minden nap sétálunk egy nagyot!A bevásárlást is én csinálom általában.Meg járunk babatalira is,szinte hetente van!
Izusnak még nincs foga,de nagyon küzd vele...szegényelég nyűgös néha,az egész ínye be van dagadva neki...remélem h 3 hónap szenvedés után lasan előtörnek a fogak,és egyszerre vagy 20
Iza is már eszik mást.Nekem ugye nem volt elég tejem,de már nem tápszert kapott hanme tejpépet(ez is tápszer amúgy csak speciális).Na és ebbe a pépbe kezdtem neki el gyümiket keverni.Alma,banán,barack,körte.Aztán 6 hós korától elkezdtük a zöldségeket.Krumplival nyitottunk.Én megpucolok pár krumplit illetve almát.Az almát nagyobb darabra vágom a krumplit kisebbre és megfőzöm őket.Főzőlével turmixolom.Imádja!!!Na ezek után 3-4 naponta kap új zöldésget,először kevesebbet h lássam tetszik e neki,aztán már többet is.Így eszünk már répa,brokkoli,fehérrépa,zeller,sütőtök,karalábé(ebből csak keveset adok neki nehogy fájjon a poci).Illetve gesztenyét is ettünk már.Ezeket itthon gyorsban összedobom,2-3 üveg lesz belőle és kész is!Pici sót szoktam bele tenni.
Néha veszek üveges babakaját is,jól jön ha esetleg úgy jön ki a lépés,de egyenlőre sok félét nem tudtam neki veni,mert mindig van benne olyan amit még nem kóstoltunk!
Most kezdjük a húst is,aztán keksz meg 1-2 új zöldség!Ez lesz a köv hónapi projekt
Amúgy a blogomban van egy jó ksi cikk a hozzátápiról!Ha érdekel vkit nézze meg,a teljes cikk a nete van,a linket megtaláljátok ott!
Ja és mindenevő a kisasszony!!!Imádott eddig még mindent amit el tetem!!!
Mindenhova eljut,de konkrétan kúszni még nem tud.Ülni csak az etetőszékben tudja felhúzni magát,máshogy még nem megy!
Levit isten éltesse!!!Gyönyörű nagyfiú lett!!!És tuti a torta is!!!Kár h fogyózom....
Kevin is nagyon édes!Jaj azok a kis fogak!!!!Nekünk is kell!!!!!
Majd dobok képet én is,csak a legfrissebbet fe kell még töltenem!