Sziasztok lányok! Szörnyű a babanet nálam is... alig akar beengedni...
Ildó, a kiságy itt marad, ahol most van. Ha kanapét kinyitom, akkor pont mellettem lesz, viszont az ágy mellett csak a radiátorhoz férne el... oda nem akarom tenni a fűtés miatt. A sarokba megint nem szeretném a térlátás miatt... máshová meg egylőre nem fér. Ha nagyobb lesz majd Beni, a kanapét úgyis kihozzuk a szobából, hogy legyen hol játszania, és az egész szoba az övé lesz. A falfestést simán falfestékkel csináltam. Tubusos, hígítani sem kellett, mert ezt önmagában is lehet használni. 4 dobozzal vettem (kék, sárga, barack és piros), abból kevertem ki az összes színt. Ja,és persze volt itthon diszperzit fehér, ezzel világosítottam, ha kellett...
Tancsu, ügyes vagy az új topikkal.
A védőnőtökre pedig én is mérges lennék... Pedig fontos lenne, hogy menjen, Mártihoz különösen. Bár gondolom, Mártinak annyira nincs rá szüksége, hiszen nagyon ügyes anyuka, mint ahogyan Tancsu is, csak az a bosszantó, hogy a védőnő ezért kapja a fizetését.
Én meg tök morci vagyok megint. Miki megint bevállalt vmi melót hétvégére, így megint egyedül leszek itthon.
Csak az a baj, hogy havernál, így pénz nem lesz belőle...