Szép jó reggelt mindenkinek!
Ne haragudjatok lányok, nagyon szégyellem magam, de nem nagyon nem volt időm mostanában hozzátok írni. Olvasásban igyekeztem tartani a tempót, persze néha azzal is elmaradtam... Csak jelentkeznék, hogy megvagyok...
Tancsu, nagyon szépek a képek Gergő keresztelőjéről. Gyönyörű a virágos fa, és ha a torta csak fele olyan finom, mint amilyen jól néz ki, nem nagyon foglalkoznék a cukorral...
:) A kép a dédivel nagyon megható... eszembe jutott, hogy az én nagymamám 4 napja volt 2 éve, hogy elment... és hogy már apukám sem láthatja az unokáját. Nagyon szerencsések vagytok, hogy lehet még déditek.
Jajj, és milyen jó haverok lesznek a fiúk!! Nagyon édesek a kiságyban... Ádám milyen nagy már!
Zsuzsi, Rád nagyon büszke vagyok!
Ügyesen megoldod a problémát a szurikkal, nagyon-nagyon szorítok Nektek! Már Ti is nagyon megérdemlitek ezt a babát. Én csak egy képet láttam Rólatok régebben az iwiwen, nagyon aranyosak voltatok rajta. Remélem, minden úgy alakul majd, ahogyan szeretnétek.
Ildó, remélem, meggyógyultál már. Nem mentem addig vissza az olvasásban, de ugye rendbe jöttél a múltkori lázas-dolog után? Ugye, nem dolgozol betegen?
Tegnap felhívtam Benót, nagyon-nagyon édes volt.
Jó volt hallani, hogy vidám, mesélte, milyen ügyesek a fiúk.
És hogy csodaszépek... nekem még negyvenegynéhány napom van, ha minden igaz, bár a védőnő azt mondta tegnap, hogy mostanában mindenki korábban születik a frontok és az időjárás miatt... nekem igazából semmi gondom nincs. A lábdagadás alakul, szedem még azt a bogyót, amit kaptam rá, szépen le is viszi, de a védőnő tegnap szó szerint örült annak, hogy végre van vmi tünetem.
:)
A keményedések egyelőre annyira nem vészesek, naponta egyszer-kétszer érzem néhány másodpercre. Beni sokat mocorog, volt néhány nap, hogy csendesebb volt, de már határozottan érzem, hogy nagy. Persze szerencsére nem túl nagy... Pénteken lesz két hete, hogy orvosnál voltunk, akkor kb 1,8 kg volt, most már biztosan nagyobb...
Ja, igen, és befejeztük a szobát is... kifestettünk, visszarámoltunk, már tényleg csak a bébi hiányzik belőle...
Szép napot mindenkinek!