Sziasztok!!!
Első napom egyedül.....elég durva. Reggel 5 óta nem álltam meg, most éppen ebédelek.
Csillag!! Óriási gratula!!! Sok boldogságot, sok-sok tejcit!!!! Puszi!!!!!
Dorka
Anyasági támogatás
Vaya - köszönjük a történeted, hogy megosztottad velünk, őszintén. Nagyon ügyes voltál!!!!! Adélka vagy egy kilóval kisebb volt, de könyörgős részeim nekem is voltak. A méhszájvizsgálatok nekem annyira fájtak - nem tudom mit csinált a doki - , hogy ott könyörögtem, hogy kérem ne
És ha jól emlékszem elég sok volt belőle.....
Apa és Noni - annnyira helyesek
Eclipse - milyen ügyik vagytok, hogy már ilyen nagyokat kirándultok!!
Hordozós apuka - jó kép
Bedoha - ne pánikolj!!!! Dokicsere nem túl jól hangzik, sajnálom, de inkább magatokra koncentrálj. Mennek a drukkok a mielőbbi szülésért!!!!!!! Ja, és ananász, az is jó kilakoltatásra
Sophie - Tesco-s body fun clubba én is belépek!!! És bírják a mosást is!!! Nálunk nem is akármilyen igénybevétel volt Atinál.
Hajrá 17!!!!!
Volt laptetűd vasárnap, úgyhogy holnap mentek szülni, kibújás 17-én
Védőnő 6-ik hétig nálunk hetente jár. Én jókat dumcsizok vele
Táppénz visszafizetés
Vedd úgy, hogy dobtam a teljes nevem
A telefonszámmal annó elment. Tegyél fel légyszi engem is a tábliba. Köszi!!!!!!
Tatjana - mennnek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!
Biztos nagyon fáradt lehetsz már, de kitartás!!!! Ne add fel!!!!!!!
Eta - Örülök, hogy rendeződött a fosóka!
Köszi az érdeklődést. Próbálom Spitz-esre venni a figurát. Rohangálok a két gyerek között, reggel volt a legdurvább. Adél szopizott, Ati felkelt, Adélt büfiztettem, Atit öltöztettem, vissza büfiztetni a nyüglődés miatt, vissza Atihoz, mert kaksizott, Adél megint sírdogál - megvigasztal, gyors zuhany, mosógép lejárt, teregetni, ruhacsere a gépben, reggeli, süti sütés, pakolás, Ati többször pisi becsorgatás - ruhacserék, Adél szopi, délelőtt séta, Ati ebédeltetés, lefektetés - mesével, én ebéd csak leves, Adél szopi és büfiztetés, én ebéd második, és az ebédidőm alatt írok ide - már egy jó ideje írom....most vissza kell mennem Adélhoz.
itt vagyok.
Tapasztalt anyaság - csak az a gáz, hogy nincs két egyforma gyerek
, ahogy Sophie is írta. Látod, hogy mit bénázok össze a szopival, pedig múltkor simán ment.....
Hasfájásra - cseresznyemag párna? Én szopi közben is büfiztetem, nem csak utána. (Szopi, bealszik, függőlegesen büfi, aztán még szopi folyt köv, bealszik, büfi). Gripe water? - csak nem tudom, hogy mikortól adható, utána kellene nézni.
Bealvás - egy kiadványban azt olvastam, hogy a cicizéskor az elején valami híg változat jön, és az oxitocin miatt alszanak be. Tessék macerálni evés közbe. Tarkó, fül, nyak simi, hát simi, én szoktam a kis karjával is körözni, nóziját simogatom, és akkor magához tér annyira, hogy párat szippant és nyel. Ha már nem is nyel, leveszem, semmi értelme otthagyni.
Dorka - reméljük a 3 cickós taktika nálad beválik.
Egy ideig én is fejtem és cumisüvegeztem, de félek tőle, hogy a cumisüvegezéssel meg tönkre teszem a szopi technikáját. Ma reggel képzeld betejcsizett az egyik ciciből, csak az egyikből!!! Talán hamarosan mehet a váltott cici, és akkor tud a bimbi pihenni. Az a gáz, hogy az egyik még mindig nagyon rossz állapotban van, a másik mintha javulna. És a rosszabbikból nem bírok többet, mint 10 perc szopi, így kellett még a másik cici is most. De talán majd idővel.....
Tejtermék - én úgy tudom, hogy tejből max 1/2 liter / nap javasolt, a savanyított, feldolgozott változatok nem korlátozottak. Azt tudtátok hogy a füstölt cuccok is okozhatnak hasfájást? Nekem új volt...
Szia Lilgee!!!!! Dorka baba egy kis tündér!!!!!!
Könnyű távolról okosnak lenni, de ha kifogyott a két cici, a gyerek pedig ott sír, hogy éhes, na, annál borzasztóbb nem is lehet. Homibogyót próbáltál? Egyéb? Ilyen-olyan tea, maláta ital, akármi? Semmi nem segített? Iszol eleget? Bocsi, nem okoskodni akarok, de én ezeket tudom. Meg persze a gyakori cicire tétel.....de a társaságban én vagyok a legbénább szoptatásból, szóval nézd el nekem
Egyébként védőnő azt mondta, hogy van, aki mindent megtesz, mégsincs tej...... és szerintem ő elég sok kismamival találkozik.
Aranyoska - mintha Bekinél el lenne kicsit tolódva a nappal - éjszaka kérdés. Suttogó szerintem ír erről. Nem nézted?
Elapadt tejcsi - sajnálom. De nem tragédia. Én tápszeren nőttem fel, éééééééééés, látsz valami különbséget?????
Hasfájós időszak
Sajnálom
Nav - kaja után viszem sétálni.
És igen, kialvatlanul mindenki nyűgös......
Feszült vagyok én is, de próbálok visszavenni. Nehezen tolerálom Atit. PL. ebéd - Villával döfködi az asztalt, mondom ne, akkor kitalálja, hogy huzigálja rajta, mondom ne, akkor két kézzel csapkodja az asztalt, mondom ne, akkor a combjait ütögeti. De én etessem, mert lusti a kanalat a szájához emelgetni. Mondtam is neki, hogy ha ennyire unatkozik kaja közben, mi lenne, ha egyedül enne, az talán kellően lefoglalná. Persze nem igazán sikerült higgadt maradnom
Henne - mennek a drukkok!!!!
Kinga - jobbulást!!! Flóó átérzem
Telokin - nem létező problémákon ne agyalj
Mennek a drukkok, az építkezéshez pedig sok-sok energiát!!!!!
Na megyek, lehet még szusszanok egy kicsit. De teregetnem meg vasalni kellene.
Ja, képzeljétek, mint a hülye amerikaiak, csináltam magamnak egy hetirendet, ahol minden napra felosztottam a tennivalóimat, hogy hétvégére apának a porszívózás és felmosás maradjon a rendes takarításból. (Felmosni azért hétközbe is felmosunk.)
Na még ezt leírom. Programozó matematikus férjecském szerint axióma, hogy hetente takarítani kell. Keresi a megoldást - ha megtalálta, megírom nektek is - hogy elég ritkábban is
Most pl azzal kísérletezik, hogy először felmos, majd felporszivóz. Per pill meg van győződve róla, hogy így majd nem kell hetetnete takaríani, mert kevesebb lesz a por mindenütt. Szerintetek??
Szép napot, pusszantás mindenkinek!!!!