Új privát üzeneted érkezett!

Na az lehet,mert amikor adrián bejött akkor felkeltette patrikot is és Milán onnantól kezdve sírt..erre nem is gondoltam..szegényke

Kép

Kép
nyuszitappancs

meg biztos álmos is volt mert előtte Meg Mónika ébresztette fel!
Nagyon gondolkozom ezen a babaexpon,ha megyek majd lehet benézünk hozzád

Kép
kriszpiri

Láttad edinának a képét myvipen?Pont a képeid nézegetem és ott láttam h irt a kép alá megint okoságokat :x

Kép
kriszpiri

oksa csak szólj előtte!!!!

Nekem meg Patrik beteg......hányt reggel..és olyan semilyen kedve van..egész éjjel nem aludtunk..mostmeg egész délelőtt alszik szegény

Kép

Kép
nyuszitappancs

Szegényke na még neked is csak ez hiányzott

Kép
kriszpiri

láttam persze,szépen lassan rtörlöm a kommentjeit,már őt is töröltem ismik közül,többet nem tud írni szerencsére

Kép

Kép
nyuszitappancs

Képzeld megtaláltuk Editet vagyis a rádioját amit vezet chaten Ati irkált neki8 de nem tudta Edit h ő ki!Kérdezte Atit h kivagy erre Ati az aki megkeseriti az életed!Rögtön letiltottak és már irta is h biztos a családbol volt valaki

Kép
kriszpiri

ja szili is beszélt vele......ez egy gyökér..vmeylik nap edina üzengetett anyunak..szót szó követett és azt mondta,hogy ne lepődjön meg itt senki ha majd a napokban történik itt vmi ezek gyökerek

Kép

Kép
nyuszitappancs

kriszti privibe beszéljünk

Kép

Kép
nyuszitappancs

ha tudsz gyere már chatre ott is tudunk pivibe beszélni és gyorsabb

Kép
kriszpiri

Nyuszi,Krisz!
szépek a gyerkőcök!!!A többit nem értem 8)

Mi tegnap is a foggal szenvedtünk,meg Iza meg van bolondulva,totál ki van ettől a mozgásfejlődéstől...szegénykém menne már ezerrel,mert minden annyira érdekli,de hát még nem tud,aztán kiakad néha :lol: :lol:

Mezsó!
Szerinted létezik ha a mozgásfejlődés ennyire lefárasztja a gyerkőcöt??????Tegnap tiszta nyügi volt egész délután,nem tudott aludni se...leteszem és egyből hason van meg a lába aszájában és ilyenek....Mondjuk továbbra isa fog is bezavar,de ennyire durva még nem volt h nem marad meg annyira se h elaludjon....

annus11

Krisz,Nyuszi: csatlakozom Annushoz totál nem értem amiket írkáltatok de édesek a babucik! :wink:

Annus: persze előfordulhat ilyen szenvedős időszak.Gondolj csak benne,te írtad hogy már nagyon menne,minden érdekli.Nekünk fogalmunk sem lehet egy picinyke kis agyban mi minden gondolat fordulhat meg 1 nap alatt. Mennyi információt raktároz el magában,pedig te csak azt látod sereg forog,játszik a játékaival de neki ez már sokkal sokkal többet jelent.Neki információ sokasága amit fel kell dolgoznia.És hát ne feledkezz meg a fejlődési ugrásokról sem.3hósan 6hósan stb...Szóval türelem annus mást nem tudok mondani.Meg legyen sokat szőnyegen földön,hogy legyen neki elegendő mozgástere,lehetősége próbálgatni a kúszást,mászást és a többi mozgáselemet majd későbbiekben. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Köszi,hát igen...csak ki kell várni!Amúgy mindig a földön van....kivéve ha alszik!Akor a kiságyban!De ott is felfordulást csinál :lol:

Ésss!Már csak 2 nap!!!!!!++++++++++++++++++++ :wink:

annus11

annus.Mezso: Ne haragudjatok...nem itt akartuk ezt megbeszélni...:) De azért köszönöm!!:)

Kriszti: Bocs,hogy itt hagytalak,de Petró hazahozott minket és fél órám volt az összepakolásra!!!

Patrik beteg:( Tegnap voltunk vele dokinál. Azt mondta,hogy csak piros a torka!!! De egész éjjel nem aludt...39-fokos láza volt ....amit evett kihányta!! Cicizett,mert már nagyon éhes volt reggel 5-kor..még lesem ért neki de cicizés közben háányta is ki!!!
Annyira sajnálom szegénykémet :(

Kép

Kép
nyuszitappancs

Patriknak jobbulást!!!!Szegényke....remélem hamar meggyógyul!!!!!

annus11

Annus,Mezso puszi nektek :)

Sajnálom Patrikot:(

Nálunk el sem kezdem sorolni mivan már 2hete közbe beütött a szegénység de olyannyira h ma már a gyereknek tápszere se volt a többiről nem is beszélve pl pelenka

Most várom nővérem mert cicizett de nagyon vizes a tejem nem teliti el most Kati mondta vesz neki! :(

Kép
kriszpiri

Reni ha van kedved és Patrik és jobban lessz kértem neked is a babaexpora jegyet!

Kép
kriszpiri

Sziasztok!
Krisz,Nyuszi én sem vágom a helyzetet de ha ilyen a helyzet ne írjatok nyílt fórumon mert bárki megnézheti :? :shock:

Szia Mezsó!Hogy vagy?Remélem Apcid már sokkal de sokkal jobban van!Blankus hogy van?Gondolom már tud járni a kis tündér.Majd írj lécci 1000 éve nem tudok rólatok semmit.

Annus:teljesen átérzem a fogzás problémát! :(
Domi nekem is szenved de nagyon, fog meg még sehol!
Hetek óta nem tudom kialudni magam mert éjjel állandóan felsír,
és kéri a cumit rágni :shock: de van olyan is hogy bemegyek hozzá és keresztül kasul van az ágyban és hason.Nappal rettentően nyűgös,komolyan mondom néha nem tudok mit kezdeni a helyzettel.
Nem jó neki semmi, se játék sem az ülés(persze fogni kell de kiköveteli), járkálni nem fogok vele mert már 9 kiló 69 cm :roll: és örülök h leszokott róla nagy nehezen.
Ja!Holnap viszem oltásra 2 combiba szuri....fa..a lesz :oops: :oops:

Csajok!Valaki ha tudna nekem tanácsot adni nagyon sokat jelentene!Mit csináljak ha Dominak semmi nem jó???
Max 15 percig van el egyedül de van mikor én sem vagyok jó neki,
veszekszik kiabál tudatja hogy nem jó neki de akkor mit csináljak?Be szoktam kenni az ínyét ilyen zsibbasztó ecsetelővel, általában nyugodtabb lesz, de hamar megun mindent, mintha attól félne lemared valamiről és fel akar fedezni mindent.Tanácstalan vagyok és rosszul érzem magam ez miatt :( :( :( Segítsetek!!!

Kép
eve3htv

Évi elég ha csak mi értjük h miről beszéltünk és ugy gondolom eltudjuk dönteni h mit lehet és mit nem leirni,most csak itt volt lehetőségünk beszélni!!!

Domi probléma Milánnak is van nyűgös időszaka és h semmi nem jó neki!!Nem tudsz vele mit csinálni legalább is én nem tudtam,légy türelmes amilyen gyorsan jön ez nála olyan gyorsan majd megy is!!
Utána majd le se tudod tenni mert csak téged akar!! :wink:

Kép
kriszpiri

Krisz, jaj nem okoskodni akartam ne érts félre :oops:

Kép
eve3htv

Évi elhiszem :) puszi

Kép
kriszpiri

Krisz, neked már Milánka így megül egyedül??? :o

Kép
eve3htv

Évi ha az ölembe ül már nem kell fogni,de általába csak ugy ül ha ot vagyok!Mert ha elkezd hadonászni még akkor ő is eldől

Kép
kriszpiri

Krisz: nem akarok beleszólni, majd Mezsó megmondja igazam van-e, de szerintem ne hagyd még Milánt ülni. 4 hósan szerintem még nem szabad Nekik. Balázs sem ül fel még magától, csak félülő helyzetből, egyedül szépen megül, de állítólag csak akkor szabad nekik hagyni ha maguktól ülnek fel.

Annus: kitartás. amúgy vettem pelust, :)

Balázs "kiakaszt" a cimke mániával. most kiszaladtam a konyhába, addigra magára húzta a takaróját és tök csönd. oké első gondolat, megfulladt :D de nem, megtalálta a takaróján is a cimkét és azt birizgálta. De látnotok kellene milyen ügyesen bánik az ujjaival. két ujjal megfogja, "pengeti", bekapja, kiveszi megnézi. bezzeg ha engem kell simogatni akkor csapkod, karmol, és összemarja az arcom :D

beo_

Beo: nem semmi a kis krapek :)

Kép
eve3htv

Beo!
Nálunk is ugyan ez van!A cimke mint egy kiskirály,olyan szépen elnézi,eljátszik vele!Én meg kapom a pofonokat :lol:

Évi!
Semmi nem köti le?Esetleg hallgassatok zenét,vagy van pihiszéked?Lehet h az leköti!próbálj ki mindent,hátha vmi eltereli a figyelmét egy időre!9 kiló :shock: jesszu!Iza csak 7,5 múlt,de pont elég!Leszakad a derekam!

annus11

Annus: sosem volt kicsi baba :) ma megvolt az oltás elég nyűgi.
És már 70 cm! 8)

Kép
eve3htv

Nem semmi!!!!Majd lesek róla képeket!!!Iwiwen van új kép róla?

annus11

Annus:Régi iwiwemet töröltem van új majd bejelöllek meg a többieket is.Vannak fotók.Jó éjt mindenkinek!

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Beo: Nekem is ugyan ezt csinálja még mostanában is Patrik!
A Legnagyobb plüss állatokon is a pici cimkét találja meg :) Eszi és játszik vele,nagyon jól leköti magát :)

Patrik:Most javuló tendenciát mutat...éjjel elég jüól aludt,tegnap óta nincs láza és az este hányt utoljára.De a hasa megy:( és nagyon aluszékony (bár ez betudható az időjárásnak is)
Ma votunk vele dokinál,mert kihányta azt a gyógyszert amit a torkára irt fel így kaptunk uijat!!
Most csak ennnyi

Remélem mindenki jól van ebben a sz+r időben :(

Kép

Kép
nyuszitappancs

Szegény Patrik

Kép
kriszpiri

Nyuszi, nekem ma nagyon sokat aludt Domi biztos az idő is rátesz egy lapáttal.Sajnálom és mielőbbi gyógyulást kívánok nektek!

Kép
eve3htv

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem, de meghalt a gépünk és nem volt netünk sem. Most meg még igyekszem utolérni magam. Csak ezt az oldalt olvastam vissza.

Cimke: Nálunk is nagy favorit volt meg néha még most is az. Meg ami mostanában nagyon tetszik neki a papucs, cipő, telefon, távirányító, krémes tubusok. Meg a morzsával csinálja ugyan azt mikor eszik mint a cimkével. Egy ujjal vizsgálja, felemeli két kis ujjával és tudományosan nézegeti.

El kell mesélnem egy sztorit. A mi nap elszaladtam anyuékhoz és addig apára hagytam Levit. Hozzá teszem apa eddig a lassan egy év alatt kb 2-szer ha tisztába tette Levit. Elmentem anyuékhoz. Majd mikor hazaértem felveszem és tiszta hintőpor szaga volt a gyerek hajának meg az egész fejének. Kérdezem apát mi történt. Erre ő, hogy tisztába tettem a gyereket. Levette róla a pelust és míg kidobta oda adta neki a hintőporos kis műanyag dobozt. Mire vissza fordult addigra Levinek tiszta fehér volt a feje a hintőportól :D

Évi, szép súlya van Dominak. :D

Mezsó, hogy vagytok újra hárman? Remélem minden rendben.

Nekünk jön a hetedik fogunk, nemsokára kibújik, mert az elmúlt két éjszakánk elég nyűgös volt. Egyre hosszabb ideig megáll már kapaszkodás nélkül. Mikor épp nem a foga fáj és nem hisztizik valamiért akkor rengeteget nevet. Imádja a szekrényajtókat nyitogatni. Már mindig velünk eszik, ha olyant eszünk amit ő még nem ehet akkor külön eszik olyat amit neki is szabad, de egyébként velünk együtt. Reggel este még szopizik is. Néha napközben is de az már ritka. Ja és egyfolytában enne. :D

Jó éjt mindenkinek! :)

anitapo20

Anita, köszi.Leviapu nagyon ügyes volt csak még nem ismeri a kisfia leleményességét :D
Nekem is volt már h Attila fürdette Domi és meglepődött amikor egy pillanatra elfordult és a kisfia a sudokémes dobozt nyalogatta :lol:

Csajok, képzeljétek hétfő óta nem gyújtottam rá, és elég jól bírom.
Szerintem ha nem csap be megint valami katasztrófa az életünkbe akkor kibírom simán.

Domim ma fél 8-kor kelt olyan jó volt el sem akartam hinni!Igaz 6-kor evett de nem szokott visszaaludni.Este mindíg várok 1 órát addig nem alszok el mert fel szokott riadni ha a cumija kiesik de utána bealszik rendesen.Megyek mert most nyűgi.Sziasztok!

Kép
eve3htv

Évi, nálunk apa fürdetési lelkesedése az első pár hónap után alábbhagyott. Most ő vetkőzteti le fürdés előtt míg én megcsinálom a pancsi vizet.
Szintén egyik nap történt, hogy levetkőztette kis pucérra és az ágyon játszott vele míg én kész lettem. Erre megyek be a szobába és Levi nevet apa meg törli az arcát meg a kezét. Hát Levi nagyívben lepisilte az apját. :lol:

Ügyes vagy a cigivel! :D

Nekünk a tegnap esténk nagyon rossz volt. Nyolckor szépen elaludt viszont kilenckor felébredt. És csak 11-kor volt hajlandó vissza aludni. Azt hittem hogy legalább reggel hagy minket pihenni, de nem. 7-kor kelt viszont szerencsére vissza aludt. Erre fél kilenckor hív anyám, na arra meg felébredt megint. :evil:

anitapo20

Anita, átérzem teljesen :?

Kép
eve3htv

Sziasztok!!

Eve: Sok sikert a cigihez!!!! Én akkor szoktam le róla amikor teherbe estem de még nem tudtam,hogy terhes vagyok :-)
Néha rám jön,hogy megkívánom de ennnyi :) Neked is mennni fgo csak kitartás!!!

Anita: Grat a a hetedik foghoz ha már kibújt :-)

Szerencsére Nekem Patrik már jbban van...átaludta most is az éjszakát végre:-)
És már 6 fogacskánk van!!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs

Évi cigi grat nem is tudtam h dohányos voltál!

anita szegény Levi

Reni anyosodnál vagytok??Mami??

Mi:tegnap voltunk babaexpon!Én nagyon élveztem MIlán is bárő csak ugy ha kezembe volt ami elég nehéz volt fogni is és tolni is a babakocsit :lol: !Közlekedés gáz volt eléggé de mint leleményes ember elintéztem a sok lépcsőt vagy vártam még jo hiszeműen segit valaki vagy ha nem nagyon akartak látványosan szenvedtem soha nem vártam 2-3percnél többet!Azért vannak még segitőkész emberek (csodálkoztam is) mert a sok ajándék táska plussz a nehéz babakocsival nem birtam el!De igy is jo volt!
Milán már kostolgat de mindig csak annyit h max fél ora-ora és már éhes is!Remélem hamarosan többet is fog enni már,mert nem igazán szeretnék tápszerezni(sajnos nagyon drága is)

Kb 2hete mi is átalusszuk az éjszakát!10-11 eszi aztán csak 4-5 mikor kel volt már később is h kelt de előrébbb tette de még mindig jobb mint mikor 2 óránként kelt!!

Kép
kriszpiri

Sziasztok!
Cigi....mikor megtudtam h terhes vagyok nem cigiztem, soha nem gyújtottam rá terhesen.Csakhát miután megszültem nem úgy alakultak a dolgok ahogy kellett volna és újra rágyújtottam.
De amióta írtam nem kellett 1x-sem.

Tápszer:igen elég drága nekünk 25 ezer forint 1 hónapra, hát mit mondjak...alig várom hogy azt egye amit mi :oops:

Katasztrófa ez az idő, Domi kinyír teljesen egész nap hiszti van.
Attila meg ilyen időben is dolgozik, nem értem mi értelme van annak hogy a munkások eláznak utána betegek lesznek, hiányoznak és kettőt lépnek vissza a tempóval...áh hagyjuk.

Éjszaka még mindíg felkel Domi, cumit dugdossuk a szájába meg teáztatjuk hogy a 6 óra meglegyen tápszer nélkül.De szeretnék már legalább 8 órát aludni 1huzamban :roll:

Na mentem lefekszem egy kicsit Domi elszunnyadt.Sziasztok

Kép
eve3htv

Sziasztok Csajok!Készül a blogom amiben mindent leírok Domim születéséről, és ami utána volt!Lassan haladok de biztosan, akit érdekel elkérheti a címet.A régi babanetes csajoknak adom meg csak!!!Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eve3htv 2009.11.12 11:01-kor.

Kép
eve3htv

Évi nincs itt a cim :)

Kép
kriszpiri

Sziasztok!

Kata, KEVINNEK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!!

anitapo20

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Kevinnek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eve3htv 2009.11.12 11:06-kor.

Kép
eve3htv

cSAJOK KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉST :lol: :lol: aranyosak vagytok

Évi: én se látom a vonlzó alatt nincs semmi

000kata

Én megtaláltam!
Kata, ott van ahol a profil, pü, email, WWW, msn a www-re kattints rá. :D

anitapo20

Sziasztok!

Próbálom megosztani másokkal azokat a gyerekeknek szánt dolgokat (filmeket, sorozatokat, könyveket, fejlesztőket, zenéket, stb...), amiket beszereztem az elmúlt években :D

Jó szórakoz(tat)ást!!
ubuntu

Anita:köszi :lol:

000kata

Sziasztok,
Elnézést, hogy igy elsőre lerohanlak titeket. Holnap megyek dokihoz, viszont addig nem birok várni..
A kérdésem a következő lenne: Ma reggel végeztem itthon egy tesztet, pozitiv lett. De nem vagyok benne biztos, hogy kié lehet.
A volt élettársammal kb.3hete szakitottam, de az utolsó időkben már nagyon figyeltem, hogy ne menjen el bennem-gumira sajnos nem birtam rávenni-. A következő naptól kezdve lényegében már új párkapcsolatban vagyok. Egy régi családi ismerősöm, 5éve ismerem. Már a 2.napon megtörtént az aktus. Óvszerrel védekezünk, de csak akkortól, amikor már esélye van annak, hogy elélvez. Egyébként pedig elég sok előváladéka van. A sok cikk össze-vissza zavar.
Két okom is van-ami persze nem azt jelenti, hogy 100%ban igazam lehet- hogy nem a voltomtól van a baba:
1. 10hónapon keresztül egyszer nem sikerült az exemmel..
2. A voltom előtt volt egy másik barátom. Vele az első alkalommal teherbe estem, csak sajnos elvetéltem.
Szerintem nálam korábban jelentkeznek a tünetek, mert az első terhességemnél is még éppenhogy 1hónapos voltam, amikor már annyira fájtak a melleim, hogy nem tudtam hason aludni.
Az aktus után mennyi idővel mutatható ki otthon végezhető teszttel a terhesség?
Az létezik, hogy egy férfi és egy nő annyira passzol(nem tudom rá a jó kifejezést), hogy első alkalommal sikerülhet?

Előre is köszönöm a segitséget
Eszti
kvinna

Eszti:-már 1 alkalomtol is terhes lehetsz,de viszont azért mert 10 honapig nemestél teherbe attol még nem biztos h nem tőle van,hisz vannak akiknek évekbe telik mire összejön!!

Biztosat h mennyi idős lehetsz az orvos tud csak mondani!De ha ilyen gyorsan már lefeküdtél a másik pároddal is és a tájt lettél terhes akkor csak akkor fogsz biztosat tudni ha meg lessz a gyerek és DNS-teszt!(nem tudom közbe tudnak e valamit h megnézzenek)
Mindenkép menj orvoshoz főleg ha meg akarod tartani és volt már vetélésed!!

Kép
kriszpiri

Szia Évi!

Szoktam néha olvasgatni a fórumot, és így belenéztem a blogodba is. Nem akarlak megsérteni, csak feltűnt a címe. Helyesen így van: In memoriam (jelentése: emlékére). Remélem nem sértődsz meg, hogy szólok.

Azért remélem jól alakul az életetek!

Szia
cznok

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?