Csillag, véééégre! de jó! komolyan maradok magnak! :S de annak örülök, hogy szépen, sorjában beindulnak a babók kifelé, és nem kell mindenkinél macerálni!
Eta, jó lett a vonalzód! miért lett kettő? látom, hogy az egyik magyar, a másik nem., de amúgy!?
jó kis sétálós idő van! tök jó, hogy már szinte mindenki megy a babókkal sétikálni! nekünk annó annyit mondott csak a védőnéni, hogy ha visszük le Benit, akkor ne hajoljanak be kisgyerekek a kocsiba, amúgy mehet a menet!
használjátok ki, jön a lehülés úgyis!
éjszakai alvás, azért sokmindentől függ, hogy kell-e kelteni a babát, pl. elsődleges, a sárgaság! nekem kellett keltegetnem! ...
fejést így már értem, bár a védőnőtől kapott felicitas, vagy milyen könyvecskében is az volt, hogy az első hetekben fejjünk... hát. ez is olyan, hogy ki így, ki úgy vélekedik róla, csak ne gyulladjon be! az a lényeg! esetleg szopi előtt egy gyors meleg cicifürdő, az is oldja a csomókat! meg ugye mindig a csomók fele kell, hogy nézzen a baba álla, és így onnan szívja ki, ahonnan kell!
poci elvan! inkább a combtövem fáj, hogy mitől, nem tudom, de biztosan oda is nagy teher nehezedik már! derekam csak estére fájdul meg!
sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de sajnos nem rajtam múlt! :S eddig semmi további infó Tatjanaról!
iwiw, facebook, lehet, hogy a születéses tábliba kellett volna beírni a teljes nevünket, és azt továbbküldeni mindenkinek priviben, aztán, ha valaki jelöl, akkor jelöl, ha nem, akkor nem. hm!? szívesen megcsinálom, csak küldjétek el a teljes neveteket priviben!
időm, mint a tenger...
Navi, sajnálom, hogy Zorkának is rossz napja volt, meg a ma hajnali attrakciót is!
remélem, hogy hamar belejöttök a napi rutinba, és a depi is hamar tovább áll! mennek a drukkok!
Krisztina, na jó, persze, ha az ember nem görcsöl rá dolgokra, akkor nyílván sokkal könnyebb, csak nem mindenki ilyen ügye!
de tökre jó, hogy tudsz Dáviddal mindenfélét csinálni! tanulni főleg, mert gondolom, hogy most ez a legelső!!!
Vaya, sajnos a kép eddig nem jött össze!
örülök, hogy minden okés veletek! Noni nagyon cuki lehet!!!
Mike, sajnálom, hogy nyüglődtök cici ügyileg! a barátnőm járt hasonlóan, de nem adta fel, a mai napig szopiztatja a lányát, pedig már ő is 2 múlt! szóval nagyon durva dolgok történhetnek meg, de tudom, hogy erős vagy, és menni fog, csak az eleje húzós ennyire!
fel a fejjel!!!
örülök, hogy Ati is oldódik! szuper! na meg, hogy állod a sarat egyedül is! ügyes vagy, komolyan!!!
Lucuzs, de jó, hogy be tudtál jelentkezni a kórházból is! amúgy ezt hogy csináljátok? van mobil net? vagy mobiltelefonról? függő vagyok... jó lenne valami megoldást találni, de olyan hülyén érezném magam, ha bevinném a netbook-ot
sajnálom a kezdeti zűrt! remélem, hogy többet nem fordul elő! egy hős vagy, hogy így is szopiztatsz, de azt hiszem, hogy ez a normális!!!
egyébként Boginál nem volt ezzel gond, vagy csak azóta kell szedned ezt a gyógyszert?
alig várom a szüléssztorid!
Vivi, köszi a kérdést. jól vagyok. igazából nem érzem a közelgő nagy napot... persze a combtövem fájdogál, meg dagad a lábam, stb., de amúgy közérzetileg jól vagyok teljesen! jóslóm nem igazán van... néha mensis szerű görcs, de nem számottevő!
Behoda, jó, hogy jöttél! nem semmi, hogy ilyen sokáig hagynak még egyben, bár persze benne lehet a pakliban az elszámítás is, és, ha jól vagytok, akkor miért ne!? mondjuk én megőrülnék, de rajtad nem látszik a fotón, hogy annyira megviselne!
a fotón nagyon csini kismami vagy!!! dobsz valakinek sms-t, ha megszültetek?
Henne, hááát, neked sincs már sok hátra! beleegyeznék, ha egy napon szülnénk! az a 17-e nekem is szimpatikus!
szülésindítót nekem is küldhetnétek! jövő kedd-szerda magasságában jók is lennénk!