sziasztok!
jó reggelt!
Szisszka, na, végre, valami jó hír!
melyik doki volt ez, akinél jártál?
drukkolok, hogy mihamarabb kibújjon Dani baba!
azért egy jó kis izgis filmre elmehettetek volna, hátha gyorsan kipottyanna az izgalomtól Dani!
Dorka, köszi, aranyos vagy, bár szerintem minden baba más, szóval, ami nálunk bejött, nem törvényszerű, hogy másnál is be fog, de egy próbát biztosan megér, főleg, ha már úgy érzed, hogy mindent kipróbáltál!
de tényleg ari vagy, hogy ilyen kedveseket gondolsz rólam és a hsz-eimről!
Navi, mi már ismerősök vagyunk, szóval nem dobok privit!
Zorka vicces képei nagyon cukik!
köszi a jóslatot, egyelőre még egyben, szóval nem tudom, hogy mikor jön el a mi napunk, de majd jelzek!
fürdetés! vannak olyan országok, egészen közel hozzánk is pl., Németország, Ausztria, ahol azt vallják, hogy nem is kell fürdetni a babát naponta, persze ez itthon nem igazán jellemző, de egyáltalán nem gáz, ha 1-1 nap kimarad!
Davallia, gratula a keresztanyusághoz!
Csillag, örülök, hogy nem fájt a magzatvíz vizsgálat!
az 1 ujjnyi jó jel! 7végén Ti is szültök!?
Vivi, én Beni után, rögtön a szülőágyon azt mondtam a férjemnek, hogy a következőt örökbe fogadjuk, az tuti! aztán láss csodát!
fosok is rendesen, vagyis van bennem egy adag para, mert már tudom, hogy milyen volt az előző, de csak túlélem... egyébként Benivel egyáltalán nem féltem, vagy tartottam a szüléstől! jobb volt úgy!
Akra, utólag is nagyon sok boldogságot, jó egészséget és mihamarabbi regenerálódást! :) nagyon kis cukimanó Mátéd!
Gyancsi, Neked is nagyon sok boldogságot Lili hercegkisasszonyhoz! ő sem egy molett csajszi! biztosan nagyon szép formás!
mihamarabbi felépülést a csaszi után, és gyere olyan hamar, ahogy csak tudsz a fotókkal, szüléssztorival!
sok-sok tejcsit lányok!!!
Eta, akkor örülök, hogy nem bánod, hogy beruháztál a mellszívóba!
azért tök jó, hogy ennyi tejed van! hidd el. van a másik véglet, aki én voltam, háááát, az sokkal macerásabb! hamar beáll majd a kereslet-kínálat, csak, ha mind kifejed a cicidből, akkor lehet, hogy tovább fog tartani, de menni fog, meglátod!
én úgy tudom, hogy az első 6 hétben normalizálódik a helyzet!
ja, és Beni is általában hason aludt! semmi baja nem lett tőle!
vonalzót tessék javítani, hogy lássuk, hogy tartunk éppen!
Tatjana, köszi a friss, ropogós táblát! azért kicsit lehangoló, hogy a sereghajtók csapatában egyre kevesebben vagyunk, ráadásul, ott nagyon sokan el is vannak tűnve...
Telokin, azért még ne add fel a könnyebb szülés reményét! tudod, a szülésre nincs forgatókönyv, bárhogy alakulhat, és mi gondoljuk azt, hogy a miénk könnyű, és gyors lesz, bárhogyan is volt az elsőnél! okés!? én is ebben hiszek!!!
Angie, sajnálom, hogy elszúrták Zsombi felvételét a rendszerbe, illetve meg sem csinálták!? még jó, hogy nem kellett annyit várnod, és azonnal megkaptad! tök idegesítő, hogy ennyi fele kell rohangálni, és, hogy a TAJ kártya miért tart ennyi ideig, hogy elkészüljön!? pedig tényleg mindennek az az alapja...
Henne, de jó! szerdán már találkozhattok is! jajj, annyira, de annyira irigykedem!
persze csak jó értelemben! én is úgy szeretném látni a pofikáját. nem utolsó sorban, túl lenni a nagy eseményen!
Krisztina, annyira imádnivaló Dávid! ti hogy vagytok? éjszakák jól telnek?
mi jól! tegnap itt volt anyukám egy picit, ma meg mi megyünk át ebédre...
egyébként elkezdett fájni mind a két combtövemnél... nem tudom, hogy mitől, de járásnál picit fura érzés. lehet, hogy a gyerkőc helyezkedik lejebb!? bár ránézésre nem ereszkedett még le a hasam (szerintem nem is fog!)
nehéz a fotelből kikászálódni, de még aránylag jól alszom, azt leszámítva, hogy 1/2 8 magasságában mindig ébredem, de ennyi!
várom a jövő csütörtököt, hogy megvizsgáljon a doki, ha lesz még jövő csütörtök!
megyek valami reggelit nézni magamnak! szép napot mindenkinek!!!