Új privát üzeneted érkezett!

Clárika szép lett a torta!!! ügyi vagy! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Jó reggelt
Clarika nagyon guszta a tortád!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika, szép a torta.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Tünde köszi. Te is hipp-hopp utolérsz minket. Edig is nagyon gyorsan ment az idő. De igazad van, mindjárt itt a szülés időpontja.

Clárika torta hmmmmm, nagyon jól néz ki.

Vanilla megsütöttem arról az oldalról a túrófánkot. Hát tényleg nem lehet elrontani :lol: Szerintem holnap nekiugorhatok a következő adagnak. Még jó, hogy vettem egy csomó túrót :lol:

Évi ruhatár :lol: Eddig is vásárlási lázban égtél, hát majd most.... :lol:

Ircsi el voltál veszve, jó, hogy jelentkeztál.

Bamass te is.

Na megyek a dolgomra. Szép napot! Itt nem akar tavaszodni :twisted:

királylány

A férjem elment tetováltatni :lol: készülök vasaláshoz,mert egész héten felhalmoztam....na sebaj.
Licitjeim jól állnak :)
Remélem tényleg kuki és nem köldökzsinór :) most már :) mert különben elég sok fiú ruhát el kell passzolnom majd :)
Na de nem költök rá vagyonokat :? van köztük csomó 1 ft-os aukció. Igen,most magamat győzködöm :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi ne aggódj, én átveszem majd, ha véletlenül úgy alakulna!!! :lol: :lol: :lol: bár nem hiszem, mert azóta én is megnéztem pár uh képet és pár kukit, és most már én is egyértelműnek látom... :lol: :lol: :lol: :lol: de ha mégis, akkor lesz gazdája!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Tünde remek :D
na nézek vmi reggelit aztán megcsinálom az uborkasalátát és nekiállok vasalni... :?

evilany

Dia a fánkocska másik változata túró nélkül (ez olyan, mint az amerikai minifánk, csak gombóc alakú és nem lyukas a közepe)

2 kefír, 2 egész tojás, 2 vaníliás cukor, 1 sütőpor, csipet só, 24 ek liszt, 4-6 ek cukor :arrow: az egészet összekeverni, kiskanállal szaggatni olajba (nem túl forróba, mert akkor túl barna lesz) elvileg magától átfordul...
fahéjas porcukor, lekvár... :lol: :lol: :lol: :lol: nyami!!! nálunk nagy sláger és 30 perc alatt kész!

Kép
gtunde75

Sziasztok nem semmi ennyit utánatok olvasni :P de aki kimarad az lemarad :D

Királylány . ugye -ugye tök jó ez az oldal itt aki elront valamit az inkább vegyen cukrász sütit .. :roll: ha jól emlékszem te írtad hogy g-mailra beírtad az árakat nem baj ez a mi érdekünk is és köszönöm .

csillag , clárika : videók szuperekkkkkkkk

Évi. a kis cipőről nincsen képem de ha írsz neki nagyon szívesen küld :) (tök kedves a csaj)

apa ma f1 néz hihi addig feljöttem id :twisted:

mai menünk : cukorborsó leves , rizi-bizi , magyaros sült csirke felső combok , rántott hal ( pici fiamnak egyedül eszi) és citromos álom :)
Vendég

Vanilla ez az oldal tényleg szenzációs,találtam pár receptet amit ki fogok próbálni,mákos süti,tiramisu,na és citromkrémes pite...hmmmmmm

Az árakat én tettem fel gmailre :)
Éhes vagyok,mikor jön Miki.........egész test tetkó lesz???
:?

evilany

Na felhívtam még kb 1 óra...hát akkor én eszek oszt jóvan :evil:

evilany

Tünde köszi. Leírtam, kipróbálom :lol: Erre is azt írta, hogy átfordul. Úgy is volt. A végére eltaláltam a sütési fokozatot is. :lol:

Vanilla Évi tette fel az árakat :wink: Nálunk anyósom a nagy cukrász. Ő szokott sütni. Csak szólok mit ennék és megcsinálja. De most beteg. A héten bent volt a kórházban, hazaengedték, de tegnap ügyeletet kellett hívni, hányás-hasmenés. Remélem nem kerül vissza.

Évi szerintem ha véletlenül mégis lány lenne, akkor nem lesz gond a fiúcuccok elpasszolásával itt topicon belül.
Vasalnivaló nekem is itt figyel, de úgy nincs kedvem hozzá. Nem olyan sok, de jó lenne nekiugrani. Azért erősen gondolkozom, hogy majd holnap.... :roll:

királylány

Sziasztok!Jó reggelt!
Egész hétvégen nagytakarítottam a gyerekekkel-hulla fáradt voltam :(
Estére beszúrt a hasam is...egész éjjel alig aludtam :(
Remélem ma már nem fog fájni :)
Clárika szuper lett a torta!!! :D
Most megiszom a kávémat,aztán csinálom a dolgom tovább :D
Majd még bekukk :)
Sziasztok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, jobban vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó...köszönöm valamivel jobban!
:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Ma vagyunk 4 évesek :)
Egy csomó cuccomra rálicitáltak,de utálom az ilyet :?

evilany

sziasztok

kiderült mi a bajom.sajnos nincs peteérésem jelenleg,magas a prolaktinom,508,kaptam rá bromot,meg clostit.

KépKép
bettike83

Évi!
Sok Boldogságot Nektek!!!
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Évi nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Tünde megsütöttem ma reggel a fánkot. Köszönöm, nagyon szuper lett. Lett belőle 126db, olyan 80dkg körül volt. Finom lett és valóban átfordult magától. Majd feldobom a képet róla.

Mi Bencével kijöttünk anyukámékhoz, hogy apa tudjon pihenni. Ez persze így nekem is pihenés. :lol:

királylány

Évi
Még sok szép, boldog együtt töltött évet kívánok nektek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="bettike83"]s írta:bettike83ziasztok

kiderült mi a bajom.sajnos nincs peteérésem jelenleg,magas a prolaktinom,508,kaptam rá bromot,meg clostit.

Tudom, hogy a mániám... én nézetnék terheléses inzulint!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ha már témánál vagyunk. Nekem a terheléses cukrom eredménye 6.9 lett. Nem magas ez egy kicsit véletlenül? Úgy tudom - lehet rosszul - hogy 7-től diéta van. Éhgyomorra nem vettek....

királylány

Köszönöm a jókívánságokat.

126 fánk...hű :)

evilany

sziasztok!

Évi gratulálok az évfordulótokhoz! :lol: :lol: :lol: tetkó milyen lett?

Betty ez nagy előrelépés! akkor hajrá closty!!!

Dia 126 db?????????? nekem sose lett annyi! bár mondjuk én nem is szoktam egyszerre kisütni, mert frissen a legjobb, ezért kikeverem, kisütöm egy részét, és a hűtőben eláll a tészta még másnap is jó... :lol: :lol: :lol:

Ircsi most nincs kedvem visszakeresni, pedig már írtad:milyen magnéziumot szedsz? hány mg-os?

Kép
gtunde75

Dia
Olyan határérték...
Diétától meg nem kell megijjedni!!!!
Kihagyod a cukrot, a mézet, az ezzel készült ételeket. A fehér, finomított liszt helyett inkább a teljes kiörlésűt választod...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Évi én is gratulálok az évfordulótokhoz! Nekünk május 22-én lesz az 5.

Mi ma ünnepeljük a kettes számú kutyánk hozzánk költözésének 2. évfordulóját :D

Kép

Kép
xtina75

Tina naaaaaagyon éééédi! imádom az ebeket! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi, hát igen, ő egy imádnivaló bandita. :D

Kép
xtina75

126, de apró. teáskanállal szaggattam. Én most kisütöttem az egészet, felét elhoztam anyáékhoz.

Ircsi köszi. Én is így gondoltam. Csak a megvalósítás....cukrot annyira nem használok, illetve mikor mihez, kenyér az rozs. de majd mégjobban figyelek.

királylány

Tina! Kutyu nagyon édes. Miket nem tartasz számon!

Tündi azt hiszem 100 mg-s szed Ircsi,mintha a gyógyszertárit említette volna. Az mg+Ca,100 mg/tabi,és napi 3x javasolta nekem a doki.
Én ehelyett most szedem ami még az 500-sból megvan :oops: legalább nem kell napi 3x...és majd ápr.elkezdem amit felírt.Ezt meg beveszem naponta,2 naponta.

Tomika ma nagyon aktív lehet az évfordulós csokinak köszönhetően.:)

Szereztem az "ellopott"licitjeim helyett újakat,így megnyugodtam :)

Férj porszívózik,aztán megyünk ünnepebédelni :) Tetkót lefotózom,ha kész.

evilany

Tina
Nagyon édes pofija van!!!!

Ma én is főzök :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Zöldbab leves, fűszeres sült csirke, francia saláta, rízs a menű....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Feltettem a közösre a tetkót :)

evilany

én is akarok legközelbbi vérvételnél terheléses cukrot csináltatni.

KépKép
bettike83

[quote="bettike83"] írta:bettike83n is akarok legközelbbi vérvételnél terheléses cukrot csináltatni.

Ne csak cukrot, hanem INZULINT!!!! Az a lényegesebb!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok :)

Mindenkinek boldog március 15-ét !!!

Elnézést lányok össze kevertem hogy ki rakta fel az árakat :oops: ciki nagyon figyelmetlen szét szort vagyok :(

tölem kb havonta vesznek vért cukor méréshez de már megszoktam de kell is a pici miatt mivel örökölheti apájától ezt a betegséget .

kutyik nagyon édik imádom őket nekünk is van 2 ha nem bánjátok mutatom jó :)

Ő az Cobra az én kis-lánykám aki 21.-én lesz félidős kismama :) amugy 2 éves lesz szeptemberben
http://www.bloki.hu/_kepeslapnezo/2144_9543687671845415,

Ő pedig apa kedvence a Tyson :) aki 1 éves kisfiú lesz júliusban ha megnő ő lesz a cobra párja addig meg .....
http://www.bloki.hu/_kepeslapnezo/2145_9177433974266804 :lol:
Vendég

http://www.bloki.hu/_kepeslapnezo/2144_9543687671845415 nem láttam az előbb hogy mutatná :x
Vendég

Évi, csak azért tartom számon, mert márc 15 :) könnyű megjegyezni

Kép
xtina75

Micsoda ebéd volt hűűű ezután nem kéne cukrot nézni :oops:
Képek a blogban :)
http://menjazutonmenjtovabb.blogspot.com/

evilany

sziasztok!
a fenébe, elszállt, amit írtam!
Olyan jó kajákat csináltok. tudtok enni is? Én még elvagyok az esti hányingereimmel :) így aztán ha nem főzök, az sem hiányzik, pedig egyébként szeretek. Ma azért kis családom megevett egy apró adag rakott krumplit (3 kg krumpli volt az alap) :D
ami vicces, hogy alig eszem édességet, ami egyébként nem jellemző. Na, ez maradhatna terhesséh után is, de attól tartok, hogy nem fog!
így most nem aggódom a vércuki miatt sem igazán. viszont csaütörötkön megpróbálon begyűjteni a magzatvíz leletemet, drukkoljatok, hogy ne leljenek semmit!!
ekcéma: nálunk a egy mézes-glicerines testápoló vált be, 3 féle patikai kence csődje után. akkoriban volt az amwaynek ilyen, de talán más cég is csinál már. szappant szoktam látni a dm ben is, az is hasznos ilyen bőrre. És persze sok pihi és kevés stressz, mert ennek mindig van pszichés háttere is!
Remélem jól telt a hosszú hétvége, üdv: Claire
claire

Egy finomság... mi nagyon szeretjük....

6 tojás (megfőzni)
kb. 20 dkg parizer
1 lilahagyma
1 piros kaliforniai paprika
1 közepes méretű uborka
Ezeket apróra kell vágni (kb. 0,5x0,5 cm-s darabokra)
1 kis tejfölt és 1 kis tubus majonézt összekeversz.
1 húsleves kockát kb. 2 dl vízben felfőzöl, ehhez keversz 1 zacskó zselatint.
Mindent összekeversz. Folpack-kal kibélelsz egy őzgerinc-formát, beletöltöd a keveréket.
Néhány órán keresztül hűtőben tárolod!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ha már ennyit főztök: én rántott húst csináltam (magamnak tönkölyliszttel) sültkrumplival, szombaton meg tejszínes-fehérboros csirkemellcsíkokat barnarizzsel. Zsoltinak csináltam narancslekvárral töltött piskótát, magamnak meg vettem sárgadinnyét.

Kép
xtina75

hát csajok mi rakott székelykáposztát ettünk sok tejföllel... :lol: :lol: :lol:

Kép

és rengeteg meggyes-mákos sütit és attasé pudingot... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
gtunde75

Ez is finom...
Kép

Karaj szelet kicsit megsütve.
Szalonna, angol szalonna zsírjára pirítva, hozzá apróra vágott hagyma, paradicsom szósz, Ezt rátesszük a szelet husira, szép lassan sütjük. A végén vékony sajtszeletkét teszünk rá.
Én rizzsel, vegyes zöldséggel tálaltam.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És ezek beleférnek a diétába

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.03.17 18:23-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.03.17 18:24-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ezek után nagy csoda lenne, ha Kata Péterként születne meg.....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na de Ircsi... így kiteregetni a családi erotikus képeket... :D :lol:

Kép
xtina75

jó,akkor megjegyzem hogy inzulint kell nézetni meg tsh-t.
a doki nem fog dumálni hogyha kérem ezeket?

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?