Sziasztok!
Sajnos elromlott a számítógépünk, ezért idén nem is tudtam még jelentkezni. Szerencsére sikerült megjavítani, és most van pár szabad percem, gondoltam, bejelentkezem...
Először is, bár kissé későn, de BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Azért látom, ha nem is túl intenzíven, de jelen vagytok/vagyunk még páran, ennek örülök
Alexa!
Rossz volt olvasni, hogy mi történt, de nagyon örülök, hogy sikerült megállítani
Adrienne!
Meg tudlak érteni, nekem is bőghetnékem van, ha arra gondolok, hogy napokig a családom nélkül leszek, főleg a lányom fog nagyon hiányozni, mostanában nagyon "jóba lettünk", nem veszekszünk annyit, sokat öleleget, szeretget, bújik... Remélem, nem lesz nagy törés neki, amíg én kórházban leszek...
Neked viszont mennek a drukkok, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen, és kérlek, jelentkezz majd, hogy mi újság veletek!
Monccs!
Örülök, hogy jól vagytok
Mi is, hálistennek, minden rendben, múlt hétfőn voltunk 32. heti UH-n, szépen látszott mindene, a doki meg volt elégedve, én meg megállapítottam, hogy az arcformája pont olyan mint a nővéréé
Hasam jócskán megnőtt az utóbbi időben, babó elhelyezkedett fejjel lefelé, bár azért még forgolódik néha,valamelyik éjjel teljesen haránt fordult, meg is ijedtem, hogy úgy marad, de szerencsére reggelre visszadugta a fejecskéjét a helyére. Rengeteget csuklik, az egyik lábával rendszeresen megtalálja a bordáimat, a fejével a csípőmet feszegeti, a kezecskéivel meg néha belebokszol a hólyagomba... Ezt és egy kis gyomorsavat leszámítva (az is csak akkor, ha nem bírok uralkodni az étvágyamon
) hálistennek még mindig egész jól bírom.
Két hete előszedtem a lányom babacuccait és elégedetten állapítottam meg, hogy semmit nem kell venni a kislegénynek, annyi unisex body, rugi és egyéb maradt a lányomtól
Ki is mostam mindent, bezacskóztam, s mikor betöltjük a 37 hetet, kivasalom a legkisebbeket. Kb. akkor elhozzuk a bölcsőt is a barátnőméktől, hogy itt legyen, és el tudjuk végre dönteni, hova is tegyük majd
El se hiszem amúgy, hogy már ennyire a végén járok, még csak most teszteltem pozitívat...
Többiek?
Jó lenne, ha mindenki bejelentkezne egy-egy sor erejéig, hogy tudjuk, minden rendben...
Szép napokat, vigyázzatok magatokra!