Sziasztok!
Gondoltam én is csatlakozok a társasághoz!
Szeptember óta próbálkozunk férjemmel az első babán, és úgy néz ki végre összejött. Mindig is rendszertelen volt a menstruációm, mondta is a nődokim, hogy ez nem okoz gondot, annyi csak hogy nehezebben veszem észre ha terhes vagyok. Három hete voltam vizsgálaton, de más miatt, mert talált valami baktériumot nálam, és írt fel gyógyszert hogy szedjük a férjemmel. Azóta nem is próbálkoztunk. Következő héten kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Persze ezt megint annak tudtam be, hogy a szokásos kimaradás.... De olyan furcsa érzésem van már egy hete. Néha szédültem, nyomást éreztem a méhemnél és a melleim is érzékenyek lettek. Holnap megyünk vissza kontroll vizsgálatra a dokihoz, és úgy gondoltam, hogy próbaképpen csinálok ma reggel egy tesztet. És a legnagyobb örömömre két csík lett!!!! Ami azt jelenti, hogy 7 hetes és 1 napos terhes vagyok! De kíváncsi vagyok mit mond holnap a doki!!
Kicsit attól félek, hogy nem lesz e baj, hogy közben szednem kellett ezt a gyógyszert, és mondta a doki, hogy ne is próbálkozzunk közben. De mi van ilyenkor ha már előtte megfogant csak nem tudtuk??? Ezért aggódom kicsit hogy nehogy ez problémát jelentsen.
Most alig várom hogy holnap menjek a dokihoz és elmondjam neki. Remélem mindent rendben talál majd!!!!!