Új privát üzeneted érkezett!

blancone: Nincs fogadott dokim! Sztk-ba járok dokihoz!

Netty: De jó hogy már jobban vagytok!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest

Netty nagyon örülök, hogy már jobban vagytok!Csak így tovább! :)

Képzeljétek!Megvettük ma a babakocsit meg a kiságyat!Most várom még jobban, hogy itt legyen már a babánk! :)

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie First Birthday tickers
krisszta25

humanka: Hanna 3240 gr-al és 54 centivel született :) Most se szeretnék sokkal nagyobb babát! :D

Kriszta: De jó! :) Kapunk majd képet? ;)
Ne siettesd az időt, mert nagyon gyorsan el fog menni... :( (Tudom, hülye tanács... :D ) Én imádtam terhesnek lenni és mégis siettettem az időt h szülessen már meg a pici. A 9 hónap jó gyorsan el is telt. Aztán megszületett és még gyorsabban telik azóta az idő :D Még csak most volt h arra gondoltam a szülőszobán h "inkább császározzanak meg, csak legyen már vége" :D és már 13 hónapos a kishölgy... Hova tűnt ez az egy év????? Most nem siettetem az időt, mégis gyorsan telik :(

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

blancone
Budapest X. kerület

Sziasztok!

De jó Kriszta!! Kérünk képet!! Mi még nem merünk vásárolgatni :roll:

Netty! Nagyon-nagyon örülök, hogy jobban vagy! Remélem mihamarabb hazaengednek!! Pihenj sokat!!!!!!

Szép hétvégét mindenkinek! :)

Kép
eruska82
Szolnok

Csatolok majd még ma képet, csak jelenleg a párom még alszik!

Mi már elég sok mindent megvettünk!A kocsit mondjuk csak augusztus végén szerettem volna, de most leárazva 130ról 85re és úgy gondoltuk, hogy a fenn maradó összegből még nagyon sok mindent meg tudunk venni!

Blancone nem akarok siettetni semmit sem, csak így, hogy már van kiságy, meg kocsi, meg ruhák úgy el kap a vágy, hogy bárcsak babázhatnék már!Én még nem érzem a mocorgást sem, és így annyira még nem élvezetes a dolog, de annak ellenére már most nagyon szeretem ezt a kis picurkát a pociban! :)

Kriszta

krisszta25

Vonalzó próba!!! :) 1

Kép
grácus

Sziasztok!!

Netty örülök, hogy jobban vagy már remélem hamar haza engednek majd.

Krisszta várjuk a képeket!!

Ma úgy bekajáltam, hogy kész csoda, hogy nem hánytam. :)
Lenne egy kérdésem ti hogy szeditek a magnéziumot?? Vettem Béres Magnéziumot meg van benne B6 vitamin is napi egyet kell bevenni de én még szedem a Gravidát is naponta 1x és abban is van mind a kettő. Nem ártok vele nem lesz egy kicsit sok????

Kép
grácus

Lányok jó napom volt!

Voltam ma a Femibion Road Show-n és nyertem egy Prémium Őssejt levételt! :D Még most sem hiszem el!

Egész nap mocorgott a picur is! :D

Mi megbeszéltük apával, hogy a babának, csak jövő májusra veszünk új kocsit, de akkor már sport kocsit. Addig kihúzzuk a Bergonnal!

Dia

valaki1985
Budapest

Netty, nagyon örülök, hogy jobban vagy!!!! Mielőbbi hazatérést kívánok Neked!

Grácus: én is így szedem a magnéziumot, én kettőt is veszek be, ahogy a védőnő javasolta.

Dia, nagyon szuper ez a nyeremény, amúgy egy vagyon, szóval tényleg nagyon szép ajándék ez!

Pocakkrémezés: sajnos nekem nem sikerült kivédenem, a végére nagyon csúnya lett, hiába kenegettem. De azért most is kenem, ki tudja, most hátha beválik, vagy már rugalmasabb vagyok :D

Mi a héten keressük fel a választott dokit, remélem szimpi lesz.

Jó lenne már kicsit javulna ez az émelygés+ étvágy dolog, azt hittem mostanra túl leszek rajta. Szerencsére hányás nincs, de azért ez a masszív hányinger sem annyira kellemes ennyi időn át :?

ma voltunk Dórival játszóházban, nagyon élvezte, ez már szülinapi előleg neki, jövő hétvégén lesz az ünneplés.
Képzeljétek azt mondja ma nekem: anya, feladom a cipődet, te ne hajolj, nehogy fájjon a kistestvéremnek :)

jó éjt mindenkinek!
Era

Era
era1002

Sziasztok! Szép reggelt Mindenkinek!

Az imént kaptam választ a 4D-vel kapcsolatosan, hogy mikor érdemes a mellső fali lepénynél megcsináltatni. A következőket írták, idézem:

[quote] írta:A 4 dimenziós ultrahangot a terhesség 16. és a 33. hete között javasolják elvégezni. Tapasztalat szerint a kisebb „pocaklakókról” is gyönyörű felvételek és fotók készülnek. Az Ön által előre tervezett első 4D vizsgálati időpont, vagyis a terhesség 20-22. hete megfelelő és ideális. A mellső fali lepénytől függetlenül, ekkor már nagy eséllyel a pici nemét is láthatjuk. (A második 4D-t, a 30-31. héten javaslom.)

Remélem segítettem annak aki nem tudta mikor menjen, mint ahogyan én sem.

További szép napot Nektek!

Netty, hogy vagy? Változás? Mikor engednek haza?

Dia: Gratulálok!! Nem semmi nyeremény!!! :)

Kép
eruska82
Szolnok

Na elmentem a vizelet eredményemért!

1 hete a védőnő fehérjét talált benne (szerintem csak megint kamuzott valamit, hogy ne unatkozzak, a lányommal is állandóan kitalál valamit). A csütörtöki mintában semmi nem volt. A nőgyógyász csak nézett, hogy akkor mit talált a védőnő benne!

Dia

valaki1985
Budapest

sziasztok!

valaki: ez jo hir!

netty: hogy vagytok? mi volt az ultrahangon?

megjottunk a hetvegerol, olyan jo volt vegre csak harmasban lenni 4 napig! az ido eleg ramaty volt, de sebaj. Ferjem megcsinalta a half ironmant 5ora19p alatt :)

olvastam nagyjabol amiket irtatok, 1-2 dolog remlik amire reagalok en is:

pocak kenes: egyetertek, hogy ez foleg a genetikan mulik, en egyebkent a sheavajra eskuszom. Babaposira is pl.

piercing: nekem meg ott van a hasamban, lanyomnal is olyan 16 het korul kezdett zavarni. Bar mostanaban mivel lanyom mar lusta cicizni, igy fejek reggel este, azota eszrevette, hogy ott a piercing es eloszeretettel ki akarja szedni a helyerol szoval lehet megis kiveszem most.

nekem van valasztott dokim, es szulesznom is.

hirtelen ennyi remlik.

huu orias pocakok :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bixi 2013.05.18 11:47-kor.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest

Dia: Mekkora mázlista vagy! :D Gratula! ;)

Bixi: Azért te sem panaszkodhatsz pocak méretileg! ;) A kisasszony pedig tündéri! :)

Kérdésem lenne: nem tudjátok, hogy a 2. tgyás/gyed összeg miből kerül kiszámolásra? Mert h én úgy vagyok bejelentve h van az alap havibérem és erre jönnek a műszakpótlékok ahogy dolgozom. Ez tiszta sor eddig, Hannusnál kb 20-25 rugóval volt több az átlag bruttóm mint az alap. De most, h rögtön gyedről megyek vissza tgyásra, mit fognak alapul venni? Azt amiből az előzőt is számolták vagy az alap munkabérem? :S

blancone
Budapest X. kerület

Blancone, köszi:-)

Ahogy en tudom: a gyerek születése előtti naptári évben kapott fizetés/járulék stb lesz az akarja amit kapsz a gyerek után.
En pl tavaly táppénzen és tgyas-on voltam,így abból fogják számolni, tehát köszönő viszonyba sem lesz azzal amit lányom után kaptam. Te mi jót csináltál 2012ben?;-) mert abból lesz kiszámolva,h mennyi az annyi.
Sajna ez van. A kis korkülönbség hátránya ez ha nem megy vissza az ember dolgozni a két gyerek közt.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest

Ja meg annyi: úgy tudom lehet választani, hogy ha az új tgyas netán kevesebb lesz mint most a gyed amit kapsz, akkor maradhatsz a jelenlegi gyeden amíg az alapból járna. Ezt épp ma hallottam a tvben.

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest

Mi jót csináltam? :D Hát január szabi, febr-márc táppénz, áprilistól babázás :)
Az biztos h nem a tgyás lesz az alapja, mert az nem ledolgozott időnek számít ilyen értelemben(mint ahogy a táppénz sem), tehát vagy az alapbér, vagy az első szülés előtti tényleges bér. De elég nagy a sansz rá, h csak az alapbérem után fogok tgyást kapni, viszont most azt mondta egy csoporttársam h ő mintha ugyanazt a tgyást kapta volna a 2. babára mint az elsőre (ugyanúgy kis korkülönbség) szóval most ezért reménykedek, hátha nem bukom azt a 20000 forintot :D
Amúgy ha tényleg csak az alapbérem után kapom a tgyást, az elég gáz, nem vmi nagy kedvcsináló a népességnöveléshez.... :D (ok, persze h nem ez alapján döntöttünk, de azért odafönt ezt átgondolhatnák... ;) )

blancone
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Képzeljétek!Augusztusban férjhez megyek! :) :) :)

Kriszta

krisszta25

Kriszta!!!!!!!!!!!!

Kép

Mesélj!!! Mikor volt a nagy kéz megkérés? Hol lesz? Hányan lesztek? Mindent tudni akarok!!! :D

Kép
eruska82
Szolnok

Tegnap végre hallottam a picikénk szívverését az angelsounddal. Eddig nem sikerült, de korán próbálkoztam. Tegnap viszont sikerült. Bele is könnyeztem. Reménykedtem, hogy ha hazajön a férjem neki is megtudom mutatni. És igen, sikerült. :) Olyan jó érzés. Meg hát azok a lubickolások amiket levág :lol:

Ma ráálltam a mérlegre, és majdnem 1 kg mínuszt mutat. Nem bánom mondjuk :D Ámbár nem mondanám, hogy nem lenne étvágyam, vagy nem ennék....

Bixi: Lua egyszerűen zabálni való!!!! A pocid meg hatalmas volt!!! :)

Kép
eruska82
Szolnok

Jó lehetett hallani a kis szívecskéjét! :D Nekem csak a mocorgás marad! Van, hogy szinte egész nap érzem, van nap, hogy semmit! :D
De imádom!

Most a lányommal küzdök, mert kicsit ellenséges lett velem, pedig semmi nem változott még. Ugyan úgy sokat vagyunk kint, ugyan úgy sokat játszunk! :D

Dia

valaki1985
Budapest

krisszta25: Gratulálok! :D Nincs szebb, mint pocakosan férjhez menni!

Én már csak tudom! :D 29 hetes voltam a lányommal! :D

Dia

valaki1985
Budapest

Kriszta: Hatalmas gratuláció!!! :) Sok boldogságot!

blancone
Budapest X. kerület

Hát ahogy számolgattam tegnap én meg 30 hetes leszek akkor!De nagyon várom már!

Hát a leánykérés az december 30án volt!Igazából most csak egy polgári esküvőt tervezünk, aztán majd egyszer lesz majd templomi is!Eddig úgy néz ki, hogy olyan 25en leszünk kb. Majd ma délután felhívom a házasság kötő termet is lefoglalni, pénteken meg elvileg bemegyünk az étterembe!Holnap megyek barátnőmhöz a ruhámról egyeztetni, aztán már nézegetem a csokrokat is!Nagyon izgi!Nem gondoltam volna, hogy ennyire fel fog majd villanyozni a dolog! :)

Kriszta

krisszta25

Nagy jó dolog szervezgetni! :D Én nagyon élveztem! :D

Dia

valaki1985
Budapest

Kriszti gratulálok!

Lányom beteg, délig elvittem dokihoz, utánna anyumhoz vittem, én jöttem melóba, majd 5re dokihoz.
És mostmár 100%, hogy fiú, láttam a herezacsikat is :) Méret szerint, egy héttel nagyobb.
Lányomnak is mondtuk, nagyon örült Neki.

Bixi, Te is jó vagy pocaknövesztésben :lol: , lányod gyönyörű!

Adri

Kép

Kép
irdab

irdab: hahahaha, ezt a hibat en is elkovettem elsore oromomben, zacsibol csak egy van :lol: Majd belejossz :lol:

Krisszta: gratula !!!

Nekem megjott a kombinalt eredmenye, minden okes, szoval vegleg megnyugodtam (mint a csoport rangidose), hogy minden rendben a torpevel.

KépKép
Kép
humanka

humanka :oops: :roll: bocsi golyókat. Most mint lányos anyuka szokom a kuki gondolatát. Természetes örülök, csak annyira csajos világban éltem eddig :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Már mindenki tudja ki van a pocakban?

Csak én nem! :'(

Dia

valaki1985
Budapest

Dia! Még mi sem vesszük 100%-ra, hogy kisfiú. Várunk még ezzel.

Ne aggódj. Majd nemsoká megmutatja magát :)

Kép
eruska82
Szolnok

ha nem sikerül 25-én elmenni, akkor majd csak júni 20-án megyünk uh-ra a kórházba és tuti hogy ott nem fogjuk megtudni, mert nagyon összecsapják a dolgot. Csak a kötelezőket nézik azt viszlát!

Dia

valaki1985
Budapest

Én mondjuk valamiért kisfiút érzek! :D De ez csak megérzés! A lányomnál tudtam, hogy lány lesz és bejött! :D

A két terhességem eddig szinte ugyan olyan, csak apró dolgok vannak amik mások. Több féle kaját nem bírok, meg nem bírom az autózást! 16 és 17 hetes terhes voltam lányommal mikor egyik hétvégén beautóztuk dél Szlovákiát, majd a köv hétvégén elmentünk Pozsonyba. 30 hetesen elmentünk nászútra. Onnan épp hogy hazaértünk másnap csak úgy egy napra lementünk Békéscsabára a csülök fesztiválra. Most azt se bírom, ha csak tesómékhoz megyünk kocsival, pedig 10 perc kocsival az út! :D

Dia

valaki1985
Budapest

irdab: grat a kisfiúhoz! ;) Remélem én is ilyesmit fogok látni a képernyőn :D

Dia: No para, én sem tudom még :) Mi nem is akarjuk elkapkodni, Hannánál elég nagy volt a baklövés ahhoz h ne siessük el :)

blancone
Budapest X. kerület

Dia szerintem nekem mondta meg a doki, Erának, hogy talán, és huménka szuper inteligens tesztjével állapította meg a nemét a babának. Úgyhogy nem vagy egyedül :lol:

Blancone: hát elég egyértelműen láttam amit láttam, és emlékszem a lányomnál nem így nézett ki :)

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok új vagyok :) Még csak ismerkedem az oldallal :P
uanita
Budapest XX. kerület

igazából nálunk mindegy mi lesz, csak a megérzésem miatt vagyok kíváncsi! :D Ha párom nem akarná tudni és meg se kérdezném

Dia

valaki1985
Budapest

Amúgy kezdek agyvérzést kapni... Nagyon elegem van már az egészségügyből és abból h senki nem tud semmit... Még anno voltam a házidokinál és múlt péntekre kaptam vérvételre időpontot (ez is nonszensz, több mint 3 hetet vártam..) ott is volt egy szép kis kavarodás, mert elkezdtek csesztetni h nem is most kellett volna jönnöm (9 óra) hanem még reggel 7re, mert a vércsoportos kocsi az első és korán elviszik... mondom wtf? és ezt nekem mégis honnan kéne tudnom... jó, megoldottuk h levegyék a vért, mondták hétfőre eredmény a házidokinál, vércsoportot a bajcsyban kapom, pajzsmirigy egy hónap múlva... király. sebaj, ma reggel megyek házidokihoz (cirka 3/4 óra várakozás) mire közlik h náluk nincs, átküldték vhova.. mondom ne szívassanak azt mondták ide jöjjek. bemegy, megnézi, kihozza, ááá megvan! remek. gyanús volt h már a vércsop is megvan.. még jó h megnéztem, mert a vércsoport az még a Hannánál levett volt, a vérkép pedig 4 (!) évvel ezelőtti... mondom ez nem lesz jó... azt mondják, akkor nem tudják hol van. :O ????? Úgyh elmentem a vérvételre, ahol azt mondták h majd csütin lesz eredmény. hát reméljük... de most már azért elmehetnének melegebb éghajlatra... :S

blancone
Budapest X. kerület

Ez a magyar eü! :S

Nekem a lányommal a hepatitisz eredményem a 39. héten lett meg! Addig kallódott! :S

Én a védőnőre rágtam be! De nagyon! Szerintetek létezik olyan, hogy múlt hétfőn sok fehérje volt a vizeletemben, csüt mintában pedig semmi! Még nyoma se volt bajnak! Azt mondta a védőnőm, hogy nagy baj lehet!

Dia

valaki1985
Budapest

üdv köztünk Uanita! Mesélj mizu Veled! :)

Húúú Blancone, tök megértelek!! Kész idegbaj az egész!!! És nem értik, hogy miért van az ember felháborodva. Hogy időpont ellenére is sokszor órákat kell várni és, hogy elkallódnak eredmények. Ez mégis hogy fordulhat elő???? :evil: :evil: :evil: :evil: Én is tiszta ideg lennék a helyedben!!

Nekünk is csak annyit mondott a doki, hogy lát egy árnyékot, ami klitorisznak túl nagy lenne....szóval csak valószínű, hogy fiú, de kitudja addig....Egyébként ő így nem mondta ki, hogy fiú lesz.

Kép
eruska82
Szolnok

De legalább megnézték! Nekem mérték a Crl-t, az Nt-t és már vette ki az uh-t! Úgy kellett szólnom, hogy képet kérhetek e, de azt a pofát hogy kérni mert nem fogom elfelejteni

Dia

valaki1985
Budapest

Dia ne aggódj én sem tudom, hogy ki lakik a pociban és már tűkön ülök! :D Jövő hét szerdán megyek orvoshoz, remélem, hogy mutogatós kedvében lesz a kis Drágám! :)

Üdv Uanita! :) Mesélsz magadról egy kicsit?

Kriszta

krisszta25

Tényleg kinek mi a terve a hosszú hétvégére? Nagyon szeretnék már kimozdulni JNSZ megyéből :cry: Ezer éve megszeretném nézni újra a pesti állatkertet. És mindig kibukok, hogy miért ilyen drága a vonat. Olcsóbb kocsival sajna.... És mindig ezek határozzák meg a programokat is. :roll:

Kép
eruska82
Szolnok

Mi anyóséknél leszünk legnagyobb örömömre! :S

De apa ki akar menni, mert kint lesznek elvben a tesójáék is! (hogy még szebb legyen a hétvége! :S )

Katasztrófa lesz az tuti! Egy újabb elcseszett pünkösd, de hát ez a megszokott program! :S

Az állatkert tényleg drága, de megéri! Meg nézz körbe kupon oldalon! Szoktak lenni jó kis akciós kuponok! :D

Dia

valaki1985
Budapest

Nekem apa szombat délelött dolgozik, vasárnap szerintem Mi megyünk a győri állatkertbe.
Többi program még nem tisztázott, de mi folymatosan úton vagyunk :)

Üdv Uanita, mesélj magatokról :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Jó kis programok lesznek mindenkinek. kivéve persze a kényszeredett családi látogatásokat..... :S

Nem is az a bajom, hogy az állatkert a drága, hanem feljutni is. Maga az üzemanyag költség sok.... :cry: :cry: :cry: :cry:

De majd felvetem a páromnak, kíváncsi vagyok mit szól.....

Kép
eruska82
Szolnok

Sziasztok!!
Megvolt a főorvosi bemutatás 11 órakor már ott ültem a kórházban az ambulancián be is adtam a papírt. 12 óra után behívtak doki megvizsgált átküldött ultrahangra és közölték, hogy 13 órától lesz a főorvosi bemutatás fél egy előtt végeztem az ultrahangon is. 13 után beesett a főorvos sorban hívták be a betegeket a fődoki megint megvizsgált rajta kívül vagy még 10 orvos vagy medikus vagy a fene se tudja kik voltak. És utána 14 órakor kiadta az első doki a papíromat. Ciszta még megvan de teendő nincs vele. Majd szülés után megcsinálják. Uh szerint 15 hetes vagyok!!!

Kép
grácus

Sziasztok!
Tegnap este kilenc után voltam uh-n, addigra már az összes hajam kitéptem idegemben. Baba jól van, minden oké vele, nyaki redő is rendben van. Keze lába ujjai megvannak, majd ki ugrott a pocakomból, és mellesleg érzem is egy egy kirohanását :D Már nem vérzek, de kis barnázás még előfordul...elvileg ez már nem baj, mert nem élénk piros vérzés van, de azért jobb lenne ha nem lenne.... Pénteken talán haza mehetünk.
Köszi a hiányolást

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty! Jó hírek!! Nagyon örülünk, és nagyon szorítunk, hogy pénteken kiengedjenek!! Egyébként a vérzés mitől volt/van?
Milyen helyed van? Van akivel tudsz kicsit beszélgetni? Nővérek normálisak?

Kitartás!!! :)

Kép
eruska82
Szolnok

Era: Köszi :D nem annyira rettenetes, normális a szobatársam is. Olvasok, alszom, netezek. Az nem derült ki h mitől volt... holnap még lesz egy uh, hátha többet megtudok...

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Lehetséges, hogy a méhed tágulásakor, ill az azt tartó szalagok nyúlásakor megpattant egy ér? Bár akkor annak már abba kéne maradnia..... Remélem holnap mondanak valami okosat!!

Kép
eruska82
Szolnok

Na csajok, a babám kirúgja a ház oldalát! :D Még apa is elcsípte, ahogy rúg, annyira érezhető volt! :D

Dia

valaki1985
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?