Visszatertem.
Sajnos nem jartam sikerrel a munkahelyemen. Elindultunk, de tukozben hivott az egyik munkatarsam, aki tudta, hogy megyunk, hogy a HR-es csaj elment ebedelni, szoval ne menjunk. Kesobb meg mar nem volt ertelme, mert a ferjem ma este dolgozik es pihenni akart. Ugyhogy holnap ujra probalkozunk.
Viszont csereben voltunk vasarolni, vettunk esernyo babakocsit a fiamnak. Azert volt ra szukseg, hogy amikor egyedul kell mennem, akkor le birjam vele cipelni a lepcson terhesen is. Ez tok konnyu, ot kg, a fiam tiz, majd leereszkedek vele. Igy remelem nem fogom megemelni magam.
Es vettunk neki autosulest is, mert a rogzitheto hordozoba mar csak osszehajtogatva fert bele szegeny.
Azutan aludtunk egy kicsit delutan. Most meg faradtabb vagyok es jobban emelygek, mint alvas elott. Sutottem fankot, de nem nagyon kivanom, inkabb borso levest ettem, az egeszsegesebb.
Jo otlet volt, hogy irtatok magatokrol. En is jobban szeretem, amikor el tudok kepzelni valakit, vagy tudom, hogy ki hogy el, honnan jott. Kepeket nem toltotok fel?
En annyira szeretnek, de a leleplezodes miatt nem merek. Bar a ferjem azt mondta, hogy Kristofrol toltsek fel egyet nyugodtan, ez alapjan ugysem fog senki sem rank talalni, ha meg megis, akkor igy jartunk.
Ugyhogy itt egy kep az en "idosebbik" babamrol:
Rolunk annyit, hogy en Kelet-Magyarorszagrol szarmazom, a ferjem Szekesfehervaron szuletett. Meg kicsi volt, amikor Budapestre koltoztek, en csak erettsegi utan mentem fel sulik miatt. Nagy tanulos voltam. Van ket diploma nelkuli szakmam, illetve ketto diplomaval (kozgaz es info), amelyeket sajnos egy ideje nem hasznaltam. Amig Magyarorszagon eltunk, akkor fosuli mellett dolgoztam, de legalabb szakmamban. Allamvizsgak utan eloszor a ferjem koltozott kulfoldre, majd poenbol en is utana jottem. Azert irom, hogy poenbol, mert en egy hosszu nyaralason kivul nem terveztem semmit ebben az orszagban. Akkor meg nagyon friss volt a kapcsolatunk. De orult szerelembe estunk es en is itt ragadtam. Borzasztoan rossz munkat kaptam, ami viszont jol fizetett, de a szakmai tudasomat egyaltalan nem tudtam kamatoztatni. Mindig halogattam a munkavaltast, hogy eloszor penzt gyujtsek, csak utana ugraljak, de elhataroztuk, hogy szeretnenk gyereket, igy mar nem valtottam munkat. Nem szerettem volna lecsuszni a fizetett anyasagirol. Ugyhogy egy hidegkonyharol mentem szulni. Rendezvenyekre keszitettunk dekorativ eteleket, szendvicseket. Tulajdonkeppen nemtom miert panaszkodom, nem kifejezetten fizikai munkam volt, hanem szinte mar muveszet volt soroskupak meretu szendvicset kesziteni otszaz peldanyban ugy, hogy 4-5 alapanyagot rakok ra. Iszonyatos turelem es kezugyesseg kellett ahhoz, hogy mini masnit kossek egy snidlingszarbol...
De jol megfizettek es jogosult lettem mindenre igy, ami gyerekkel kapcsolatos tamogatas.
En 26 eves vagyok, a ferjem most lesz 28. Tavaly szeptemberben hazasodtunk ossze, mar javaban pocakos voltam. Nagy pocakos.
Van egy kutyusunk is, egy imadni valo jack russel terrier.