Sziasztok!
Üdvözlöm az új kismamákat én is!
Sokan letünk és ez jóóó!
Majd szép lassan én is megismerkedek mindenkivel, bár nem tudok sűrűn jönni, mert munka...ugyebár, most hétvégén meg elég rosszul voltam.
Vernike!
Nekem is volt pár napig iszonyú hasmenésem, el is mentem a házidokihoz. Kaptam hasfogót, de szerencsére hamar elmúlt, úgyhogy nem sokat kellett meginnom azokból a rossz ízű porokból.
Ha még mindig tart neked, akkor megnézhetem, hogy milyen port kaptam, mert végül is használt asszem és recept nélkül kapható. Talán a babától volt, talán egy kis vírus, mert a torkom is vörös volt, bár én nem éreztem fájdalmat. De ha vírus is, akkor sem lesz baja a babának, csak igyál sokat, meg azért próbálj enni is. Nekem a gyenge húslevest ajánlotta a doki, meg az aktivia natur joghurtot, az rendbehozza a bélflórádat.
Én most értem haza a dokitól és láttunk egy 9 mm-es dobogó szívű babácskát!
Viszont a gép még nem írta ki a korát, pedig nagyon szerettem volna tudni, így a doki a szept. 25ei uccsó mensim, meg a 28-30 napos ciklusom alapján 6 hetesnek számolta a babóm.
Na ezt nem nagyon értem...
Vajon hogy számolt? Van aki ezt érti közületek? Ja! És nem hitte el nekem, hogy van ez a kombinált 12. heti vizsgálat ingyenesen. Azt mondta, hogy ez tuti átverés, és nyomtassam ki neki és hozzam el. Pedig a júniusi topicosok közül többen már túl is estek rajta. Fura egy doki... Azt is kérdezgette, hogy tudom e már, hogy hol akarok szülni, meg hogy lesz e választott orvosom, de én mondtam neki, hogy még semmit sem tudok. Ja, és hogy döntsem el, hogy akarok e már vizsgálatokra menni, meg védőnőhöz, de még ráér!
Mondtam neki, hogy ha ráér, akkor nekem is ráér, és közben magamban gondoltam, hogy az bezzeg nem ér rá, hogy hol fogok szülni, meg lesz e választott dokim mi...?
Egy szó, mint száz, aranyos doki , meg minden, de vannak ezek az unszimpi dolgai, úgyhogy asszem elmegyek csütörtökön mégiscsak a kórházi dokihoz, aztán majd meglátom...