SZiasztok!
Gigi drága! Én ezt értem, és mi is így vagyunk,mivel az én fiam is reggeltől estig kint lenne a kertben, alig lehet becsalni. Csak néha, legalább hetente egyszer jó lenne egy kis életjel, hogy ki hogy van! Vagy ha történik valakivel valami izgi, akkor leírhatná!
Például Te, hogy mi volt az uh-on? Mekkora a babád? Hogy viseled?
Szia Anna!!!!!!!!
Jézusom de szalad az idő!!!! Nagyon édes kisbabád van, és szép a pocid is!!!!! Örülök, hogy jól vagytok! Hidd el, ha a párod majd a kezében tartja a babáját, akkor nem fog tudni elmenni tőletek. Azért majd egy későbbi uh-ra, amikor már jobban látszik a bébi, akkor elvihetnéd magaddal, és már akkor előjönne benne az apai érzés.
Hát rólam annyit, hogy tegnap hajnalban átéltem a poklot. Legalábbis nekem az volt. Annyira görcsöltem, hánytam, még terhesen se voltam ilyen rosszul. Arra gondoltam, hogy a tüszőrepi kínoz meg ennyire, mert volt tojásfehérjém is, jó nyúlós
, és 2-3 órán belül el is múlt. Mivel eddig mindig a 18. napra rakta a ferty a pé-met, csak erre tudtam gondolni. Aztán ma egy nőgyógyász felvilágosított, hogy nem csak ekkor lehetnek görcsök, hanem amikor a megtermékenyült petesejt a petevezetőn átjut a méhbe.
Már hétfő óta vannak kisebb görcseim, alhasi fájdalmam, erre a ferty is hétfőre tette be a pé-t. Igaz ez még változhat, csak akkor a tegnapi nyúlós izét nem értem. De hát nem is kell nekem mindent érteni, hiszen az eredmény a fontos!
MERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VELED MI VAN??????????? CSAK EGY MONDATOT LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!!