Sziasztok!
Pkagi, olyan jó, hogy mocorog, igaz? Én ma ki tudtam tapogatni Zsófi egész testét, már olyan nagy...
Megynomtam felül, akkor alul dudorodott ki, aztán alul, és felül. Jó játék...
Az ágyikó szerintem sem volt drága, pelenkázóval együtt volt, igen. Mi is jónak tartottuk. Csak játékbaba, persze.
Még az enyém volt kislány koromban. Anya megtalálta, és odaadta.
Gyakoroljak.
Zidhy, sajnos nem ezer mester a kispapa, azért is ilyen nagy szó, hogy megcsinálta. Nem akaratam neki engedni először, aztán szegény mindenkinek mondta, viccesen, hoyg nem engedem és pedig nem olyan nehéz összeszerelni, biztosan... És rávettem, hogy akkor próbálkozzunk meg vele...
És sikerült. Aranyos volt, mert utána nagyon büszke volt.
Pkagi, mi akkor, amikor megtudtuk, hoyg kislány lesz, akkor választottunk neki nevet. 18hetesen. Azóta Zsófizzuk, már nagyon tudja, hogy róla van szó.. Szerintem jó előre tudni, mert megszokja már a pocakban is...
Párom Lilit szeretett volna, de az én szeretnék maradni. Aztán lehet, hogy Zsófi Lili lesz? De akkor meg a Zsófi elmaradna, mindenki Lilizné... Úgyhogy csak Zsófika lesz.
Zichy, én már nem írom többször, hogy NE ÉREZD MAGAD VENDÉGNEK NÁLUNK!
Mindig szívesen látunk Téged!
Orsi, remélem sokat tudsz pihenni, és már jobban vagy!
Gabitól pedig már oolyan rég óta várom a fényképeket... miért nem tesz fel nekünk, hogy mi is "meggyönyörködhessük" a Levi babát? Domicsenge mond meg neki, hoyg nagyon várjuk a képeket, jó?
Ari, merre vagy? Lefoglalnak a picik?
Puszi nektek! Lili+Zsófi (33+4)