Sziasztok Lányok!
Nem felejtkeztem ám el rólatok, csak nagyon sűrűek a napjaim. Nem részletezem a vizsgálatokat, ahova az elemet is nekem kell vinnem az ABPM-be,
))))), szóval a lényeg a lényeg, az értékeim annyira nem lettek most vészesek, a 3. terhespathológusnál vagyok. hehehehehehehe, és most Normodipint szedek 5 mg-osat, napi 2*1-et. Olyan marha jól levitte, hogy elalszom napközben, és kb. 107/60akármennyi szokott lenni.
)))))
Közben a frászt hozták rám, mert alacsony lett az AFP értékem is, ezért genetikushoz küldtek, a végén aztán elmentem az Istenhegyi Laborba, és csináltattam egy négyes tesztet, és ma voltunk az UH-on. Minden rendben van, és rettenetesen alapos volt a vizsgálat, és most a Marci után kislányt várunk, 98%. Fura, nagyon meglepődtem, annyira 100%-ra fiút vártam. Nagyon örülök, csak még nagyon fura a helyzet. Most tartok a 21. héten, még van időm hozzászokni a gondolathoz. A Jövő héten még egy ABPM, hogy mire jutott a gyógyszer. Ezt leszámítva, nagoyn jól vagyok, vagy vagyunk, csak nagyon utálom a meleget. A Marci pedig úgy beindult, hogy rohan lassan, és most a mindene a hinta.
Majd még jövök, mert látom van úgy belépő is.
)))
Most nincs időm visszaolvasni, de valaki írta hogy keveset mozog a babája. Az én fiam olyan keveset mozgott, hogy inkább rejtőzködött. Szerintem aggodalomra semmi ok, vannak iylen gyerekek.
Addig is jó babavárást, izgalommentes napokat mindenkinek.