Szilvi!
Nagyon szívesen!
Barackvirág!
Jó, hogy jöttél! Remélem nem maradsz el tőlünk!
Örülök, hogy minden ok Veled! Hová valósi is vagy? Már elfelejtettem...
Honey!
Hát én nem bírnám ki csoki nélkül 1 napig sem, nemhogy 1 hónapig!
Jó, hogy rá tudtátok venni a bébiszittert az oltásra. Épp kérdezni akartam, hogy nem tudjátok-e meggyőzni róla...
Mamacka!
Nagyon csini vagy a képen! Ha megtudjuk a babó nemét, lehet, hogy én is vennék Tőled ilyen erszényt!
De édesek a lurkók!
És a karácsonyfa is pazar!
Köszi a receptet! Szerintem karácsonyra bepróbálkozom vele...
Anikó!
Én Pesten, a Baross utcában (Sote I. Női Klinikával szemben) vettem a Gólya kismama és babadiszkontban melltartót asszem 2800 Ft-ért, ami kismama- és szoptatós melltartó is egyben. Nagyon kényelmes, praktikus, nincs rajta irritáló varrás és merevítő, és a formája is jó, nem olyan béna, mint a legtöbb. Én csak ajánlani tudom. Én már az első trimeszterben kinőttem szinte az összes melltartómat, úgyhogy be kellett szereznem párat. De vettem normál melltartót is, csak egy számmal nagyobbat, mint a régiek. Remélem segítettem!
Dongó!
Köszi az infót, jelentkezem!
Egyébként én is azt hittem, hogy itt lesz zárt topic, nem gondoltam, hogy költözni kell. De nekem nem baj, csak ne kelljen 2 helyre írogatni, mert azt szerintem nehéz lenne követni.
Szerintem is jó lenne, ha mindenki maradna az itteni nevénél.
Hú, mi lesz, ha ennél jobban fog pörögni a topic? Hogy fogjuk tudni követni akkor?
Na, közben én is jelentkeztem az Anyatanyára!
Judit78!
Nagyon sajnálom, ami Veled történt! Szerintem senkinek nem lenne ellenére, ha Te is velünk jönnél!
Ugye, Csajok?
Kívánom Neked, hogy minél hamarabb átélhesd Te is ezt a csodás dolgot! Sok sikert és kitartást!
Szuszó, Kinga!
Üdv Nektek is!
Angie!
Én örülnék, ha jönnél!
Csézjang!
Sajnálnám, ha kimaradnál közülünk! Gyere Te is!
Boule!
Írtam Neked, bár azóta egy része tárgytalan, mert a visszaolvasással érthetőbb lett a dolog. Azért írj majd!
Na megyek, és ismerkedem az új topiccal! Azért remélem még olvassátok ezt is!