Sziasztok!
Megint itt
Köszi a szíves invitálást, de én maradok itt, ha lesz mit olvasni, és hébe-hóba írni
Úgyhogy ezt légyszi ne zárjuk le, nem tudhatjuk, kinek és mikor lesz szüksége arra, hogy ide írjon. Én anno a lányom 9 vagy 10 hónapos korában csatlakoztam egy topikhoz. Azóta mi is elköltöztünk zártba (az "eredetit" nem zártuk le és 1-2 új hsz még mindig kerül bele
), a zárt meg biza nagyon pörög a mai napig, sokszor oda se bírok reagálni rendesen. Kettőre tuti nem futná, egy idő után a szálat is elveszteném... Ezért inkább nem is regisztrálok az anyatanyára, mert akkor kényszeresen azt is olvasnám (mert ilyen vagyok
) Amit pedig arról írtam, hogy nem fair, hogy csak olvasok, és néha-néha írok, akkor is jobbára csak magamról-magunkról, azt fenntartom, előbb-utóbb egészen átalakul ez a társaság, összekovácsolódtok még jobban, és kívülálló-kukkolókra nem lesz szükség. Még akkor se, ha már tizenakárhányszor írtam ebbe a topikba
Na, ezt jó bő lére eresztettem, bocsánat érte...
Minden jót kívánok minden kismamának, babájának, kisebb-nagyobb gyerekének
És ha lesz időtök, hébe-hóba nézzetek ide vissza, s ha lesz kinek, számoljatok be, mi van veletek. Ha előbb nem, a babák megszületése után mindenképpen jelentkezzetek, kérlek