Új privát üzeneted érkezett!

Dodo: gratula a 17. hethez! Szamolod ,biztos, hogy meg hanyat kell aludni... :D :D :D

Niki: tok jo, hogy erzed mar a piciket, igazi megnyugvas ez.
pocaklako

Jó reggelt lányok:)

Niki
Veled álmodtam.... Álmomban minden rendben volt, kaptál a dokitól valami gyógyszert amit szedned kell majd kicsit később, de minden rendben volt. Hááát, ha azt megálmodtam, hogy fiam lesz, akkor tuti ez is így lesz :D Izgulok ma érted nagyon, és persze küldöm a drukkokat....

Pocak
Igen, nagyon édesen terpesztett.... annyira odavagyok, és ahogy "dumált" odabenn, végig magyarázott, az uh-s nő még mondta is, hogy hűűű de nagyon osztja az észt :D:D:D Anyja fia :P
Úgy szeretem, kész vagyok... már nem is kérdés, hogy imádni fogom-e, telejsen odavagyok érte.... :roll:

Barbuss
a fene... remélem hamar felszívódik. Szerintem is a munka várat magára, de most zalán a legfontosabb :D:D Örülök, hogy minden rendben a nagyfiúval :)

Megkaptam az AFP leletemet, hajszálra pontosan annyi lett mindkettő érték, mint Bálinttal... ez érdekes.... :)
Melyiket kell a dokinak nézni?
A MoM érték, vagy a Mom korrigált ???
Vendég

jóóó reggelt :)

az uh itt van a szomszédban ugyhogy sietek is haza a hirekkel...
pink + pink + pink + +++++ :oops: :lol:

ugye pink plus :?: :roll:

Kép
freyja

Jó reggelt :D
Hoztam én is képeket :P Profilból, ásítós, tappancsos na meg a bizonyíték, hogy kisfiú :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi de aranyos vagy!!!!!!!A Te álmaid működni szoktak, úgyhogy biztos most is úgy lesz!!!!!!!!
Nem tudom sajnos melyiket nézik,mert az enyémen csak egy érték van. :roll:
Freyja!Pink+pink+pink+pink+pink+pink+pink+pink+pink+pink+pink+
Gyere majd a jó hírekkel!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

edi: múltkor kisfiúval álmondtam, aztán meg iker lányaimmal...na akkor most 3-an vannak, és kettő elbújt???

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

freya pink :D

Mercy

mercedes79
Győr

Mercy
Piszkálj csak, már nyugis vagyok.... :lol: :lol: :lol:
Hogy nálad mik jönnek be azt nem tudom.... de mivel én boszibogár vagyok, azért van kristálygömböm is , nálam picit más :lol: :lol: :lol:
Nekem mindig bejönnek az álmaim... :lol: :lol: :wink:

Niki
Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, egészen biztos...
Várunk majd a hírekkel nagyon....

Közben megkérdeztem Mom Korrigáltat kell nézni, 1,1Mom lett. Éppen mint anno.... :D Mondjuk tudtam, hogy minden oké vele odabenn :D
Vendég

Barbuss
óóóóó kérem micsoda képet :D:D:D Imádnivaló pasi már most, ez látszik :wink:
Nagyon édes, azok a tappancsok :D:D:D és a bizonyíték is jóóóóó :wink:

Freya
PIIIINK PINK PINK ++++++++++++++

Emi
Nekem nagyon tetszik az Emília Rebeka név :) és nagyon örülök, hogy szíved vágya van a pocidban :D:D:D:D
Vendég

edi: a korrigáltat kell nézni! életkorod, kg, a betöltöt hét figyelembe veszik.

barbuss: :lol: :lol: :lol:

freyja: drukk, drukk, drukk :lol:

Kép
zsani78

...még egy óra az uh-ig....

Mercy

mercedes79
Győr

Freyja: rozsasziiiiiiiinnnnnn :D :D :D :D :D :D :D

Mercy: drukkolunk !!!!! :D :D :D

Barbuss: az a tappancsos kep halali, na es a futtyentos, a kicsi zacsi nagyon jol latszik...

Edi: szuper, hogy az AFP-d ilyen jo lett. Nalam ez a vizsgalat ugy ahogy volt kimaradt, de hat csak tudjak az itteni orvosok a dolgukat. 8) 8) 8)
pocaklako

Mercy
Neked is megy a drukk, hogy maradjon 007 a pocaklakód, ne mutasson semmit sem :D:D:D:D
Annyira felnézek rád, hogy így bírod, én bediliztem látod, hogy kétely volt :D:D:D
Vendég

Lányok, megy a drukk Nikinek meg Freyának meg Mercynek!!! :D

Megyek lazúrozni :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

fóka: nagyon szép kis fejformája van a babónak!

niki: nagyon drukkolok nektek, nem irigyellek a sok gondért, én még azon is képes vagyok mostanában elbőgni magam, ha a melóban lassú a számítógép :oops: sok+++++++++++++

poci: akkor már ketten vagyunk szinglik :) mi is külön alszunk, apa nagyon beteg lett, csak ő nem tud kiabálni nekem, mert nincs hangja.

edi: de jó neked, hogy végre 1000%. Már alig várom én is a holnapot!!!

barbuss: nekem a tapi fotó tetszik a legjobban, csúúúúcs! amikor azt írtad, hogy mész lazúrozni, azt hittem, hogy az valami pihenés féle, aztán leesett :)

Freyja: ügyesek vagytok hogy eladtátok a lakást, ez mostanáben nem olyan egyszerű. Merre kerestek másikat? Az UH-ra drukk!

Én még mindig nem érzem a babát, de holnap lebuktatjuk, hogy mit csinál ott bent!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Jó reggelt Mindenkinek!

Hűűűű lányok... a tegnap estét végig bénáztam :roll:
Most meg megint alig győzök visszaolvasni....

Egyelőre a legfontosabb: Niki! Nagyon drukkolok Neked, de biztosan minden rendben lesz, meglátod! Ahogy látom, a legjobb kezekbe kerülsz, úgyhogy kitartás és pozitív gondolatok!!!

Barbussnak és Edinek gratula a kanócosokhoz! :)

Freyjának és Mercynek drukk az UH-hoz....
Mercy, neked azért izgulunk, hogy NE terpesszen.... már ha egyedül van, ugye.... :lol:
[/b]

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Lányok,nagyon köszönöm a szorítást!Nélkületek minden sokkal nehezebb lenne!!!!!Mindjárt indulunk!Tudom rendben lesz!!!! :lol: :lol: :lol:
Ha hazaértünk, jelentkezem azonnal!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Tegnap írt "apa" , hogy vagyunk... írtam neki, hogy minden okés, de megyünk 4D-re, mert az SZTK-s doki közölte, hogy lány van odabenn.... bla bla bla
Megírtam neki ma válaszba, hogy no az anyai ösztönök nem hazudnak, fiam lesz, jól éreztem....

Erre a válasz... becopyzom...
"Akkor fogadd maxi gratulációmat a fiadhoz! És minden elismerésem a megérzésed miatt... "

Részemről no comment, csak gondoltam megosztom veletek is...
Vendég

pffúújjj.... :twisted: ez ismét tényleg no comment, gondolom mást nem vártál tőle!

Kép
zsani78

edi: szerintem ez a pasi még mindig nem tudja mit akar, mert persze a válasza olyan nem törődöm, mintha vadidegen lenne, de ha nem érdekelné, akkor nem keresne téged. Megkérdezhetem, hogy mennyi ideig voltatok együtt? Akár priviben.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

ezt nem értem a férfiakban: ha nem akarnak semmit, akkor miért üzennek, hívnak.... sajnos az én nagy szerelmem anno hónapokon keresztül elutasított, aztán meg állandóan üzent, másoknál érdeklődött felőlem. akkor sem értettem, másnál sem értem!

Kép
zsani78

Sziasztok :) !

Edi, újra megnéztem az esti képeket Botidról, nagyon édes :D !
Este már csak arra tudtam koncentrálni, hogy kukacos-e, vagy sem :wink: !

Barbuss, a te kis álmos Zalánod is tündéri, a tappancsokkal :D !
Ja, és Emmácskád is ééédes lehetett, ahogy beszélt hozzá :wink: !

Olyan jó, hogy ti már tutira tudjátok a nemét a babucinak :D !
Már én is annyira várom, de hát még 2 hét...

Niki! Továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++

Mercy, hős vagy, komolyan, hogy kibírod esetleg anélkül, hogy tudnád a nemét!!! És ha véletlenül totálisan beterpeszt, te elfordítod majd a fejed :lol: ???

Freya, nagyon-nagyon szorítok, hogy kislány legyen :wink: !!!

Olyan izgik ezek az UH-k :D !

Ma egész jól vagyok, pici fejfájással és a szokásos délelőtti émelygéssel 8) ! És persze, esik a hóóóóó :evil: !
Lehet, kipróbálom a grapefruitot, még van egy szem itthon, én amúgy is nagyon szeretem, de nem tudatosan ettem eddig, hanem csak mert kívántam és jól esett :wink: ! De biztos ez sem véletlen!

Bibar, örülök, hogy már jobban vagy!!! Legalábbis abból, amit írtál ez derült ki számomra, tele volt a leveled mosolygással :wink: !

Pocak, Gabi
mielőbbi gyógyulást apáknak!!!
Nagyon óvatosak legyetek, szellőztessetek picit gyakrabban, bár tudom, hideg van...

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok lányok!!!! :D

Edi áááááááá :evil: :evil: ez hülye!!!!!szaralak.....
gratu BOTIKÁHOZ!!!!!!!

Barbuss: neked meg Zalánhoz!!!

Akinek szüksége van rá megy a drukk+++++++++++++++++!!!!
( NIKI FREYA MERCY) :D

Poci: az AFP nekem is kimaradt....megbízhatatlan hülyeség,itt nm is foglalkonak vele...bááár kérni lehet 400Euroért :D :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Edi, bocs, hogy ezt mondom, de igazából most te szóltál neki, hogy mentek UH-ra, nem?
Akkor pedig csak arra lehetett számítani, hogy hozza a szokásos formáját :oops: ...
Tényleg, no comment...
Azért sajnálom ezt a közönyt! Neked biztos nem esik jól! :(

Anikó

Kép
mamaki73

megjöttünk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja

AFP:
nekem is a 14.heti genetikai UH-n (magánklinika, hasonló az Istenhegyihez), azt mondták, és a honlapjukon is fent van, hogy az AFP gyakorlatilag megbízhatatlan eredményt ad, de a magyarországi eü. protokoll szerint "kötelező" :oops: !
Minek támogat az OEP egy elavult vizsgálatot nem is tudom, és ráadásul még feleslegesen stresszelik a kismamákat is!
Ja, és azt is mondták, hogy nyugat-Európában sehol nem alkalmazzák ezt a vizsgálati módszert!!!
Ez is no comment...

Anikó

Kép
mamaki73

Freyja, csak neeeeem :D ????
Ugye kislány :D ????

Anikó

Kép
mamaki73

Sakura
nem votunk együtt sokáig, sőt... nem treveztük Botit, Ő jött magától, hogy hogyan, azon mi is meglepődtünk...

Maki
dehogy... ezt már csak az érdeklődésre írtam, hogy megyünk. Ne gondold, hogy bármit is megosztok vele magamtól, a fenéket... :lol: Csak gondoltam, ha már érdeklődik elmesélem neki....

Engem nem érdekel, pont magasról teszek rá, csak már készülök a "B" tervre, ugyanis biztos vagyok benne, hogy most még nem érdekli, de mikor megszületik már fogja érdekelni... Csak nehogy vérengző vadállat legyek és a végén kikaparjam a szemét, ha a fiam közelébe megy... :twisted: :evil:
Vendég

Freya :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Monddd máááááááááááááááááááár :D
Vendég

szégyenlős... :oops: ahogy forogtunk, úgy fordult ő is...
fenekét sürün láttuk, meg az összeszorított lábakat. Nevetett a dokicsaj is,azt mondta ilyen nincs :D :shock:

egészséges.Megvan mindene,jól fejlődik.De h fiú-e v lányzó nem tudni. doki szerint ha fiú lenne már tudnánk :lol: lányok szoktak igy bujdokolni :wink:

képek:
Kép

egész végig ezt az oldalát mutatta...
Kép :oops: :roll:

Kép
freyja

Edi.: pasi sajnos. bunkó és kész :oops: :roll:

Sakura: asszem te kérdezted hol nézünk másikat...
szeretnék a lakatoson maradni, jó környék. :lol: ma megyünk is megnézni egyet du, mert bele vagyok szeretve és olcsó is... :)

Kép
freyja

Freya
sebaj, akkor majd kicsit később.... :) Nekem is a 14+6 4D-n mikor voltunk kislányt mondtak elsőnek, mert Boti eldugta a fütyit.... :D de 40perc noszogatás után végre megmutatta :D:D:D:D

De a legfontosabb, hgy egészséges.... és mivel ez egy kívánság topik, úgy is az lesz amit szeretnél :D:D:D:D
Vendég

köszi Edi :) nem kenődtem el... fiúnak is örülni fogok :)
majd kiderül. Lényeg h rendben mindene. Placentám nekem sincsjó helyen. :(

Kép
freyja

frejya: minden rendben vele, egészséges ez a lényeg!nemsoká itt a kötelező uh,hátha akkor nem lesz szégyenlős!kislányt szeretnél, akkor biztos úgy lesz!kérd meg edit nézze+ :lol:

Kép
zsani78

Edi, booocs, igen, persze írtad is, hogy ő kérdezte, hogy vagytok...
A kismama agyammal átugrottam a legelső lényeges pontot 8) !
Hát, így még "érdekesebb" :? ...
Abban biztos vagyok, hogy anyatigrisként védeni fogod a kis drágádat :wink: ! És teljesen igazad is van!

Freya, örülök, hogy jól van apróságod :D ! Akkor majd kicsit később leszel te is beszínezve a táblában. De ne aggódj, eljön a mi időnk is :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Freya
Placenta neked is mellső fal, mélyen tapad? Nekem még nem mászott feljebb, de van még ideje bőven...
Szerintem kislányod lesz :wink: Az Én fiam lebuktatta magát, mert a keze a lába között volt egyfolytában... :lol: ezért nézte tovább a doki.... Belekukkolok a kristálygömbe, ha szeretnéd este, hogy ki lakik odabenn :lol: :lol: :D de úgy érzem, ha kicsit odafigyelsz súgja az ösztönöd mááár :P

Zsani
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maki
sebaaaaj, azért írtam le... :lol: :lol: :lol:
Annyit írtam neki vissza, hogy köszönöm szépen :D:D:D:D:D
Vendég

Edi :lol: igen igen szeretnééém :lol: :lol: :lol:
placenta hátsó falon van a méhszáj magasságában. asszonták nem jó de nincs baj.ettől vérezgetek.

köszönöm a drukkokat lányok :)

Kép
freyja

Évi: örülök, hogy minden rendben ment! a második fotót hogy kell nézni? olyan béna vagyok :oops: Én megörülök, ha holnap nem derül ki a neme, csak ezért megyünk most!

edi: én is attól tartok, hogy ha megszületik Botika ott fog toporogni az ex. nekem nagyon tetszik a hozzáállásod, hogy akarata ellenére nem erőszakoltad rá a felelősséget, csak őt nem értem, ha nem kellett neki, akkor inkább örülne hogy ennyivel megúszta (simán lehetett volna kötelezni hogy fizessen 18 éves koráig), minek érdeklődik???

Az én exem is ki tud borítani, ő két hetente hétvégén 1 napra viszi el a kisfiamat (közben fel sem hívja telefonon), és mást sem csinálnak mint számítógépeznek egész nap. Erre most hazaküldött vele egy játékot ami lövöldözős (ez még csak elmegy), de szörnyek is vannak benne. Én nem engedem vele játszani, és olyan rossz azt hallgatni, hogy apa pedig megengedi. Csakhogy nem ő hurcolásza a gyereket kineziológushoz (tavaly a rossz álmai és félelmei miatt voltunk)! És akkor próbáljak meg a gyerek előtt nem mondani csúnyát ,,apucira". :twisted:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sziasztok!

Freyja: mire végig olvastam a mai adagot és mire leírtam volna, hogy megy a pink drukk, már itt is voltál.
A lényeg, hogy egészséges és minden rendben van. Biztos kislány, ha ilyen szégyenlős :lol: Remélem, köv.alkalommal látni fogod.

Mercy és Niki: nektek is megy továbbra is a drukk!!!!!!!

Barbuss: milyen jó képeket sikerült elcsípnie a dokinak?! Ééédesek, nekem a tappancsos tetszik a legeslegjobban. De az ásítós is csuda jó, meg hát ugye a bizonyíték :D

Edi: az exed már megint hozta a formáját :twisted: Én tuti nem tájékoztatnám semmiről, mert így végig tudja, hogy mi van Veled. És az ilyen semmitmondó válaszokkal csak Téged bánt meg. Bizti ezt fogja csinálni, ha megszületik Boti.
Nagy a szíved Te lány! Én nem tudnék ennyire türelmes lenni vele, már rég elhajtottam volna a fenébe. Kemény voltam mindegyik volt pasival, hogy tudja, nincs visszaút, nincs barátság, nincs és nem is lesz semmi köztünk.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sakura: a Te exed se semmi... és a gyerek issza meg a levét a legjobban. Te szegény!
Juhéééééjjjj, holnap megyünk mindketten UH-ra! Már csak 1-et kell aludni!!!!!!!!!!!

Edi:ha kérhetnélek, miattam is bele tudnál kukkantani a kristálygömbödbe?
Én is szeretnék jönni holnap a 100%-os hírrel. Hátha, Te előbb látsz valamit :D

Lányok drukkoljatok holnapra, jó? Természetesen Sakurának is, meg nekem is.
Izgatott vagyok nagyon! Jájjjj!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Már itthon, csak közben főztem egy makaronit!

freyja!
Szupi, hogy egészséges a babó!! A neme meg majdcsak kiderül! :)
Drukkolok a PINK-nek!

Többi UH-snak is drukk!! Várjuk a híreket!!

d.dodó

Freya
Okééé, akkor este megkukkolom azt a gömböt, hogy mit súúúg meg nekem :D Eddíg azt mondta mindenkinél ami lett, hát meglátjuk.... :P

Sakura
áááá eszem ágában nem volt ráerőltetni, hisz nem terveztük, és ha nem szeretné akkor nem kell. Én örülök neki nagyon, majd én imádom helyette is.... csak, van egy olyan érzésem, hogy még Ő maga sem tudja, milyen érzés mikor meglátja a kis falat fiát, aki még hasonlítani is fog rá... gyanítom lesz még egy-két lefutandó körünk.... :S Mindegy, ha jó apuka lesz valaha belőle, nem fogom tíltani, de felesleges érzelmi csalódásoknak nem tenném ki Botit.
Elhiszem, hogy nehéz lehet így. A kisfiad még nem érti, hogy apa miért engedi, te meg miért nem... Meg is értem, hogy nehéz lehet nem csúnyákat mondani apucira..... grrrr

Manorka
hááát hogyneeeeeee, ne viccelj, persze kukkolom akkor a Tied pocakot is :D :wink:
Vendég

Barbuss: Sajnálom a haematomát. Azt lehet tudni, hogy miért alakult ki megint, illetve hol helyezkedik el?
Vérezgetsz is vele?
Tudod nekem is volt haematomám, ami elvileg a méhlepény mélyen tapadása miatt alakult ki.

Edi: Ari vagy nagyon! Én hasonlóan örülök, hogy neked is megvalósult az amit kívántál, és Boti van a pocakodban!
Annyira jóóóóóóóóó!
Amikor kijöttem a dokitól egyből felhívtam a férjem, és elújságoltam neki a jóhíreket, na meg azt, hogy még mindig kislány.
Este mondta, hogy hallani lehetett a hangomon, hogy nagyon-nagyon boldog vagyok, és hogy majd kiugrottam a bőrömből!
Mi lesz még, ha megszületik???

Boti apukája ismét nem hazudtolta meg magát!!!
Szerintem nem neked kellene gratulálnia, hanem magának, hogy ekkora .......!!! De az is lehet, hogy minden reggel a tükör előtt áll, és megtapsolja magát!!!

Bibar, és Barbuss, és Edi...akkor úgy veszem, hogy ti már szavaztatok a kislányneveimet (Emília Rebeka, vagy Liza Emília) illetően. :wink:
Jelenleg 2-1 az állás.
Mivel a férjem vezetékneve nem egyszerű, és nem is a legszebb, ezért mi is sokat agyaltunk a neveken.
Egyébként tudtátok, hogy a görhöny egy étel? :lol:

Bibar: Szééééépülést mára!

Niki, Freya, Merci: Drukk a mai UH-ra! Csupa-csupa jó híreket!!!

Képzeljétek, tegnap este teljesen eldeformálódott a pocim.
Azt már korábban észrevettem, hogy jobboldalon szeret heverészni babu...most igazán szembetűnő volt.
Úgy kidudorodott a jobboldala a pocakomnak, hogy a férjemmel percekig folyamatosan nevettünk rajta! :lol:

Barbuss: Neked is nagyon cuki a kisfiad! :) Azok a tappancsok...meg lehet őket zabálni! :D

Freya: Akkor tuti kislány, ha ennyire szégyenlős! :)
Az én picurim későn kapcsolt, mert már láttuk a lényeget UH-án, amikor az egyik kezét a lába közé tette!
:lol:
A placenta miatt ne aggódj!!! Nekem már felkúszott...a 12-dik hét környékén még rá is lógott picit a belső méhszájra.
Olvastam valahol, hogy hogy kell elképzelni a méhet, és a méhlepényt ilyen esetekben.
Van egy nem felfújt lufi, aminek a szájához rajzolsz képzeletben egy pöttyöt (=méhlepény).
Ahogy felfújod a lufit a pötty máris felkúszik...így lesz a méhlepénnyel is!!! Drukkolok!!! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Most veszem csak észre, hogy elérkezett a FÉLIDŐ!!!
:lol:
Már "csak" ennyi, és elérkezik a naaaaagy találkozás!
Úúúúúúgy várom már! :)
Biztosan nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel...

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi
azaz, olyan érzés, hogy szinte repülni tudnál örömödben... Pont ez éreztem én is, mikor megláttam végre a látnivalót... :wink:
Ez szerelem csajok, bárki bármit mond... Én is alig várom, hogy végre a pocimra tegyék a kis szuszugógépemet.... :D
ééés igen, gratula a félidőhöz... :D
Vendég

Lányok, aki volt már a Praxisban Hajdu doktornőnél.... nincs a honlapra írva, de mégis mennyi pénzt vigyek magammal??? mert gondolom nem lehet kártyával fizetni... :lol: :twisted:
Vendég

emi!
A lufisat én írtam. :lol:
Grat a félidőhöz....és végülis már lehet ennyi sincs. Hisz nagyon sokan nem hordják ki a 40. hétig és tovább....

d.dodó

edi: nekem is nézd meg a gömbödet!

manorka: hányra mentek? mi 12.40-re. Én is már nagyon izgatott vagyok, főleg hogy apa és Barnusom most fogják először látni!

emi: grat. a félidőhöz! olyan soknak tűnik még ami előttünk van, de visszagondolva nagyon hamar eltelt ez az idő.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

edi!
Nekem is nézel kristálygömböt?? :lol: Vagy igy nem működik, hogy másnak nézed?

d.dodó

hihi látom felcsigáztam a kedélyeket a kristálygömbbel... :)

Dodó
deee működik így is, megkukkolom akkor a Tied is:)

Sakura
Oké rendben, megnézem a Tied pocit is... :)

Csajok priviben fogom megírni, kinél mit súg az a gömb, aztán majd meglátjuk.... :wink: :lol: :wink: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?