Szilvás!
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj! Ezt a vizsgálatot külföldön el sem végzik, mert csak kismamariogatónak jó, megbízhatatlan! Amikor az anyósom a párommal volt terhes, neki is rosszkor vették le, és el kellett mennie magzatvíz vételre, mert akkor még ugye az ultrahangok se voltak olyan megbízhatóak, ráadásul magzatvízvétel is csak Zalaegerszegen volt, itt Veszprémben nem... És nem volt semmi baj! Láss csodát, itt van ma egy majdnem 24 éves, egészséges férfi, aki az én vőlegényem és nemsokára apuka lesz!!! Nem szabad elkeseredni és ilyenre ne is gondolj, hogy elveteted, hidd el minden rendben lesz!!! Ha a 12. heti uh-n minden rendben volt, akkor jó!! Nemsokára mész 18. heti uh-ra is, ott majd megerősítenek, hogy minden okés!!! Nekem múlt héten azt mondta a doki, hogy a lábszáránál mindkét csont látható, ami jót jelent, mert ha csak 1 lenne, akkor az down kórra utalna. Elvileg ezt is nézik 18. heti uh-n. De biztosan mindent nagyon alaposan átnéztek majd, és jó lesz!!!
Küldöm a sok sok +++++++++++++++++ energiát!!!
(nekem holnap lesz 18 heti uh és akkor tudom meg az AFP eredményét, kíváncsi leszek mit mutat... mert uh szerint minden rendben van és én annak jobban hiszek,hiszen azt a saját 2 szemünkkel is láthatjuk, hogy jól van!!!)
A kutyust nagyon sajnálom, főleg mert én nagyon kutyus párti vagyok!