Új privát üzeneted érkezett!

Hát volt kombinált tesztem, összességében véve az negatív lett, bár a Down valószínűszége ott is a Gauss harang legszélén csücsült, csak éppen alulról súrolva ott is a normál értéket (de még a "jó oldalon"). 1/2800 volt a valószínűség.

TUDOM, hogy az AFP nem igazán megbízható, és ha más kapta volna ezt az eredményt, akkor én is ezzel nyugtatnám, de valahogy ha az ember saját maga kapja, akkor sokkal nehezebb optimistán tekinteni a jövő elé. :-(

szilvás76

15+6 voltam papíron. Pont ma 3 hete.

szilvás76

15+6,akkor azért,nem??? Én azt tudom h.nagyon kell figyelni h.betöltsd a 16.hetet mert fals alacsony eredményt ad! Komolyan...
Igaz ez csak 1 nap.
Védőnő mit mondott?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szlivi,
köszi, megkaptam! Nekem azt mondták az AFP-nél, hogy a lényeg, hogy a 16. hetet töltsem be. Lehet, hogy korán volt az még neked...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hát a védőnő annyit mondott, hogy eltér a normálistól, de csak egy picit, meg ez a teszt tök szar, szóval azért ne idegeskedjek nagyon... De a dokim úgyis megmondja, hogy kell e genetikai vizsgálat.

Dokit hívtam, csörgött, de nem vette fel.
Vagy szül, vagy nem tudom, mi van.

Nem is hívom többször, mert a telefonja nem változtat a helyzeten. Vagy-vagy...

szilvás76

Évi,
neked is köszi :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi nem lesz semmi gond. Tudom, hogy nehéz, de majd én pozitívan gondolkozom helyetted is. Tudom könnyű mondani, hiába döntöttem el, hogy nálam is minden oké, de akkor is van bennem félsz. Nem értem ezt a Down-kór eredményt, nekem 1: 1500, akkor annyira nem is jó?
Macseknak örülök, a kutyust nagyon sajnálom!

Barbi nem tudom a szám címét sajnos. Valahol megvan még a kazetta, valamelyik nagy rendrakásnál a kezembe akadt.

királylány

Nem tudom, hogy ez az egy nap számít-e? :cry:

Bendének 1,3 volt, tök normális érték...

szilvás76

Biztos számít.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

És biztos szoknyás :)

evilany

Pelenkatéma: na én vagyok a kivétel. Nekünk a pampers, bár fiú nem volt jó csak az újszülött méret. A Libero viszont bevált, de a legjobb a Dm saját márkája volt, a Babylove.

királylány

Sztem is számít a pár nap is.
Ti most a számított kockázatot írjátok be, vagy az életkorit?
Nekem 2 adat van, a sima életkori kockázat:1:529, majd a vérvizsgálat alapján a számított kockázat 1:10 577.

De ahogy anno Ircsi is mondta, ha azt írták a szűrésre, hogy negatív akkor az jó!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nekünk kislánnyal a pampers egyáltalán nem vált be, mindenfelé kifolyt, viszont a libero szuper volt.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi.
Én nem bánnám, legfeljebb fiúsítjuk egy kicsit...
Ez legyen a legnagyobb bajunk! :-)

szilvás76

Nálam nem volt így kettészedve az eredmény

evilany

Szilvás!

Nyugodj meg, nem lesz semmi baj! Ezt a vizsgálatot külföldön el sem végzik, mert csak kismamariogatónak jó, megbízhatatlan! Amikor az anyósom a párommal volt terhes, neki is rosszkor vették le, és el kellett mennie magzatvíz vételre, mert akkor még ugye az ultrahangok se voltak olyan megbízhatóak, ráadásul magzatvízvétel is csak Zalaegerszegen volt, itt Veszprémben nem... És nem volt semmi baj! Láss csodát, itt van ma egy majdnem 24 éves, egészséges férfi, aki az én vőlegényem és nemsokára apuka lesz!!! Nem szabad elkeseredni és ilyenre ne is gondolj, hogy elveteted, hidd el minden rendben lesz!!! Ha a 12. heti uh-n minden rendben volt, akkor jó!! Nemsokára mész 18. heti uh-ra is, ott majd megerősítenek, hogy minden okés!!! Nekem múlt héten azt mondta a doki, hogy a lábszáránál mindkét csont látható, ami jót jelent, mert ha csak 1 lenne, akkor az down kórra utalna. Elvileg ezt is nézik 18. heti uh-n. De biztosan mindent nagyon alaposan átnéztek majd, és jó lesz!!!
Küldöm a sok sok +++++++++++++++++ energiát!!!

(nekem holnap lesz 18 heti uh és akkor tudom meg az AFP eredményét, kíváncsi leszek mit mutat... mert uh szerint minden rendben van és én annak jobban hiszek,hiszen azt a saját 2 szemünkkel is láthatjuk, hogy jól van!!!)

A kutyust nagyon sajnálom, főleg mert én nagyon kutyus párti vagyok! :( :( :(

Kép

Kép
barbcsi

Én az életkorit írtam asszem, a másikat nem tudom, de majd megnézem otthon. de valóban, ha negatív akkor negatív és pont.
A tesóm volt barátnőjének alacsony volt az AFp-je és fiú, tehát gombot ne varrjatok ráv :lol: de szerintem tök mindegy mi lesz csak egészséges legyen. Igazam van? :lol:

királylány

Dia,
abszolút igazad van! Közhely annak, aki még nem várt gyereket! :wink: Mi már tudjuk, hogy mivel jár ez!
Szilvi picúrjával is minden rendben lesz!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia,abszolut. Csak jósolgatok itten :)

evilany

Évi,
most nézem csak 1 hét múlva ünnepeltek Mikivel? :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dehogy akarom elvetetni! Nem tudnám megtenni!
Lesz ami lesz. :-( Ezért is tök mindegy, csak szíven ütött.
De remélem, tévednek.

Belegondoltam, hogy jó-jó, amig a szülők élnek oké, de utána? Egy sérült emberre mi vár?

Na, nam is írok ilyet.

szilvás76

Szilvi....ne gondolkodj ilyeneken. A te kis UFO-d makkegészséges.

Sucer,aham :) 1 hét múlva 4 évesek leszünk. Gáz mert sosincs nyitva étterem meg semmise :?

evilany

és szerdán meg Miki szülinapja,beszélem is a gyerekkel mivel tudná meglepni!(aznap UH :) )

evilany

Szombaton egy nagyott bökött Babuci, mondom Apának, húha, valami nem tetszett a Gyermeknek. :-)
Mire ő: "én is, én is, hol? " Lapát mancs a pocakomra, na onnan néma csönd... :-) Ígí aludtunk el, de semmi mocorgás nem volt utána.

szilvás76

Évi, mi megbeszéltük a Törppel, hogy az apukája névnapjára ajándékba igazán megmutathatná, mit rejt a lábacskái között, és láss csodát, hallgatott ránk!!! Eddig mindig hallgatott, reméljük így is marad! :wink:
Mi minden nap beszélgetünk vele, nem csak én, de a Tomi is :roll: :roll: :roll: , imádom amikor beszélget vele!! :) Csendben hallgatja is, meg szót is fogad!
Úgyhogy hajrá, de biztos megmutatja mit rejt! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Évi,
ha engem kérdezel, beszéld meg Ufókáddal, hogy tárogasson egyet :wink: :wink: . Nekünk Ilang szülinapja van augusztus 20-án, a szüleim így sokszor nem tudnak eljönni hozzánk, mivel a fél várost (Bp) lezárják. Ismeres az ünnepnapi nagy napokat! :wink: Gratula a 4. évfordulóhoz! Mi idén 10 éve ismerkedtünk meg, 9 éve vagyunk együtt, 8 éves házasok vagyunk, Ilangunk pedig 7 éves :)

Szilvi,
hess ronda gondolatok!!!! Nem történhet semmi ilyen veletek!!! Próbáld még meg a dokidat sztem később felhívni, ne add fel!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi :) cselesek...
Na megyek a kádba...aztán dokihoz.

evilany

Szilvás,

Én csak azt tudom, hogy a szomszédasszonyom mindkét gyerekére rámondták, hogy el kellene vetetni, meg tuti Down-kór, meg már mindent láttak, olyan rossz lett az összes eredmény, és a kisfiuk most elsős, kezdő kis matekzseni, a kislányuk 3 éves, és szintén okos, egészséges, gyönyörű!

Kép
xtina75

Tina. :) 8)
Bizakodom... Mást tenni úgysem tudok...

szilvás76

Az életkori kockázatom 1/370, a vérvétel 1/2800

szilvás76

Szilvás, sajnálom az eredményt.
de tuti nincs gond, szerintem korán voltál vérvételen
a kombinált + uh teljesen jó, akkor ok minden!!!!

max. ha nálam lenne ez, csak azért hogy megnyugodjak elmennék a legjobb genetikai uhs-hoz, ez meg Hajdú Krisztina http://www.ultrahang.com/

Én is holnap tudom meg a dokinál az afp-t, de
pont ezt mondtam a férjemnek, ha bármi pici eltérés lesz bejelentkezek ide

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,
én nála voltam a genetikán a 12. héten, kombinált teszten. Tényleg azt mondják, hogy nagyon jó, Szilvi neked is csak ajánlani tudom!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

A dokimban bízom, a Magzatdiagnosztikai Központban (is) dolgozik.
Annak amit lát(ni fog) az UH-on, annak én hiszek. :wink:
Most már kezdek lenyugodni...

szilvás76

Szilvi,
örülök, hogy jobban vagy! Fel a fejjel, hidd el tényleg minden rendben lesz!!! Mikor kell menned a dokidhoz amúgy?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csütörtökön 15.45-re.

szilvás76

Na, minden rendben lesz, mert úgy kell lennie. Én is olvasgattam ma itt a papilláris izomról meg az átlagostól több magzatvízről.....kutyafülét. Nem lesz semmi baj. A dokim látta volna uh-n, ha valami rendellenesség lenne.
Szilvi nálad is minden oké lesz és kész.

Évi jósoljál csak, az még nem ártott meg senkinek :lol:

Azért volt jó, mikor Bencével voltam terhes mert még nem volt netünk, nem tudtam ennyi mindent a kockázatokról. A barátnőm akkor azt mondta amelyik gyerek meg van csinálva azzal nem lesz gond :lol: A mai napig emlékszem a szavaira. Jó, persze volt eddig is gond, meg lesz is, de nem velünk.

királylány

Elszállt a a levelem. Vagy mindjárt kétszer kapjátok meg...
Szóval megyek, mert össze kell szednem Bendét, utána meg sietek haza, a kutyához... Remélem, ma már semmi különös nem történik!

Sziasztok

szilvás76

Sziasztok,

én is lelépek, ma megyek az első iskolai szülői értekezletre :)

Szilvi, Dia,
minden rendben lesz veletek, és mindannyiunkkal!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok!

Évi! köszönöm az aggódást! :lol: túl vagyunk rajta, minden rendben van! az anti-D injekció sokkal jobban fájt, mint maga a magzatvízvétel! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
most majd sokat kell pihennem, és 3 hét múlva eredmény! és azt is megtudjuk, hogy XY vagy XX :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként köszi a tippet! vettem én is 500mg-os magnéziumot és azóta valóban kevesebbet keményedik a pocim...és nem utolsó sorban sokkal-sokkal olcsóbb!!!
most kicsit ledőlök!

puszi mindenkinek!

Kép
gtunde75

Tünde örülök hogy minden rendben! Vigyázz magadra nagyon! Olvasgatsz? :)

Nálunk mindent rendben talált a dokibácsi is,zárt méhszáj,írt fel vasat :( :S meg Magnéziumot,Kalciumot a hasi görcsökre.
És csinált egy rövid UH-t épp csak rálesni hogy jól van-e szíve jól működik-e,Miki épp elment wc-re amikor engem behívtak így nem tudott bejönni,így nincs fotó, pedig most olyan szép élesen látszott a babó,nagyon jó fej volt, feküdt a hátán és az egyik kezét a feje alá rakta,így siestázik :) nagy kópé... nemet nem mert tippelni a doktor bácsi,azt mondta bízzunk a szerdai szupergépes UH-ban. Miki kicsit csalódott volt h.lemaradt az UH-ról,de hát mit csináljak ha behívtak..igazság szerint ha nem mennénk szerdán rendes UH-ra biztos behívtam volna gyorsan,de így azért kibírjuk addig.
Jippi :)

evilany

BPD 44 mm volt.Kornak megfelelő.

evilany

Évi,
de jó, hogy minden rendben!!! Édes lehetett a picikétek, ahogy heszintett a pocidban :wink: . Szerdán majd látja Miki is! Akkor lesz mostanában mit ünnepelni, mi is márciusban ünnepeljük apa névnapját :wink:

Tünde,
de jó, hogy jól vagy és, hogy minden rendben!! Gondolom nagyon várod az eredményt, bár nem kérdés, hogy minden rendben a babával!

Szilvi,
tudtál végül beszélni a dokiddal?

Megvolt a szülői értekezlet, hihetetlen, hogy ősszel iskolás lesz Ilangocska. :P :P Ott volt az összes tanárnéni jelölt, már kirajzolódott ki volna jó a gyerkőcnek. Ő is velünk volt és egymástól függetlenül ugyanaz volt szimpi nekünk :wink: .

Na megyek elteszem magam, magunkat holnapra! ÉÉÉÉssss holnap nem dolgozom, juhéjjj!!! :) :)

Jó éjt!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvás, nyugodj meg. A kombinált arányod jó. Nekem a kombinált 1:654 lett (negatív, de mivel 1000 alatti, így kellett 4-es teszt.) A 4-es teszt lett nagyon rossz: 1:100. Ezért kellett 1 hete a magzatvíz mintavétel. Én is halálra aggódom magam, elhiheted. Szerintem nyugodj meg.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Tündi örülök,hogy jól vagy!Pihenj sokat,ne csinálj semmit :)

Évi tök jó hírek :) Biztos jó lehetett látni a babótokat :)

Szilvi, Babaimádó nem lesz semmi baj! Minden ok lesz... :D

Én tegnap voltam a védőnőnél...ráhallgattunk babóra...mert nem igen érzem mocorogni :( csak estefelé. Olyan jó volt hallani a pici szivecskéjét :)

Barinőmnek megszülettek az ikrei :) Olyan boldogságos vagyok :)
Mind két kislány jól van-anyuka is szuperul érzi magát.Zoé 2300gr és 44cm, Dana 2300gr és 46 cm.Zoé fejvégű fekvésben volt,Dana csórikám faros :( :)
De spontán szülte meg a leányzókat...LE A KALAPPAL ELŐTTE!
7-én déltől 8-a hajnal 00:06-ig tartott az egész.
Magzatvíz szivárgással ment be,8 perces fájásokkal...csak szegényem nem tágult :(
De meglettek a csajok :)
Úgy várom már hogy lássam őket :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Hűű nem tudtam aludni fél 5től,aztán visszaaludtam 7kor,eddig...na mindegy. Végignézem amit kell aztán megyek főzni(cukorborsóleves,diós tészta)és a tortát elkészíteni!! Holnapra.

evilany

Csillag gratulálok a barátnődnek.
Te meg jöhetnél gyakrabban...

evilany

sajna elfoglalt voltam az elmúlt napokban...
látogató hegyek özönlöttek el :D
de élveztem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ma meg majd Fancsának a névnapjára koncentrálok :D
De azért be-be kukkolok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Csillag pont este voltál eszemben, hogy már régen írtál. De látom minden oké. Barátnődnek gratulálok, ha tudsz majd képet a csajokról akkor tedd fel. Köszi. Biztos minden rendben van a picivel, de tudom milyen nehéz megállni, hogy ne aggódjon az ember lánya.

Szilvi dokit sikerült elérni?És persze szólnak, ha eltérés van az eredményben.....szerintem korán vették le, minden rendben volt eddig a babával, nem hinném, hogy a doki ne vette volna észre ha gond van.

Tündi én is gondoltam rád, csak írni felejtettem el. Pihenj sokat, biztosan minden rendben lesz.

Évi a kaja, hmmm éhes lettem :lol: Örülök, hogy minden rendben volt. Szerdán akkor újra játszotok. Hát kíváncsi vagyok mit rejt a lába között :lol:

Sucer hihetetlen, hogy már suliba megy a leány. Gondolom várja már. Az jó, ha mind a kett őtöknek ugyanaz a szimpatikus tanítónéni.

Babaimádó neked meg holnap uh, beszámolni ám mi volt! :wink:

Ircsi, Bamass, Bekri és a többiek el vannak veszve....

királylány

Csillag jéééé, tényleg!

Fanninak nagyon boldog névnapot kívánok!

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?