Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt
Várom a védőnőt...(éhgyomorra :wink: )
Ma dokihoz megyek remélem rálesünk a babóra UH-val...

Tünde,nagyon nagyon drukkolok!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok,

Bols,
nagyon szép pocid van :D

Évi,
miért várod éhgyomorra a védőnénit? Ő vesz neked vért, vagy, miért?

Azta, ti mennyit vásároltok :shock: . Én még mindig a semmivel kullogok a sor végén... :oops: :oops:

Ilangocska jobban van, ma mennek vissza Apával a dokihoz, sztem holnap mehet oviba végre. Az antibiotikum megtette a hatását.

Lányok körkérdés:
tegnap este tisztára beparáztam azon, hogy az egyik cicim sokkal mirigyesebb mint a másik. Olyan votl mintha tiszta csomós lenne :( :( . Anno mikor Ilangot szoptattam, a bal cicimben sokkal több tej volt, a jobb az gyengébb volt. Most is a jobb kevésbé mirigyes, viszont a bal, eléggé olyan izé.... nem tudom hogy írjam. Van vkinek hasonló? Ránézésre tök egyformák, de itt izgulok, hogy ez nem vmi bajt jelent-e? Fölhívjam a dokimat? Vagy alakulnak a tejmirigyek, ezen ne rágódjak????

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok,

Bols,
nagyon szép pocid van :D

Évi,
miért várod éhgyomorra a védőnénit? Ő vesz neked vért, vagy, miért?

Azta, ti mennyit vásároltok :shock: . Én még mindig a semmivel kullogok a sor végén... :oops: :oops:

Ilangocska jobban van, ma mennek vissza Apával a dokihoz, sztem holnap mehet oviba végre. Az antibiotikum megtette a hatását.

Lányok körkérdés:
tegnap este tisztára beparáztam azon, hogy az egyik cicim sokkal mirigyesebb mint a másik. Olyan votl mintha tiszta csomós lenne :( :( . Anno mikor Ilangot szoptattam, a bal cicimben sokkal több tej volt, a jobb az gyengébb volt. Most is a jobb kevésbé mirigyes, viszont a bal, eléggé olyan izé.... nem tudom hogy írjam. Van vkinek hasonló? Ránézésre tök egyformák, de itt izgulok, hogy ez nem vmi bajt jelent-e? Fölhívjam a dokimat? Vagy alakulnak a tejmirigyek, ezen ne rágódjak????

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bocs, ez 2x ment el :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,súlymérés.... :oops: :lol:
Sajna nem tudok hozzászólni a cici-kérdéshez,majd vki tapasztaltabb :) :oops:
Ilangnak további gyógyulást!

Na volt a védőnő...minden rendben,rákérdeztem a hízás ütemére,azt mondta ez még belefér ..nem mintha örülnék neki de nem tudok igazán mit tenni.... (nem eszek sokat,de koplalni azért nem akarok,fogok én még,attól tartok...) rákérdeztem a szívhang hallgatásra(sose akar...?) azt mondta a 28.héttől néznek itt...pff.

Kérdés:
este megyek a dokihoz,mikor vége a vizsgálatnak ti mindig megkérdezitek h.mennyivel tartoztok,v.adjátok a szokásos tarifát? (nem nagyon járok magánorvoshoz :oops: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, én olyan magánorvoshoz járok, akinek nincs tarifája, mindenki annyit ad, amennyit gondol. ha szerda délután megyek, akkor adok neki, amúgy, ha egyéb időpontban, mikor amúgy is bent lenne a klinikán, akkor nem. munkaidejében van, de nem is egy pénzéhes valaki, szóval sosem éreztem, hogy gond lenne, ha éppen nem tömöm a zsebébe a borítékot. szóval én így vagyok, ha fizetek, akkor annyit, amennyit én gondolok! ;) amennyire keret van éppen! sajna lakáshitel mellett, GYEDből nem sokre tellik! :( ez van!

doppleres szívhang hallgatás nálunk is jóval a 20. hét után volt szerintem... :( illetve a nógyőgyász mindig ráhallgatott SZTKban, ha mentem a szokásosra és nem volt uh, de ezen kívül a védőnő nem vitte túlzásba! ez van!

huh lányok, nagyon szépek a pocifotók! gratula mindenkinek! nekem itt még szinte semmi hasam nem volt... :S de tényleg! csak hájhas max.

Bols, továbbra is mennek a drukkok! kispocokkal minden rendben lesz!

Beni nálunk is még mindig köhög, szívjuk a nózit! holnap meg oltás! múlt csütörtökön azt mondták, hogy ettől nyugodtan megkaphajta! szóval elmegyünk, aztán majd úgyis megvizsgálják...

szopi támában sajnos én sem tudok sokat segíteni, mert nekem nem is nagyon volt tejem! de az tény, hogy ilyenkor alakulnak ezek a mirigyek, szóval szerintem majd a tejbelövellés után kiderül, hogy mizujs, előre kár idegeskedni! nem de!?

sophie27

Értem. Én a magánrendelőjébe megyek késő délután...

evilany

sziasztok :)

remélem mindenki jól van :) hu nekem annyira gyomor idegem van ma hónapok óta végre holnap találkozom anyukámmal és a húgommal :)
Vendég

lányok kérdeznék tőletek valamit lehet nagy butaságnak hangzik .Szerintetek a köldök piercingem meddig maradjon bent ? dokit kérdeztem ő azt mondta ameddig nem fáj hmm tök jó ezzel sokat mentem . És szerintetek a csípő tetkóm megnyúlik majd a terhesség miatt ?
Vendég

Sziasztok!

Sucer örülök, hogy Illangó jobban van. Szerintem nem gond, hogy az egyik mirigyesebb a másiknál. Nekem volt tejem bőven, nem tapasztaltam, hogy valamelyikben kevesebb lett volna, de biztosan így volt csak nem emlékszem, na meg nekem Bence nem szopott hanem fejtem.
Én sem vettem még semmit a babának. Még nem is áll szándékomban egy jó ideig.

Bols nagyon aranyos a pocakod. A másik baba is bent marad szülésig? :shock: Ilyet még nem is hallottam. És nem okozhat ez problémát? Bocs a hülye kérdésekért .

Évi milyen magánrendelésre mész? Mert ugye az attól függ. Ha ki van írva akkor ugye adott az összeg. Ha nincs akkor szerintem ne kérdezd meg csak add oda a borítékot benne annyival amennyit gondolsz. Én nem magánra járok, hanem a terhesgondozób, ott ugye nincs boríték. Most még nem kellett mennem du ügyeleti időben vizsgálatra, de az első terhességnél én akkor adtam borítékot benne annyival amennyit gondoltam. Nem lehet elkapatni őket. Errefelé én úgy gondolom, hogy ilyenkor 2-3000Ft a szokásos és szülésnél is max 50.000ft, de ez már a nagyon palfon. Aztán lehet el vagyok tévedve az anyagiakat illetően.... :roll:

És akkor a mai nap jóhíre: a terheléses cukrom eredménye: 6.9 vagyis jóóóóóóóóóóóóó!

királylány

Vanilla a piercinget én már kivettem,már nem a köldökömben volt hanem főlé mászott...tetkó,hát jó kérdés...szerintem kicsit biztos...

Dia,kiírva nincs,de tudom h.4 ezer a tarifája,viszont tőlem múlkor csak 3-at fogadott el mint eü.dolgozó stb. csak hát akkor ma?... :lol: mecsoda gondok kérem ...

evilany

evilany nekem konkrétan nem a köldökömben van hanem picivel felette mert aki csinálta azt mondta praktikusabb igy 2 okból is : egy : a piercingek dísze kicsit hosszabb mostanában mint a kö a másik : terhességnél praktikus

na most itt a kérdés mit csináljak ? fájni nem fáj nem zavar de a babának nem árt ?
Vendég

Babának nem árt,csak nehogy elvékonyodjon ott a bőr. De lehet kapni műanyag piercinget direkt a terhesség idejére,az flexibilis.

evilany

na ennek utána nézek :) jaj holnap hozzák húgomék a baba rucikat meg a kengurut és a kiságyat már alig várom :)
azt már csak a baba kocsit hozzák és majdnem mindenünk meg lesz :)
Vendég

Vanilla
http://www.vatera.hu/kismama_koldok_pie ... 61577.html

de jó kisbaba cuccok,majd hozz képeket!

evilany

oké mutatok 2 zsák ruha nem semmi az én fiaimról meg a húgom 1,5 éves kisfiáról de képzeljétek én annyit adtam tesómnak hogy volt olyan amin a címke is rajta volt és most azokat is vissza kapjuk persze veszünk ujjakat is de a régieket is meg kell beszülni :)
Vendég

beszülni Smile :) tiszta dili vagyok ma
Vendég

Vanilla,persze.Mi is kapunk több zsák ruhát épp ezért azt nem is veszek max kissapit vagy ilyesmit,mert felesleges...nehéz megállni de inkább veszek neki helyette játékot,csörgőt,cumit...

evilany

Sziasztok!

Mi is jelentkezünk! Jelentem, jól vagyunk, minden rendben, tegnap ünnepeltük a Tomi névnapját :) ! Leteszteltük a cukrászdát, ahonnan a torták, sütik lesznek, és nagyon finom!

Bocsi, hogy nem írtam múlt héten, de rohangáltunk mindenfelé: elintéztük a meghívókat, a dekorost, fotóst, videóst, a polgármesteri hivatalban is voltunk, beszéltem a fodrászommal stb, és jelentem, már csak a virágok és a ruhák vannak hátra, minden mást leszerveztünk, megbeszéltünk röpke 1 hét alatt!! Büszke vagyok magunkra! :roll: Pénteken megyünk csak mi lányok (anyukák, testvérek -akik a koszorúslányok lesznek- és én) ruhát próbálni, nézni, meg a virágossal is beszélünk a héten. Közben zh-kat is írok és igyekszem pihenni. Meg jegyesoktatásra is járunk, 6 alkalom összesen, 5 pár van velünk együtt és komolyan mondom, mindketten kellemesen csalódtunk, mert jól éreztük magunkat és az oktató is nagyon kedves! :wink:

Próbálunk zenéket választani a polgári esküvőhöz, dönteni tánc kérdésben, nem olyan egyszerű... :oops:

És mielőtt elfelejtem, boldog nőnapot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
barbcsi

na de a baba kocsi amit kapok na az a nem semmi nagyon komoly de arról van képem :) leszedtem a netről
Vendég

Vanilla muti

Barbcsi ügyesek vagytok! :wink:

evilany

Vendég

Hú ez tényleg komoly kocsi! Milyen színű?

evilany

jaj lányok m már alig várom ezt a kis csöppséget furi hogy ezt mondom, de a fiukat nem vártam ennyire mint ezt a kis dumbót :) persze öket is akartam meg vártam de ez.......... :oops:
Vendég

A színe mindene ugyan ez ugyan igy néz ki 1 évet se használták mert vettek sport babakocsit ezt a pici keresztelőjére kapták ajándékba akkor drágább volt de nem ez a lényeg... hanem hogy nekem ez nem kerül pénzembe :)
Vendég

valaki van fenn a donna.hu női oldalon ?
Vendég

Nem,mi az az oldal?

evilany

Vanilla ez tényleg nagyon komoly babakocsi! Jó nektek, hogy ennyi mindent kaptok. :roll:

Nekünk mindent venni kell, igaz az esküvőn nászajándékba kapott pénzt teljes mértékben a kisfiunkra fordítjuk, ez nem volt kérdés! :wink: :roll: Úgyhogy mi csak júniusban vásárolunk, de nemcsak ezért, egyrészt nem lenne hova tenni őket, másrészt úgy érezzük mindketten, még ráérünk vele, pedig nagyon szeretünk eltévedni a babaholmik világában! :roll:
Így volt időnk mindent kinézni, milyet szeretnénk, mennyibe kerül, hol lehet kapni. Pesten fogunk vásárolni, ott van egy nagyon jó babadiszkont, és apu el is tudja hozni nekünk és fel is tud vinni minket, mert kamionsofőr! :wink: Július elején rendezzük be a babaszobát is csak! :roll: Most még a Tominak a szakdolgozatra, a nyelvvizsgára és az esküvőnkre kell koncentrálnia, meg addigra én is túlleszek a vizsgáimon, nyugalom lesz.

Évi, köszi. :) Ti a polgári esküvőtökre vittetek zenét? Mert mi vinni fogjuk, de nem tudom, hány szám legyen rajta. Tudsz nekem ebben segíteni? :oops: Azt se tudjuk eldönteni, mit táncoljunk, azt az egyet tudjuk, hogy valami lassút, pl.: rumba, angolkeringő... Mi régen salsáztunk, de az most sajnos kiesett, nagy pocakkal még sem tudnék pörögni, forogni. :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,vittünk zenét,várakozónak 4-5 számot,bevonulónak egy rövid montázs(Claydermann Love Storyból a nagy hatáskeltős rész)aztán gyűrűhúzás,aláírás,gyertyagyújtás alá egyet,és gratulálónak azt hiszem 5-t.
Bár nem nagyon jött le hogy mi szól,a zsivaj miatt,de a gyűrűhúzós azért igen,Osbourne:Dreamer :) olyan jó volt...

evilany

Na,elvánszorgok a zöldségeshez,meg a napi teendők felé...

evilany

Köszi Évi! Nekünk is nagyon tetszik a Richard Clayderman féle Love Story meg még sok más minden, pl. Enya Only time, tea-house moon, és még rengeteg, már a könyvjelzők között külön mappát csináltunk a zenéknek :D. Remélem sikerül majd döntenünk, csak nem tudtuk hány szám kell, mert azt nem mondta az anyakönyvvezető. :?

Kép

Kép
barbcsi

barbcsi : oo ezek majdnem mind a saját holmink amit vissza kapunk :) de nem bánom mert tudom úgy kapom vissza ahogy adtam szinte újonnan :) meg családom belül vándorol jobbról-balra :) a pólya az amit a húgom ujjat vesz nekünk csak azt várja fiú vagy csajszi lesz e :) de tényleg érdekes mikor ő szült én adtam és vettem neki most én szülök ő ad és ő vesz :)

de azért van még mit venni mert kell tisztasági neki, meg törölköző új ruha a kórházba 3-4 napra, pelus , fürdető kád , és azt hiszem semmi más :) tényleg szerencsések vagyunk a húgommal

na én is elmegyek a városba mert randim van a párommal :) :D
Vendég

Barbcsi ügyesek vagytok a szervezéssel! Nekünk egy kedvenc szám volt végtelenítve. Nem énekeltek benne csak a zene szólt. Aerobicon erre nyújtottunk :lol: Tominak boldog névnapot!

Vanilla tök jó ez a babakocsi. Nekünk is Graco van, a de luxe változat. Én imádtam és nem kellett külön sporkocsi sem, végig ezt használtuk.

Évi akkor adj neki 2-3000ft-ot és ne kérdezd meg. Tedd borítékba és slussz. Én így csinálnám...

királylány

Köszi királylány! Átadom neki! Hát azt nekünk is mondták, meg gondoltuk is, hogy olyan zene kell, amiben nincs szöveg, mert ugye beszél közben az anyakönyvvezető, és ha szöveg is lenne, nem lehetne érteni. :) Csak annyi szép szöveg nélküli szám van és annyi kedvencünk van, hogy nehéz lesz... :roll:
Mi volt a szám címe? Lehet hogy aerobicon mi is nyújtottunk arra a számra :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Dia,köszi,végülis arra jutottam h.ma még megkérdezem,(most megyek hozzá össz,másodszor)aztán legközelebb már tutira megyek és odaadom a pénzt.

evilany

Feltettem a hétvégi pakolászás eredményét a blogomba:
http://menjazutonmenjtovabb.blogspot.com/

evilany

http://www.pampers.hu/hu_HU/ecoupon?src ... medium=cpc
akciós kupon a pampers pelushoz és törlőkendőhöz.

evilany

Évi!

Nagyon szép lakásotok van! Ügyesek vagytok, szépen megcsináltátok! :) :) Bele-bele olvasgattam a blogodba és nálunk is így lesz, egy szobában leszünk a Törpicurral. Szerintem is jobb megoldás, ha most még nem költöztök el, mi is csak későbbre tervezzük, főleg anyagi gondok miatt, és most a BABA A LEGFONTOSABB! Hogy neki meglegyen mindene, amire szüksége van! Mi így gondoljuk, és úgy érzem, mindketten nyugodtabbak leszünk, ha ott alszik velünk az elején. :wink:
Meg aztán, amilyen "szépen" megváltoztatták most a lakáshitelt, teljesen fel voltunk háborodva, és elkeseredve, hogy ebben az országban mi lesz velünk... Hogyan lesz így lakásunk, elszomorító a helyzet,de inkább hagyjuk is... :( :cry:

Kép

Kép
barbcsi

Pelushoz annyit, hogy egy ismerőstől kaptunk egy nagyon jó tanácsot: a Libero lányoknak jobb pelenkának, a Pampers meg kisfiúknak (mert ott lent ez jobban passzol hozzájuk és nem enged kifolyni semmit, míg liberonál sajnos volt ilyen "balesetük") ! :wink: Persze ez csak egy tanács, mindenkinek más válik be, de mi megfogadjuk :wink: .

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi köszi a dicséretet,de nem saját lakás,albérlet...bár amit látsz benne "csinálva" azt mi csináltuk valóban,a bútorok nagy része is a mienk most már.

Lakáshitel-ne is mondd :evil:

evilany

Évi, az albérlet is sokat jelent a mai világban! De nagyon szép! :wink:

Hát igen... Honnan a fenéből teremtsük elő a lakás árának 25, 40 vagy 55 %-át :?: :?: :?: :evil: :evil: Teljesen csődbe fog menni az építőipar, ha ez így folytatódik és soha nem lesz saját lakásunk... :cry: :cry:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok.

Nekem nagyon elegem van. Macska gyógyul, de úgy néz ki, hogy a Somára (kutya) altatás vár. Valószínűleg a mája és a lépe rákos.
Éjszaka voltunk az állatkórházban, ma kontrollon, és az UH nem volt túl biztató. Még a hasából lecsapolt folyadékot elküldik laborba, de 90%-ban biztos, hogy nagy a baj... :-(
Ha ez így van... Sajna semmit sem tehetünk. :-(

Na, és ez sem elég ám!
Megjött az AFP-m (3 hét elteltével) : 0,68. ALACSONY. :-(
Kész vagyok...

szilvás76

[quote="barbcsi"]P írta:barbcsielushoz annyit, hogy egy ismerőstől kaptunk egy nagyon jó tanácsot: a Libero lányoknak jobb pelenkának, a Pampers meg kisfiúknak (mert ott lent ez jobban passzol hozzájuk és nem enged kifolyni semmit, míg liberonál sajnos volt ilyen "balesetük") ! :wink: Persze ez csak egy tanács, mindenkinek más válik be, de mi megfogadjuk :wink: .

Nekünk a Pampers jött be, úgyhogy egyetértek fiú-oldalról...

szilvás76

Szilvi,
ez az AFP lelet, sztem semmi gáz!!! Voltál genetikai vizsgálaton ugye, ahol a down-t nézték? Ha ott minden okés, akkor semmi gáz, a dokid is ezt fogja mondani!!! Egy másik anyukának egy másik topicban ugyanennyi lett az AFP-je mint neked és semmi baja a babájának! Ja és 0,7-től okés, nekem 0,78 lett, ha azt nézed, az se vmi húde magas... ne aggódj!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Most csütörtökre van időpontom a 18. heti UH-ra...

A 12. heti UH-on a tarkóredő rendben volt, az orrcsont látszott... :-(
Nagyon kibuktam, sok minden jött mostanában össze... :-(
Remélem, hogy a téves értékek statisztikáját "javítom" csupán, de most kiakadtam. Bőgtem már egy jó nagyot, de nem könnyebbültem meg tőle.

Mindegy már, hogy jó vagy nem. Elvetetni úgysem tudnám. :-(

szilvás76

Szilvi,
ez a rohadt AFp vizsgálat csak arra jó, hogy kiborítsa az Anyukákat, Apukákat! Biztos semmi baja a babádnak! Hívd fel a dokidat, hátha meg tud nyugtatni!!! Volt genetikai vérvizsgálatod is, vagy csak UH? Tudod, ahol a down-t, edwards, meg még vmi szindrómát néznek vérből? Ne aggódj, próbálj megnyugodni, nem kell elvetetni, ne is gondolj ilyenre, minden rendben lesz!!!!!

veled vagyok!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi,
és az is lehet, hogy korán vették le az AFP-det, szóval a legritkább esetben van tényleges gond!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi :( :( sajnálom a kutyust...
AFP:betöltött 16.voltál mikor vették? Védőnő,doki mit mondott?

evilany

Mert ha ma vagy 18+6 akkor 3 hete...?

evilany

Szilvi,
bocsánat, a kutyusra nem is reagáltam :( :( nagyon-nagyon sajnálom :( :( :( :(

Évi,
elintéztél mindent? A lakásotok nagyon kis barátságos, otthonos, és nagyon aranyosak vagytok a férjeddel :) . Látszik, hogy jó helyre jön ez a gyermek :wink: . A google-es elérhetőséget megadnád? Már többször kértem, de senki nem adta meg.... ha nem megoldható azt is megértem...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?