Sziasztok Lányok!
Huhh, kicsit régen jelentkeztem, de egyszerűen levegőt venni sincs időm+erőm. Azért visszaolvasgattam, de nézzétek el nekem, ha nem tudok mindenre reagálni.
Na kezdem azzal, hogy tegnap éjjel majdnem megfulladtam.
Feljött a savam, és szerintem a légcsövembe folyhatott egy pici belőle, mert köhögési rohamom lett tőle. Azt hittem, elpatkolok.... A férjem végigaludta
Lehet, nem kellett volna este egy fél tábla csokit megenni és rá citromos vizet inni? De ha azt kívántam...?
Virnya!
Üdv közöttünk! A dackorszakról tényleg írhatnál bővebben! Ne csigázz bennünket!
Korionbiopszián volt a barátnőm is, azt hiszem életkorhoz kötik, vagy ahhoz, ha vmi nem stimmelt a 12 hetes Down-szűrésen.
Ott ténnyleg kiderül a neme 100%-ra, mert megszámolják a kromoszómákat.
Susycat!
Szupi lesz a házatok, és a gyerkőcöknek milyen jó lesz ott felnőni, friss levegő, nagy tér mozogni.... Nekem volt egy Kocsról származó csoporttársam az egyetemen (Debrecen), nem Te vagy az? Oda jártál?
Szofi!
Jó, hogy jöttél! Elhiszem, hogy nem könnyű megszervezni az életet: munka, család, házimunka, meg még ugye vizsgálatokra járni. Én múlt pénteken borultam ki, mert rájöttem, hogy nem tudok mindent tökéletesen megcsinálni, valami mindig csorbát szenved. Az írásod ismét nagyon jó lett.
Ducky!
Jobbulást Aliznak, remélem, hamar túlmegy rajta.
Kukoricalányka!
Én is 0Rh- vagyok, és mondták az első terhességnél, hogy csak akkor kell Anti-D-t kapnom, ha a kicsi Rh+ lesz. De Domi is Rh- lett, úh. kimaradt, még van remény
Csero!
Mire nem jó egy császár?
Nálunk még szerencsére nem merült fel ez a kérdés, de majd szeretnénk egy 4D-s UH-t csináltatni, és arra Domit is bevinni, mert szerintem még nem esett le neki ez a kistesó dolog...
Tök jó, hogy ilyen sokat mozog már a kicsi. Remélem, minden oké lesz az AFP-vel. Fasza, hogy a technika hogy ki tud babrálni az emberrel.
Veci!
Én is alig főzök valamit, nem is kívánom a meleg kaját, a pékárut annál inkább. Pont azt, amire a legkevésbé van szüksége a bébnek.
Sportolást talán te kérdezted: a mozgás abszolút pozitív hatású, de a kemény sportot kerülni kell. Light-os torna, gyaloglás belefér sztem. Meg azt kell figyelni, hogy a méhszáj zárt legyen, csak akkor szabad tornázni, meg figyelni, hogy milyen gyakorlatokat szabad végezni egy kismamának.
Na, azt hiszem, jó bő lére eresztettem.
Magunkról annyit, ma voltam terhesgondozáson, doki csinált egy röpke UH-t is, és úgy látta, ha minden igaz, kislányunk lesz!!!
Domi jól tippelt.
Jó éjt mindenkinek!