Csengőbarack!
Jó leletek, éljen!!!
Mitől fáj a csuklód? Valami nyavalya, vagy a baba miatt?
Sütimanó!
Hozzám jár egy kislány, és az ő apukájával ugyanez a helyzet
.Most jön decemberben az 5. gyerek, és elveszítette a munkahelyét tavaly nyáron. Először nem ijedtek meg, mert ő maradt otthon gyes-en a kislánnyal, és anya visszament dolgozni, így nem volt gond. De most, hogy a felesége már otthon van, csak táppénzt kap, ő meg ugye semmit, így elég nagy pácban vannak
(ráadásul albérletben...). Pedig az apuka tényleg mindent elvállalna, rengeteg interjún volt, de valamiért sosem őt választották.
Átképzés... az a baj, hogy ha elmúltál 35, akkor már az sincs ingyen
. Pedig ugye a kismamáknak "ingyenesek" a továbbképzések, felsőfokú szakképzések stb. Ja, ha még nem vagy 35...
xyz!
Akkor jövő héten várjuk a képeket. Bárcsak már nekem is lenne...
A nagyokról olyan szorgalmasan adogatták a fotókat minden UH után kérés nélkül, most meg... Eddig rá sem mertem kérdezni, de a 12. hetin biztos megkérdezem. A Klinikán tuti adnak, csak asszem pénzbe kerül. Bezzeg a méhen kívülimről van egy csomó képem, ingyen és bérmentve, mert hát az ugye "tanulságos", hadd lássa mindenki
.
Én meg ma voltam a védőnőnél, végre igazolni is tudom, hogy babát várok
. Hát, lányok, nem tudom, én vagyok-e már nagyon öreg
, vagy ennyit változott 10 év alatt a világ, de egy kicsit ma meglepődtem. Ülök a váróban, bejön egy fiatal csaj, köszön, hogy "Helló!", és is visszaköszöntem, hogy "Szia". Bement simán a tanácsadóba, ebből gondoltam, hogy ő is védőnő lehet. aztán behívtak, ott volt 3 vadidegen nő, mindegyik "lesziázott". Mondtam, hogy én a K.-H. Rékát keresem, de nem tudom, hogy hármójuk közül mégis ki az. Röhögtek, aztán bemutatkozott a csaj. Simán, tegezve, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Hát, nem tudom, de ez nekem furcsa. Én is emberekkel (kismamákkal, anyukákkal) dolgozom, de eszem ágában sincs első blikkre letegezni őket. Maximum az első vizsgálat végén ajánlom fel, ha biztos, hogy hosszabb ideig kell hozzám járniuk (sokkal könnyebb együtt dolgozni velük, ha kicsit oldottabb, bizalmasabb a légkör). Amúgy maradok a magázódásnál, mégis "hivatalos" személy vagyok, ahogy a védőnő is. Nálatok hogy van? Ti is tegeződtök? Az előző védőnőmmel végig magázódtunk, engem nem zavart. Ő nem ajánlotta fel a tegeződést, én meg nem nyilván nem forszíroztam.