Sziasztok!
Úgy örülök,hogy mindenki jól van!
Ági!Örűlj neki,hogy a párod ilyen lelkesen várja a kicsit.Az én párom imádja a gyerekeit,várta is őket,de nem tudtam rávenni,hogy jöjjön velem vásárolni.Bár egyedűl jobb szerettem nézelődni,mert ha kérdeztem tőle,hogy ez tetszi,mindig azt mondta te tudod.Mostanában mindent a netről veszek és rendelek,mindig mondja,hogy ez de jó,honnan van?
Lili!
El sem hiszem,hogy már így eltelt az idő.Emlékszel,amikor a topicot nyitottad,még akkor arról álmodoztál,milyen lesz,ha megmozdúl a kicsi lány!Annyira csodálatos dolog a terhesség!Gergőnél nekünk is Hauck kocsink volt,nagyon szerettem.Csak azután lecseréltem,most meg egy testvérkocsit vadászok,mert Gergő is jobban szeretne most megint űldögélni.Így eladtam a három fölösleges kocsinkat!
Anikó!
Örülök,hogy ti is jól vagytok!Nem tudom miért aggódsz,nagyon csinos vagy!
Gergővel a szülés után 10 kg-al könnyebben jöttem haza a kórházból,Zsófival 8 kg-al.
Azóta még 2 kg lement,de nem teszek érte semmit.Egyrészt a szoptatás miatt eszek rendesen,szedem az Elevitet is,másrészt külön nem járok el tornázni!Nem is lenne időm,Zsófi egy kis szopigombóc,állandóan enne.Ha valami a szája közelébe kerűl már be is akarja kapni!
Orsi!
Zsófi elég jól bírja a meleget,feltéve ha ölben lehet és szopizhat amikor akar.Gergő kicsit nehezebb eset,mert a hőségben nem megyünk ki,ő meg állandóan menne.Elég hisztis a drága mostanában!Most egy kicsit hűlt a levegő,gondolom ez neked is jó.Szerencsére én még nem voltam nyáron várandós,de nem is bánom.Így is elég húzós az utolsó hónap,nem még ha forróság is van.
Gabi!
Nagyon szépen fejlődik Levi!Ebben a melegben amúgy sem árt ha iszik és a tea még a pocifájósságon is segíthet.Jó lenne már látni a kicsi fiadat!Kiváncsi vagyok nagyon!
Angi!
Szerintem kérheted,hogy elkűldjön ultrahangra.Mondd azt,hogy aggódsz,mert nem vizsgálták a szerveket.Ha a papiron nincs genetikai vizsgálat,köteles elkűldeni!
Zsófi szerdán már 12 hetes lesz.Nagyon szalad az idő.Napról napra látszik,ahogy fejlődik.Már oldalra fordúl és menne tovább hasra,de nem tud.Ezen bedühödik és sírni kezd!
Szereti a pókját.Ez egy színes,csörgő,zörgő pók az ágyára rögzítve,azt lökdösi,nézegeti,beszél neki!Vagy a zenélő forgót is szereti.
Vigyázzatok magatokra,jó éjszakát nektek és a babáknak
Sziasztok
Aranka