Sziasztok!!!
Gyönyörűek a gyerkőcök! Andi, Marq, Tőletek is kéééérünk kéééééépet!
Én folyton "el vagyok havazva", ma megengedtem magamnak azt a luxust, h. bekukucskáljak.
(Aztán megyek hajatmosni. Megnöveszteném olyanra, mint volt, de utálom, h. megint kétnaponta kell mosni, és a vége tök száraz...Bocsi, h. off vagyok)
Panni, Marq,
hogy a fenében csináljátok a sulit a baba, babák mellett?
Panni, Aranka,
Marci kukiját újabb négy hétig kell kenni, s vakszeg végleg rendbejön. Még tehát nem merem elkiabálni, de tán a műtet megúsztuk...
Andi,
én a gyerekeknek nem adok semmit csak a Vigantolt Natinak. Kezd bátrabb lenni Nati anyósomnál is. talán lassan alábbhagy ez a szeparációs szorongás, s mire arra kerül sor, ő is könyörög, mint Marci, jogy menjük a Mamihoz (kertes ház, "hátálmás pojszívó" és társai csábereje...
)
Aranka,
Zsófi gyönyörű, és a másik topikban (láttam, h. írtál) olvastam, h. már ül? Ez igen!
Én egy kicsit ki vagyok purcanva. Nati már egy bő hónapja ébred éjjelente többször is. Ráadásul egy hete köhög, a doki sem tudja, mi a baja van, meg az ilyenkor emlegetett kutya se...
Naponta egyszer eszik a tejcin kívül mást Nati, persze akkor is szopival öblítjük le.
Lehet, h. egy második étkezést is be kéne vezetnem? Vagy az idegrendszere fejlődik - túl sok az élmény? De szopizik is minden alkalommal...
Olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégse?
Más:
Jó lenne már Apával kettesben egy órácskára kimozdulni, de ez majd a jövő zenéje, s bár imádom a két kicsi virágomat, szívesen kivennék most egy nap szabit.
Ez még nem a tavaszi fáradtság, ugye?
Panni,
boldog szülinapot utólag is.
És magamnak is mondom, h. ne tűnjünk el!
Adri