Új privát üzeneted érkezett!

Clarika ügyes vagy :) én is nézni szoktam de ami nagyon megtetszik vagy nagyon jó ár,azt kérem postán.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvás, kíváncsi leszek! Ha nem jön be, van még 1-2 módszer, bár nem tartom őket olyan hű de jónak, lehet, hülyeség, de ki tudja, ha semmi nem segít...

Kép
xtina75

Tina, nagyon ügyes vagy!
Az elején nehéz a diéta, talán 1 hónap utána jobb lesz.
Én az elején a ok nem reklám, de a Gastroyaltól rendeltem, nekik van szénhidrátszegény kajájuk. És még jó is.
De nagyon sok cég csinál már ilyet és oda is írja az értéket.
Tuti, siker lesz a végén és hamarosan ott lesz a baba a pocakodban!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Még fél óra, nem bírom....már kiolvastam az internetet!!!!! :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika a kedvedért feltettem egy csomó képet még a közösre,főleg cicást...otthoniakról is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika! Nagyon szép dolgokat vadászol, tényleg szuperek. Nekem ez a vödör nem jött be, mert sokba van a cserefólia és a pelenkák amúgy is drágák, de hogy még szarosan is bearanyozzam öket, arra igazán nem vagyok vevö. Az enyémet eladtam újonnan...

Ép most toltam rá sikeresen az ágynemüs fiókot a hüvelyk ujjam körmére. Nagyon fáj. Én marha vadászom az ágymögé esett játékokat a fájós derekammal, aztán még ez is!

Évi a kakaós csiga nálunk is igen kedvelt háziállatt. Általában nem sikerül neki a lakásból többet megismerni saját "lábon", mint a konyhát. :) Én ma valami meggyes témára áhítozom, mindjárt neki is ugrok.

Csoki megint nincsen itthon, csak étcsoki, de arra most nem vagyok beindulva.
Elvittem az eladásra szánt motyóimat de., remélem eladódik egyik-másik, mert jó lenne a hely, amit ezzel nyernék. Ha ez se, akkor a jöö héten a következö bazáron is megpróbálom.

Barbi
Vendég

Nkem főnökség volt, azért nem írtam. De lassan megy a gyerekemért az oviba és a hétvégén is ott lesz. én meg aludni fogok :lol:

királylány

Dia jó kis terv :)

Na megyek megnézem megkelt e a csigatészta,gyanúsan sz*r állagú lett hát meglátjuk mi lesz belőle!

evilany

A csigát én is szeretem, mint állatot és kakaós variációban is. Ja, és Bencének csiga-biga a jele az oviban :lol:

királylány

Sziasztok, megyek...
Amúgy én is dolgoztam ma (kivételesen :lol: :wink: ).
Most meg megyek a betegemhez hazafelé... :-)
Pussz, ha nem jönnék, jó hétvégét (ismét esélyes a pörgés a két napra)

szilvás76

Dia
Egy vércukor-lelet 3 napig készül?????? :roll:

Melisch
Az eü. üzlet. Az állami bevételekből történik a finanszírozása. (Mo-n magasabb a személyi jövedelemadó is és az ÁFA is :wink: )
Nálunk is még a higanyos hőmérőket használják a kórházban (nincs is digitális hőmérő osztályon) :lol: :wink:
Mo-i orvosok kedvessége-- ez most jól esik, de sokan, az itteniek nem ezt mondják :wink:
Babaholmi: a magyarországi magasabb ÁFA miatt drágább. Érdemesebb körbenézni otthon.

Szilvás
Drukk a macseknak! Csemetének jobbulást!

Tina
A 35g alatti Ch ebédre kevés!!!!
Nem is egyik pillanatról a másikra kell fogyni! Az a legegészségtelenebb!!!
Az se jó, ha éhes vagy! Én olyankor egy kis túrót, sajtot szoktam enni.

Évi
Tetoválás :roll:
Héten történt: műtétre került egy fiatal fickó (katona), tele tetoválással. Amikor a lányok kötötték be neki az infúziót egyből elájult. Egy sima tűszúrástól :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Macsek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi- katona :lol: :lol:
Diétában majd segíts nekünk... :wink: 1 év múlva...persze akkor nem kakaós csigát fogok sütni...max a család hízható családtagjainak...aki nem én leszek...

evilany

Valami sül,remélem jól sül el :shock: gyanús a tészta, de jó sok vajat kakaót tettem hátha segít... :)

evilany

Na a dokiról most kaptam hírt hogy pacemakert kapott és infarktusa volt,de már jól van és dolgozik is... :shock: egy másik kismamijától...

evilany

Évi
Már régen megállapítottam, hogy jó tömegoszlató "fegyver" lenne néhány zöld, szürke branül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A nagyfiúk olyan picik tudnak lenni a tű láttán.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]N írta:evilanya a dokiról most kaptam hírt hogy pacemakert kapott és infarktusa volt,de már jól van és dolgozik is... :shock: egy másik kismamijától...

Az se normális! :?
Bebiztosítja magának a következő infarktust.....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="evilany"]N írta:evilanya a dokiról most kaptam hírt hogy pacemakert kapott és infarktusa volt,de már jól van és dolgozik is... :shock: egy másik kismamijától...

Az se normális! :?
Bebiztosítja magának a következő infarktust.....

:? fura.
Jól nézek ki a végére se dokim se kórházam.

evilany

Babukám viszont lelkesen ugrál őt nem érdekli se doki se kórház :wink:

evilany

Ircsi igen, mert hétvége van és ilyenkor elmennek a laborból, hétvégén meg nincsenek. Hétfőn hívom őket. Utánaolvastam ennek a TORCH vizsgálatnak. Hát nem kellett volna. Most parázok, hogy mi van ha összeszedtem valamit....

Katona :lol:

Évi majd diétázunk együtt és úgy könnyebb lesz :D De akkor nem ér olyan képeket feltenni a blogba, mint amilyenek most is ott figyelnek :!: :lol:

Megkaptuk az idei fejdíszes katalógust. Hát vannak árak! :shock: És ha még hasznot teszek rá :?

királylány

Évi
Ha a kakaós csigát teljes kiörlésű lisztből sütöd és nem cukros kakaóval töltöd meg, akkor mindjárt beleilleszthető a diétába :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszi a tippet van benne valami az AFA-ba nekik már 1 éves a pici lehet még vásároltak AFA emelés előtt, nem tudom mikor volt pontosan. Na meglátjuk.

Katona :lol: :lol:

Évilány tuti sikerülni fog a csigád. Én belevágtam lángost készíteni életem első kelt tésztája amit én vertem fel 8) de nincs mivel összehasonlítsam kiváncsi vagyok mi lesz belőle, most kelesztem. Eddig nem vállaltam be iylet de ki akarom kísérletezni, mire lesz baba ne ő egye meg amit elrontok :lol:

Dia ne félj nem lesz gond az eredményekkel tuti

Többieknek puszi, aki nem jön annak kellemes hétvégét :!:

Kép
Kép
melisch

Ircsi, én most ezt akarom kipróbálni.

http://www.nyirfacukor.hu/index.php?pag ... geknek.php

Ez szerinted jó?

Én is dologozom még, kb 30 órát. :(

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Pelenkakukához olcsó utántöltő!!!!!!

http://www.teszvesz.hu/item933732567_sa ... 00_ft.html

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaina
A 35g alatti Ch ebédre kevés!!!!
Nem is egyik pillanatról a másikra kell fogyni! Az a legegészségtelenebb!!!
Az se jó, ha éhes vagy! Én olyankor egy kis túrót, sajtot szoktam enni.

Ircsi, please olvass figyelmesen:

A másik meg, hogy rendelnem kell a kaját, mert nincs időm hétköznap főzni, meg kedvem se, és nem tudom pontosan, hogy mennyi a CH benne. Azt tudom, hogy nincs benne cukor meg fehérliszt, meg kábé kitalálom, de nem pontos. (Olyat rendelek, ahol az van írva, hogy "35 g CH alatti ételek", de sokszor csak natúr hús salátával, szerintem annyi sincs benne...) Eszek hozzá 1-2 teljes kiőrlésű toastkenyeret vagy egy harmad adag barnarizst. 2 db teljes kiőrlésű toast kenyérben van pluszban 21 g CH, a barnarizsben meg harminc. Így már kábé kijön az 50.

Woody,
Köszi a bíztató szavakat!!! Én is a G..royaltól rendelek, ami finom is, csak sajnos leszoktak a kalóriák és CH tartalom feltüntetéséről. Annyi van odaírva, hogy 35 alatt, de amikor sültcsirkecomb van jégsalátával, meg pár gramm répareszelékkel, az jóval kevesebb a 35-nél. Kipótlom, de nem tudom, mennyi CH-t eszek így. Evvan.

Kép
xtina75

Hú, annyit írtatok, alig győzöm olvasni.
Aki fogyni akar, annak ajánlom az ikerterhességet :lol: :lol:
na, jó, nem tuti, de én utánuk tényleg -2kg-al jöttem ki, sajna visszaszedtem. Egyébként ne aggódjatok nagyon a hízáson, ha nem szalad el túlzottan a dolog, és szoptattok, akkor gyakran leeszi a kölyök, kb fél év alatt. Na, vigyázzatok magatokra, megyek , mert holnap hajnalban kelek. Claire
Ja, fül: azt mondják "füles gyerekek" mamái, hogy az aloe activator (nagyon tiszta aloe lötyi, elvileg kozmetikai célra, rostok nélkül), az nagyon tuti fülcsepp!
claire

sziasztok!

Tina, nagyon ügyes vagy fogyi fronton! mi régebben az e-food-tól rendeltünk kaját, nagyon finom volt, és ott is vannak fitness ételek, azt hiszem, hogy ott fel is tűntetik a kalóriát, ch-t, de lehet, hogy tévedek... :oops:

meg igazából nem is a kilók most a fontosak, hanem, hogy a cukid jó legyen! és az is lesz! ;) hajrá! (privivel még tartozom!!!)

szoptatás-fogyás összefüggés! igen, én is láttam hasonlót, csak sajnos én nem abba a kategóriába tartoztam... bár igaz, az első pár hétben full depis voltam, akkor nagyon jól mentek le a kilók, aztán meg tessék! újra felhíztam, de most megint ott vagyok, sőt, talán 2 kilóval könnyebb is, mint Benivel a terhesség előtt! ;)

Évi, Te pedig ne idegeld magad a kilókon! volt egy kismamink, aki 30 kilót hízott a terhessége alatt! és olyan szépen lementek róla utána a kilók! biztosan nem egészséges ennyit hízni, de, ha nem eszel, akkor csak az anyagcsere, meg a víz állhat a háttérben! remélem, hogy semmi komoly gond nem lesz, aztán a kilók meg majd lemennek! ;)

most nem tudok másra írni sajnos, mert anyukáméknál vagyunk, de olvaslak Benneteket minden nap! ;)

sophie27

Jóreggelt!

Megjöttem bababörzéről :)
Már megint vásároltam..... :oops:
11 db ruhácskával bővült Bébibogyó ruhatára :wink: :)

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt

Clarika,hol volt bababörze? :shock:

Jó későn keltünk,most épp olvasztom ki a húst a ketchupos-mézes csirkéhez :wink: Miki mosogat,és elvileg ma még ablakot is pucolunk-rendes férj,segíteni szokott,utálom ezt a rengeteg dupla ablakot!!

evilany

Sziasztok!!

Rég jártam már erre sajna nincs sok időm mostanság... ráadásul a héten délutános voltam, lagzi miatt is rohangálunk jobbra balra...

Szóval a lényeg tegnap megkaptam az AFP eredményemet szerencsére minden rendben van.

Terhességi AFP 39,2 ng/ml
Mom érték: 1,13
Korrigált AFP MOM 1,23

Szóval jósok ez most kislányt takar :roll: :D

Hétfőn megyek ultrahangra remélem ott is minden rendben lesz.

Próbáltam visszaolvasni de rengeteget írtatok remélem mindenki jól van.

Képzeljétek végre éreztem ahogy mocorog és a legszebb az egészben, hogy apával együtt éreztük meg elöször. Azt hiszem hétfőn tán majd meghaltam egész délután beszorúlt a levegő és olyan szerencsétlenül, hogy szinte már a puszta létezésem is fájt... persze egyedül is voltam bent szenvedtem is rendesen.... Este párom megmasszírozott utána én meg a pocim fölött óvatosan és igen sikerült a fránya levegőt kiszorítanunk... aztán párom oda tette a hasam alá a tenyerét majd egy kis idő múlva mintha egy nagy buborék kidurrant volna és megbökte jó erősen úgy, hogy mindketten éreztük... ezt mégeljátszotta kétszer, úgy örültünk.
Persze nagyon oda kell figyelnem még, hogy érezzem és inkább csak este sikerül mikor lefekszek és oda tudok koncentrálni na meg persze mikor épp ébren van a babóca. Remélem most már egyre többször fogom érezni.

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Olvastam sokakat aggaszt a hízás... ne foglalkozzatok vele majd a babóca után :D Szépek vagytok és ez a lényeg na meg az egészség :)

Én csupán azt furcsállom, hogy a védőnőnél a mérleg szerintem nem igazán azt mutatja... vagy nem tudom melyik mérleg a pontosabb... aszerint már híztam vagy 3-4kg. miközben a digitális amin december óta mérem magam csak 1,5-2 kg hízást mutat most értéktől függetlenül. Bár nagyon nem is izgat. A hasam már kezd gömbölyödni olyan kismamás :)

Láttam raktatok be pocakfotókat szépek vagytok, lombikbaba te is kismamás vagy és nem kövér :)
Örülök, hogy a tali jól sikerült de jó nektek. :)

Andi

KépKép
andy83

Sziasztok!

Claire, igen mi találkoztunk az ÁEK-ban, és a 70-es szám is azt jelenti amire gondoltál. :oops: Te is ismerős voltál valahonnan, de hiába törtem a fejem, nem jöttem rá. :? Jól vagy? Pihengetsz?

Hajdú doktornő javaslatára nekem nem lesz AFP-m, ("Olyan magas lenne, h a dokik összeszaladnának") az elhalt magzat miatt.
18 hetes uh-ra is hozzá megyek, a saját dokim 20. hét körül szeretne látni.
Csütörökön a védőnőnél Apával meghallgattuk kicsi babánk szívverését. Nagyon szépen lehetett hallani, pedig elég egyszerű szerkezettel nézte a védőnő. A vérnyomásom alacsony, és nem híztam még semmit (sőt fogytam, de ezt az idegeskedésnek tudjuk be), így a védőnő újra 55 kg-ot írt be. :)

Szilvás, Anyu és a testvéreim is Deákváron laknak. Jövő hét végén mi is ott leszünk! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok.

Erre jártam, gyerkőc alvós-gyógyulós fázisban... Szóval most nyugi van...

Bols. Jó hogy itt vagy, és "jól" vagy. Aggódtunk érted!
Az elhalt babával egyébként mi lesz? Ott marad a szülésig? :shock:

szilvás76

Szilvi de jó hogy jobban van a kisfiad!!

Bols továbbra is drukkolok hogy minden rendben legyen!

Andy gondolom el vagy havazva :) Mozgás:szuper,nálunk apa még nem érzi.

evilany

Tettem fel pár új képet a gmailre.

evilany

Évi Megint ez olt: 1 nap+éjszaka full köhögés, most meg már szinte semmi... Kezd "rossz" lenni, ez már abszolút a gyógyulás jele...

Macsek meg felugrott (!) a hűtőre, mert oda tette Anyu a kajásdobozukat ("biztonságos" magasságba...) :lol: :shock:

szilvás76

Na, felkelt... :-)
Évi, jók a képek!!!

szilvás76

Mentem! Jó sziesztázást Mindenkinek!!!

szilvás76

Évi

A szívárványba volt. Nekem is késő este szólt nővérem, legközelebb szólok! :)

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Kép
clárika

Clarika :wink: köszi

evilany

Valamelyiktek azt irta a gmailben a kis cicás tálkára h.lányos...hmmm és ha lány a kis UFO-m? Ha nem,átadom valamelyik pécsi lányos anyának :)

evilany

Sziasztok!
Rakok pocakfotót.
15+0 Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Szilvás, igen marad a pocakban szülésig. :roll:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols szépen kerekedtek!

evilany

Évi
Én írtam, hogy kislányos...
Nem tudom miért, de nekem egyértelmű, hogy fiad lesz.... ne kérdezd miért :)

Clárika
Kép
clárika

Clarikám,akkor majd megy hozzád a tálka :)

evilany

Sziasztok!! Na olyan jót mosolyogtam épp olvasom amit írtatok pont Évi írásánál tartok, hogy de jó, hogy érezzük erre picike úgy megmozdult lent jó pár perce, hogy kézzel is érezhető volt újra :D pedig ritkán érzem őt ennyire határozottan, de remélem most már egyre többször lesz. Most nagyon mocorog :D

Holnap megyünk uh-ra remélem ott is minden rendben lesz!

Bols nagyon aranyos kis pocakod van!!!!

Andi

KépKép
andy83

Bols! Én is örülök, h jól vagytok!
Akkor biztos vmi suli v mittomén honnan ismerjük egymást, mert én is 70es vagyok (ciki, de ez van). Mikor mész legközelebb? Lehet, h megint összefutunk???
Ami a pihenést illeti, két napot feküdtek itthon, aztán pénteken lementem a védőnőhöz, kiskönyv, stb, mondta, h még javában feküdnöm kéne. Igyekszem sokat pihenni, jól is esik, de azért tegnap Bicskén voltam, egy nagyon jó szakmai napon!! A doki azt mondta a szurkálás után, h ekmehetek. Mondjuk majd egésznap ültem, de az is elég fárasztó tud lenni, sőt!
Már úgy hajtanám az időt, h végre meglegyen az a lelet...
Mindenkinek jóéjt!
claire

Claire, amikor összefutottatok az ÁEK-bna, az kedden volt? Te voltál a lila felsős?

babaimádó
Kép
babaimado

Claire,
Dehogy ciki 70-esnek lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Én 75-ös vagyok, de 5 év múlva is ugyanúgy 23-nak akarom érezni magam, mint most :-)))) Csak bölcsebbek leszünk, nem öregszünk!!

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?