Ebba-Ne aggódj Janka súlya miatt....Tényleg majd idekint megnő, a lányok amúgy is kisebb súlyúak, mint a fiúk, na meg az UH-os gépek nem éppen pontosan, csak saccolnak.....Szóval minden rendben a kiscsajjal
Jobbulást!
Angie-Nagyon szépek vagytok együtt
Irigykedem egy picit
Persze csak a jó értelemben, olyan jó lehet már babaillatot szagolni
Na persze nem a peluscsere közbenire gondolok
Eta-Aranyeret megpróbáltuk mi is eladni, de nem volt elég tiszta meg kevés a karátja is
Baszki te egy hős vagy, én tuti nem vállaltam volna be a fogorvost érzéstelenítő nélkül ( nekem itt egyszer a helyi fogdoki megfúrta szintén minden nélkül.....Na azt nem kívánom senkinek)
Köszi csajok a hiányolást, tegnap nagyon szarakodott a gép, fél óra volt mire behozott egy oldalt, így letettem arról, hogy írok.....Megjártuk kedd este a kórházat....Először természetesen egy 25 év körüli pasi doki vizsgált meg.....Közölte, hogy ez nem aranyér....Hanem valami más, viszont a jó hír, hogy ezt fel lehet vágni, fel is küldött a sebészetre a 3-ik emeletre.....Felmentünk, jött a dokinő meg egy doki pasi szintén, plusz egy asszisztens.....Már előkészítettek a "műtétre" , elmondták,hogy helyi érzéstelenítésben fogja csinálni, vagyis kapok egy szurit oda mellé, de utána már nem fogok semmit érezni, szépen kipucolják és ennyi....Na erre megnézi a sebésznő és közli, hogy ez még sem az amit lent mondott a doki, hanem valami harmadik féle....
Én már kész voltam.....Viszont ezt nem szabad felvágni, hanem felír egy gyógyszert , azt kell szedni és pár nap alatt el kell, hogy múlassza....Szerintetek mit írt fel????Ugyanazt baszki, mint a házi doki akinél voltam, áááááááááááá
Úgyhogy tegnap kiváltottuk a gyógyszert, valami 500 mg-os lórugás, abból kell napi 3*2 szednem és állítólag elmúlik tőle.....Mondjuk tény, hogy javult valamennyit, legalább is nem fáj annyira, de a kinézete még ugyanaz, mondjuk csak egy napja szedem.....Bizakodom, hogy a hétvégére rendben jövök
...Hát ez volt a mi nagy kalandunk
Lucuzs-Köszi az Aranyoska híreket
Biztos, hogy nagyon szép kis család ők már így 3-an
Nekem is nagyon szimpik voltak mikor taliztam velük ( persze Beki baba akkor még pocaklakó volt)
Sophie-Beni még mindig gyönyörű kisfiú
Nekem is november 4-én kell mennem legközelebb dokihoz, de nekem szerintem csak a fekvését fogja megnézni
Amidaalah-Sajnálom a szar éjszakát
Lehet már nálad is közeleg a nagy nap?
Én most nagyon jól aludtam szerencsére
Szissz-Majd gyere ha tudsz!
MikeGirl-Nálunk Csabi szerencsére úgy masszíroz, mint egy ISTEN
....Nagyon nagyon jól, kellően erősen, szóval én mindig azért könyörgöm, hogy nehogy abba hagyja
Szerencsés vagyok ezen a téren
Én is gondban vagyok a szülés utáni bugyi témával, vettem 5 db eldobható bugyit itthonra, de szerintem még veszek pár normális pamut bugyit, a C Und A-ban vannak 3-asával összecsomagolva Snoopy-s meg Garfieldos, na valami 3 euró a 3 db, szóval azt hiszem olyat veszek 2 csomaggal aztán ennnyi....Mert amúgy nekem csak tangám van
Wivi-Én is az Infacolt , szőlőmag párna, pocimasszázs- ezeket hallottam pocifájásra
Jöhetnek még képek a kisfickódról
3 kg maradt rajtad összesen????Az szuper
Vikooo-Már nagyom várom a híreket , képeket Boldi babáról!!!!!!!!!!
Rodi-Irigy vagyok Anyósodra
Nem semmi!!Akkor biztos jóban is vagytok
Örülök a jó CTG eredménynek!
Nálunk Anyós múltkor mondta Csabinak, hogy nagyon szívesen jön a szülés után segíteni ha kell
JAJJJJJJ!!Most mit csináljak???Mert egy-két órát elviselem az öreglányt, na de napokig
Szerintem engem kezelni kéne utána
Szóval igazából több kárt csinálna , mint hasznot.....Viszont megbántani sem szeretném, mert jóban vagyunk ( főleg így , hogy fél évente látjuk egymást)
Haynii- Ne szomorkodj a filmek miatt, mi is ki voltunk Csabival, hogy nem láttunk mostanában egy olyan filmet sem, ami tetszene....Már arra jutottunk, hogy a mi ízlésünk változott meg ennyire.....Mert mást már nem tudok elképzelni....vagy mostanában csak a szart gyártják le???Gondolok itt pl: Az Út című filmre....Hát az pl valami botrány!!!!!
Kriszta-Én is ilyen mintababát szeretnék, mint a te kis Dávidod
Képeket kérünk még rólatok!!!!!!
Csajok én a plüssöket nem is mostam ki, mert tesóm gyerekeitől kaptam, vagy is az övéké volt....Ki kéne mosni akkor is???
Andabella-Nagyon sajnálom Édesapádat
Nagyon nehéz lehetett-lehet most neked......
Tatjana-Köszi az Eclipse híreket
Jajj már úgy várom a babaképeket és szülésbeszámolókat
Nagyon sajnálom ezt a táppénz dolgot, durva, hogy 2 hónapig semmit sem adnak....Nem lehet valahogy meggyorsítani a folyamatot??Babasarokról még lógsz a képekkel
Mi tegnap Csabival kitakarítottuk Lili szobáját, letöröltük a port, betettük a ruhákat a szekrénybe....Bár az ágynemút még mindig nem raktam az ágyba, Csabi azt mondta megcsinálja majd azt ő ha mi a kórházban leszünk
Csináltam fotót a ruhásszekrényről, nagyon durva
Szerintem Lili egyet böffent és már át is fogom öltöztetni, hogy legalább egyszer minden legyen rajta
De hát egy igazi hölgynek kell egy ilyen szekrény
Na megyek összekapom magam, bologanit fogok főzni ipari mennyisében
Délután pedig jön Melcsó barátnőm Noel babával, na meg ugye ő is várandós a második babájukkal és másfél hete nem láttuk egymást és állítólag nagyon megnőtt a pocakja, olyan kiváncsi vagyok
MIndenkinek nagyon szép napot!
Puszi
Lili és Ancsa