Kingii először is hatalmas gratula nektek. Majd írj ha tudod a hugi vagy öcsi lesz. Flóri mit szól hozz? Gondolom ő már fel fogja valamennyire. Nem?
Egyetértek Bettyvel. Én sem szeretném ha kihalna ez a topik, de egy ideje azt vettem észre én is hogy alig írtok. Szinte már csak 4-en voltunk akik itt beszélgettünk. Szóval tessék csak egy pár sort írni, vagy fotót feltenni. Betty nem vagy semmi, benned aztán van energia. Két gyerkőc, mellett még munka is, minden elismerésem. Mesélj majd a picikről. Meg képeket!!!!
Zsuzsi mi újság veletek? Hogy megy a bölcsizés? Bence hogy bírja. Levi is a héten ment először majd 7 hét után. Eddig minden ok.
És kishugi mennyire igyekszik kifele? Hogy bíród, minden rendben van az érkezésére. Írj majd sms-et ha megszületett. Drukkolok nagyon, de te úgy is nagyon ügyi leszel mint Bencénél. Hip hop kint lesz.
Kobuki, jó hogy itt vagy te is újra. Mi újság veletek? Jól a síelős képek. Idén mi is ki akartuk próbálni Levivel, de mikor már a hóesés tényétől kiakadt hogy a szemébe megy, így úgy döntöttünk várunk vele:-))
Kia, drukkolok hogy minden rendbe jöjjön, és a kistesó nemsokára a pocidba legyen.
Szóval csajok írjatok! Zsuzsi, Orsi, Cicus. Zuzmara, Niki, és többiek...
Tesók!