Új privát üzeneted érkezett!

Bocs: fájdalmat...fájás a szüléskor van :lol: :lol: :lol:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka:tudod,csak akkor kezdünk új hónapot,ha már piri megjött!!!
vedresandi

Sziasztok!

Kacika! ANnyira sajnálom! DE gyere azért, mi nagyon szívesen olvasunk, ha örömöd , ha bánatod van, nekünk elmondhatod!

Kalarka! Neked mennek a drukkok!
Nagyon édes a kicsifiad!

Szép estét Mindenkinek!
Vendég

Megyek, egyelőre jó éjt kívánok, majd még lehet, hogy jövök, rnedet kell raknom a konyhában...eddig gyűjtöttem az erőt!!

Pusz mindenkinek!

Kép
klarka

Klarka! Most jött meg másodjára a missed ab. óta. Azaz 9-én jött meg, már el kellett volna múlnia. De lehet a meleg tesz be, meg kirándulni is voltunk, buliztnk is, de az is lehet, hogy csak türelmetlen vagyok. :?
kislibus

Kislibus: kívánom, hogy minél hamarabb rendben legyen a ciklusod és induljon a babus!!

Kép
klarka

Jó éjt! Bár már biztos mindenki alszik...Mi eddig dumáltunk a férjemmel, olyan jókat tudunk beszélhetni, hogy észre sem vesszük, hogy elszállt az idő... :D

Kép
klarka

Csajok! Kétcsíkos lett!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
klarka

Jó reggelt!

Klarka!
Had legyek az első aki szivből GRATULÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez igen,ügyesek voltatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi!!!!!!!!! Nem hiszem el!! Úgy mentem be a fürdőbe, hogy úgyse!!!! Erre ott a két csík!!! Csajok, én oan boldog vagyok!!!!

De tök groteszk volt, mert hajnalban Apa is, meg én is felébredtünk, én már majd szétrepedtem, úgy kellett pisilni, Andris is felébredt, őt meg kellett etetni, utána Apa azt mondta, hogy ő most már nem fekszik vissza, inkább bemegy azelőtt, hogy a dugó beindulna. De nem készülődött valami gyorsan, én meg már majd meghaltam, úgy kellett. De nem mehettem be, mert a mi fürdőnk/wc-nk az előszobából nyílik és minden kihallatszik, úgyhogy 3/4 órát kellett várnom, de megérte a "böjt" :lol: :lol:

Mindenkinek kívánom, különösen a most következő Andinak, hogy elérjen oda is a ++++++++++++++teszt-hullám!!!!!!

Kép
klarka

Klarka:Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lassan tényleg kiürül a babára várós tábla!

Kép

Kép
ancsa03

Klarka:Nagyon nagyon halkan gratulálok!!!!
vedresandi

Köszi Mindenkinek!!

Most azon töröm a fejem, hogy hogy mondjam el Apának...Szeretném meglepni, de sajnos egyik este se tudunk elmenni sehova... Úgyhogy asszem ma, itthon fogom elmondani:)

Orvoshoz akkor fogok menni, ha már várható szívhang..utánanézek, hogy Andrissal mikor mentem..

Kép
klarka

Klarka:sztem nem csak étteremben lehet ezt meglepetészerűen közölni Apácskával.Találj ki valami apróságot,amit olyan helyre teszel,ahova tudod,hogy a párod benéz,és címkézd fel,hogy ez az első ajándék a gyermekétől.
vedresandi

Andi: köszi!!
Te mit érzel? Küldök++++++++++++++++++++++-t

Kép
klarka

Klarka:öszintén megmondom,semmit nem érzek,de komolyan.Se a hasamban,se a cicim,semmit.passsz....meglátjuk!
vedresandi

Sziasztok!!!

Kacika: Őszintén sajnálom!!! Örülök, hogy így fogod fel, nagyon erős és ügyes vagy! Azért gyere, ha kedved lesz, jó?

Klarka: GRATULÁLOK!!!!!!Apa? Már elmondtad? Ügyesek vagytok :wink:

Mi jól vagyunk 8) A jövő héten megyek uh-ra, akkor leszek a 10. hétben. Émelygek ezerrel, semmit nem kívánom, ritkán eszek jóízűen :? Ráadásul pár nappal ezelőtt volt egy erős gyomorrontásunk :? Hányás vagy 10szer én is apa is.Az elején azt hittem babó miatt, de aztán kiderült. Azért örülök, hogy nem a baba miatt, elég az állandó émelygés is :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Apa még nem tudja, telefonon semmiképp nem akarom elmondani, mert akkor nem tud a nyakamba borulni.:)

Ma későn jön haza, de nagyon vérom már!!!!!!!

Gratulálok, hogy már a 10. héten vagy...én egyelőre még nem igazán tudom felfogni, meg Andris mellett nem is igen tudok filozofálgatni, de láttam délelőtt a boltban egy kismamát és fura volt elképzelni, hogy most már nálunk is jön a következő baba.. :roll: :D

Kép
klarka

Itt vagyok, csak mikor hazajöttünk olyan fáradt voltam, hogy Manót leraktam és én is ledőltem.

Klarka!
Nagyon szupi! Nagyon nagy halk gratula!!! Annyira irigy vagyok!!!! :oops: :lol: :lol: :lol: Persze nem rossz értelemben értsd! Hanem azért, hogy olyan kis korkülönbség lesz köztük. Mert tudom, hogy nekem is lesz hamarosan baba a pocakomban, csak én már lecsúsztam a tervezett 1,5 év korkülönbségről.

Kacika! Hogy vagy? Ma volt a beavatkozás? Gyere azért közénk, ha van még kedved!!! Várunk vissza!

Na doki megvizsgált mindent rendben talált és a jobb petefészkemben látott is domináns szép tüszőt. És azt mondta, hogy még nem bolygatna, mert még nem muszáj. Szóval még egy kicsit legyek türelmes, egyébként a férjem is ezen az elven van.
A doki is azt mondta, hogy mivel volt egy egészséges szép terhességem nem szabad gondnak lenni, szóval csak szexeljünk. Egyébként a rákszűrés aktuális volt, azért is fontos volt most menni.
REmélem tényleg jó kis tüsző éreget odabent és a jövő hét elején már meg is lesz a pé.
Szóval ennyi!

Kismamik! Hogy bírjátok ezt a meleget?
Mi volunk a postán aztán meg hintáztunk egyet, de még a bugyimból is folyt a víz. Nem bírtam sokáig kint már a fejem is zizeget így gyorsan bejöttünk, MAnó lubickolt egy kicsit, most az ágyban van. Még jó, hogy van klímánk különben felfordulnánk!

Pusszantó
Vendég

Krisztinka:örülök,hogy a dokid türelmet kért tőletek.Remélem sikerül mihamarabb.Hiszen egészséges nő vagy,nem kell neked segítség!!!!Drukkolok!!!!
vedresandi

Köszi Andi! Remélem tényleg eljön hamar az én időm is!
Én meg neked drukkolok, hogy ne jöjjön meg! :wink:
Vendég

Krisztinka:nekem olyan érzésem van,hogy folytatom tovább a várakozást.Nem tudom miért.nincs semmi tünetem,és nem érzek sehol semmit,de ennek ellenére (női megérzés) azt gondolom,hogy meg fog jönni.
Az nagyobb meglepi lesz,ha nem.Tesztem van otthon,de szándékosan nem nyúlok hozzá!
vedresandi

Sziasztok Lányok!!

Újra itt, végülis 3 hétig maradtunk maminál :D , a meleg és a hányingerezés miatt is jobb volt, most egy hétre jöttünk vissza, jövő héten Balcsi :D
Voltam dokinál a 6+2 napon akkor már látott embriót és 3mm-es volt (miniatűr), holnap ismét meglátogatom, 3 hét mulva hívott vissza, már nagyon izgulok, remélem minden rendben lesz és utána már jön is a 12 hetes uh, azt hiszem, ha minden rendben lesz sírni is fogok, mert ennyi idő alatt úgy felgyülemlik bennem az aggódás meg a sok latolgatás!!
Még nem olvastam vissza, de talán a 3 hét anyagát tüzetesen nem is tudom.
Kacika nagyon sajnálom, de örülök, hogy nem törtél össze, hanem már megvannak az alternatív terveid, és legközelebb biztosan minden rendben lesz!!!

Kép, Kép
nemen

Nemen! De jó! Azért ha lesz képed a babáról kérjük!!!
Jó elfoglaltak vagytok! De aza jó! Ne aggódj minden rendben lesz a babával! Pocakod látszik már???

Andi! Mi nők már csak ilyen megérzősek vagyunk!!!
Vendég

Klarka már halkan, de nagyon örülök és gratulálok nektek, apa is biztosan happy lesz!! :D
Én sajnos semmit nem tudok eltitkolni :D együtt vettük a tesztet, szinte együtt csináltuk meg :D bár az elején olyan halvány volt, hogy bizonygatnom kellett neki, hogy tényleg ott van :D
Különben már pár ismerősnek és közelebbi rokonnak elmondtuk és aki ebben a cipőben jár, elkeztek magyarázkodni, hogy ők mikor vállalják a következőt, ők miért nem most, miért később...blablabla.. :D
Mi így szerettük volna (főleg én :D ), ha rosszul jövünk ki a dologból, majd belátjuk, hogy más milyen okosan, ügyesen tette, hogy visszament dolgozni :D
Denni szokott jönni?
Ancsa nálad már elmult a hányingerezés??
Erzsi végülis mi lett a tüszőnézéssel?
Krisztinka, remélem a tüszőcske mostmár összeszedi magát és beadja a derekát!! :D
Megyek még kicsit olvasgatok, legalább itt a környéken!!
puszpusz

Kép, Kép
nemen

Pocak még nincs, reménykedek, hogy minél később kerekedik :D , de a másodiknál elvileg hamarabb szokott. Most a 9+3 nál tartok, majd csinálok holnap vonalzót is! Azt hittem mami jól felhizlalt minket, mert rengeteget főzött, de szerencsére még nem híztam, kicsit próbálom magam tartani, mert Annával a 12 hét után 18kg-t szedtem össze, annyit most nem szeretnék, de nem szeretet kérdése :D
Andi remélem ez a Te hónapod lesz!! drukk és mindenkinek, aki közel áll a teszteléshez!!

Kép, Kép
nemen

nemen:elképesztő,hogy szalad az idő!Még csak most jelentetted be,hogy babát vársz,és már 9+3!Nem baj,ha gömbölyödik,csak a kilók ne ugrorjanak rád!
vedresandi

Klarka! Gratula a zebrához! :D

Nemen! Olyan jó olvasni, hogy veletek is minden ok!

Olik! Az jó ha kitart róka koma! Legalábis a hormonok olyankor ok vannak. Azt sajnálom, hogy nem tudsz jóízűen enni, de ez csak a 12. hétig tart.

Kismamik! Szedtek vitamint? Ha igen milyet?

Andi! Még nem kezdődött ám új hónap neked! (Remélem megcsal a női megérzésed! :lol: )

Krisztinka! Örülök, hogy minden ok, és nem kell mindenféle beavatkozáson átesned. Azért így mégis kellemesebb!

t.kriszti! Closty megyeget? Hatás?

Ma szerencsére megin csökkent a vérzés. És nem várunk többet, innestől a baba jön ha jönni akar. Remélem hogy akar :wink:

Kacika! Ha mégis úgy érzed, írj bátran! De ha csak olvasnál egy darabig azt is megértem.

Kép
kislibus

Nemen: örülök, hogy minden rendben!!! Megkaptad az iwiw-es üzenetemet?

Ha visszagondolok arra, hogy Andrisnál ilyenkor mennyit pihentem...most egész délután a mednecében meg a kertben hajkurásztam:)

Csajok, ti sportoltok valamit? Mert én azt vettem észre, hogy mindkét terherbe esős hónapomban elég intenzíven sportoltam. Lehet összefüggés? Mert szerintem igen, felgyorsul az anyagcsere, jobb a vérkeringés...stb.

Úgy várom, hogy ki lesz a következő!!!!!

Kép
klarka

Kislibus:még nem,de mivel eddig volt két 30 és egy 28 napos ciklusom,így nem tudom most mikorra jön meg!Meglátjuk,de hál istennek tényleg nincs időm kombinálni,percenknt csörög a telefonom,annyi munkánk van.
vedresandi

Klarka: lehet benne valami.Én magamon vettem észre,hogy nincs időm semmire,és még tüneteim se.Se piri előtti,se semilyen.
vedresandi

Sziasztok!

Megvolt ma a dolog, és már du. 3 körül haza is hozott a férjem.
Nem is fáj, nem is görcsöl, vérezni vérzik, de nem ömlik, csak olyan enyhe mensi szerűen.
Egyáltalán nem éreztem semmi, elaltattak, és arra ébredtem, hogy tesznek át az ágyra. A doki csütörtökön még megnéz, akkor konzultálunk hogy meddig kell várni (bár jó pár hónapot ki szeretnék hagyni) meg mikor lehet sex, mikor mehetek usziba, meddig szabad most vérezni , mikorra áll vissza a ciklus, meg hasonló kérdéseimet felteszem neki.
Fizikálisan tökéletesen vagyok, és lelkileg is minden oké, túl vagyok rajta.

Ja, Klarka! Nagyon gratulálok!! Minden rendben lesz!

Nemen, örülök hogy jól vagytok!

Krisztinka! Az tök jó, hogy minden rendben veled, és hogy van tüsző, akkor csak idő kérdése.
Inkább kicsit később ess teherbe, csak ne történjen veled ilyen, mint velem!

Andi!
A másik topikban láttam a görbéd, ha 1-2 napot kibír még 37 körül akkor tuti a 2 csík.
Ha mégsem akkor legközelebb biztosan!

Szegény Peti egész nap szinte a mamánál volt, megyek mert hiányol, és nekem is olyan jó hogy ő van. Ha ő nem lenne, valszeg rosszabbul viselném.

Na jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Kacika! Örülök, hogy írtál és hogy minden ok van! Peti biztos sokat segít, jó, hogy van egy kisfiad, akit szerethetsz! A dokid is figyelmes úgy látom. Mennyit akartok várni?
kislibus

Kacika! Jó, hogy egészségesen túl vagy rajta, bár lelkileg nem lehet könnyű...

Kép
klarka

Klarka! Eldöntötted már mikor mész első UH-ra?
kislibus

Szerintem 29-én, amikor betöltöttem a 6. hetet, előtte úgyse látnak semmit, Andrissal is akkor voltam. Alig hiszem el...

Csak a szoptatással nem tudom, mit kezdjek, azért kicsit tartok tőle, hogy gondot fog okozni. Andris reggel meg este szopik, de szerintem vagy tápszerre vagy feles tejre át fogom állítani mind a kettőt, pár napig csak a reggelit helyettesítem, aztán már az estit. Nektek mi a véleményetek?

Kép
klarka

Aki a kórházban mellettem feküdt, végig szoptatta a nagyobbik babát amíg terhes volt. A koraszülése nem emiatt lett, hanem azért, mert a lepény túl közel tapadt a méhszájhoz. Andris amúgy elég nagy, már nem olyan nagy baj, ha átáll, de inkább tápszerre, mint feles teje. Bár ha már kapott feles tejet és semmi baja nem volt tőle szép fokozatosan hozzá lehet szoktatni. (no ha lenne védőnői kamara most kizárnának) :wink:
kislibus

Csak a tejtől lehetnek fehér darabok a kakiban.
kislibus

Kislibus: tejet még nem adtam neki, mert nem volt rá szükség, de a natúr yughurtot, túrót simán eszi és semmi baja tőle, meg a mellem is eléggé fáj mostanában szopi közben, részben valószínűleg a terhességtől, másrészt viszont most nőttek ki a felső metszőfogai, amik bizony élesek. Egyébként már egyszer próbáltuk a tápszert és semmi elutasítás nem volt benne. Lehet, hogy először azt fogok neki adni, mert azért az tele van vitaminokkal...Képzeljétek, úgy szívja a paradicsom levét, mint egy kis szúnyog!! Nagyon cuki!!!

Kép
klarka

Én örülök, hogy egyáltalán eddig tudtam szoptatni...én eléggé izgulós fajta vagyok, most is szoptatás közben azt figyeltem, hogy fáj-e a hasam vagy nem. Szerintem nekem sem árt, ha inkább "műtejet" adok neki.

Kép
klarka

Szerintem nyugodtan, de tényleg inkább tápit. Most megyek, jó éjt!

Kép
kislibus

Jó éjt!

Kép
klarka

kacika:örülök,hogy írtál.Remélem jól vagy,és ahogy írtad,a nyáron újúlt erőre kapsz,és mihamarabb neki láthattok a babagyártásnak.Vigyázz Magatokra!!!!
Remélem tényleg fent marad az a fránya hő,holnap kiderül :wink:
vedresandi

Sziasztok!

Klarka, én is gratulálok!! Majd meséld el hogyan mondtad el, és, hogy hogy reagált a párod!
Andi! Ne légy pesszimista! Pont te mondod mindig nekünk, hogy pozitívan álljunk a dolgokhoz.Viszont jó figyelemelterelő a munkád.Én nagyon szorítok érted.
Krisztinka! Örülök, hogy a doki jót mondott. Tényleg lehet, hogy csak az időzítést szúrjuk el.
Kacika! Én is nagyon sajnálom! Tényleg jó, hogy így tudod felfogni, bár gondolom azért legbelül mégiscsak fáj. Gyere hozzánk, amikor csak kedved van, és csavarogjatok sokat a nyáron, Peti meg gondoskodik arról, hogy el tudd felejteni ezt a szörnyűséget. Tényleg nagyon jó, hogy van neked.
Enik! Üdv újra itt. Már nagyon hiányoztál ám nekünk!
Kislibus! Ha úgy érzed, hogy jöhet a baba, ha akar, akkor hajrá! Reméljük, hogy nagyon akar, ha már ti ennyire vágytok rá.
Nekem a párom most indult dolgozni. Arra gondoltam megvárom, de nem tudom meddig bírok fenn maradni.
Ma megint sz@r napom volt. Ezt a meleget nem bírom elviselni. Mindenki azt kérdezte a munkahelyemen, hogy miért van rossz kedvem. Pedig csak le voltam kókadva. Néha majd el ájultam. Nem tudom a kismamik hogy bírják ezt.
Viszont itthon már egész jól voltam. Főztem, és utána még egy gyümitortát is sütöttem. Nagyon fini lett. Igaz ez egyáltalán nem hiányzott nekem estére.
Ha van még valaki, jövök, ha nem akkor jó éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:egy percig nem vagyok pesszimista,de most annyira van kedvem dolgozni,hogy lehet ezért tűnik úgy!Én örülnék a legjobban ha sikerülne :lol:
vedresandi

Andi!
Ez nagyon jó, hogy ennyire szereted amit csinálsz. Tök jó néha elfelejteni minden baját az embernek. És a munka erre tök jó.
Én sokszor vagyok úgy,hogy napközben is csak a bébin jár az eszem. Pedig milyen jó lenne néha megfeledkezni róla. Lehet, hogy könnyebben jönne, mint most, hogy másra se gondolok.

Zsu

Kép
bvigh

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!
Hogy vagytok?

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Ismét nagyon meleg lesz ma.
Enik:Örülök,hogy visszatértél.Nekem már abszolult semmi hányingerem nincs.Hébe-hóba már mocorog a baba.Remélhetőleg a jövő héttől beindul rendesen........

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Én most értem be.Nem keltem korán,mert este 9től,reggel 9ig fogok forgatni,és addig már nem hiszem,hogy tudok aludni.Szép hosszú nap lesz!
vedresandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?