Itt vagyok, csak mikor hazajöttünk olyan fáradt voltam, hogy Manót leraktam és én is ledőltem.
Klarka! Nagyon szupi! Nagyon nagy halk gratula!!! Annyira irigy vagyok!!!!
Persze nem rossz értelemben értsd! Hanem azért, hogy olyan kis korkülönbség lesz köztük. Mert tudom, hogy nekem is lesz hamarosan baba a pocakomban, csak én már lecsúsztam a tervezett 1,5 év korkülönbségről.
Kacika! Hogy vagy? Ma volt a beavatkozás? Gyere azért közénk, ha van még kedved!!!
Várunk vissza!
Na doki megvizsgált mindent rendben talált és a jobb petefészkemben látott is domináns szép tüszőt. És azt mondta, hogy még nem bolygatna, mert még nem muszáj. Szóval még egy kicsit legyek türelmes, egyébként a férjem is ezen az elven van.
A doki is azt mondta, hogy mivel volt egy egészséges szép terhességem nem szabad gondnak lenni, szóval csak szexeljünk. Egyébként a rákszűrés aktuális volt, azért is fontos volt most menni.
REmélem tényleg jó kis tüsző éreget odabent és a jövő hét elején már meg is lesz a pé.
Szóval ennyi!
Kismamik! Hogy bírjátok ezt a meleget?
Mi volunk a postán aztán meg hintáztunk egyet, de még a bugyimból is folyt a víz. Nem bírtam sokáig kint már a fejem is zizeget így gyorsan bejöttünk, MAnó lubickolt egy kicsit, most az ágyban van. Még jó, hogy van klímánk különben felfordulnánk!
Pusszantó