Új privát üzeneted érkezett!

Brunoanyuka Te még szebb vagy mint emlékeztem!

Fújjál tantumot nyugodtan, Csillám! Nagyon fáradt vagy?

Na majd én is kotrok valami esküvőit ott én is elég jól néztem ki :wink:

Kép
andkata

Niki: a mei tai kotos kenguru, annyi az elonye a kendovel szemben hogy konnyebb a felkotese, visoznt kevesebb a kotesi lehetoseg( elol, hatol csipon, de csak egy fele kepp mindegyik pozicioban) a kendo jol varialhato, es kenyelmesebb a sulyeloszlas miatt, viszotn a megkotese mondjuk utcan boltban( vagyis ha kivetted a gyereket, es nem elore megkotott modon hordoda keresztkotest) kicsit korulmenyesebb.
Hat nem tudom hogy ha a kengurut megelegelte van e esely a kendore. Azt olvastam egyszer, minden gyerek jelzi ha elege van a hordozasbol. Azt tudod tenni szuneltetesd a kengurut kis idore, majd ujra probalod.
Ha nem akkor probalkozhatsz kendovel, mondjuk hati kotozes, vagy valami elso kotes....
Igazabol Lili meg annyira ne aktiv, szoval lehet nem magaval a hordozassal volt baj, hanem valami mas bantotta.
Vendég

Akata!

Abszolút igazd van! Sztem sem lehet egyetlen éjszaka alatt 3-4X. De nem is teszem mindig mellre... Általában az elalvás utáni 3-4 óra az jó. Utána jön az első ébredés, és szopi, majd 1-1,5-2 óránkénti ébredések... De ilyenkor csak cumit kap, meg hátsimit :wink: Szopit legközelebb hajnalban. Tehát össz.2X cicizik éjjel, de ez is inkább "ivás", mint evés, mert rövid ideig tart.

Átköltözésre már én is gondoltam... De ehhez újra fel kellene szerelni az oldalsó ágyrácsot... De előbb utóbb ez lesz a köv.lépés. (Abban reménykedtem titkon, hogy 6-8 hósan majd átalussza az éjszakákat, és én akkor költözök!)

Titikém!
Mindjárt reagálok, de felébredt a kis Bubeszkám!
Vendég

Hat nekunk horror ejszakank volt.
A fiuk egesz ejszaka felvaltva voltak fent.
Raadasul most hallgatom h Csaba hangja megint rekedtes es neha szurtyog(olyan mint mikor brvittuk csak light-osabb verzio es nem folyamatos). Igaz most az orrat is szivom,de nem tudom eldonteni h melyik miatt szorcsog mert mikor bementunk is azt hittem h takonytol van. Szerintetek ez lehet meg az elozo maradvanya v maaris ujra elkapta volna es vigyem be????? En lassan megorulok(mar mindig ez lesz?)!!!!
Vendég

Jobbulást Csaba Manónak! Bence hogy van?
20150601134430

Gyorsan egy NAGYON jó hír:

OTINAK NINCS MÁR VISSZAFOLYÁSA A VESÉJÉBEN, 1-2 HÓNAP MÚLVA LEÁLLHATUNK A GYÓGYSZEREKKEL!!!!! MAJDNEM 4 ÉV UTÁN!!!

Katák, a bal veséje kisebb, és kb. 42-58%-os a vesék működésbeli megosztottsága, de azt mondják, ez nem érdekes. Ti is így gondoljátok?

Mindjárt folyt. köv.

Kép
Kép
bondi

O Natikam! Anna is kohog, es sokat pruszkol, tantumot mar fujtam, dokihoz nem akarom levinni nics olyan rosszul, csak betegebb lenne a varoban.
Gyogyulj meg NAti Oti!

Oha Csabika! Az anyukadat hagyd neha aludni kiskiralyfi! Kulonben lassan lefordul a szekrol, es nem a sok nevetestol....
VEda: bolcsiban vagy gyermekotthonban. tudom hogy nagy feleloseg, de en gyerekekkel akartam orok eletemben foglalkozni!

Bruno anyukaja: olyan szep volt Bruno mar az elso percekben is, hihetetlne karakteres ferfias vonasai vannak. Te pedig igen csinos voltal, vagy!

HAt en epp multkor neztemmeg tuzetesebben az eskuvoi kepeket, hat eleg tehen voltam, es ahhoz kepest mar azt mondhatom jobb a helyzet!

Tita: na igen, ez az amit en sem tudok hogy tudom majd/fogom kezkelni ezeket a dolgokat. Nagyon nehez, es nincsenek mindenkinek bevalt modszerek. Az jo ha vannak elveid es ahhoz ragaszkodsz. Az mar viszont nem jo hogy Tamas mashogy gondolkodik errol.
Szerintem ezek sarkalatos dolgok a gyereknevelesben: biuntetes, jutalmazas, szigor. es azt hiszem jobb az elejen elcsipni ezeket a dolgokat, h csunya beszed, verekedes, szuloi tisztelet....
otletem nincs mert mas idegen gyerekkel baby sytterkent- bar en akkor is megkoveteltem ezeket a dolgokat-en ugy sejtem en leszek a szigorubb( en ugy nevelkedtem, bar annyira azer nem leszek), Aleko mar neha most ramszol miert terrorizalom azt a gyerket( mondjuk epp oltoztetem de Anna elmegy en visszahozom es addig nem mehet mig nincs kesz, Aleko hagyja max feladja fel uton az oltoztetest :? )
Azt tudom karomkodni nem lehet itthon es tisztelnie kell minket.
Amugy mi a super Nanny fele modszert akarjuk majd alkalmazni, ha nem fogad szot, atlepi a hatarokat, akkor buntetes jar: teszem azt leulni egy kisszekre es elgondolkodni. a "modszer" lenyege: tudnia kell mik a harok, minidg elmagyarazni amit tett miert rossz, miert tett ez teged szomoruva, haragossa....,mindig a rosszasaghoz mert buntetes, KOVETKEZETESSEG, es bocsanat keres!
Azt hiszem mindenkinek nehez a gyerekneveles barmilyen temperamentumu is a gyerek, Ha nem 3 eves korban akkor majd az iskolaban, ha nem 10 evesen , akkor tinikent....es meg ha semmi ordongos nehezseg nincs is- agresszio, irigyseg, hiszti...- akkor is allandoan megkerdojelezodik az emberben biztos jol csinlat/ja e!
Szoval Tita draga kitartas! Es ne arra gondolj biztos rosszul csinalod, hanem arra a legjobba adod a gyermekeidnek!Es igen mint irod onnantol hogy kikerul kozossegben mar nem csak a te kezedben van a dolog:(
Viszont azt ne hagyd hogy Tamas ennyire mashogy reagalja le mondjuk a verekedest, mert az lesz a vege, te leszel a szigoru anya a szemeben es barmit el akar majd erni megy az apjahoz tutva o megengedi meg ha te nem is. Otthon nalunk is ez volt, megkerdeztuk anyat elmehetun e ide meg oda: nem, akkor jott apa: igen, szoval egy ido utan mar tudtuk apat kell kerdezni o igent mnd, igy hat anya ele allva mar csak azt kell mondani apa elengedett:)
NAgyon nehez dolog a neveles, de aki nevel az NOVEL!
Vendég

jajj de jo hir Bondi! Szupi!
Vendég

Otinak nagy gratula! Puszilom a kis okos buksi fejét!

Titi!
Olinál mindkettőtöknek következetesnek kell lenni.

Régen adták a Cool tévén a Vásott kölyköket. Abban volt hogy ha a gyerek vergődött, anyuka bevitte a szobájába, rácsukta az ajtót, és annyi ideig volt ott a gyerek ahány éves.

Aztán bement, elbeszélgetett vele, h ne csinálja, stb. Kimentek játszani. ha megint bevadult a gyerek, akkor megint ment a szobájába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2009.01.27 10:55-kor.
20150601134430

Anna is szortyog lassan 2 hete minden ejjel, es most nappal is, de nekunk a doki semmit nem mondott ra, csak hog yszivjam az orrat. Most jon is belole cucc, viszont most a torka is rosszabb, rekedt...
Viszont neked lehet az elozmenyek miatt jobb megmutatni a dokinak!
Vendég

na amit Viki ir modszert az is szinte ugyan az mint a super dadas
"A nevelés azt jelenti, hogy meleg szeretettel fordulsz a gyerek felé, ám határozott vagy, amikor arra van szükség."

Jo Frost tizenöt éve hivatásos bébiszitter. Válságkezelő szuperdadaként bebizonyította, hogy a szükséges korlátok felállításával, az alapszabályok következetes betartatásával rövid idő alatt a leggubancosabb helyzetben is látványos eredményt lehet elérni. Áldásos tevékenységét az angol szülők a Szuperdada című tévésorozatban követhették nyomon.

Ez az áttekinthető, bájos humorral megírt könyv abban különbözik a hasonló kiadványoktól, hogy nemcsak az elvek szintjén igazít el, hanem a mindennapok apró válsághelyzeteiben is praktikus tanácsokkal segíti a szülőket. Néhány ügyes "technikai" fogás alkalmazásával a hatalmi harccá vált evésmizériák, a figyelemfelhívó magatartászavarok vagy az egész családot kimerítő krónikus alvásproblémák is sikeresen ˇátprogramozhatók".
a konyv ismertetoje.
Vendég

20150601134430

sziasztok!

Mav sajnálom hogy még mindig betegeskedik a pici. Hátha csak az előzőből maradt még neki valami.

Bondi ez nagyon szupi hír hogy Otinak nem kell már gyógyszer! :)

Brunoanyuka tényleg annyira szép vagy, nem is csodálkozok hogy Brunó is ilyen szép kisfiú!

Nálunk is Vivi szörcsög már kb 2 hete, de azon kívül semmi. Hiába próbáltam az orrát szívni, nem jön semmi. Néha hapcizik is. Remélem hogy nem lesz megfázva. Bár nem tudom miért de ő egész pici kora óta ilyen hapcizós. Eleinte azt hittem hogy tisztul az orra, de ez már fél éve tart. :D

Ma vitte apa a kocsit műszaki vizsgára, és átment! Olyan jó ez is levan tudva 2 évre!

Kép
linda24

Katák, még egy-két kérdés, amit a dokinak elfelejtettem föltenni: mondta, hogy a nyári fertőzés miatt van hegesedés a veséjében. Okozhat ez gondokat később?
És lassan mehetünk usziba is szerintetek?

Akata, örülök Adél baba gyógyulásának!!!

Köszönjük a jókívánságokat Nattancskámnak!
(Akata, nem vagyok már annyira fáradt, mert azért kicsit a Panadolnak köszönhetően is, alszik 4-5 órákat egyben a lánykám.)

Titikém, sajnálom, h ennyire nehéz Olivérrel a dackorszakban... Neki sem lehet egyszerű a tesóval-tesókkal és a nem harmonikus családi helyzetben, főleg úgy, h Apa nem partnered a korlátok felállításában.
Jó, hogy nem hagyod annyiban.
Leírom, nálunk mi működik egyedül: a zsarolás. Ha valamit nem akar megcsinálni Oti, vagy csibészkedik, amikor nagyon nem kéne, először szólunk neki, aztán ha nem hat, akkor elmagyarázzuk, miért is várjuk el, hogy ne csinálja, próbálunk hatni a hiúságára, hogy egy négyéves ovis nagyfiú ezt meg ezt már tudja (blablabla....), és ha ez sem jön be, akkor megzsaroljuk, hogy pl. nem kap meglepit vagy valamit, amit szeretne, nem nézhet mesét, aznap már nincs több társasozás, ilyesmik. Ez be szokott jönni, csak ha tényleg meg kell vonni valamit tőle, amit nagyon szeret, attól mi is szenvedünk...

Brúnómami Zsuzsi, nagyon szép vagy! Fiacskád is!

Evelin, Eliot szája a műtét előtt sem volt ijesztő, de látom, mennyire szép munkát végeztek az orvosok rajta. A fiad csodálatosan fejlődik!

Mindjárt jövök én is képekkel.

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Csak egy villám helyzetjelentés,majd köv. alvásnál jövök!
Áron is úgy néz ki meggyógyult most már! (kopp-kopp-kopp)
Tegnap reggel volt utoljára lázas,fosti meg tegnap de.
Most kapja a normaflórt és ennyi!
Vettem neki alma-banán-répalé kubut!
Hát nem kell neki!
Marad a tea!
Este nagyon nyügi volt,ordított mint "akire ráült egy medve" ("cuppa Wera" Kép
Szerintem a foga volt,kapott Nurophent,nehezen aludt el, de végül 22:30-8-ig aludt.
Remélem ennyi volt!

Na majd jövök,mert csörgött az a qrva telefon és felébredt!
Kép

Kép

Kép
ibm

Titi, egyetértek Vikivel, és Tamival is: fontos a következetesség (Apával meg kellene egyeznetek), és az is, hogy beszélj az érzéseidről vele: szomrú vagy, ha.... akkor lennél boldog, ha... látod, amint látja Olivér, hogy neked nem tetszik máris odafigyel rád. Ebben a korban nagyon meg akarnak felelni a szüleiknek!

Köszönjük! Annyira boldog vagyok!!!

Linda, örülök az autótoknak!

Ha szorty-ügyben mond valami használhatót a dokinénink, megosztom veletek :)

Kép
Kép
bondi

Ami, örülök, h Áron is jobban van!
Telefon monnyon le!!! (vagy némítsd le, vagy húd ki a falból!)

Kép
Kép
bondi

Adél Mancinak és Ároncinak örülök h meggyógyultatok Kis Manók!
20150601134430

Bodi!
Ez nagyon jó hír!

Mav!
Csabának jobbulást! Reméljük nem kell megint bevinni!

Brúnó anyukája!
Nagyon csini kismama voltál....persze most is csini vagy! És nagyon szép baba Brúnó!

Linda!
Jó, hogy letudva a kocsi műszakiztatása!

Tita!
Hát ez tényleg nehéz kérdéskör! Mindenki más és más elven van! Az viszont tényleg fontos, amit a többiek írtak, hogy Tamással meg kellene beszélned, hogy mik legyenek a "határok", de legalább nagyjából egyezzen a kettőtök elve!
Ugyis lesz olyan, aki az "otthonról hozottak" alapján is próbálkozik a neveléssel....főleg ha olyan példa volt otthon, ami tetszik neki.
Eleve más egy lányt nevelni, és egy fiut! Egy a lényeg, szeretettel kell tenni! Még "szídni" is szeretettel kell. És tanuljon meg bocsánatot kérni! Ugyanakkor PÉLDAMUTATÁS is fontos. Szóval ha te érzed, hogy nem ugy szóltál a gyerekhez ahogy kéne (mert éppen ingerült vagy), akkor ze is tudj bocsánatot kérni. Ha a gyerek azt látja, hogy a szülők ordítoznak egymással, esetleg káromkodnak, akkor jó eséllyel a gyerek is fog! :?

d.dodó

Na, képek:

Kép pár perces korában (imádom :) )
Kép 1 hós
Kép 2 hó
Kép 3 hó
Kép 4 hó
Kép 5 hó, dokinénivel :)
Kép 6 hó, mostanság[/img]

Kép
Kép
bondi

Nattancs 3 hónapos képe tetszik! Cukifalat!!

Ki az a szépséges doktornéni a képen? :lol:
20150601134430

Itt vagyok,csak beszippantott a házimunka:kész az ebéd,mosógép,mosogatógép bepakolva,és dupla adag piskótatészta a sütőben sül :D
Lányok olyan jólesik amiket írtatok rólam :oops: nagyon szépen köszönöm-máris nagy lelkierőt öntöttetek belém :D

Látom jól lemaradtam...mindjárt dobok képet,mert már nemsokáig alszik Tücsök koma,aztán majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
kike

Mav, jobbulást nektek!
Hát, ami az értük való aggódást illeti, a helyzet nem lesz jobb.... :)

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Tami! Hát engem sem nagyon izgatnak ezek a száraz, irodában ülős dolgok, de sajnos muszáj valami hasznosat kitalálnom. Mostanában annyi pályázat van és az emberek még nem használják ki, szóval most lehet lenne értelme elkezdeni. Most magánszemélyekre gondolok, pl pályázhatnánk lakás felújításra, nyílászáró csere stb. Sokat adnak rá, akár nálatok is lehetne. Aztán meg ha visszamegyek dolgozni, a suliban állandóan lehetne pályázni (cigány iskola, még jobb). És talán biztosabb lenne a munkám is. Bár tőlünk maguktól menekülnek az első adandó alkalommal a tanárok, de jobb félni, mint megijedni.

Orsi! Még én is csak kacérkodok a gondolattal, egyébként csak elkezdeni nehéz. Utána jön minden magától. Tájékozódok egy kicsit.

Vkata! De édes Barnus és Dóri azzal a copffal (lehet nem így kell írni

:oops: ) Örülök, hogy jobban van!

Titi! Mi újság? Remélem jobban vagytok!

Wera! Nekem legalább itt a gép!

:lol:

Kike! Mostani diktáláskor szerintem én is kevesebbet fogok bediktálni. Aztán meg majdcsak jön a jobb idő és kiegyenlítem. Én mindig figyelem és alakítgatom, ahogy nekünk jó. Nyáron többet diktálok, azt pl mostanra éltük fel. Ez lesz az első hónap, hogy a tényleges fogyasztást látom, mert mostmár nem vagyunk előrébb.

Tami! Menjünk együtt pályázatírónak! Mit szólsz? Így még fel is járnék Pestre, mert lenne valaki, aki útbaigazít! Egyébként nem hiszem, hogy felmennék!

Véda! Szerintem apa veled nagyon nagyon jól járt és sokat köszönhet neked. Unokatesóm szülésznő és imádja! Nagyon édi lehet Csabi, tényleg mosolyogtató, pedig tudom, hogy akkor ott hirtelen nem ilyen vicces a dolog.

BrúnóZsuzsa! Részvétem az egér miatt! Én is utálom és nagyon irtózom tőle és sajna nálunk is többször előfordult már. A legtutibb az egérragasztó!Nagyon arik a képek!

Titi! Szerintem következetesen mindig tudatosítani kell benne valahogy, hogy nem szabad verekedni. Én próbáltam Rolinál, hogy én is csaptam. De rájöttem, hogy az nem működik, mert pont azt csinálom, amit neki tiltok. Én be szoktam küldeni a szobájába, kiabálni is szoktam. Meg próbálom magyarázni, hogy a másiknak fáj, ne bántsa. Szerencsére Roli nekem nem jön nekem, de van, hogy Jázmin kap, és úgy tesz Roli, mintha véletlen lenne.

Bondi! Ez nagyon jó hír! Gratula Otinak!

Kép
szly27

Csajok!
Nálatok ki a "keményebb" a gyerekkel? Nálunk sztem én leszek.

A férjemet pl. Lacus szívatja. Mert amikor etetné, összeszorítja a száját és úgy mosolyog. :lol:
20150601134430

Viki: anlunk is en vagyok. Aleko ha Anna ugy dont nem ehes, hat nem eteti tovabb( persze ez nem azt jelenti en beleeroszakolom, csak tudom jo, mit kell tenni ahhoz hogy egyen), ha nem akar aludni hat nem kell aludnia, stb...
mar beszetunk is errol, hogy latom magam elott a kepet mikor Anna mondjuk 4 eves en valahol vagyok, es este 10kor az apjaval meg kartyazik, meg na meg ezt meg azt....
szoval tuti o fogja elkenyeztetni:)
Vendég

szly, köszi :)

viki, nálunk is én vagyok a keményebb. apa "kedvenc hárpiámnak", "sárkinak" hív :)
de ez természetes, anya van többet a gyerekkel.
vajon ronixéknál hogy van ez?

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Örülök, hogy jobban vannak a betegeskedők!
Bondi, annak meg pláne, hogy Otival minden rendben! :)

Azt hiszem, csak akartam írni, hogy eladtam a mérleget a tesz-veszen, és pénteken feladtam postán. Előtte még búcsúzóul megmértük Zsoltit és 9 kiló, 6 deka! Szóval megint beindult a hízás!
És ma kapott először szilvát, és még csak nem is fintorgott! Megevett egy fél üveggel!

Kép
Kép
patr

Nati nagyon édi!

Rólunk: Jázmin mászik!!! :lol: Még nagyon kis idétlen, de rendesen négykézláb halad előre. A lábait még többnyire egyszerre rántja maga alá és utána szépen lépked a kezeivel, de néha már egész ügyesen rakja a lábacskáit is.

Most vagy azért mert új helyen van, vagy azért mert új nagy mozgásokat sajátít el, de egyre romlik az éjszakai alvása. Hajnalban pl nem akart visszaaludni így magunk mellé vettem és még ott is elvolt vagy egy órát mire elaludt.
Még várok egy kicsit, hátha javul, de ha nem, költözik Rolihoz kiságyastól. Oda rakom az ágyat, ahogy Roli is jól aludt mikor kisebb volt.

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!

Viki! A tietek is ágyneműtartós? Fel lehet emelni és gázteleszkópos az ágy.

Nálunk én vagyok a szigorúbb. Apa sokáig tűr, sőt játéknak fogja fel a dolgokat, aztán egyszer csak megunja, vagy már elfajul a dolog és akkor hirtelen begurul és legorombítja nagyon a gyereket. Én mindig mondom neki, hogy ez rossz így, mert most nem tudja Roli, hogy az előbb még lehetett, sőt tetzsett neki,akkor most meg hirtelen miért nem! De én hiába beszélek!

Kép
szly27

Sziasztok!

Bondi!
nagyon örülök, hogy Oti betegsége elmúlt. Képzelem, hogy megkönnyebbültél!
Nati egyre szebb!

AKata!
Írtad ezt az éhség-dolgot Védának: az én lányom 3x-4x eszik, és jó sokat, többet mint nappal. én úgy érzem, aakkor pótolja be.
vagy lehet, hogy nem így van ezek szerint? vagy kevés a tej?

Viki!
Nálunk is én vagyok az erőteljesebb a gyerkőccel. (bár én is alig, el is kényztettem Ödönkét)
de szerintem ált. az anya, mert ő van vele többet, neki elemi érdeke, hogy az idegei ne menjenek tönkre!

Tami!
Én a virágkötőt ajánlanám. az elég kreatív neked és "kétkezi", ahogy szeretnéd.

Tita!
Sajnálom, hogy mindig van valami. De vigasztaljon, hogy a dackorszak normális. Ha nem lenne, az lenne a baj.
Tudom, ez sovány vigasz.

BrúnóZsuzsa!
Nagyon szép vagy!
Az egér...hát nem lehet jó. nekünk tavaly volt Erdélyben a házban. Idén tavasszal is számítok rá :shock:
kapjátok el!
(bár az egeret is sajnálom) :(

Emma aludt eddig fél órát, meg még fog egy felet, oszt ennyi.

Apával nem beszéltem, most fagyos a hangulat.
megyek, mert nyíg :P
de nagyon
Vendég

köszi Tami!
Nem tudom mi lehetett vele,most is beleraktam, kezdte a nyekergést.Nem tudom meiket vélasszam...

Bondi,örülök h Otival minden rendben van!
Nagyon édes Nati a képeken.Szerintem sokat változott.

Akata: Jól nézel ki nagyon Nati 5 hós képén :wink:
De most rövidebb a hajad?

Titi: Gondolom nehéz lehet, és magamat belegondolva a helyzetbe biztos tehetetlen dühöt éreznék mint Te.

Véda: Anyóst sajnálom h beteg, de a bögre sztori...meg mi lesz kettőjük közös életével....Apusodat sajnálom a gyerek kora miat.
De nagyon nagyon jó ember, hogy ilyen gyerek korral, ilyen fantasztikus apa lett belőle.
Apa jóba van az apjával,de volt h Ő is kapott szíjjal, meg az anyja azt mondta neki télen menjen el otthonról,az apja meg elvette a kabátját...és így kóbórolt éjszaka...
Én ennek tudom be a néha rátörő düh kitöréseit.

nicike

Szly: gratula a mászáshoz :wink:

Viki, én nem tudom ki lesz a keményebb, elöbb kérdeztem apát, ő azt mondta szerinte én.
De ránézek Lilire és elnem tudom képzelni h valamit megtiltsak neki,vagy leszídjam vagy tudom is én..
Ez nem jó dolog tudom,és apa azt mondta anyja majma lesz a gyerekből...Nem tudom mi lesz...

Kata: Multkor csak írtam h Lili ugy kakilja ki a gyümit,főzit, mint ahogy megette.Most már minden nap úgyan úgy jön kibelőle szinte.
Ez gond?

nicike

Ja meg anyósóm mindig azzal fáraszt mindenkit, ha neki nem apa az első gyereke, akkor tuti vagy 5 gyereket szül.
Dicsekszik azzal h apósóm hallani sem akart következő gyerekről a férjem után.
Bezzeg ha a huga lett volna az első,ő egy nyugodt,tünemény volt...stb stb..
És látom apán h szarul esik neki.
És azt mondta azt kívánja a következő gyerekünknél mi is ezt érezzük,hogy azt mondthassa: -Na látod fiam....

nicike

Jázminnak gratula a mászáshoz!

Nálunk is én vagyok a "szigorúbb". Apa mondogatja, hagyjad, most lehet nem éhes, nem álmos.....

Natiról is nagyon jó mindegyik kép!

SZ.ANDI!!!!! Merre jársz?

d.dodó

Vettem natúr joghurtot. Szerintetek mivel adjam?

Kép
szly27

nicike!
Hát te anyósodék sem valami kedvesek! :evil:

Délután mehetünk le megint a városba...ráadásul a hivatalba, mert valamit el.....b-tak a gyesnél....sokkal kevesebbet utaltak!

d.dodó

szly!
Banánnal...vagy körte, vagy meggy...

d.dodó

ANDi! Merre vagy?

Kép
Kép
patr

No akkor az ígért képek
Kép

Kép

Kép

nálunk is én vagyok a szigorúbb,de néha Apa is bekeményít.

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó! Oké! Lehet teszek bele még egy kis kekszet, hogy sűrűbb legyen, meg laktatóbb. Majd meglátjuk mit szól hozzá a kisasszony.
Sajnálom a gyest, de biztos el tudjátok intézni!

Kép
szly27

Kike! Olyan édi kis gyömöszölni való gyerek! Jól meggyomroznám!

Kép
szly27

Nicike!
Ha már sumákolni fog Lili, hidd el h le tudod majd szúrni ezért.

Én amúgy a következetességben hiszek. Én arra kértem az uramat, h amire én nemet mondok, arra mondjon ő is, és én is ha megtilt Lacusnak vmit.

Szilvi!
Mi nem kértünk hozzá ágyneműtartót.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 21:06-kor.
Vendég

Domi kis hurkáit megpuszilgatnám!
20150601134430

Viki! Nekünk nem lehetett választani, mert egybe van építve az ágyneműtartó az ággyal, nem külön. Az ágyrácsot kell felemelni.

Kép
szly27

Köszönjük a dicséreteket! :oops:

Kitettem az egércsapdát, egyelőre semmi. Bár rosszul vagyok a gondolattól is, hogy megfogja és nekem kell kidobnom... Lehet, hogy nincs a szobában, csak a padláson kaparászik és lehallatszik, de oda én fel nem megyek, majd felküldöm este a férjemet 8)

Bondi, örülök a jó hírnek! Ami, Akata, örülök, hogy jobban vannak a szépszeműek.

Szly, köszi a tippet, rovarcsapda nevű ragasztót szereztünk, meg van rendes egérfogónk is, csak azt én nem tudom felhúzni (meg nincs gusztusom hozzányúlni).

VKata, annyira szép vagy a fotón, nagyon el van találva!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Viki, igen úgy lenne jó ahogy leírtad Te is. Holy ami nem az nem.
Engem sajnos ezzel rontottak el nagyon...

Pl: Anyukám 15 éves koromban,én határozottan megtiltotta a tetoválást.Apukám meg kifizette.Szóval így nekem akkor jó volt,de ők sokat veszekedtek ilyen dolgokon.

Meg engem nagyon elkényeztettek,erre nem vagyok büszke, de én 2 éves koromban úgy hisztiztem ha nem kaptam meg valamit h képes voltam elájulni.Meg elkékült a szám meg hasonló...
Erre persze nem vagyok büszke, de minden erőmmel azon leszek h Lili véletlenül se legyen ilyen.Mert ez a szülő hibája...

nicike

Szly!
Most látom a vonalzódon, hogy a gyerekeid közt éppen 2 év és 1 hét van :P

Viki!
Abszolút egyetértek. A következetesség a legfontosabb.
Velem az a baj, hogy nem vagyok következetes, hiába próbálok. Ha pl. lusta vagyok, akkor könnyen megadom magam hisztinek, csak, hogy gyorsabban szabaduljak.
anyukámmal is ez volt a gond.
hol lehetett valamit, hol nem. amitől totál összezavarodtunk még kamaszként is.

a következetesség sajnos néha fárasztó.
én meg oooolyan, de oooolyan lusta vagyok :P
de igyekszem és szerintem egyre jobb leszek.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 21:06-kor.
Vendég

Niki!
Én egyke vagyok, de vhogy jól neveltek a szüleim. Szerintem legalábbis.

Mondjuk full apás vagyok, de inkább sport meccseseket néztem vele, meg sokat olvastunk.

Anyukám részéről viszont megtanultam főzni, ő ehhez ragaszkodott.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?