Jó reggelt!!!!
Ma éjszaka 10-től 6-ig alvás volt!!!!!
Atit már elvitte apa oviba, délután majd én megyek érte. Mára egy kis mosás és főzés van egyébként betervezve, semmi extra. Ezek is csak amolyan nyugdíjas tempóban
Eclipse!!!!!!!!!!! Gratula!!!! És micsoda szuper szülés!!!!!! Hogy micsoda próblémamegoldó már most a kis Molli
Túlhordásra nem volt haditerv...de nem is volt rá szükség.
És nagyon várom a részletes szülés beszámolót is!!! Hogy milyen volt Erikával szülni. Szerintem Te készültél a nagy eseményre a legjobban, és úgy túnik, nem hiába
Macs!!!!! Folyamatosan mennek a drukkok!!!!! ++++++++++++++
Sophie - Beni 10 naposan hason fekve kinyoma magát?! Aztaaaaaaaaaa
Nem csodálom, hogy mindenki csak lesett
Az a varrás dolog nem hangzik jól.
Gondolom nálam szükség lesz majd mindenfélére. Amióta közölték, hogy reménytelen a gátmetszés nélküli szülés, azóta nincs minden este gátmasszás. Kb. 2-3 naponta csak......
És egy régi dolog: a torta. A pasik annyira tudják, mi a létszükséglet!!! Az ebéd
A torta már annyira nem..... de én is azt gondolom, hogy a maga módján kedveskedni akart annó, csak úgy, férfi módon
Kriszta - annnnyira szépek vagytok!!!!!!
Várjuk a részletes beszámolót, és a még több képet!!!
Rabbe - irigylem a türelmed. Most már én vagyok nagyon besózva.
De Eclipse példája alapján van még bő egy hetem.
Még múltkor akartam Neked írni a Babe-ról. Van az Omega 3-as verzió, és van a sima. Előbbi drágább, mi a simát vesszük. És a fürdőgélből van 1 L-es kiszerelés, szerintem tökre gazdaságos. Persze azért annak az árát is ki kell köhögni, de érdemes jól kikérdezni a patikust, hogy melyik fajta milyen áron van..... nyilván az Omega3-t favorizálják, és lehet, hogy 1L-es fürdőgél is csak megrendelésre lesz..... A felírt krém az szteroidos? Nem tudom írtam-e a homeopátiás bőrgyógyászt, mert én már féltettem Atit a sok szteroidos krémtől. Gyors javulás, aztán ha abbahagytam, visszaesés, és újra szteroidos krém.... na ettől kivoltam!
Eta, mint a topic nagy jósnője, mit gondolsz???????
Mikor szülök????
És a jó éjt küldemény is tökre bejött!!!
Aranyoska - gratula a szopihoz!!!!!!
Vivi - Barni gyönyörűséges!!!!!
Haynii - Sote II-n is elég apának tiszta fehér póló, papucs, így szülésznő nem rakja rá a lábzacsit és a zöld köpenyt. + teszek be neki egy tiszta melegítő gatyeszt, ne a napközben rajta lévő farmerében legyen.
Tető - utólagos szigetelés? Mivel?
Gátmetszés - barátkozom a gondolattal.
Rodina - még lógsz nekünk képekkel, igaz????
Ruharajongás - azt mondják, hogy a gyerekekben a nagyszülők tulajdonságai jelennek meg leginkább. Na, nesze nekem - lsd anyósom
Kinga - gázszerelő téma, tudom, ezer éves. Ma felnyomom a központban, és kérek egy megbízható nevet és egy hozzá tartozó telefonszámot. És örülök, hogy a Tiétek azért még odatalált, még ha 2 hónap x órás késéssel is, de legalább túl vagytok rajta!!!!
Henne - CTG-re legközelebb holnap megyek, reggel fél 8-ra. Lehet holnap összefuthatunk? Ha holnap mész dokihoz és a kórházban csináltatod a CTG-t...... De ha nem is holnap, akkor később biztosan, nekem egyre gyakrabban kell majd járnom. 2 naponta
És még csak most jutottam el oda, hogy megnézzem a babaszobás képeiteket. Naggggyon szép lett!!!!!!
Én is közös szobában alvós párti vagyok fél éves korig. Ezért fogunk Adélkánál vendégeskedni fél évig a kinyitható kanapén. A mi hálónkban nem fér be a kiságy.
Beki apuka beszámolója is annyira cuki
Na, most aztán mindent bepótoltam azt hiszem. Megyek is szép lassan a dolgomra.
Szép napot mndenkinek!!!!!!!!