Új privát üzeneted érkezett!

erzsi: remélem, hogy ebben a hónapban sikerül!!! Nem raksz fel vonalzót?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jó reggelt!
Én is itt vagyok!!!!!!!!

Erzsi:Mikor mész dokihoz?Hátha összefutnánk.Én minden hétfőn ott vagyok.

Klarka:megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üritsük ki a babára várók táblázatát.........................

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Húúú de meleg van. Elég nehezen bírom, pedig Peti mindig kint lenne, pancsolna, meg motorozna.
És hát nem mindenhol van árnyék.

Ja, és megérkezett a "várva várt" hányinger. Úgy émelygek, főleg mondjuk a napon, de a szobában is gyakran.
Olyan messze van még a 28-a....

Klarka, drukkkkkk!! (cuki volt Andris olyan picinek is!!!)

Később még jövök, de most lepihenek!
Vendég

Nagyon durva...a www.metnet.hu - n jövő keddre 32-37 fokot jósolnak....hogy lehet azt kibírni? Kismamák: szigorúan a lakásban vagy árnyékban maradni!!!

Kép
klarka

Klarka:Én már most csak a lakásban birom,akkor megyek ki,ha a ház elől elmegy a nap.......

Kép

Kép
ancsa03

Jól teszed, Ancsa!!:)

Cuki a Papám: kijött hozzánk Szentendrére, hogy segítsen meggyet szedni, de én tudom, hogy ő az ilyet nem nagyon csípi...aztán addig-addig ebédeltünk, hogy elment az idő és arra hivatkozva, hogy beindul a dugó, hazament.....tudtam, hogy ez lesz, de nem lepődtem meg.

Kép
klarka

Olyan ingerenciám van, hogy megcsináljam a tesztet, de még nem lenne semmi értelme, mert az van ráírva, hogy az elmaradt mensi 1. napjától mutatja ki... :cry: :cry: :roll:

Kép
klarka

Klarka!

Akkor még várj a teszttel. Nekem is olyan volt, ami a mensi utáni 1. nap mutat v.mit, erre megcsináltam előtte 2 nappal, és olyan halvány volt, hogy a kefét ettem hogy mi a fene van most. Várj még pár napot szerintem :lol:
Vendég

Kacika: ok!! Megpróbálok türelmesnek lenni, bár így szoptatás mellett nem remélem annyira...bár a mensi az peteérést jelent- a legtöbb esetben...

Kép
klarka

Hát itten mi ez a szótlanság?? :shock:

Kép
klarka

Találjátok ki, mit fogok most csinálni....? Meggyet befőzni!!! Sajna csak ilyenkor érek rá, mert Andris ugyebár reggelig alszik....De megéri azokért a szürke novemberi reggelekért, amikor majd kinyitjuk ezeket a lekókat...

Jó éjt!

Kép
klarka

Tavalyi kép, a tavalyi befőzésről...férjem fényképezte, mert ő főzött be, ugyanis tavaly ilyenkor én már vártam a szülést...

Kép

Kép
klarka

teszek még egy-két képet
Ilyen volt a pici tavaly nyáron...:)
Kép Kép

Kép
klarka

Jaj, de édes a képeken Andris. Ooolyan picik még.

Egyik nap a játszótérre menet láttam egy max 3 hónapos pici babát, tolták babakocsiban. Mellette Peti egy nagy lónak tűnt, pedig még ő is picur, a maga 2,6 évével.

Szép jó reggelt mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édes az Andris babó! Az én kicsi fiam is picike volt 1,5 évvel ezelőtt 47 cm és 2250gr. Igaz most sem nagy, mert csak 9 kg és 80cm, de én így imádom!

Ja tessék még bírni a tesztelést!

Ja és nem irigyellek ebben a melegben a befőzés miatt! De majd csak elfogy. Egyébként mi is szoktunk otthon anyáéknál mindenféle finomságot eltenni. A legjobb mikor a 20 kilo pici ubikat kell megkefézni a szőrtől. Na za is egy szar meló, de miilyen ficsi lesz az a télen!

Kacika ma vagy pont 7 hetes, de jó!

Mindenki, hogy vagytok???

Mi holnap kezdjük beszerelni a mosogatógépem, már nagyon várom!
Na de a keddet még jobban, akkor megyek dokihoz!

Most várom a fodrászt tegnap óta, remélem hamarosan ideér!

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Én is itt!
Hulla vagyok.Le kellene cserélni a lábaimat,mert menni alig bírok,annyit rohangálok esténként.Tegnap este 10 re értem haza,reggel alig bírtam lábra állni.Fizikumom egyenlő a nullával :lol: Ha most ennyi fizikai megterhelés mellett terhes leszek,megeszem a kalapom!!! :lol: :lol: :lol:

Klarka:nagyon édesek a képek!!!!Én is szeretnék ilyen képeket :lol:

Krisz:ha beszereltétek a mosogatógépet,akkor átvinném hozzátok a mosatlanomat :lol: :lol: :lol:

Kacika:meggyúgyultál???

hőjelentés:
Kép
vedresandi

Oké Andi! Megdumáljuk! :wink:
Vendég

Sziasztok: vagyok, csak eddig millió dolgot kellett elintéznem.... :evil: mindenféle számlákkal kapcsolatban.

Nem jött még meg, de szerintem ma nem is fog, mert 37 volt reggel.. :roll: :lol: De majd meglátjuk.

Jót veszekedtünk ma reggel Apával, hogy ki mit intézzen el, már rég voltam ennyire ideges, de aztán kibékültünk!!! :lol: :lol:

Andris most játszogat, eddig aludt...nem semmi alvókája van...

Ti hogy vagytok?

Kép
klarka

Többiek? Várandósok és leendő várandósok? Mi a helyzet azokkal, akik még nem jelentkeztek?

Andi: ígéretes a hőd!

Kacika: boldog hét hetes hétfordulót!

Kép
klarka

Megyek, mert várnak a m........tudjátok mik....

Kép
klarka

Sziasztok!

Klarka:nagyon aranyosak a képek!

Ne haragudjatok,de mostanság nem leszek igazán a toppon.Történt egy kis tragédia a családban,úgyhogy kell egy kis idő amig feldolgozom.........
A hétvégén meg vendégeim lesznek,úgyhogy lehet hogy csak hétfőn jövök........

Kép

Kép
ancsa03

Jaj, remélem nem valami komoly....ha ne adj' Isten mégis, akkor részvétem és sok lelki erőt, bármi is legyen az!!

Kép
klarka

Hol vagytok? Van itt valaki?

Kép
klarka

Hahó Lányok Hol vagytok???

Zsu? Kriszti?? Mi újság veletek???

Ancsa! Mi történt? Ugye nincs nagyon nagy baj????
Vendég

Bocsi, de engem nagyon foglalkoztat a kérdés: ti a helyemben mikor csinálnátok tesztet?

Kép
klarka

Helló Klarka! Kész a meggy? Gondolom már te is kész vagy! :shock: :?
Vendég

Holnap?
Vendég

Én olyan kiváros fajta vagyok! Vagyis most azt mondom. De ha oda kerülök, lehet, hogy nem bírnám sokáig! :roll:
Vendég

Aha, ezzel én is így vagyok..

A meggy.....hááááááát sajnos a maradék cukor mennyisége nem áll arányban a még feldolgozatlan meggy mennyiségével....azaz kevés a cukor, úgyhogy most a kimagozott meggyet rakom el a fagyasztóba....ez nagyon jó lesz, mert a kiolvasztott meggyel mindig az a bajom, hogy akkor már nem lehet magozni, mert tisztára össze van trancsírozva....úgyhogy ennél a felvonásnál tartok....Andris hála Istennek alszik... :lol: :lol:

Kép
klarka

Eddig semmi piris jel, úgyhogy ebben megnyugodva megyünk most vásárolni, meg postára...akik ma még nem voltak, azokkal majd este tali!!

Pusz

Kép
klarka

Klarka:Hogy birod ezt a meggy mizériát??????????????????????Hát minden elismerésem!!!nekem az anyósom ilyen befőzős.Tavaly egész ősszel körtét meg barackot pucoltam.na de a paradicsom befőzés is nagyon fincsi meló...............

Lányok!!!!!!!!!!!!!!Hát igazából az történt,hogy az apámnak annyira érszükületes volt a lába,hogy sajnos nem tudtak már rajta segiteni,és háááááááááááááááááát............ez az amit nem tudok megszokni,egész éjjel rémálmaim voltak.Tudom ciki,de erőt kell gyűjtenem,hogy reggel bemenjünk a korházba.Nem tudom,hogy fel vagyok-e készülve látványra.........
Hát röviden ennyi..

Kép

Kép
ancsa03

Ja.Én már tuti tesztelnék..............

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Sajna ma egy picit véreztem, rögtön felhívtam a dokit, felírt Utrogestant, ki is váltottuk.
Nem sok a vér, de engem aggaszt.
Remélem nem lesz baj, kedden a doki soron kívül megvizsgál, meg csinál uh-t. Addig meg eszem a kefét...

Ma már megyek vissza pihenni-egész nap feküdtem :oops:

Klarka, szerintem holnap már nyugodtam lőhetsz egy tesztet...., ha a hőd ilyen magas, akkor meg pláne esélyes!

Ancsa, szomorú amit írtál, de ha csak így lehetett megmenteni... tudod!

Krisztinka! Szuper hogy meglesz a mosogatógép, én egyszer használtam csak, remélem ti többet fogjátok! :D

Kriszti, merre vagy!

Andi, pihenj, amúgy meg a szerintünk nem esélyes hónapok sokszor a befutók :lol:

Mindenkinek szép estét, remélem holnapra eláll a vér...
majd jelentkezem!
Vendég

Kacika: vigyázz nagyon magadra!

Ancsa: nagyon sajnálom, de azért rosszabbul is végződhetett volna...persze könnyű nekem ilyet írnom....azért ha nem jó az idegzeted, lehet, hogy jobb, ha a baba miatt vársz egy kicsit...

Lehet, hogy holnap reggel ellövöm a tesztet... :?: :roll:

Kép
klarka

Ancsa, nagyon sok erőt kívánok, imádkozom értetek!!!

Kép
klarka

Köszönöm a biztatást!

A párom is egy bátor aligátor,mint én.Jó páros vagyunk.Megpróbálunk reggel bemenni a korházba,úgy,hogy ne lássa,hogy mi jobban félünk mint ő......Hozzá kell szoknunk a gondolathoz.nem tudom hogy hozzá lehet-e :( :( :(

Kép

Kép
ancsa03

Hello!
Dobok egy görbét, aztán visszaolvasok.
Puszi Kép

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: neked most lesz pé-d, nem? :lol:

Ancsa: ez nagyon nehéz lehet,...most belegondoltam, mi lenne, ha az én Apámmal történne.... :oops: :oops:

Kép
klarka

Többiek? Vagytok?

Én várom az uramat.....már kész a vacsija....vacsink....

Kép
klarka

Itt vagyok, csak Krisztivel msn-en voltunk, most meg vacsiztam. Sajna én egyedül vagyok ma.
Klarka! Mennyi meggyet főztél már be? Nem szoktál meggyel álmodni?????
A teszttel kapcsolatban én nem nyilatkozom, mert tudod én is hogy vagyok vele.De azért nagyon drukkkolok.
Ancsa, sajnálom ami történt. Biztos nehéz az ilyet feldolgozni, de nézd a jó oldalát. Mert még mindig jobb így.
Kacika! Remélem nem lesz semmi baj. Holnap gyere a hírekkel, hogy elmúlt-e.
Amíg nem mész dokihoz, pihenj sokat.

A táblázatot azért raktam fel, mert szerintem is most lesz a pé-m.Csak a párom nincs itthon a hétvégén. Ha holnap emelkedik a hőm, muszály lesz hazarángatni estére.

Zsu

Kép
bvigh

Na én megyek aludni!Csak hétfőn du-án leszek legközelebb.Jó hétvégén mindenkinek!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

pálinkásat :lol: klarka: teszteltél nagyon szorítok hozd ám a jó híreket netes keresztanyukák szeretnénk lenni :lol: kacika: ne aggódj a sógornőm is vérzett és most már 1 éves a kis gengszter :lol: t.kriszti: te nekem tegnap úgy fájt az alhasam meg egy kicsit olyan szintelen folyt belőlem pár nap és itt lesz a mi időnk is :lol: zsu: rángasd haza apát nem ám kimarad a hancúrból :lol: andikám: te mikorra nem várod ????? én szerintem kedden megyek uh-ra :lol:
erzsebet0312

Jó reggelt mindenkinek!

Köszi csajok a biztató szavakat, igekszem pihenni, meg nagyjából meg is nyugodtam. Most már épp csak ipci pici maszat van, bár lehet hogy azért mert most keltem fel. Majd napközben meglátjuk!
A férjem amúgy nagy mester a megnyugtatásomban: Ha elmegy biztos beteg baba volt, azt meg nem szeretnénk, ha meg megmarad akkor is megmarad, ha nem fekszem egész nap, hanem teszem a dolgom, és csinálok minden ugyanúgy ahogy eddig.
De tényleg igaza van.
Bár az utro-t nyomogatom szorgalmasan, de nem fogok egész nap feküdni. Persze ha elfáradok pihenek, de a 2,6 évesemmel is foglalkozni kell szegénykével.
Aztán majdcsak itt lesz a kedd du, és akkor már többet fogunk tudni!

Klarka! Lőj egy tesztet, mert lyukad az oldalam! :lol: :lol: :lol:

később még majd jövök. Pusssszz
Vendég

Ja, és Andi!!!

Isten éltessen még 100 évig!!!!!!
Boldog szülinapot!
Vendég

Jó reggelt!

Andi! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Kacika! Én nagyon szorítok neked!

Most csak azért jöttem, hogy feltegyem a görbét. Szerintetek haza rángassam a páromat? Kép

Most megyek dolgozni, délután jelentkezem.
Ugye ma szombat van, vagyis bolondokháza. Még jó, hogy csak 1-ig kell lenni.

Puszi, szép napot mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt!

Nagyon szépen köszönöm!!!Kimondani is félelmetes a koromat :lol: !

Kacika:igaza van a párodnak a babóval kapcsolatban,de ha a rosszabbik verziót éli meg az ember,at egyáltalán nem jó!!!
Pihenj,amennyit tudsz!!!!

Klarka:piri????

Erzsi:papíron jövő hét péntekre nem várnám!!!

És a szülinapi görbém: :lol: :lol: :lol:

Kép
vedresandi

Andi!
Ez egy szép beágyazódás is lehet. Vagyis legyünk optimisták, ez egy szép beágyazódás!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Szülinapi beágyazódás??!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANDI!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeld végre elszántam magam és irtam Leonórának!!!
A clostzys topikba valaki bemásolta a honlapját!!!!
Vissza is irt rögtön!!!!
Kielemezte a görbéimet,azt irta,hogy szépen látszódnak a pé-k!!!
Csak egy a baj,hogy a ciklus második fele nagyon rövid ez azért nem jó,mert nem elég vastag a méhnyálkahártyám!!!
Erre ő javasolt homeopáziás szereit,de javasolta menjek el a dokimhoz,mert van erre magyar gyógyszer is irassam fel a dokival!!!
Úgy,hogy szerdán amúgy is megyek 12-ik napi uh-ra!!!!
Nagyon drukkolok,hogy beágyazódásod legyen!!!!!!!!!
Ja!Nem ártana,ha megnéznéd a myvip-et!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINDENKINEK SOK PUSZI!!!!

Erzsi!!!
Én szerdán megyek uh-ra!!!
Sok szerencsét neked!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?