Új privát üzeneted érkezett!

Viki!
Az elsőn 80-asok a másodikon 74-esek vannak. Szerintem elég Kép Kép nagy méretek!

Kép
Kép
patr

Gyümölcsből: alma, barack, banán. Tegnap kostoltuk a meggyet de nem jött be Neki!

Főzelék: Krumpli, répa, sütőtök, és ezek keverékei. Persze a krumplit és a répát legjobban akkor szereti ha húslevesben főtt!

Evett már pipi husit is. :D
Vendég

Hú, mi még csak az alma, körte, krumplinál tartunk!

Kike, gyógyuljatok meg hamar!

Kép
Kép
patr

Patti!
Köszi a 80asból nem kell, ha lenne olyan 80as, mint a 2. képen a két szélső, az jó lenne.
20150601134430

Pati! De Neked van még sok tejcsid nem? Nekem sajnos már csak egy evésre val van.
Vendég

Sütőtök a sütőben sül! :D
Vendég

Jó reggelt!

Talisoknak jó szórakozást mára! Kérünk sok szép fotót!

Babu, köszi! Nagyon szép virágot kaptál és a botmixer hasznos ajándék, én azzal pépesítem a Brúnó-kajákat.

Ági, a doktornőnek biztos nagyon rossz napja volt, sajnálom. :cry:

Eliot nagyon ügyesen csücsül, Brúnót is fogni kell még ülés közben (pláne a kádban). Tetszett a kis írás a női viselkedésmintáról, elég sarkos, de a lényeg, hogy legyünk kedvesek a férjünkkel, aki egész nap gályázik értünk - ezzel egyetértek.

Itt esik a hó. JObb, mint a tegnapi esőzés, de még nem az igazi (az igazi a madárcsicsergős, virágnyílós napos tavasz lenne, de hol van az még.... :roll: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brúnó anyukája 2009.01.22 08:05-kor.

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Nagyon sajnálom, Ági!

Az a szomorú, hogy Szalay az osztályvezető és a bőrgyógyászathoz tényleg ért plusz gyerekgyófyász is! Plusz én ajánlottam, habár tudom, hogy néha furcsa a stílusa....
De nagon durva dolgokat mondott, sajnálom! Ebbe nem láthat bele 5 perc alatt!

Kike, adj időt neki egy egyszerű náthának is kell néha egy hét!
Kitartás!

Kép
andkata

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem kicsit vacakul indul, mert fáj a fejem.... igaz, hogy tegnap megjött, és tuti, ezért fáj, mert ilyenkor szokott, de most nagyon ki vagyok élezve rá... :twisted:
Tegnap már nem tudtam visszajönni, mert hazaért apa, és utána vacsiztunk, majd megfürdettem Emmát.

Andi!
Mütyinek nagyon jó az új sérója!

Evelin!
Eliot tündéri a képeken! Szerintem is rád hasonlít! Bár, a múltkor láttam apátokról is lépet, és akkor azt gondoltam, a szeme az övére hasonlít... :roll: Szerencsére ez az eset nem a környékünkön történt, hanem Pécsen. Az elég messze van ide, úgy 3-400km... :roll:
Az a cikk, amit ide bemásoltál.......
Emmának is olyan fürdőjátékai vannak, mint Eliotnak! A csillagot szereti rágcsálni a legjobban...

Zsuzsa!
Szerintem is nagyon ügyes a lányod! Büszke lehetsz rá! Érdemes volna valóban képzőművészeti vonalon továbbtanulnia!

Anyjuk!
Te kérdezted egyik nap a középiskolákat, és a gimnáziumokat!
Mi tavaly elég jól körülnéztünk ezen a vonalon. Győrben tudok párat...amelyeket érdemes megnézni, a Révai, Kazinczy, az Apor. Ebben a sorrendben. Ezek gimnáziumok. Anna nagyon csini a képeken!

Wera!
Lili és Nórika tündériek a képeken! Örülök, hogy sikerült a babakocsi biznisz...

Brúnó anyukája!
Nagyon csini kismami voltál!

Ági!
Panaszkodj csak bátran! Sajnálom a tegnapi napotokat. Szörnyű lehetett! én is felhúztam volna rajta magam! Hogy lehet valaki ilyen?!?!
én sem mennék vissza, persze ezzel az a baj, hogy a probléma még ezzel nincs megoldva, és látnia kell orvosnak Nándika bőrét. Nem tudom, nehéz döntés. Nem tudod máshoz vinni? A fürdetőkrémet nekünk is a háziorvosunk írja fel.

Kike!
Sajnálom, hogy Domi még mindig beteg.

Márti!
Azt hiszem, lemaradtam... Sikerült albérletet találnotok?

Mindenről, ami mostanában történt körülöttünk....:
Sajnos azt gondolom az emberek egyre jobban eldurvulnak. Már féltem a lányomat visszaengedni vasárnap este a kollégiumba, nem is teszem. Autóval visszük vissza mindig. Meg úgy általában annyi szörnyűséget hallani.
Nem vagyunk veszélyeztetett környezetben...igyekszünk ebben a rohanó és fertőzött világban boldog gyermekkort biztosítani a gyermekeinknek. ez nem mindig könnyű, mert sokszor elítélnek vagy csak simán meglepődnek az emberek rajtunk azért, mert 3 gyerekünk van. Egy nagyon jó munkát adtam fel azért, hogy Emma megszülethessen, de nem hiányzik. Azt gondolom, nincs csodálatosabb dolog az életben annál, ha Édesanya lehetsz. Sokan emiatt is furcsán néznek rám. A családunkban is van olyan, akinek a munka és a karrier nem feláldozható. Vele nem tartom a kapcsolatot, mert nincs neki mit mondanom.Sokan mondták, hogy pl. akkor ti milyen sok családi pótlékot fogtok kapni!
Én nem ezért szültem Emmát! ilyenkor mindig elkeseredem, ha ilyen emberekkel hoz össze a sors. Már azt is megkérdezték tőlünk, hogy Attilával haragban voltunk e? Mert biztosan Emma egy nagy kibékülés gyümölcse.
Semmi más oka nem volt, csak az, hogy úgy éreztem, még egy kisbabával lesz teljes az életem, hogy én még tudok ugyanúgy szeretni egy babát, mint az első kettőt. Sokat gondolkodtunk akkoriban, tényleg merjük e vállalni, de most utólag azt gondolom, egy CSODÁT kaptunk vele, megérte!
Bármilyen nehéz is lesz az élet, megmutatjuk, hogy nem csak azok a bizonyos emberek vállalnak sok gyereket, hanem azok is, akik szeretetben és tisztességeb fel tudják nevelni őket, és bízom benne, hogy ha felnőnek, hasznos emberei lesznek a társadalomnak. Nem könnyű ebben a világban három gyermeket nevelni, de bízom benne, hogy meg tudunk nekik a későbbiekben is adni mindent, amire szükségük van/lesz.
Vendég

Talisoknak mára nagyon jó szórakozást kívánok! Én majd itthonról irigykedem!
Nálunk esik a hó! De sajnos olvad is... :roll:

Mennem kell, mert Emma felébredt.

Ha tudok, még jövök!
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Muffin: Eliot nagyon ügyi! Büszke lehetsz rá! :D

Ági: Szerintem keress egy másik bőrgyógyászt! Valami fiatalt, akinek neadj Isten gyereke is van, és megérti Téged! Ehhez a nőhöz nehogy visszamenjetek!

Nóri és Lili nagyon édesek!

Kike: Gyógyuljatok! Te meg igyál hagymateát! Az nagyon jó!

Babuli: Úgy látom Szabi nagyon huncut! :D

Nálunk nagyon jó volt az éjszaka. Tomcsi este fél 9-től reggel 7:35-ig aludt! :D Most meg játszik az ágyába (remélem még kicsit vissza alszik). Ma babfőzeléket főzök füstölt csülökkel. Már készen van, csak be kell rántani.

JAj, tegnap el is felejtettem megmutatni nektek, hogy Apa milyen pizzát szokott nekünk küldeni. (Hétvégenként egy pizzériában dolgozik.)

FIGYELEM!
A KÖVETKEZŐ KÉP MEGZAVARHATJA A FOGYÓKÚRÁZÓK NYUGALMÁT! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE MEGNÉZNI! :D

Kép

Kép
zsuzska72

Brúnóanya! Azért kaptam Én is mert a turmix túl nagy darabokat hagyott benne!
Vendég

Zsuzska! Én nem fogyózók úgyhogy jöhet a pizza!
Vendég

Marcsi: Szívemből szóltál! Én is így gondolom! Kívánom, hogy nagyon sok örömöd legyen a gyermekeidben!

Kép
zsuzska72

Zsuzska!
Gonosz vagy! Ahogy a South Parkban mondják: Csúnya Cica, Rossz Cica!
20150601134430

Ági
Nagyon sajnálom h ilyen tapló volt a bőrdoki! Nem csoda h eldurrant az agyad! :evil: Én elhiszem h le vannak terhelve az orvososok plusz nyomja őket a felelősség meg minden de nem hiszem h ezt pont a betegeken kellene kitölteni! Járjon le boxolni vagy mittudomén! Én a vendéglátóban úszással vezettem le a stresszt, különben már rég megzakkantam volna a sok baromtól! :twisted:
Én tuti nem mennék oda többet... :roll:

Vidokata
Küldöm a listát :wink:
Vendég

Lányok, 11 óra!

Délelőtt már nem jövök többet, dolgom van! :)

GYERTEK!

Kép
andkata

Sziasztok!

Tiszta ideg vagyok. Megjelent egy vírusírtó a gépen, ami megfertőzte a memóriát, percenként dobálja az ablakait, 3 percenként újraindítja a Windowst, és minden 5. kattintás után kiírja, hogy használjam a progit, mert fertőzött a gépem. :shock: :evil: :evil:

Pont, hogy ez a sz@r a vírusom. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Ági! Dokinő Kép

Jaj, nagyon cuki babafotókat láttam!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Hogy jelent meg magától egy vírusírtó? Lehet jobban jársz ha újra telepíted a gépet!
Vendég

Babuli! Nem tudom. A net is tök lassú. Csak kell vki, hogy segítsen. Már csak azért is, mert nincs meg az op. rendszer.
Addig meg vhogy kihúzom.

Ja, még egy hír! Fizu után költözünk! :D Végre...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!

Nekem is volt ilyen vírusom nemrég...
az írja ki,amikor a net böngészőt akarod indítani, hogy telepíts sűrgősen valami kémprogramot?
Nehogy megtedd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nem azt írja, csak, hogy használjam a programot, na és persze vegyem meg! :evil: :evil: :evil:
Szerintem így marad, hétvégére meg szerzek valakit. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Még írtam neked, de eltűnt............ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szóval telepítsd a spybot-ot.
Vendég

oké, ahogy gondolod!

nekem nehezen ugyan, de sikerült leszednem a gépről...
Vendég

na, robogok tovább...........

és a mai nap jó híre, hogy ELADTAM A YADINE bogyóimat!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már csak a Gracial van meg! :twisted:
Vendég

és Andi, te kérdezted, mi a nevem a tesz-veszen... tmaria74
Vendég

Jo reggelt!

Agi: ez eleg rossz erzes lehetett, hogy megkerdojelezi az anyasagod minoseget. Meg hat ne nem tudom, de Anna igen keveset van ringatva viszint maszik, ul.....
Jo a bore neki sem szep, de nem hiszem hogy e miatt. Ingerszegeny kornyezet, egy nagyobb teso mellett mara eleve lehetetelen, es akkor meg e melle jon minden foglalkozas, jatek, zene, tv....
na mindegy, szerintem vidd mashoz!

Wera: Nori nagyon megnott, es olyan nagylanyos ahogy Andi is irta!Jo hogy sikerult a babakocsi dolog! Es latod barmikor van valami amiben segithetunk szolj!
Jo hogy lathatlak ma titeket!

MArcsi: koszi a gimis infot, azt hiszem az Aport meg is fogja jelolni de csak mert masik hugom oda jar( igaz most vegez)

Zsuzsa: nekem is rogton beugrott hogy van Egerben muveszeti suli, epp mikor tegnap keresgeltem gimiket azt is kiadta mint muveszetei.Meg jart is oda egy ismerosom.

Szuper hogy megint ilyen vacak ido van, jol fogunk kinezni, azott csirkekent erkezunk KAtahoz :evil:

Eliot olyan szep ezeken a kepeken. O is valtozott szerintem az elmult idoben. Kis huncut mosolya van!
Es igenis ugyes!

Ami: ez indig igy van, ervezek valamit Anna megvaltoztatja a napi rendjet:)
Varunk Titeket!

Izgatott vagyok nagyon, megismerhetem vegre Agit es Amit, es talalkozhatok reg nem latott Weraval( a tobbiekkel taliztam dec 31en, asszem)

FARSANG? NIkin es Martin kivul mas???????????Szerintem felnotteknek igen jelmez, gyerekeknek nem, vagy aki tud.
Tita: nalatok lehetne? Vagy Tamas nem orulne neki? Merthogy azt mondjuk pentek du kene csinalni, hogy a nagyobb tesok tudjanak jonni( ok jelmezben)?????????????????????????????????
Vagy?
Mindegy ha mas nem jelentkezik, akkor NALUNK lesz, Nikivel es MArtival:)))))))))) Elleszunk lanyok! Legalabb nem lesz nehez kitalalni ki kicsoda:)
Vendég

Tami: naná, hogy lehet! Olivér nagyon fog örülni!

Nagyon édes Szabi baba!

Ági: ez felháborító!!! Én sem mennék vissza az tuti!!!

Ami: Ne is foglalkozz vele, majd annyira lekötik Áront a gyerkőcök, hogy nem is lesz álmos!

Pati: nekem kéne az első képről a lábas gatya. rozsda fehér csíkos!
Köszi!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Talisoknak jó szórakozást és csináljatok sok képet, nem csak babákról ám!

Nagyon édi babaképeket láttam, most nem sorolnék! :oops:

Ami viszont feltűnt, hogy Eliot pofisodott! Kis kerek pofija lett, hízott, nem Evelyn?

Zsuzska! Lánykád nagoyn tehetséges! Tényleg nagyon jók a képek!

Ági! Sajnálom, hogy bunkó volt a doki, de szerintem a krémet nyugodtan használhatod, Kata is mondta, hogy jó bőrgyógyász a doki. A többivel meg ne is foglalkozz! Ha nem javul meg vidd máshoz.

Brúnó Zsuzsa! Nagoyn szép kismama voltál! De jó is volt akkor! Imádtam kismama lenni és még meleg is volt.

Mi is jól aludtunk. Este fél 9-től reggel 7-ig, utána fél 9-ig.

Ma jönnek barátnőmék a babájukkal.

Az ágyunk még mindig nincs összerakva, szerintem már csak a hétvégén lesz meg!

Kép
szly27

V.Kata: 10,45-re leszünk ott!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 22:44-kor.
Vendég

Mi meg:passz!
Attól függ,hogy beállt a 10-es vagy nem!
Lassan indulunk!
Pussz mindenkinek

Kép

Kép
ibm

Suliról: Az Eventusban tényleg van képzőművészeti képzés, de alapítványi suli, és sokat kell fizetni érte. Ági meg különben sem akar hallani arról, hogy átírassam másik suliba, A Pásztorvölgyi Gimnáziumba jár már 10. éve, és annyira szereti, hogy hallani sem akar másikról. Csak magán úton tudnánk megoldani a rajztanulást, de azt sajnos nem engedhetjük meg magunknak. Apja szerint meg (neki lenne rá pénze) ebből nem lehet megélni, úgyhogy fölösleges időtöltés.

Délután hozom a többi képet, most mennem kell, mert sok a dolog!

Talisoknak jó talizást! :D Fotókat szeretnénk! (mi meg majd irigykedünk :oops: ).

Kép
zsuzska72

Sziasztok!

Eliot nagyon szép, én is úgy látom, mintha gömbölyödne, de ma már élőben is láthatom akis lurkót!
meg a többi pisist!
Jaj, úgy várom!

Babu!
Kisfiad nagyon szép, igazi huncut!

Ami!
A mi tervünk is borult.
De hát Anya tervez, Emma végez. :P
Viszek kengurut, ha nagyon nyűglődik, hazajövünk.

Tami!
A húgom is nyolcadikos, de én úgy tudom már pár hete le kellett adni a jelentkezéseket, mert holnapután már felvételi :shock:

Brúnó-Zsuzsi!
Szép voltál. én nem élveztem a kismamaságot, csak amikor már nem tanítottam,
a tavaszt irtóra várom.
pannonhalma meg az egyik kedvenc városom.

Szly!
Jázmin belejött az alvásba. Gratulálok. Bárcsak Bömbikém is hagyna már.

Mi 3szor szopiztunk, de sajnos vészesen fogy a tejem (és néha úgy érzem Emma is, mert kanalasat nem sokat eszik sajna), na de majd csak leáll róla.
Én már azt sem bánnám, ha a reggeli meg az esti szopi maradna csak.

Ma van a magyar kultúra napja!
:P

Míg Dörmi alszik, összepakolok, aztán indulunk.
szép napot csajok!
Vendég

Figyeljétek!

Fanni verse

álmomban kivirágzik a fa
leesik az ég
elteszem a szívedet
miénk a világ

(Megjegyezném, hogy a vers nem az enyém: valóban Fanni kislányom verse! Ő rögtönözte ugrándozván, tánc közben, mintegy tollba mondta, lediktálta pillanatok alatt édesanyjának, Juli pedig hűségesen lejegyezte. Történt mindez 1998. május 4-én, egy hétfő este. Fanni akkor éppen három éves és két hetes volt. Rögtön megmutatta nekem művecskéjét, majd még megkérdezte, hogy: ezek szerint ő már költő? Ritka, gyönyörű érzés volt. Természetesen nem mosolyogtam meg. De a lelkem, hosszú idők óta, végre megint mosolyogni tudott örömében ennyi titoktól... Ó, kicsi lányom! Elteszem a szívedet. Miénk a világ.)

Jó, igaz?
Vendég

Mi elindultunk :lol:
Kata, rettegj! :lol:

Kép
Kép
patr

Orsi! Szerintem próbáld ki az indiai tejserkentő golyókat! Adj egy esélyt még annak a tejcsinek! :wink:
(Recept a receptesbe.)

Kép
zsuzska72

Kike,
de, a saját gyerkorvosunk is felírja a fürdetőt, de nem akartam pluszba még hozzá is elmenni, gondoltam, ha már ott vagyok, ő is felírhatja (a múltkor az ottani patikában kérdezték épp, hogy miért nem írattam fel a fürdetőt a bőrdokival... azannyukat)
Dominak is visszatért a bőrszárazság? A Babé testápolót próbáltad? Szonját, Nándit minden este azzal kenem. Szonjának meg is szűnt a száraz foltja!

Akata,
nehogy már magadra vedd, tudom, hogy ez a doktornő jó szakember, és biztosan csak rossz napja volt - elolvastam egy csomó cikkét, és nagyon jókat, okosakat írt. Sajna egy vacak nap mindent eltöröl, kár, hogy épp belefutottunk ebbe :(

Amúgy meglátom, hogy mi legyen a krémmel, meg hogy visszamenjünk-e. Addig még van két hónap, talán el is múlik a nyavalyája! :roll:

Orsi,
Fanni nem a te kislányod, de kinek a kislánya? Nagyon szuper a vers, nagyon tetszik!!! Miénk a világ!

És persze:az asszony tudja, hogy hol a helye. Biztos, ami biztos! :D
Megyek is Akatához! Ott a helyem :lol:

KépKép
szkagi

Na mi is indulunk!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szép napot :P

Talisoknak jó szórakozást!!!

Szívesen mentünk volna mi is Csabikámmal, de épp ma kell vinni Lilut BHRG-re. De nem baj, majd bepótoljuk, csak hát, úgy szeretek talira menni...

Mártika!
A XXII.kerületben lakunk. Ez dél-Buda. Azon belül Nagytétény. Ide a 33 busz jár. A XI.kerből lehet jönni elég sok járattal Budafokig, és onnan 33-al hozzánk. Ez kertvárosi rész. Mi is családi házban lakunk. Van nagy udvar, kert. Sztem ide majd babakocsival lesz érdemes jönni, mert akkor aludhatnak a babák a jó levegőn kint. (kutya nincs!)
Mikor lesz a tali?
Első körben úgy indult, hogy Werával tartunk egy minitalit februárban, és később egy nagyot. Aztán a próba-talihoz csatlkaozott Titi, ha jól emlékszem, Tamara - volt itt ugye ez a cumi-ügy is :lol: - úgyhogy a mini tali kezdi kinőni magát, így egyre inkább azon gondolkodom, hogy végül lehet simán, egyből bedobni engem a mélyvízbe, és legyen februárban nagy tali nálunk! :D :D :D
Majd még hangoztatom, aztán meglátjuk, kinek lenne jó!
Majd hozzátok is szívesen megyünk, ha berendezkedtek! A kicsi hely nem gond, sok jó ember kis helyen is elfér :wink:

Délben megyünk Liluért, onnan a BHRG-re, majd du. jövünk csak haza. Drukkoljatok, hogy ügyes legyen Lilu. Nagyon izgul, hogy sikerül-e minden feladatot megcsinálnia. Itthon 96%-ra teljesített :D

Ja, és jövő kedden szülői! Apusra hagyom Lilut, és Csabit :roll: Nem tudom a szülői miatt izguljak-e, vagy az otthonmaradottakért :roll:

És még egy sztori:
Csabi tegnap megkaparintotta Lilu babáját. Először végignyalta az arcát, majd négykézláb rámászott, rávetette magát, és ütemesen mozogni kezdett rajta :shock: :oops: :oops: :oops: Nem tudtam sírjak, vagy nevessek, ill. sajnáljam vagy irigyeljem leendő menyemet :roll: :lol: :lol: :lol:

Puszi!
Vendég

Csabi bogaram hamar kezdi a huncutkodást! :lol:
20150601134430

Véda!! :lol: :lol: :lol: Nagyon jó a babás sztori! :lol: :lol: :lol:
Írtam neked Püt!

De jó a talisoknak! Tudjátok! Várjuk majd a képözönt!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, szép.... , mindenki Katáéknál, vagy épp arra tart.... én meg csak itt egyedül.....KépKép

Véda!

Csabika... :shock: :shock: :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Marcsi!
Mi is itt vagyunk! :wink:
20150601134430

jajjdejó!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mit csinál Csillagszemű Tündér Lackó Fickó? :wink:
Emma épp szunyókál. :roll:
Vendég

Na, itt vagyok én is! Csak délelőtt fent volt a barátnőm!
Éjszakánk tűrhető volt. Délelőtt szépen ette a gyümit Lizy.

Véda!
Nem semmi a babás sztori!

Talisoknak jó talit, és tényleg kérünk majd sok képet!

d.dodó

Aludt 1,5 órát, pedig ilyenkor csak felet szokott, most meg amortizál :lol:
20150601134430

Emma is felébredt... és most szólt haza a nagylányom,hogy holnap elmarad az első 2 órája,ezért MA HAZAJÖN!!!!!!!!!

Úgyhogy robogok a dolgomra..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Domi is szundizik épp :)

Ági:nem próbáltam a testápolót,de lehet hogy ki fogom próbálni.
De csak a pofiján olyan piros,és száraz.

Kép
Kép
Kép
kike

Szarakszik a babanetem! :twisted:

Marcsi!
Jó lehet, hogy a lányod egy nappal hamarabb hazajön! :)

Lizy most aludt el! Ha felkel, ebédel, és akkor délután megyünk ki egyet sétálni. Igaz elég szürke idő van, de nem esik, és kell most már a friss levegő.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?