Jó reggelt mindenkinek!
Nekem kicsit vacakul indul, mert fáj a fejem.... igaz, hogy tegnap megjött, és tuti, ezért fáj, mert ilyenkor szokott, de most nagyon ki vagyok élezve rá...
Tegnap már nem tudtam visszajönni, mert hazaért apa, és utána vacsiztunk, majd megfürdettem Emmát.
Andi!
Mütyinek nagyon jó az új sérója!
Evelin!
Eliot tündéri a képeken! Szerintem is rád hasonlít! Bár, a múltkor láttam apátokról is lépet, és akkor azt gondoltam, a szeme az övére hasonlít...
Szerencsére ez az eset nem a környékünkön történt, hanem Pécsen. Az elég messze van ide, úgy 3-400km...
Az a cikk, amit ide bemásoltál.......
Emmának is olyan fürdőjátékai vannak, mint Eliotnak! A csillagot szereti rágcsálni a legjobban...
Zsuzsa!
Szerintem is nagyon ügyes a lányod! Büszke lehetsz rá! Érdemes volna valóban képzőművészeti vonalon továbbtanulnia!
Anyjuk!
Te kérdezted egyik nap a középiskolákat, és a gimnáziumokat!
Mi tavaly elég jól körülnéztünk ezen a vonalon. Győrben tudok párat...amelyeket érdemes megnézni, a Révai, Kazinczy, az Apor. Ebben a sorrendben. Ezek gimnáziumok. Anna nagyon csini a képeken!
Wera!
Lili és Nórika tündériek a képeken! Örülök, hogy sikerült a babakocsi biznisz...
Brúnó anyukája!
Nagyon csini kismami voltál!
Ági!
Panaszkodj csak bátran! Sajnálom a tegnapi napotokat. Szörnyű lehetett! én is felhúztam volna rajta magam! Hogy lehet valaki ilyen?!?!
én sem mennék vissza, persze ezzel az a baj, hogy a probléma még ezzel nincs megoldva, és látnia kell orvosnak Nándika bőrét. Nem tudom, nehéz döntés. Nem tudod máshoz vinni? A fürdetőkrémet nekünk is a háziorvosunk írja fel.
Kike!
Sajnálom, hogy Domi még mindig beteg.
Márti!
Azt hiszem, lemaradtam... Sikerült albérletet találnotok?
Mindenről, ami mostanában történt körülöttünk....:
Sajnos azt gondolom az emberek egyre jobban eldurvulnak. Már féltem a lányomat visszaengedni vasárnap este a kollégiumba, nem is teszem. Autóval visszük vissza mindig. Meg úgy általában annyi szörnyűséget hallani.
Nem vagyunk veszélyeztetett környezetben...igyekszünk ebben a rohanó és fertőzött világban boldog gyermekkort biztosítani a gyermekeinknek. ez nem mindig könnyű, mert sokszor elítélnek vagy csak simán meglepődnek az emberek rajtunk azért, mert 3 gyerekünk van. Egy nagyon jó munkát adtam fel azért, hogy Emma megszülethessen, de nem hiányzik. Azt gondolom, nincs csodálatosabb dolog az életben annál, ha Édesanya lehetsz. Sokan emiatt is furcsán néznek rám. A családunkban is van olyan, akinek a munka és a karrier nem feláldozható. Vele nem tartom a kapcsolatot, mert nincs neki mit mondanom.Sokan mondták, hogy pl. akkor ti milyen sok családi pótlékot fogtok kapni!
Én nem ezért szültem Emmát! ilyenkor mindig elkeseredem, ha ilyen emberekkel hoz össze a sors. Már azt is megkérdezték tőlünk, hogy Attilával haragban voltunk e? Mert biztosan Emma egy nagy kibékülés gyümölcse.
Semmi más oka nem volt, csak az, hogy úgy éreztem, még egy kisbabával lesz teljes az életem, hogy én még tudok ugyanúgy szeretni egy babát, mint az első kettőt. Sokat gondolkodtunk akkoriban, tényleg merjük e vállalni, de most utólag azt gondolom, egy CSODÁT kaptunk vele, megérte!
Bármilyen nehéz is lesz az élet, megmutatjuk, hogy nem csak azok a bizonyos emberek vállalnak sok gyereket, hanem azok is, akik szeretetben és tisztességeb fel tudják nevelni őket, és bízom benne, hogy ha felnőnek, hasznos emberei lesznek a társadalomnak. Nem könnyű ebben a világban három gyermeket nevelni, de bízom benne, hogy meg tudunk nekik a későbbiekben is adni mindent, amire szükségük van/lesz.