Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :D

Ma nem tudtam normálisan vissza olvasni, holnap tisztességesen vissza olvasok.

Meg volt a babakocsi-ruha biznisz :lol:
Nórikától nagyon sok szép ruhát kaptunk kölcsön. És én még most sem tértem magamhoz, hogy mennyire ügyes Nóri,kúszik, négykézláb áll, ül, feláll... nagyon ügyes

Lili előszőr sírva fakadt :lol: Aztán mikor jöttünk el, épp bele lendült volna a haverkodásba.

Még én ruhát válogattam, csak feküdt egy helyben,mikor Norbi megjött,már Lili hangját is hallottuk :lol: Fiúkat imádja :oops:

Köszönjük Wera a vendéglátást és a sok szép ruhát.

Képek gyönyörűek, Anna nagyon ügyi, Mütyinek a sérója mindent visz :D

Tami én szerettem a farsangot,én benne vagyok.

nicike

Sziasztok! Újra itt. Olvasás közben bevágtam egy negyed fejeskáposztát... :shock: :P :lol:
Vár még rám az asztalon 2 barackos joghurt...

Marcsi: örülök, hogy jol vagy! Apa vigyázzon, nem menjen senkihez sem egyedül!!!

Tami: Anna bébi nagyon ügyes.
Anyám kos volt és a nevelőapám meg mérleg. Nagyon jól kijöttek, nekik is voltak hasonló gondjaik mint nektek, de apám türelme mindenen átsegítette őket.

Andi: Mütyi drága cicamica milyen édi! Jól áll neki a frizi!

Kike: örülök, hogy jobban vagy és ez csak jobb legyen!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki igen az vagyok! :?
De hála Vivi összejött! :D

Kép
linda24

Marcsi, mi apánk is ott dolgozik! :)

Kép
Kép
patr

Patr!

Nem mondod.... Ronix is...
Legalább egyből lesz nyáron a mi apánknak Szabolccsal közös témája!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eliotnak sincs még foga. Nem kutyázik, nem kúszik, a négykézlábról fogalma sincs, az ülés szerintem még hónapokkal odébb van... Úgyhogy hiába próbál bárki is ránk licitálni. :) Ja és a beszéde is höö hee haa és aaa ennyi. :) De én így imádom. :)

Marcsi, hogy körülöttetek milyen emberek vannak...

Tita, remélem a kápi után jobban érzed magad. :) :) :)

KépKép
muffin

HOLNAP MINDENKIT NAGY SZERETETTEL VÁROK!!!

Jó éjt!

Kép
andkata

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Még most értünk haza, épp hogy Tomókámat megfürdettük. Vendégségben voltunk Zoli unokahúgáéknál.

Köszi a festmény dícséreteket, mutattam Áginak, nagyon örült neki... szerinte nem olyan jók, szerintem nagyon... :oops:

Holnap lefotózom a többit és megmutatom azokat is, amiker mi kaptunk.

Véda: Tudom már sokan kérték... :oops: Ha esetleg beleférünk mi is, akkor én is kérném, ha nem akkor nem gond.
Ági: Eger, 1992.08.02.6:30
Tomi: Eger, 2008.07.23.11:55 Mindkettő nyári időszámítás.

Kép
zsuzska72

Ja, és Véda: Ági csak sima gimnáziumba jár. Egerbe nincs is lehetőség semmi ilyen extra dologra, csak magán úton. Arra meg nincs pénzünk. :(

Bondi: azt hiszem te kérdezted, hogy magától festi e. Hát ihletet keres a neten, aztán onnan próbál valami hasonlót.... Saját ötlete is lenne, de azt mondja abba nem mer belefogni.

Na, én megyek is lassan aludni.
Holnap jövök! :D

Minden mamának és babának nyugodalmas jó éjszakát, és szép álmokat kívánok!

Kép
zsuzska72

Egerben ott az Eventus, nem? Sógornőm oda járt grafikus szakra!

sz.andi

www.eventus.hu Érdemes lenne oda vinni a lányodat, nagyon tehetséges!!!!

sz.andi

véda: Ti merre laktok? Mikor lesz nálatok tali? :lol: Majd esetleg nálunk is összeröffenhetünk egyszer, bár az albink össz-vissz 54 nm-es. :lol:
Köszi a felajánlást horoszkóp ügyben! Én is elküldöm az adatokat neked priviben, hogy ne kelljen keresgetned itt a hsz-ek között! (Nem akarok észt osztani, de esetleg mások is, akik szeretnének "jóslást" védától, esetleg küldhetnék priviben az adatokat, hogy könnyebb legyen számára a dolog. :oops: )

linda: Köszi a tescos infót! Kérünk képet Viviről az új sapekjában! :)

brúnó-Zsuzsa: Neked a fogyiklubban??? A képek alapján, amiket eddig láttam rólad, szerintem neked egy dekát nem kell fogynod!

Orsi: Emmád hogy halad az evéssel? Miket szeret?

Titi: Már 2x belinkeltem ide a könyv netes elérhetőségét. :lol: Harmadszorra már nem teszem, mert a többiek agyára megyek, de szívesen elküldöm neked priviben ok?

Tami: Anna egyszerűen szépséges, és nagyon ügyi!
Farsang érdekes ötlet, legutóbb valamikor alsós koromban voltam farsangon. :lol: De én benne vagyok! És a babáknak meg nekünk is kellene jelmez? Vagy csak a babáknak? Vagy csak nekünk? :roll: :lol: Mikorra gondoltad?

kike: Jobbulást a családnak, sajnálom, hogy ennyit betegeskedtek. :(

Andi: Mütyi haja nagyon tuti! És a második kép... :D
Lea szája nem a szájpenésztől volt büdi, Katáék írták, hogy annak nincs szaga.
Egyszerűen babonából titkolózunk, hogy hova is megyünk pontosan. Már annyi akadályt kellett legyőznünk az elmúlt évben, ezért nagyon óvatosak vagyunk mindennel. Sokszor jöttek újabb és újabb buktatók, sorscsapások, alapvetően anyagi oldalról. Egyebek mellett ezért sem akarjuk elkiabálni, hogy talán végre sikerül megvalósítani az álmunkat.

Marcsi: Most hogy érzed magad? Férjednek jó kockázatos munkája van.
Emmácskád viselje egészséggel a szép ruhácskákat!

Viki: Még Leának sincs foga, nem mászik, még csak nem is kúszik, és jóideje (kb 2 hónapja) fordulni sem hajlandó hasról hátra, hátról hasra meg soha nem is fordult. :shock: Ülni csak úgy ül, ha mi segítünk neki felülni, de magától nem ül fel.

Muffin: Én nem vagyok benne biztos, hogy Lea hamarabb fog mászni, mint Eliot! Sőt, a dolgok jelenlegi állása szerint ő soha nem fog mászni. :roll:
Annak a kislánynak, akinek agyműtéte volt, kiderült már, mi okozza a rohamait? Hogy van most?

zsuzsa: Pedig Ágicád elhiheti, hogy nagyon gyönyörű képeket fest!!! És ha van ihlete, ötlete, ne féljen megvalósítani! Ha meg sem próbálja, mindig bánni fogja. Sokat veszít a világ, ha egy ilyen tehetséges ember elfojtja a "vágyait". Andinak igaza van, járjon neki való suliba! :wink:

A talisoknak holnapra nagyon szép napot, kellemes időtöltést kívánok!

Búcsúzom, jó éjt mindenkinek!
fmarti

Márti, ez sajnos nem függöt össze a görcsökkel, úgyhogy annak továbbra is keresik az okát, de így utólag nagy szerencse hogy voltak, mert különben erre az agyvízelfolyási zavarra sem találtak volna rá...

Csináltunk ma is két cuki képet. MIndjárt áttöltöm, lekicsinyítem és felteszem nektek. :)

KépKép
muffin

ja, és csajok ,ezt ha lementitek akkor bele lehet nagyítani. olvassátok el, nagyon durva. 1955-ös tanácsadás hogy egy nőnek hogyan kell viselkednie... :)

Kép

KépKép
muffin

Á, így is olvasható. Szuper. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Szuper volt a minitali, Nóri teljesen extázisban volt hogy láthatta Lilit! :D Kicsit meg is akarta gyomrozni, de igyekeztük visszatartani, amennyire lehetett! :wink:

Sajnos pont az a kép nem sikerült (tök homályos lett) amin Niki Nórval van, pedig amúgy tökjó lett volna :( Ígérem legközelebb bepótoljuk! :)

Na és amik sikerültek :D :
Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.4398.jpg[/img] Kép Kép Kép

Plusz még néhány az elmúlt napokból:

Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232570288.7298.jpg[/img]
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 22:45-kor.
Vendég

A kekszgombóc kiütéssel nyert... Cserébe minden más dolgom is kipipálva. Már csak a kis szamurájomnak kéne aludnia, de nem úgy néz ki, mint aki aludni szeretne :twisted:

Márti, olyan kíváncsi vagyok, hová mentek! Mikor árulod el?

Nézegettem a pocakos képeimet (nosztalgiáztam :) ) és eszembe jutott, hogy akkoriban még nem írtam ide. Most teszek egyet, ha nem bánjátok. a kép május 1-én készült, 29 hetes terhes voltam akkor és nagyon boldog :)

Kép kismamaként

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Nagyon szuper verdát kaptunk Lili babától, biztos jókat fog benne csucsuzni a drágám. És Lili milyen cuki volt!! Először csak nézett nagy szemekkel, de aztán egyfolytában vigyorgott! Annyira édes kis pofija van, meg kell zabálni! :D :D

Márti
Küldd már el nekem légyszi a könyv-linket amit ajánlottál, mert nem találom már. Köszi előre is!

UF! Én még nem is fürdettem bakker :oops: Akkor majd most! :twisted:
Vendég

Itt az egyik, csak közben blogot írok, képeket töltök át meg szerkesztek meg skypeolok. A másikat is mindjárt teszem. :)

Kép

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 22:46-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 22:46-kor.
Vendég

Kép

nézzétek a fejtartást. :) És oké hogy fogni kell, de egy hete még úgy sem tudtam volna elképzelni hogy egyáltalán így ültessem. :) Most meg azt nem tudom elképzelni hogy majd egyedül fog, de tudom, hogy fog. Csak még egyenlőre hihetetlen. :)

KépKép
muffin

Eliot nagyon cuki!

Márti: bocsi csak azt néztem, hogy a borítót külted. Milyen bamba vagyok! Mindjárt visszakeresem!

Wera, Niki: nagyon édesek ezek a csajok!!!

Na megyek aludni, bocsi!

Kata holnap akkor megyünk! (nem fenyegetés!) :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Csajok! Senki nem válaszolt! :cry:
Jól emlékszem,hogy 10:30,11-kor van a tali????

Húzok mert Áron már fennt is van! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ibm

Evelin: nagypn ügyi eliot és tiszta anyja!!! Levit is fogni kell, mert ő sem ül még!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ami! Igen, akkor van holnap! Én emlékszem rá, mikor írta valaki!

sz.andi

Köszi Andi!
Akkor holnap!
itt és ott! :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Akata mondta...

Eliot nagyon ügyes! Azért tényleg! Így képen is látszik a fejlődés! Huncut, az már látszik! :)

Wera, Niki! A gyerkőcök nagyon szépek! Olyan jó, hogy tudtok talizni!!

Niki! Aranyos vagy, hogy járgány ügyben kisegítetted Nórikát!

Wera! Te meg, hogy a rucikban segítettél. Olyan jó ez a topik, má megin itt járok! Itt mindenki segít mindenkinek, aki csak tud! Nagyon jó!

Nórika milyen nagy gyerek :shock: :shock: Tökre úgy néz ki a kocsin, amin ül, mint egy 10-12 hónapos...

No lépek.

Ja! Evelin! Köszi a hozzászólást... :wink:

sz.andi

Márti holnap rakok fel sapis képet. Mikor írtad akkor már aludt Vivi így nem tudtam lefényképezni!

Evelin hát durva az a háziasszonyos szöveg. Még jó hogy nem írták hogy nehogy hangossan szóljunk a férfihez mert megsüketül, meg nehogy hozzáérjünk,mert összetörik mint egy porcelánbaba. Hol éltek ezek????? Eliot nagyon kis drága és nagyon ügyi!

Wera nagyon édesek a csajok!

Fogacskánk még nekünk sincs, viszont nem panaszkodhatok mert a kisasszony forog, kúszik tárgyak után, és próbálgat felülni, de csak még félig megy neki, mindig visszadől. Olyan kis cukorka. VIszont ha felültetjük és elendegjük akkor ül egyedül.

Holnapra talisoknak jó szorakozást!

Megyek kicsit tévézek, aztán pihizek! JÓ éjt mindenkinek!

Kép
linda24

Jó reggelt!

Talisoknak jó talizást!

Eliot nagyon ügyes,és édes!
És a Csajok :P

Kép
Kép
Kép
kike

hadd panaszkodjak kora hajnalban...

Tegnap voltunk Nándival bőrgyógyászaton (tudjátok, ekcémás már kéthónapos kora óta, tartom is a tejmentes diétát). Már egyszer voltam egy sima rendelésen ott kaptunk szteroidos krémet, de a főorvosnőhöz csak mostanra kaptunk időpontot. Ő ennek a témának a szakértője.

Na, először is leültünk a bőrgyógyin, épp levetkőztettem a kicsit, amikor kijött az aszisztens és mondta, hogy az 5. emeleten van a főorvosnő. Ki a lifthez, állati huzat volt, fel az 5-re. Ott mondták, hogy nem, nem, az 1. emeleten van. Huhh. Vissza a hidegbe, le. Ott már egy csomóan vártak, na mondom ez klassz. Időpontra hívtak minket, totál időben odaértünk, de már sor volt, és még meg sem kezdték a rendelést...

Aztán hívták be az embereket sorra, mindenki bejutott már, csak ketten vártunk kint, és rákérdeztem az aszisztensnél, hogy számít-e, mikorra hívott minket a doktornő. Azt mondta, nem tudja, ő csak szólítja azokat, akiket neki mondanak. Hát mondtam nézze már meg, jó napon jöttünk-e...
Kihozta a naptárt, és benne voltunk. Na, akkor mondta, hogy kicsit későn kezdte a doktornő a rendelést, csúszás van :shock: hát várjunk.

A kicsi már rendesen nyűgös volt, mire bejutottunk. Ott lefektettem ugye az ezerwattos lámpa alá, pucérra kellett vetkőztetni, és elkezdte a doktornő a karját forgatni, levenni a pelusát - na ekkor kezdett Nándika ordítani. Befeszített és kikiabálta a bánatát, hogy neki nem tetszik ez a dolog!

A doktornő ekkor közölte, hogy a gyerek izmai túl feszesek, és egyáltalán, mit tud csinálni, fordul-e. Mondom, igen. És miért nem engedi magát, hogy kinyújtsa a kezét. Mondom, ez egy kicsit stresszes helyzet neki, talán amiatt. Hát, hozzá mindenki így jön, és mégis többet tudnaka hasonló korú babák.
És mászik-e. Mondtam, nem, csak hátrafelé kicsit kúszik. Hát, biztos nem éri otthon elég inger... :shock: és hogy vegyem fel sokszor, ringassam.
Már megkérdeztem ekkor, hogy ez javít majd a bőrén?
Azt mondta, hogy igen...
Kérdezte, hogy a tesója is ennyire kötött izomzatú-e. Hát, mondtam neki, hogy egész nap szaladgál, pörög, nem tudom, milyen izomzata van!

(Ekkor már annyira kisült az agyam a méregtől, hogy alig bírtam figyelni.)

Mindez öt perc alatt zajlott le, már fel is kellett öltöztetnem az ordító kicsit, közben írjak alá egy papírt, meg mondta, hogy felír egy még erősebb szteroidot, mert még mindig sebes a bőre.
Kértem, írjon fel fürdetőt is, meg carbamidos krémet, erre közölte, hogy ezeket legközelebb majd az általános rendelésen írassam fel, mert erre nincs ideje...
Kérdeztem, hogy és a hozzátáplálás?
Ja, mondta, azzal nem kell semmi különösebb, ez nem étellel összefüggő ekcéma, mert nem egész testfelületen van! De már a következő gyerek ott állt levetkőzve az asztal mellett, és az egész
ÖT PECIG TARTOTT!!!!

Hát én elég vörös fejjel jöttem ki, az az igazság. Öt perc alatt megítéli, hogy a gyerekem ingerszegény környezetben van, hathónaposan nem elég, hogy fordul és kúszik hátrafelé, és nyilván nincs eleget kézben ringatva, azért feszesek az izmai és sebes a bőre. Hát megáll az eszem!!!!
Az a baj, hogy anniyra badarságokat mondott az első három percben, hogy kételkedem abban, hogy azt az erősebb szteroidos krémet tényleg rá kell-e kennem a kicsire... és ez nem jó.

Ja, és két hónap múlva LÁTNI AKARJA Nándit, ezt mondta. Nem tudom, visszaviszem-e hozzá, mert a gyerek sokkot kapott gyakorlatilag. Na meg én is.

Bocs, hogy ilyen hosszan fárasztottalak benneteket, de máris könnyebb, hogy leírtam ezt a kis kalandot. Jó, jó, nehéz napja volt nyilván a doktornőnek is, én nem kételkedem ebben. De mi meg három órát autóztunk ezért...

KépKép
szkagi

Bocs mégegyszer, hogy leírtam, csak nem akartam ma Akatánál mindenkit ezzel fárasztani, és túl akarok rajta lépni. Egész éjjel ezen agyaltam. Talán most már sikerül magam túltenni rajta.

KépKép
szkagi

Ági:sajnálom!Hát,ez egy dilis doki volt,az biztos! :( Bárcsak tudnék okosat mondani-de sajna nem tudok :(
El is hiszem hogy ezen agyaltál-ekkora egy tahót! :x

Dominak is ugye a pofiján egy időre javult a száraz bőre,de megint előjött,hiába kenem :?

A fürdetőt,amit nekünk is felírt a dokink-a körzeti írta fel,te nem tudnál a körzeti gyerekdokitól kérni?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Képzeljétek egész kipihent vagyok! :D

Ági, sajnálom a túrát a dokinál! Szerintem ne vidd vissza!

Azt felejtettem el kérdezni, persze sok eszem van a sok alvástól :lol: , hogy kell-e valakinek valamilyen Kengurus ruha, aki jön Katáékhoz? Bedobjam-e a zsákokat a kocsiba?
Na mindegy, már nem biztos, hogy olvassátok indulás előtt.

Kép
Kép
patr

Katák:egy kérdés:hétfó óta kapja Domi az antibiotikumot,de nem javul,ugyanúgy köhög,náthás,nem értem-nem kellene már javulnia??Ennyi idő alatt már nem kéne hogy beteg legyen.Miért nem használ neki a gyógyszer?? :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

Szkagi! Ez az orvos hülye!

Talisoknak jó talit!

A babák nagyon édesek! :D

Nicike! Az Én tetkóm is a Westendben készült!

Fog! Még nincsen nekünk sem!

Rólunk! Szabi tolat és négykézláb hintázik! Ha ölben van akkor húzza fel magát, hogy ülhessen!

Brúnóanya! Nagyon csini kismami voltál! :D

Muffin! Eliot nagyon ügyin tartja a fejét!

Wera! Nem félsz, hogy Nóri ki esik a kiságyból? Szabi még nem ül de mi már leraktuk az ágyát! Biztos ami biztos!
Vendég

Babu, én is félek már a kiságytól, mi a hétvégén rakjuk lejebb! Mondjuk Zsolti nem sokat van benne :oops:

Kép
Kép
patr

Kike, nekünk tíz napig kellett szedni az antibigyót!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Dóri!

Lesz egy kis kreatív munkád! :lol:

Lili és Bugresz nagyon cukker!

Eliot drágám mosolya Kép Nagyon ügyin ül!

Kike!
Hogy vagytok? Milyen éjjeletek volt?

Dodó!
Te meggyógyultál már?

Ágikám!
Buksisimi és nagy ölelés!

Talisoknak mára már tényleg jó szórakozást!
20150601134430

Pati! Mi már tavaly év végén leraktuk!
Vendég

Viki! Csillagszemű alszik még?
Vendég

Babus!
Nem alszik már, itt birkózik a pléddel.
20150601134430

Az jó! Szabi a járókában dorbézol! :D
Vendég

Szabi kép?

Mit kaptál névnapodra?
20150601134430

Ezt kaptam Apától meg egy botmixert!
Kép
Vendég

Ez a kép még meleg!
Ennyire szeretem ha Anya fényképez! :D
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Ági! Ez egy idióta????????
Én tuti nem vinném vissza! :twisted:
Ha a ringatástól füg az izomzat akkor Áron asszem lassan atomjaira hullik annyira lazák lesznek az izmai! :lol:
Még ilyen hülyét!
Hát hogy mondhat ilyen hülyeséget?????????? :twisted:
És amit még mellé csinált,vagyis nem csinált!
:twisted:

Nálunk Áron úgy döntött fél 7-kor,hogy reggel van!
De nyilván csak azért mert tudta,hogy elmegyünk és így belezavart abba amit terveztem!
Na sebaj,így 7-kor megetettem,most alszik, úgyhogy én húzok sterilizálni stb.
Majd még bekukkantok.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Viki:hát,szokásos éjszaka,köhögésekkel,és szopikkal.

Patr:ez ,amit Domi kapott hat napig elég,szombatig,vagyis ha nem javul,hétfőn vihetem vissza szegényt :(

Én is még nagyon köhögök,rekett vagyok,meg náthás-kezdem unni :(

Kép
Kép
Kép
kike

Szabi Kép , Apa nagyon gáláns! Megtartani!

Miket eszik ez a kis vigyorgós?
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?