Tami: Nagyon szép a vers, amit Annának írtál! A Pannonhalmi utcába költözünk, elvileg 57-es busz jár a közelben, meg még párfajta, de még nem térképeztem fel teljesen a környéket.
muffin: Mostantól csak jó híreket fogtok kapni, megbeszélem az égiekkel!
Eliot tündéri az "imádkozós" képen is!
Tita: Sajnos nem tudok menni a holnapi talira, pedig nagyon szeretnék.
De az azt követőre szívesen! Akkor már nem lesz akadály a távolság! Az albitokról sajnálom, hogy lemaradtuk
(igaz, én csak egyszer írtam be, hogy tud-e valaki albit, akkor Pati jelentkezett, de gondolom, azt meg akkor te nem olvastad )
Olvastad már azt a könyvet, amit belinkeltem neked? Hátha nálatok is bejönne a technika, nálunk hogy lekopogjam csodákat tett!!!! Megtudtam, hogy az én gyerekem is tud aludni, pedig addig erősen kételkedtem benne, hogy 10 éves kora előtt átaludja majd az éjszakát.
Most letesszük aludni este 8-kor, és alszik másnap reggel fél 8-fél 9-ig. Tegnap kapott 2 szurit, gondolom ezért volt, hogy megébredt 2x éjfél előtt sírva, de adtam neki Nurofent, megszeretgettem és szépen visszaaludt reggel fél 9-ig. Én ennél többet nem kívánhatok! Pedig hidd el, én is hasonlóan ki voltam már idegileg, mint te! Sokszor ordítani tudtam volna a tehetetlenségtől, meg a kimerültségtől. És Lea is tuti azért volt nyűgösebb, sírósabb, mert azóta, hogy alszunk, visszatért a mosolygós virgonc kislányom.
bondi: Otid nagyon ügyi volt, és apája is, hogy olvasott neki meséket! Prevenár itt úgy működik, hogy kérnek annyit, amennyi aláírás összegyűlt, és ehelyett csak pár darabot küldenek "fentről". Tehát hiába kérnek mondjuk 200 vakcinát, most is csak 80-at kaptak arra hivatkozva, hogy nincs többre pénz.
Pati: Nagyon jó lehet majd a nyári tali, ez a sok gyönyörű gyerek egy rakáson!
Sajnos mi szinte 100%, hogy nem tudunk ot lenni, mert júniusban tervezzük a kiköltözést, de majd csináltok jó sok képet és azokat nézegetem majd.
Ami: Doktornéninek kisnyúl a fülébe! A nyakláncok annyira kis kerületűek, hogy alig nagyobbak a babák nyakánál, azért ezek nem hiszem, hogy balesetveszélyesek lennének. Na meg akkor el sem lehetne őket adni szerintem!
Viki: Rajtam nem múlik, én szívesen szervezek majd egy tengerparti babatalit!!!
Lackó édes a kis hurkáival!
Kriszta: Ti tudjátok, vagyis apa tudja.
Én tuti nem fogadnám el ilyen könnyen a helyzetet, de ez a vérmérsékletemből adódik.
Nici: Jó a tetkód!
Apa tetkója mennyi idő alatt készült el?
Csugi: Máté nagyon aranyos, és ügyes! Ritkán láthatunk róla képet, tessék sűrűbben hozni!
Ronix: Remélem, semmi negatív hír nem lesz a neurológián! Kicsi babácskád szépséges!
zsuzsa: Én kíváncsi vagyok Ágicád képeire! Nagyon ügyes, hogy ő sütötte a sütiket!
dodo: Még nem válaszoltam, de ahogy írták, meleg helyre megyünk mindenképp.
Én nagyon kedvelem a havat, de csak úgy kb 1-2 hétig. Utána inkább legyen 28-30 fok.
Annyit elárulok, hogy Amerika lesz a kontinens és nem USA.
Lizynek jó étvágya van!
wera: Te nem olvasod el a könyvet? Nem propagálni akarom, csak nálunk tényleg sokat segített, és pontosan tudom, milyen az, hogy egész éjjel szinte ébren van az ember, mert hol ezért hol azért nem tud aludni. Na meg amikor már így is sokat sírnak a gyerkőcök (Levire és Norcira gondolok), hogy mindent megtesztek az alvásukért, akkor nem érzem, hogy lenne "vesztenivaló". És a babáknak is nyugodt, kipihent szülőkre van szükségük, bár ez csak az én véleményem. Mi párommal olyanok vagyunk, mint akiket kicseréltek, mióta nyugodtan alhatunk.
Na mostmár lelövöm magam.