Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti ezek a férfiak olyan bárgyúk ,mindent nekünk kell intézni helyettük.csak itthon nagy a szájuk
Levidről nagyon édes volt a videó amit felraktál,szegénynek jól bekoppant a fejecskéje a végén

Kép
csugi

Sajnálom a nem alvós babákat.
Én nem is tudom mit csinálnék ,ezek szerint nekem egy tündér gyerekem van.
Elaltatja magát, úgyahogy eszik,elszórakoztatja magát (most énekel, úgy h a miki egér feje a szájában van)....
És én még azért panaszkodtam h behergeli magát játék közben... :oops:

nicike

sziasztok!

Annának és Taminak boldog felediket!

Ágiknak boldog névnapot!
bencuri

Punk Viki Mütyinek pusszantyú a bibijére!

Orsi!
Apája egy kispapa haverral sörözött, neki is haza kell érni időben! Ráadásul a srác ma egész nap a kisfia bébiszittere lesz, mert a neje dolgozik. És hát a srác nem egy gyakorlott apuka, nagyon el van a neje által kényeztetve, kiváncsi is vagyok mi lesz velük ma egész nap.

[quote]m írta:ert még a végén összetörik a kicsi szívét Sad
én ettől már most félek.
hogy hazajön és azt meséli, hogy nem tetszik xy-nak és nem eszik és fogyózik és azt hiszei, hogy nem szép és nagy az orra...stb-
és mi hiába vigasztaljuk majd.

Ez nagyon édes volt! Sajnos ettől nem óvhatod meg!

Dóri!
Szívesen ;), ha kell a kódot is elküldöm h be tudjátok illeszteni.

Kriszti!
Apának ejnye a bejnye!

Nicikém!
Hogy vagytok? Már kérdezni akartam tőled h egy tetkó mennyibe kerül?
Minden este nézzük a TV6on a Miami Ink-t, olyan jók vannak benne.
20150601134430

Viki, Lackót küld át egy picit, úgy megdögönyözném! kis hurkásom!

Mütyi képe nagyon édes!

Anna abba a piros kis ruciban kész hölgy!
bencuri

Viki megebédelt LackóD?mijót papált?

Kép
csugi

Szoni megkóstolta ma a parit- krumplival és bejött neki! De csak egy keveset kapott igy elsőre, nehogy fájon a pocak tőle!
bencuri

Csugi, kérünk képeket Máté babáról 8)
bencuri

Bencuri és mi is Szonjáról

Kép
csugi

Jutka!
Tejpépet nyomott alma-banán kiegészítéssel.

Viki!
Megyünk, én meg addig Szoncit puszilgatom össze-vissza. Egészségére a hammát.

Jobban vagytok már?
20150601134430

Rájöttem mitől nyügi a gyerekem! Tegnap oltást kapott!

Punk Mütyi nagyon édes!

Tegnap szóba került a nyári tali, egész nap azon agyaltam, hogy remélem el fogunk férni! Elég nagy a kert, kérek kölcsön a suliból sörasztalt, meg padot. Lehet, hogy egy nagyobb bográcsot is kell kölcsön kérnem majd! Tök jó lesz, egy rakás egy éves fog masírozni a kertben! :D

Kép
Kép
patr

Szoni már csak picit köhög, Dödi elég csúnyán nyomja még mindig akárcsak apa! én már jól, nekem nincs időm betegnek lenni 8)

akkor megbeszéltük a cserét ! :wink:

Jutka nekünk most a tegnapi óta nincs új képünk! majd lefényképezem őket ebéd után!
bencuri

[quote="patr"] írta:patrTök jó lesz, egy rakás egy éves fog masírozni a kertben! :D

mi édesek lesznek együtt! :D :D :D

Zsoltinak küldök egy álommanót hátha utána jobban ébred!
bencuri

Niki: mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, mert azt magának kell megoldania...
Én állandóa csak dühöngök aztán időnként rájövök, hogy mi a fenéért akadok ki állanóan amikor itt van 2 gyönyörű egészsége gyerekem és mindjárt a 3. is megérkezik, aki ugyanilyen gyönyörű és egészséges lesz!
Ilyenkor úgy utálom magam...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép Kép
Kép Kép

Kép
csugi

Viki, jól vagyunk köszi :lol:

Lackó fickó, átrendezte már a lakást? :wink:
Én is miami ink függő vagyok meg apa is,onnan gyűjtjük az új ötleteket :D

Sok mindentől függ, h hol csináltatod, színes vagy fekete...
A szalonok között sokszor 10-15 ezer forint eltérések vannak.
A west end a legjobb,szépen dolgozik a csávó,közvetlen, és más szalonokhoz képest olcsó.

Apa lábát 20 ezerért csinálta, és a tattoo expón többhelyen kérdeztük h mennyibe kerülne és mindenki 30-35 ezret mondot.

Na jó hosszú lettem,gondolom ennyire részletesen nem érdekelt :lol:

nicike

pati: pont az jutott eszembe, hogy akkorra kéne tenni a talit, amikor már mindenki betöltötte az 1 évet mertúgye szülinapot is ünnepelünk és előre nem szokás. Hülye ötlet?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok,

rohanva, mindenkinek próbáltam privit írni, személyre szólóan.
Cím, idejutás, stb.

Ha problémátok vban, kérlek privibem, mert még megyünk a dédmamához és különben is Adél elég nyügi, nem fogok tudni visszaolvasni!

Szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Fincánka beindult! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, azért nelegyél ilyen kemény magaddal szemben irgum burgumm :D
Neked azért annyi feladatod meg "gondod" van, h én rosszabb állapotban lenék mint Te!
Nehéz dolgod van,fáradt vagy,azért ez nem egyszerű.
Pláne kialvatlanul :(

nicike

naa a babo aludik végre

a nagylánynak nagyon sokat fáj a feje.és van mikor a fájdalom csillapito sem segit
minden lelet eddig negativ,már reiki energiát is kapott párszor mikor nagyon fájt neki akkor jobb lett
de ennek valami oka van
a kenyér recit ha akarjátok felteszem a receptesbe
igen szar lesz az áram nélküli nap ezért ,ma mindent kimostam hogy holnap ne kelljen poszivoztam is még majd hajnalban sütök egy kenyeret és akkor talán jo lesz de
se mikro se net se tv és seemi szinte

Képimg][/url]
Kép
ronix

pati van még bodyd???
lassan kéne a 74-es méret
de ráérsz mert jövöhónapban tudok venni töled ha van még

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nicike!
Köszi az infót! Nem semmi, milyen különbség van árakban.

Jutka!
Máté is igazi kis husi baba.
20150601134430

titi köszi a recit elöre is

én is bevásároltam a tescoban pelusbol és popsitörlöböl is de a bébi ételes már nagyon ki volt fosztva
ja lénára visszatérve igen mindenki azt mondja tiszta apaja

Képimg][/url]
Kép
ronix

Titi, elvileg már belőttük július 25-ét. Ne variáljunk már, jó?

Roni, van most 74-es, jó sok, majd írj ha kell!
Zsunak is sokat fáj a feje, voltunk vérvételen, semmi baja. Nekem is sokat fájt ennyi idősen a fejem sajnos. Mondjuk neki a gyógyszer mindig hat, sőt sokszor az is elég, ha iszik, meg ledől kicsit.

Kép
Kép
patr

Csugi,nagyon szépek a képek.
Bencuri, örülök h Szoni jobban van.

Az én minta gyerekem :twisted: 1 kézzel pötyögök mert rázni kell a popóját :lol:

nicike

Niki!
Nagyon szép lett!
20150601134430

[quote]A írta:z én minta gyerekem Twisted Evil 1 kézzel pötyögök mert rázni kell a popóját Laughing
Látod Niki,hogy nem kellett volna elszólnod magad.
A tetkó a te nyakadon van?amúgy nagyon szép ,csak gondolom,nagyon fájhatott mikor csinálták :wink:

Kép
csugi

csajok,most csak a fejfájás témára reagálok gyorsan. ne hgyjátok annyiban, mert ilyen korban azért nem igazán általános a fejfájás (vagy nem kéne annak lennie) első körben szemészet mindenképp, mert attól lehet sok fejfájás hogy hiába erőlködik a szemével... ha attól sem szűnik meg, szerintem próbáljatok tovább menni és egy mr-t intézni. (meséltem múlt héten arról a tanítványomról, persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenkinek ilyen komoly baja van, de jobb megnyugodni szerintem). Na megyek is tovább dolgomra. :) Ja még csak annyi, hogy megint megdícsért minket a gyógytornász, hogy Eliotnak nagyon jó a mozgásszervezése csak még az izmai nagyon gyengék, de nem lát koordinációs zavart. :) EZ a két hét maradhatna is :) Mármint amennyi jót kaptunk. :) És péntektől járunk usziba beszoktatásra. :) Na most tényleg húzok, majd még jövök.
Ja és Tita, SZEDD ÖSSZE MAGAD!!! Három gyönyörű gyereknek van rád szüksége. Próbálj találni valami olyan tevékenységet ami kikapcsol... (Tamást meg nyugodtan verd meg... :) Lehet, hogy az ki is kapcsolna... :) :) :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Gyors leszek,mert sok dolog vár még rám! :cry:
De. voltunk dr-nél,Áronnal miden ok.! :wink:
1 hét alatt hízott 30dkg-ot!
Este adtam egy Nurophent+borostyánlánc,21:30-7:45-ig aludt! :wink:
Dr-nő ijeszgetett,hogy látott már gyereket aki felakasztotta magát láncal!
Bakker! Az biztos más lánc volt,de most még jobban figyelem mint eddig! :twisted:
Pont egy ilyen paramaminak mondja! :twisted:
Este nem volt hajlandó tápszert enni,adtam baba joghurtot,200-at betolt!
Dr ezt sem nagyon díjazta,dehát ha egyszer nem eszi meg!
Sinlacot kipróbáltam,majdnem hányt tőle!
Hát akkor mit csináljak vele??????????? :roll:

Titi! Úgy sajnállak! Tudod Áron sem alszik egyedül,de ez a bóbitázás azért egész jól bevát!
Már azzal is megelégszem,hogy 5-10 percig kell ringatni!
De ha ordít én is kikészülök!
Az a legrosszabb,inkáb elrázom!
Tamás :cry:

Orsi! Áron is most lesu először ennyi baba közt,hát egyszer le kell tesztelni őket! :wink:

Vikikém drága! Arasny szíved van,köszönöm szépen az Áron feliratot! Vonalzóhoz hogy lehet beilleszteni? :oops:
Boldog hófordulót az illetékeseknek!
Ági boldog névnapot!

Tami! Boldog feledik szülinapot Annának!
Nagyon szép a vers és milyen igaz!
Ne hari akinek nem írtam,de tényleg rohannom kell!

Nagyon várom ám a holnapot!
Ki jön végül ?
És akkor 10:30-11-ben maradtunk? :wink:

Este megyek
Kép

Szép napot

Kép

Kép
ibm

[quote] írta:n meg alig tudok elaludni és mire sikerül felsír Levi én meg még idegesebb leszek. Így már meg sem próbálom.

Titi
Részvétem!!! Nálunk is ez van sajnos. Nincs egyhuzamban fél óra h ne sírna fel. Éjszaka is. Tök kész vagyok. Legszívesebben összetörnék valamit ilyenkor. Volt már h meg is tettem :twisted:
Jah, Nóri 3/4 órája ordít a kiságyban és mivel ma f8-tól ébren van, nagyon ráférne már egy alvás. (Eredetileg szoptatás közben aludt be mindig, de újabban ez sem megy :evil: )
Vendég

Kösz Viki!

Csugi,na ja, jól elszóltam magam.most a babakocsiba tekereg :lol:

Tetkó, nem fájt, én szeretem.ez már a 6. volt, mikor meghallom a gép hangját kicsit össze ugrik a gyomrom,de ahogy elkezdik, jóóóóóóó... :oops:

nicike

Wera :(
Reméljük Lilitől megtáltosodik :lol:

nicike

AMi!
elküldöm emilen a kódot, és csak illeszd be a vonalzó mellé
20150601134430

Viki nekem is csinálsz mátés feliratot?

Wera a te bugrid sem az alvásáról híres :wink:
A nagyobbik lányom is ilyen volt,hogy állandóan ordított alvás helyett

Kép
csugi

ronix!
Reméljük minden rendben lesz a lányoddal!

Viki!
Csak nem tetkót akarsz te is? Régebben én is szívesen csináltattam volna valamit a bokám fölé.....de szüleim ugysem engedték volna. Meg kicsit bennem van a félsz is, hogy fáj. Nekem a nonfiguratív dolgok tetszenek igazán...vagy egy kicsi gyík, ilyenek.

Az én leányzóm kihagyta a délelőtti alvását. Viszont vetolt egy egész üveg (190g) borokkoli-tésztát, és utána még egy teli cicit. :shock: Aztán a cicin be is aludt! Ez volt fél órája. Kíváncsi leszek mennyit alszik!

Katák!
Egy kérdés. Lizy Nov. 4-én kapta a BCG oltást. Kb 4 nappal ezelőtt láttam, hogy sárga a közepe. Tegnap meg már kicsi seb volt rajta. Ez azt jelenti hogy kifakadt? Viszont sehol nem láttam "gennyes trutyit". Se ruhán, se a karján. Ez baj? (Ez arról jutott eszembe, hgy Andi ma vitte Újra oltatni Mütyikét!)

Marcsi!
Merre jársz?

d.dodó

Viki! Angyal vagy! Köszike! Látod milyen szép lett?!
Már csak a vonalzóról hiányzik a fotó! :cry:

Wera! :cry: Sajnálom,hogy Bugri még mindig bugrizik ahelyett,hogy aludna! :twisted:
Apa sem tudja elaltatni?
Tudom milyen szar mikor egész éjjel bulizik!
Van már autója vagy még csak most fogtok talizni?

Kép

Kép
ibm

Küldj priviben emil címet, csinálok. Csak most vasalok, és Lackó is megébredt. Pá!
20150601134430

Márti: Örülök, hogy bejött a sajtos rúd, nálunk is nagyon nyerő volt!
Ágicám névnapját vasárnap tartottuk. Volt nagy sütés főzés, de szerencsére nagyon sokat segített. A sütiket szinte csak felügyelnem kellett, megcsinálta ügyesen. (Képviselőfánk + barack).
Vettünk neki ecset készletet, meg szénrajzoló készletet.
Szokott festegetni. Ha érdekel titeket, akkor teszek fel képet a festményeiről.

Orsi: Hát amit írtál az nagyon igaz! Én is mindíg attól féltem, hogy majd összetörik a lányom szívét. Hála Istennek még nagyon nem vette a lelkére a dolgokat, de számtalan + 1x előfordul, hogy megkérdezi, hogy anya kövér vagyok? mondom nem! Aztán mégegyszer: de biztos?. Mondom NEM VAGY AZ! De még akkor is megkérdezi! Néha az idegeim kész vannak ettől. A másik meg, amikor hasonlítgat: Anya én kövérebb vagyok mint az a csaj? Na meg ilyesmi. Meg amikor reggel suli előtt 5x átöltözik... NA, de majd megtudjátok Ti is! :D

Kép
zsuzska72

Tami: Ági kérdezte az apját, kb. 1 hónap múlva megy Pestre. Azt mondta, hogy szívesen felviszi a tejet. Ha gondolod....
PErsze ha nincs jobb ötlet... :)

Kép
zsuzska72

Levi még mindig alszik! 2x felsírt, de visszasimiztemés alszik.
Hát tényleg összekötötte a két alvást....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tami: Nagyon szép a vers, amit Annának írtál! A Pannonhalmi utcába költözünk, elvileg 57-es busz jár a közelben, meg még párfajta, de még nem térképeztem fel teljesen a környéket.

muffin: Mostantól csak jó híreket fogtok kapni, megbeszélem az égiekkel! :wink: Eliot tündéri az "imádkozós" képen is!

Tita: Sajnos nem tudok menni a holnapi talira, pedig nagyon szeretnék. :cry: De az azt követőre szívesen! Akkor már nem lesz akadály a távolság! Az albitokról sajnálom, hogy lemaradtuk (igaz, én csak egyszer írtam be, hogy tud-e valaki albit, akkor Pati jelentkezett, de gondolom, azt meg akkor te nem olvastad :) )
Olvastad már azt a könyvet, amit belinkeltem neked? Hátha nálatok is bejönne a technika, nálunk hogy lekopogjam csodákat tett!!!! Megtudtam, hogy az én gyerekem is tud aludni, pedig addig erősen kételkedtem benne, hogy 10 éves kora előtt átaludja majd az éjszakát. :lol: Most letesszük aludni este 8-kor, és alszik másnap reggel fél 8-fél 9-ig. Tegnap kapott 2 szurit, gondolom ezért volt, hogy megébredt 2x éjfél előtt sírva, de adtam neki Nurofent, megszeretgettem és szépen visszaaludt reggel fél 9-ig. Én ennél többet nem kívánhatok! Pedig hidd el, én is hasonlóan ki voltam már idegileg, mint te! Sokszor ordítani tudtam volna a tehetetlenségtől, meg a kimerültségtől. És Lea is tuti azért volt nyűgösebb, sírósabb, mert azóta, hogy alszunk, visszatért a mosolygós virgonc kislányom. :)

bondi: Otid nagyon ügyi volt, és apája is, hogy olvasott neki meséket! Prevenár itt úgy működik, hogy kérnek annyit, amennyi aláírás összegyűlt, és ehelyett csak pár darabot küldenek "fentről". Tehát hiába kérnek mondjuk 200 vakcinát, most is csak 80-at kaptak arra hivatkozva, hogy nincs többre pénz. :shock: :?

Pati: Nagyon jó lehet majd a nyári tali, ez a sok gyönyörű gyerek egy rakáson! :D Sajnos mi szinte 100%, hogy nem tudunk ot lenni, mert júniusban tervezzük a kiköltözést, de majd csináltok jó sok képet és azokat nézegetem majd. :)

Ami: Doktornéninek kisnyúl a fülébe! A nyakláncok annyira kis kerületűek, hogy alig nagyobbak a babák nyakánál, azért ezek nem hiszem, hogy balesetveszélyesek lennének. Na meg akkor el sem lehetne őket adni szerintem!

Viki: Rajtam nem múlik, én szívesen szervezek majd egy tengerparti babatalit!!! :lol: Lackó édes a kis hurkáival!

Kriszta: Ti tudjátok, vagyis apa tudja. :D Én tuti nem fogadnám el ilyen könnyen a helyzetet, de ez a vérmérsékletemből adódik. :oops:

Nici: Jó a tetkód! :D Apa tetkója mennyi idő alatt készült el?

Csugi: Máté nagyon aranyos, és ügyes! Ritkán láthatunk róla képet, tessék sűrűbben hozni! :)

Ronix: Remélem, semmi negatív hír nem lesz a neurológián! Kicsi babácskád szépséges!

zsuzsa: Én kíváncsi vagyok Ágicád képeire! Nagyon ügyes, hogy ő sütötte a sütiket!

dodo: Még nem válaszoltam, de ahogy írták, meleg helyre megyünk mindenképp. :lol: Én nagyon kedvelem a havat, de csak úgy kb 1-2 hétig. Utána inkább legyen 28-30 fok. :lol: Annyit elárulok, hogy Amerika lesz a kontinens és nem USA. :wink:
Lizynek jó étvágya van!

wera: Te nem olvasod el a könyvet? Nem propagálni akarom, csak nálunk tényleg sokat segített, és pontosan tudom, milyen az, hogy egész éjjel szinte ébren van az ember, mert hol ezért hol azért nem tud aludni. Na meg amikor már így is sokat sírnak a gyerkőcök (Levire és Norcira gondolok), hogy mindent megtesztek az alvásukért, akkor nem érzem, hogy lenne "vesztenivaló". És a babáknak is nyugodt, kipihent szülőkre van szükségük, bár ez csak az én véleményem. Mi párommal olyanok vagyunk, mint akiket kicseréltek, mióta nyugodtan alhatunk. :)

Na mostmár lelövöm magam. :oops:
fmarti

Ennyire elijesztettem mindenkit? :roll:

A gyermekem lassan 3 órája alszik a babakocsiban odakint. :shock: Legutóbb 9-kor evett, 13-kor nem ártott volna ebédelnie... gondoltam kimegyek, megnézem, mert ez már gyanús. Kinyitotta a szemét, kettőt pislogott, fészkelődött egy kicsit, majd visszacsukta és alszik tovább. :shock: Ennyit a napirendünkről. :lol:
fmarti

Lacus is álommaci ma. Sztem emiatt a mocsok idő miatt van.

Kocsitokkal mizu? Net lesz a lakásban?
20150601134430

Hát akkor felteszek pár képet. A többit később lefotózom és azt is megmutatom, ha érdekel titeket.
Ezeket a képeket most karácsonyra festette.

Kép A dédinek, aki novemberben m,eghalt. A halála előtti héten festette neki előre, mert érezte, hogy baj lesz. Így még Ő is láthatta.

Kép Ezt az apjának és az élettársának festette

Kép Ezt az Orsinak, az apja élettárásnak a lányának

Kép Ezt az ex anyósomank

Kép Ezt a húgomnak festette

Egyenlőre ennyi.
Mennem kell , mert Tomcsikám felkelt.

Kép
zsuzska72

Viki: Tuti az időjárás is bejátszik. Netünk lesz, de lehet lesz pár nap átmenet.

Zsuzsa: Ámulok és bámulok!!!! A lányod nagyon tehetséges, gyönyörűen fest!!!!
fmarti

Húúúúúúú Zsuzsa, szóhoz sem jutok!!! Gyönyörűek!

Kép
Kép
patr

Zsuzskám!
Nagyon ügyes a lánykád!
20150601134430

bármennyire szeretnék, alighogy bekukkantottam, máris mennem kell, a félévesem reklamál, alighogy ébren van. Ezért inkább meg szoktam etetni, ettől megynyugszik egy időre, tán el is alszik. De ma nagyon nyugtalan, talán a tegnapi szuritól drágám...

Zsuzska, gyönyörűeket fest a lányod! Ezeket mintáról vagy fejből festi (bárhogy, nagyon tehetséges!)

tetkó:
Nicike, nagyon szép!
másodunokatesómnak van a füle mögött egy picike csigavonalszerűség, sztem nagyon nőies. Én is elkezdtem gondolkodni....

Na, mennem kell, csak gyorsan két kép a félévesről :)
Kép így érzem jól magam...
Kép és így nem....

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?