Sziasztok!
Úgy látszik, ez ilyen magányos este. Én is egyedül vagyok, mert a páromnak túlóráznia kell.
Nem tudom, mikor jön haza, de csináltam neki lecsót, mert már azért nyavajog egy hete. Persze, még soha nem főztem, meg nem is tudom jó lett-e, mert én nem bírom megenni, úgyhogy azt se tudom milyennek kell lennie.
Klarka, én nem szeretnék olasz lenni. Mert ha már egyszer hazajövök a munkából, én már nem szívesen mennék vissza. Egyébként semmi más kifogásom ellenük.
Erre a vállalkozós témára nem sok mindent tudok mondani. Van egy távoli ismerős, akinek egy kisebb gyára van. Ő most ha jól emlékszem Ukránba, vagy Romániába helyezi át a gyártást, mert itthon nem bírja a terheket.
Azért örülök, hogy a kedved ettől még jó.
Kislibus, én jobban örülnék, ha másban járnánk egy rugóra!!!!!Egyébként nálunk ma folytatódott, de közöltem az illetővel, hogy nem érdekel az egész. Nem fogom a terhességem esélyeit azzal rontani, hogy hülyeségeken idegeskedek.
Ma nagyon finit vacsiztam. Pirítóst csináltam, de úgy, hogy megvajaztam a kenyér mindkét felét, sajtot reszeltem rá, és egy teflonba megsütöttem mind a két oldalát. Alá meg tettem még egy karika paradicsomot. Csak egy baj volt vele, többet ettem belőle, mint amennyit akartam.