Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Krisztinka!
Nagyon is fehér emberről beszélünk,de ez még semmi,egészségügyi végzettsége van mint nekem,a hülye tanulta a nőgyógyászatot,a gyerekgyógyászatot,mindent ami az egészségügyhöz tartozik tantárgy,és ennyi ésszel szabad lábon,nem tudom irtam e tegnap,hogy azt mondta nekünk,mármint a munkahelyen,hogy fogalma sincs,hogy esett teherbe,mikor alszik szex közben és nincs orgazmusa!!!!
Egyébként 28 éves de a gondolkodása még egy 10 évessel sem ér fel!!!!
Na erről a picsáról már nem irok többet,mert lassan tőle hányok nem a terhességtől!!!!!!!!!!!!!!!

Kacika!
Gyógyulj meg!!!!
Vendég

Sziasztok! Lealázás kipipálva, együttes erővel sikerült összehoznunk a társasággal a válaszokat!!

Úgyhogy vége a vizsgaidőszakomnak!! Jeje!!
Jöhet a nyár!!

Hú, lassan itt az én időm! Már a 25. nap! Hát kiváncsi vagyok, de nem annyira tudom megítélni a dolgot.

Hogy vagytok?

Szép napot mindenkinek, Kacika gyógyulj meg!!

Majd még jövök, de most egy picit csavargok a városban....:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka! Ez szupi! Grarula!
Most ezzerrel a + teszt miatt megyí a drukk!!!
Vendég

Klárka:
Ügyi vagy! Megadrukk a +++++++++++teszthez!!!

Kacika: Jobbulást Neked! Ha teheted, ne vedd be semmi gyógyszert, inkább vitamin meg pihi, jó?

Little: Mi Enikővel egy lakótelepen lakunk és egyáltalán nem találkozok velük, pedig naponta szoktunk, a homokozóban biztos. Ezek szerint meghosszabbodott a mamizás :wink:

Most tudtam csak főzni, mert eddig már ugy éreztem, hogy kijön belőlem a reggeli :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Na, hazaértem Andrishoz, de csak itt Pesten...még este haza kell menni Szentendrére:) De már nagyon várom, mert most négy napja itt vagyunk a szüleimnél...hiányzik már a meggyfa mind a 3 milliárd termése:)

Utánaszámoltam a táblázatom alapján és mivel kb. 3-4-e körül volt a pé-m és nekem az utána lévő luteális szakasz kb 12 napos szokott lenni, így 15-16 körül kelen megjönnie, tehát péntek-szombat. A vonalzómon is ez van. De legkorábban jövő hét szerdán, 20-án csinálok tesztet, ha nem jön meg. De addig igyekszem higgadt lenni, úgysem ezen múlik....

Andris mostanában tiszta bújós lett, fiú létére, olyat csinál, amit utoljára csecsemőként, magától ráfekszik a hasamra és ott pihenget. Ja, és képzeljétek, ma éjjel kb negyed órán kerszetül kuncogott álmában!!!! Annyira édes volt, férjemmel a szomszéd szobából hallgattuk!!!

Majd még jövök, most megyek gombát pucolni!

Sziasztok!

Kép
klarka

Sziasztok!

Nagyon dögrováson vagyok. Reggel bevettem egy rubofent, de azóta nem ,pedig felment újra a lázam. Minden porcikám fáj.
De szerencsére a férjem hazajött hogy Petivel legyen, így sokat tudtam pihenni. Több gyógyszert nem veszek be, inkább kibekkelem.
Meg sok teát iszok, a kamillateával biztos nem csinálok bajt.

Klarka, ügyes vagy gratulálok!

Nincs tovább erőm írni, megyek ledőlök, puuszi mindenkinek!
Vendég

Kacika: nagyon vigyázz magadra. Nekem az segített, amikor várandós voltam, hogy bevettem egy algopirint, vettem egy langyos zuhanyt, ami lehűtött és befeküdtem az ágyba, reggelig aludtam. De az orvos utasításit mindenképp tartsd be. Lehet, hogy ami nekem jó volt, az neked árthat.

Kép
klarka

Sziasztok!

De jó,hogy már neveken gondolkodtok :wink: Nekünk már meg lennének a nevek,most már csak baba kellene hozzá :wink: :lol: .

Klarka:gratulálok a vizsgádhot!!!! :!:

Kacika:jobbulást neked,pihenj sokat,de azért kérdezd meg a doki bácsit mit vehetsz be.Én is úgy tudom,hogy algopirint lehet,de én nem vagyok doki.

Krisztinka:remélem a dokid csupa jót fog mondani Neked,és minden rendben veled.

Olik:bízunk benne,hogy Enkőék meghosszabbították a mamás napokat,és mihamarabb jelentkezik.Várjuk nagyon!

Kriszti:remélem már kicsit nyugodtabb vagy a tegnapiak óta!
vedresandi

Sziasztok!

Kacika:Én úgy tudom,hogy az algopirint,meg álltalában minden gyógyszert csak a 12. hét után lehet szedni,de azért kérdezd meg a dokit.......Mielőbbi gyógyulást nektek...

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Kacika! Vigyázz magadra, reméljük átvészelitek ezt a kis nyavaját.
Andi, nagyon kíváncsi vagyok a nevekre, de nem kérdezem még meg, majd ha aktuális lesz.(remélem nemsoká)

Most meg én jövök panaszkodni.
Irtózatosan sz@r napom volt, de már jobban vagyok, kibőgtem magam.
Először is kezdődött azzal,hogy a hipochonder (így kell írni??) kollégám kiíratta magát egy hét táppénzre. Így én ma nem tudtam 1-kor eljönni, pedig lett volna egy csomó elintéznivalóm, amit ezek szerint már a héten nem fogok tudni lerendezni.
Aztán folytatódott.Lányok, lehet,hogy nekem én vagyok nagyon érzékeny, de a kolléganőm kikészít teljesen. Vannak néha jobb napjaink, de vannak olyan napok is, amikor üvölteni tudnék az idegtől.
Aztán hazajöttem, és mondja a párom,hogy anyukám keresett, mert haza kellene mennem, (mert végre kiküldte a Fundamenta a pénzemet, csak a postán nem adják ki csak nekem) Persze oda se tudok elmenni, de ezt nem nagyon értette meg. Mire mondom neki,hogy vasárnap haza megyek. Erre azt mondja, hogy egyedül, kocsival?????????? Hát itt borult ki a bili, és kezdtem el bőgni. Igaz,hogy nincs nagy gyakorlatom a vezetésben, de két falu között, el tudok menni egyedül is. Ezek szerint ő erre sem tart képesnek. Pedig,ha mennem kell a postára akkor meg a városból kellene egyedül elmennem, és a párom is mondja,hogy menjek nyugodtan. Na de én már nem merek, mert anyám belém beszéli,hogy képtelen vagyok rá.
Hát ennyi röviden, és ne haragudjatok, hogy itt nyavajgok. Pedig higgyétek el,hogy a jókedvem, és az az érzésem még mindig megvan,hogy én babás leszek a hónapban. Jó is lenne. Egyből mennék tp-re. ( álmodik a nyomor)

Ne haragudjatok,hogy nagyrészt csak magammmal foglalkoztam, de ha megnyugszom, akkor ma még vissza jövök. De legkésőbb holnap.
Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Zsu, nyugi, panaszkodj nyugodtan!!
Vannak ilyen sz.. napok, el fog múlni.
Amúgy nálunk is eleinte így volt, a férjem hülyét akart kapni amikor közöltem, hogy lemegyek Péterrel autóval Szegedre (90 km) a barátnőmhöz. Nem merte azt mondtani hogy szó se lehet róla, de minden más megvolt. Minek fogasztom ilyen hülyeségre az üzemanyagot, jaj, esni fog az eső, ma épp ő is korán jön haza,és legyünk együtt...stb.
Végighallgattam, majd higgadtan köszöltem, hogy a feje tetejére is állhat, én megyek.
És el is mentem, és ennek már több mint egy éve, és azóta sokszor voltam már. Azóta csak mosolyog amikor bejelentem, és mondja hogy menjél csak pletyizni, de vigyázz az úton, és ennyi.
Amúgy ő csak azóta parázik amióta gyerekkel megyek, előtte nem volt ilyen, de szerencsére már gyerekkel is megszokta hogy jövök-megyek.

Szóval ki kell erőszakolni a dolgot, különben el fog könyvelni nyuszi, nem merem csajnak, és később még jobban hadakozik majd az ilyen dolgok ellen.

Én mára szerencsére tök jól lettem, tesóm ajánlott egy csak gyógynüvényekből álló sinupret nevű cseppet amit lehet várandósan is szedni. Tuti anyag, mert ma már kutya bajom sincs.

Attól a tegnap egyetlen rubofentől meg remélem nem lesz baj.

Puszi mindenkinek, később még jövök.
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

Ezek a férjek már csak ilyenek.Az enyém sem külömb,ha közlöm,hogy megyek Pestre a barátnőmhöz,egész nap tiszta para.Be kell jelentkeznem,hogy megérkeztem.Pedig én nem is kocsival megyek,mert nincs jogsim.Elkezdtem,de nem kétszer meghúztak forgalomból,aztán elfogyott a pénzem,aztán közbejött a terhesség,és igy meg nem enged vezetni.Úgyhoy buktam,mert novemberbe lejár a két év... :( :( :(

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok! Jó reggelt!

Kívánom, hogy a mai nap mindenkinek jó legyen!!!!

Kacika: örülök, hogy hipp-hopp meggyógyultál!!

Majd még jövök, csak a trónörökös felébredt!!

Kép
klarka

Sziasztok!

Zsu! Próbáld meg túltenni magad ezen, mert sajna nem lesz jobb, ha idegeskedsz! És azért is mutasd meg mindenkinek, hogy igen is Te egyedül is elvezetsz bárhová.
Az én férjem pont az ellenkezője a tieiteknek, mert az enyém beültet és tessék vezetni, igaz én szeretek is. Bár most egy kicsit parázok, mert beiratott egy vezetéstechnikai tréningre a hónap végén és muszáj mennem, hogy tudjam milyen lenne élesben pl. ha vizes úton megcsúsznék meg ilyenek. Na én post ettől parázok!

Egyébként tegnap én is szar hangulatban voltam, mert egyik topikban nézegettema a pocakos kismamikat és olyan sok kép volt fent, hogy teljesen elfogott a vágy a baba iránt, de olyaan nagyon, hogy majdnem bőgtem. Szóval nem volt túl jó napom.

DE ma már kezdek jobban lenni, ebéd után megyünk a Duna Plazaba Manóval telcsit venni.

Kacika! Nagyon jó, hogy jobban vagy! REméljük már semmi betegség nem kap el!

Klarka! Jaj Neked meg mindjárt tesztidő! Drukk!!!++++++++++++

Olik Kismamink! Hogy vagy?

Enik! Ha tudsz gyere!

Andi! Neked is lassan vége a ciklusnak, neked is küldöm az enerdzsit! MA Dr. Bubózol, de jó is NEked!

Erzsi! Hol vagy, hogy vagy? Mensinek vége már?

Ancsa! Majd , ha otthon leszel a picivel lesz időd megcsinálni, azért érdemes lenne!

Kriszti! Mi van veled? Miért nem írsz? Nálad elmúlt már pirosszka?

Szép NApot Mindenkinek!

Ha valakit kihagytam, annak dupla pusszantó! és bocsi!!!
Vendég

Sziasztok!

Bekukk,mert csak egykor megyek Bubóra!

Az én párom is beültet,és megyek a magam útján,de kíváncsi vagyok mi lesz,ha esetleg baba lesz :lol: :wink:

Krisztiről tud valaki valamit????
vedresandi

Sziasztok!
Vagyok én Andi!
Tegnap olvasgattam,de este már irni nem volt erőm,mert munka után,Dávid utolsó bajnoki meccsére mentünk,azután meg bevásárolni,este megnézni a lányom főpróbáját Erika C-re jár,most lessz a jövőhéten a záróvizsga,késő este értünk haza!!!
Andi!Olvastad a másik topikba,Judy pozitivat tesztelt???
Egy pár napja mondta hogy 1% esélye van és irtam neki hogy 1% is esély és lám bejött!!!

Puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy birjátok a meleget??????
Nekem hányingerem van néha és szédülök!!!!!
Sokan panaszkodnak,hogy valami megint van a levegőben!!!!!!!!
Vendég

Krisztiről én is csak annyit tudok, mint ti.

Én nem merek vezetni, úgyhogy velem nincs gond. Autó úgysincs itthon egész nap, ha meg itthon van, akkor a férjem vezet:)

Andi, ti megtettetek MINDENT az ehavi baba érdekében?? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
klarka

Kriszti, én is szoktam szédülni, de mindig van nálam víz és szőlőcukor!!

Kép
klarka

Andi! Szerintem babával is lehet vezetni. Én 8 hónaposan is hazavezettem a Mátrába. Nem volt gond!
Vendég

krisztinka:tudom,hogy lehet vezetni babával is,mert Danival a 36. héten még dolgoztam :wink:

Kriszti:gondoltam,hogy minden okés,de megszoktam,hogy vagy :lol:

Klarka:szerintem megtettünk mindent :wink:
Kép
vedresandi

Andi! Ez szép kis görbe! És kaptál VIP-es napokat is, ez a hő fajin!
:wink: Én is a 35. hétig dolgoztam.
Vendég

Sziasztok!

Ma már kicsit jobban vagyok. Tegnap ezek szerint félre érthető voltam, mert pont a párom az aki küldene kocsival, az anyukám tart rá képtelennek. Pedig pont tőle esne jól egy kis biztatás. A párom még Miskolcon is engedné,hogy vezessek, nemhogy két falu közt, ahol nincs is forgalom.
De erről ennyit, a témát lezártam, meg a másikat is, nem érdekel, a hónapban úgyis terhes leszek, és már nem kell sokáig bírnom.

Képzeljétek, az előbb a másik üzletünkbe voltam, ahol megszédültem (merthogy nekem is szokásom ilyen melegbe) a fiúk egyből megjegyezték, hogy biztos terhes vagyok, mert ez itt mostanában "veszélyes övezet". Ugye van már 3 kismami a cégnél.

Andi! Szuper eddig a görbéd, kívánom,hogy maradjon is magasan!

Nekem elvileg hétvégére várható pé, de a párom pénte, szombat nem akar itthon aludni. Lehet, hogy majd a szombatot kialkudom tőle, majd meglátom a tüneteket.

Zsu

Kép
bvigh

Andi! Tök jó a görbéd!!

Megyek vissza a meggyekhez............

Kép
klarka

Hahó!

Kép
klarka

Sziasztok!

Kacika! Örülök, hogy jobban lettél, az az egy Rubophen nem fog gondot okozni.

Zsú! Anyám detto. A férjem meg beledumál ha én vezetek, azt azér nem szeretem. De az a fő, hogy mi biztosak legyünk magunkban! Egyébként terhesen én se fogok vezetni, mert stresszel annyira, hogy ne tegyen jót a babának (legalábbis az első 12 hétben). És én is táppénzre megyek, amint terhes leszek, és képzeld, pont azon a napon borítottak ki a munkahelyemen, amelyiken téged és én is bőgtem aznap, úgyhogy nagyon ey rugóra járunk :lol:

t.kriszti! Én is sokat szédülök, de nekem mensi miatt van. Megint ömlök
:oops: :( A meleget viszont kifejezetten szeressem. 8)

Kismamik! Nagyon szép neveket találtatok ki! Nálunk ez úgy fog alakulni, hogy én kitalálok valamit, a párom közli, hogy neki nem tettszik, és amikor megkérdem, hogy mi tettszik, akkor elhülyéskedi. Legalábbis az előző babásságom idején így volt.

Ancsa! Én a Laurára szavazok! Van egy ismerős kislány Laura. Egy tündér!
:D

Mindenkinek cupp! Még leszek!
kislibus

No ilyenkor már senki? A férjem is felment Pestre, most egyedül vagyok mint a kisujjam. De még annál is egyedülebb, mert annak legalább van egy párja.... :cry:

Kép
kislibus

No jó, ha senki, akkor megyek mosogatni, meg aludni. Jó éjt!

Kép
kislibus

Kislibus:Én vagyok.Most értem haza a sógornőm renoválta a körmöm.
A laurea csak második névnek gondoltam,mert a barátnőm kislánya meg Lara,és egyformán becézik a kettőt,és ha a két gyereket összeeresztjük :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
ancsa03

Én is vagyok, csak Andrist fektettem...én is egyedül vagyok még...de sütöm a pizzát vacsira, mert a Férjem azt nagyon szereti...:)

Tök fura, hogy itt Szentendrén este nyolc után az emberek lehúzzák a redőnyt és mennek aludni, Olaszországban pedig, mikor ott votlunk azt élveztem, hogy este kezdődik az élet, 7-kor niytnak a boltok és éjjel 2-ig minden nyitva van, de még a ruha, meg élelmiszerbolt is...És reggel 8-13-ig, aztán meg 16-19-ig dolgoznak az emberek és a kettő között otthon sziesztáznak. Így nemcsak, hogy a hőségben otthon vannak, de ki is pihenhetik a nap első felének fáradalmait. Úgy irigylem őket...én olasz akarok lenni....ja, és a babákat este 8-kor berakják a babakocsiba és éjfélig toligálják őket, miközben a szülők is jól érzik magukat. A babák persze közben alszanak...

Kép
klarka

Bocsi mindenkitől, hogy ilyenről írok, de nektek mi a véleményetek? Férjem egyéni vállalkozó és tök durva, mert a munkáiért kapott bevétel fele elmegy adóra, tehát az 50 %!!!! Ez azért durva, mert ez független a jövedelem nagyságától. És az egészben a LEGDURVÁBB, hogy az állam nem tesz az ő munkájáért semmit. Mert amikor mundjuk fenntartja a munkahelyet, van főnök és az alkalmazottnak el kell végeznie a rábízott munkát, akkor még érthető (pl közalkalmazott), de itt az állam egy szalmaszálat nem tesz keresztbe, a férjem szerez be mindent, szervezi a munkát, elvégzi a munkát, eszközöket kölcsönöz a munkavégzéshez...Egy normális országban örülhetne az állam, hogy valaki vállalkozó kedvű és nem kell neki fenntartani egy munkahelyet és ezért azt adja, hogy kisebb az adó....bocsi, hogy kiborítottam a "virtuális" fejetekre, de kidőlt a bili...Smile

Egyébként nincs rossz kedvem :wink: :lol: :wink:

Kép
klarka

Sziasztok!

Úgy látszik, ez ilyen magányos este. Én is egyedül vagyok, mert a páromnak túlóráznia kell.
Nem tudom, mikor jön haza, de csináltam neki lecsót, mert már azért nyavajog egy hete. Persze, még soha nem főztem, meg nem is tudom jó lett-e, mert én nem bírom megenni, úgyhogy azt se tudom milyennek kell lennie.
Klarka, én nem szeretnék olasz lenni. Mert ha már egyszer hazajövök a munkából, én már nem szívesen mennék vissza. Egyébként semmi más kifogásom ellenük.
Erre a vállalkozós témára nem sok mindent tudok mondani. Van egy távoli ismerős, akinek egy kisebb gyára van. Ő most ha jól emlékszem Ukránba, vagy Romániába helyezi át a gyártást, mert itthon nem bírja a terheket.
Azért örülök, hogy a kedved ettől még jó. :lol:
Kislibus, én jobban örülnék, ha másban járnánk egy rugóra!!!!!Egyébként nálunk ma folytatódott, de közöltem az illetővel, hogy nem érdekel az egész. Nem fogom a terhességem esélyeit azzal rontani, hogy hülyeségeken idegeskedek.

Ma nagyon finit vacsiztam. Pirítóst csináltam, de úgy, hogy megvajaztam a kenyér mindkét felét, sajtot reszeltem rá, és egy teflonba megsütöttem mind a két oldalát. Alá meg tettem még egy karika paradicsomot. Csak egy baj volt vele, többet ettem belőle, mint amennyit akartam.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu, ha ez vigasztal: én is még mindig egyedül vagyok, merthát ugye az alvó gyerkőt nem nevezném társaságnak...nálam is elkészült már a vacsi, már csak az hiányzik, aki megeszi, de telefonál, hogy nemsokára itthon lesz:):)

Jó éjt!

Kép
klarka

Hát tényleg magányos ez a nap.Az én párom dolgozik,és csak szombaton jön haza :cry: Nagyon rosssszzz!!!!!

Bár én holnaptól este 10nél előbb nem érek haza,és csak délelőtt leszek,de figyelek rátok.

pusszantás mindenkinek!
vedresandi

Jelentem én már nem vagyok egyedül, sikerült hamarabb befejezniük a munkát.
A lecsó ízlett neki, szóval a mai napom jól zárul :lol: :oops:
Jó éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Hasonlóképpen:)

Befejeztem a meggybefőzést (ez most az állandó témám....)

Jó éjt!

Kép
klarka

Andi: jó Bubót!!!

Kép
klarka

Küldök egy képet:

Andrissal télen, Dágon, fürdetés közben...itt még csak 5 hónapos volt...
Kép

Kép
klarka

A pocakosoknak jótékony éjszakai növekedést kívánok!!! :D :D :D

Kép
klarka

jó reggelt bocsánat hogy eddig nem írtam de nem dolgoztam és nem jutottam net közelbe :cry: de most már itten vagyok t.kriszti: akkor kezdjük együtt az újabb hónapot :lol: remélem mindenki jól van mindjárt visszaolvaslak titeket pusszantás
erzsebet0312

Szia Erzsébet!
Már nagyon hiányoztál!!!!
Igen ,egyszerre fejeztük be ,egyszerre kezdjük!!!!!!!
PUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Néha msn-re is jöhetnél,soha nem kaplak el ott,biztos akkor vagy ott ,mikor én nem!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Erzsi:örülök,hogy itt vagy.Remélem egyszerre Krisztivel leptek meg minket :lol: :lol:

Klarka:nagyon édes a képen Andris... :lol: (ezek szerint nincs több meggy??)
vedresandi

t.kriszti: tuti úgy vagyunk de csak összehozzuk már :lol: andi: jó lenne bezebrásodni már :lol: te hogy állsz közepénél vagy nem jól látom????
erzsebet0312

Erzsi: már elhagytam a közepét,és a hőm ma reggelre meg is emberelte magát.

Kép
vedresandi

Jó reggelt!

Kriszti: dehogyisnem, van még meggy, csak tegnapra zártam le a témát. De most ki fogok találni valami új feldolgozási módot, például meggysajt, ami olyan, mint a birsalmasajt és sütibe lehet tenni.

Kép
klarka

SZiasztok!

Klarka! Hm meggysajt? EZ jól hangzik! Nagyon édes a kicsifiad!
Egyébként tényleg nagy szemétség ez a vállakozósdi. Pl apum, ha nem is dolgozik a műhelybe akkor is kell fizetni havonta 15ezer Ft villanyszámlát és akkor még fel sem kapcsolta a lámpát,
ez a készenléti díj ára. Na a többi vállakozói befizetésről meg ne is beszéljünk!
A vonalzód szerintt 1 nap a tesztig! Mit érzel? Hogy vagy?

Andi! Akkor neked most elég fárasztó heted lesz! Kitartást!

Erszi! De jó, hogy jöttél! TE most jársz dokihoz???

Kacika! Te hogy bírod ezt a meleget???

Kriszti! Neked is lassan telnek a napok így a ciklus elején? Még szeded a bogyót? Meddig kell szedni?

Én tegnap voltam Manóval Plázázni és vettem egy telcsit, mert a másik felmondta a szolgálatot! Egy csinc kis rózsaszínt vettem! És kipróbálásképpen fel is hívtama dokim és jövő kedd reggel megyek hozzá! Jaj de várom már!

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka: háááááááát....még nem érzek semmit...de majd meglátjuk. Most épp megszédültem a melegtől, de szerintem ez azért volt, mert meggylevest főzök a konyhában és ott tízóraiztattam Andrist is és a főzéstől kb. 1000 fok van benn..pedig nyitva van az ablak. Tegnap vettem egy tesztet, de nem fogom idő előtt elsütni, mert csak felesleges pénzkidobás és úgyse attól leszek várandós...:) A Corax jó fajta?

Kép
klarka

Szerintem egyébként legalább szombat az a nap, amikor meg kéne jönnie, mert ez egy zavaros hónap volt, mivel nem mértem a hőmet...majd meglátom..de szerintem ez a ciklusom cirka 30 napos.

Többiek, hogy vagytok?

Kép
klarka

Azért nem tudok semmit se mondani, mert Andrisnál nem éreztem semmi elváltozást hangulatomban, közérzetemben, se mellérzékenység, se hányinger, csak annyi, hogy nőtt a hasam. Úgyhogy elég szerencsésnek mondhatom magamat:)

Kép
klarka

Klarka! Szerintema Coraxos jó, én is azzal teszteltem Manómat és én csak azt az 1-et csináltam és totál pozitív lett igaz az 50. napon, mert nem is sejtettem, hogy terhes lehetek, mert nekem olyan össze-vissza és hosszó ciklusaim vannak.
Akkor ezerrel drukk!!!!+++++++++++++++++++++
Vendég

krisztinka79: igen megyek majd a 14.napon aztán most már mond is valamit a dokim ha most is lesz peteérésem akkor valószinűleg kapok tüszőrepis szurit :lol: én nem bánom csak már ott lenne a pociba :lol: andi: a görbéd gyönyörű :lol:
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?