T.kriszti és Krisztinka! Köszönöm az infókat, vettem térképetés assze a túristautas megoldásokat választjuk, merthát a cél az lenne, hogy a gyerkek este szépen durmoljanak
t. krszti: Amibe én nem tudok beletörődni az az, hogy az ilyen esetekben a gyámhatóság nem tesz semmit! Pedig egy csecsemőre sok jelentkező gyermektelen házaspár lenne!!!! Meg az, hogy megtartják a gyereket, mert majd kapják utána a szocpolt, meg a családit, aztén a már meglevő két gyerek is fél a saját apjától, meg hangosan nem mernek mondani semmit, mosolyogni nem látod őket... A gyámhatóságnak belefér. A gyámhatóságnak az is belefér, hogy az értelmi fogyatékos mellesleg hülye (és itt a hülyén van a hangsúly!) csíkos szatyorban cipeli biciklire akasztva a 1,5 éves gyereket, az is belefér, hogy koszos, undorítóan büdös, fürdőszoba és WC nélküli helyre viszik haza az újszülöttet, ahol még fűtésre se költenek, és a védőnő kifejezetten tiltakozik az ellen, hogy a gyereket ilyen körülmények közé hozzák haza. De a gyereket haza adják, addig amíg rövid úton újra kórházba nem krül.
És még tudnék írni hasonszőrű eseteket, de nem akarom borzolni tovább a kedélyeket. ehhez még csak annyit, hogy persze az lyen nők két hónap múlva megint terhesek. Ba..ni van eszük, de védekezni nem! No komment!
Hajrá Zsu! Már mindenki nagyon várja a zebrásat!
Krisztinka! Majd írd meg mit mondott a doki!
Ancsa! Két hetente! De jó is lesz neked látn a babát! (csak picit vagyok irigy ám, de ne haragudj érte!)
Olik , Kacika, Litte! Ti most mit éreztek áldott állapotban? Ki milyen neveken gondolkodik?