Új privát üzeneted érkezett!

Ildi:azért ha nem titok,adhatnál tippeket nekünk :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Ildi!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kislibus!
Majd holnap irok,neked a Mátráról!!!!!
Vendég

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Akkor én is jó éjt kívánok!

t.kriszti! Akkor holnap várom a túrajavaslatot!
kislibus

Andi milyen tippekre gondolsz? Nem titok, hogy miket szedtem ebben a hónapban: napi 1 E vitamint, de csak kb a 20. napig, napi 1 Szójavit Forte a 12. napig, és napi 1 C vitamin /500 mg/, bár a pé környékén ebből napi 2 vettem be. Apa is szedett napi 1 C vitamint. Ja, és néha bekaptam a gyerek Nutrilife vitaminjából. :lol:
De a legfontosabb a szex. :lol: :lol: De ezt Te úgyis tudod! :lol: :lol:
Vendég

Hú mindenki feléledt amig nem voltam.............

Ildi:Gratulálok!!!!!!!!:

Szép lassan mindenkinek sikerül.....

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Andi, köszi a táblázatot, nagyon jó, és erőt ad a folytatáshoz. Remélem nektek is. Jó látni,hogy tényleg lassan kiürül a próbálkozós táblázat. Nemsokára én is átkerülök a másikba!!!!!!!!
Ildi! Köszönöm neked,hogy feldobtad a napomat!
Többiek, nehogy azt higgyétek,hogy a ti terhességeteknek nem örülök ugyanúgy, de ez ma valahogy úgy feldobott. Megyek, is berángatom a páromat az ágyba.
Jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Ildi! Én is borzasztóan gratulálok!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!!!
Micsoda reggel!!! ILDI: Nagyon GRATULÁLOK!!! Problémamentes babavárást kívánok Nektek!!!

Andi:Köszike, hogy beraktad a tabliba. Ma vagyok 7+1hetes. :D

Kacika: Gyönyörű a babókád a fotón!!! A hányinger miatt ne aggódj, Zolikával nekem egy percig sem volt. Most 3napja megjelent az émelygés ( nem állandó :roll: ). Szerencsésen közi tartozol, ha nem lesz efféle ingered :wink:

Enikő: hova tüntetek? Mamiéknál jó lehet, az tuti :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Annyira jó, hogy gyarapodika kismamis táblázatunk!

Ildi! Mégegyszer hatalmas gratula a két csíkhoz egyelőre!

Kislibus! Mi pont ott voltunk a hétvégén, ahová ti is szeretnétek menni a hétvégén. én ugyanis Mf-i vagyok és S. van az anyóséknak nyaralója!

A Benevár rom az Füredről könnyebben megközelíthető, vagyis ahhoz van közelebb, de Sástó és Mf kb 3 km-re van egymástól szóval gyalog is kb. 30 perc. Sástón van a nagy kilátó oda érdemes felmenni, mert nagyon szép a kilátás, ott van egy tó is amin lehet csónakázni. Igaz a tavat kicsit redbeszehetnék , mert elég koszos, de a környezet viszonylag szép. Ja és anagy réten vannak sergők a kicsiknek, bár az llehet már nagyon kicsi a 9 éveseknek, ja és Sástón építettek egy bobpályát is amit nagyon tudok ajánlani, meg nem tudom a függőhíd készen van-e már, de nagyon klassz az is.
Mf-en van még a Kozmári kilátó és a Muzsla kilátó, ezek viszonylag kicsik, de jó kis túra minda kettő. Valamint Füreden van egy Palóc múzeum, az pont a 24-es főút mellett van, az abasári leágazásnál.
Füreden van egy park, ami nagyon szép és elég jó játszótér van benne.

Bocsi Kriszti, tőled kérdezte Kislibus, de Te is írd le , hogy miket ismers!

Én felhívom a dokim a héten és jövő hétre kérek időpontot!
Most egy kicsit szontyom-bontyom vagyok, de majd elmúlik.

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Ja ANdi a táblába javítani való. én már 28 éves vagyok!
Vendég

Sziasztok!

Kislibus!
Akkor én kiegészitem!
Mátrafüreden,lekanyarodtok,Abasár felé,nem messze van egy község,Kisnána,ott van egy várrom,de felújitoot állapotban van,érdemes megnézni!
Gyöngyösön,van az Orczy kastély,az is szép,a gyerekeknek tetszeni fog!!!!!
Mátraházán túl sok látni való nincs,ott inkább az erdő,de kivannak jelölve túrista utak,sőtt járják is sokan még betegek is a szanatóriumból,Mátraházán van egy nagy parkoló azzal szembe van egy Sport üdüllő arra kell menni,ha a túrista út érdekel.
Kékestető,a TV toronyba is fellehet menni.
Mátraházát elhagyátok,Galyatetőt is érdemes megnézni,onnan leértek Parádra,ott a cifrapalota van látni való és maga a táj!!!!!!!!!!!!!
Kicsit még távolabb de nem messze a Siroki várrom van az is szép hely!!!
De ha a Mátrába vagytok van Mátra térkép,vagyis ha vesztek azon jobb igy eligazodni!!
Egyszóval a Mátrába van látni való!!!!!!!!!!!!!!!
Sok kis mókuskával fogtok találkozni,mert nagyon sok van ott!!!!!!!
Ha valami eszembe jut irok!!!
Vendég

Sziasztok!
Ez a Mátra nagyon jól hangzik! Bárcsak lenne egy hétvégénk,hogy elmehessünk. Bár nekem már az is jó lenne, ha a strandra eljuthatnék, kiránduálsról már nem is álmodom.

Annyira jó kedvem van ma is Ildi tegnapi bejelentésétől. Teli vagyok energiával, és biztos vagyok benne, hogy ez az én hónapom lesz!!!!!! Még soha nem éreztem ezt. Remélem bejön, mert nem szeretnék csalódni. Igaz ma még csak a 11. napon vagyok, tehát a pg még nem mutatott semmit, de figyelem szorgosan. Sajna a teámat nem ittam rendesen, így valószinű, a pé- m kicsit később lesz, de tudom, hogy sikerül.
Mert nekem is sikerülhet, meg nektek is.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Ez a Mátra nagyon jól hangzik! Bárcsak lenne egy hétvégénk,hogy elmehessünk. Bár nekem már az is jó lenne, ha a strandra eljuthatnék, kiránduálsról már nem is álmodom.

Annyira jó kedvem van ma is Ildi tegnapi bejelentésétől. Teli vagyok energiával, és biztos vagyok benne, hogy ez az én hónapom lesz!!!!!! Még soha nem éreztem ezt. Remélem bejön, mert nem szeretnék csalódni. Igaz ma még csak a 11. napon vagyok, tehát a pg még nem mutatott semmit, de figyelem szorgosan. Sajna a teámat nem ittam rendesen, így valószinű, a pé- m kicsit később lesz, de tudom, hogy sikerül.
Mert nekem is sikerülhet, meg nektek is.

Zsu

Kép
bvigh

na látom kétszer küldte, pedig én csak egyszer nyomtam rá

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Olyan aranyos vagy, hogy így belelkesedtél! :lol: Ha most összejön nektek ez a hónap /és miért is ne jönne össze/, akkor egy kicsit úgy fogom érezni, hogy enyém is az a bébi!
Úgyhogy ezerrel szorítok, mert még ilyen bébim úgysem volt, és akarok egyet! :lol: :lol:
Vendég

Ildi!
Tényleg nagyon lelekes vagyok. Nem tudom megmondani,hogy miért pont a te bejelentésed miatt, de olyan jó látni, hogy egyre többen vagytok a másik táblázatba. Emlékszem amikor Andi megcsinálta, még csak két név volt benne. Most meg már hat. Szóval nagyon örülök, és nagyon biztos vagyok magamban.
Ja, és egy kicsit lehet a tiéd is a bébéim.

Zsu

Kép
bvigh

Adataim:
Kor: 26 év
ciklus: 28-34 nap
gyerekek: Andris 11 hónap
mióta: 2006. május, de nem teljes gőzzel, de ha jön, nagyon örülünk
vitamin: folsav, B6, B12

Most megyek tanulni, mert holnap utsó vizsga csődjogból!!!

Köszönöm, ha feltesztek!!!!

K

Este lehet, hogy még jövök!!! :lol: :lol:

Kép
klarka

Sziasztok!

Hát én kezdtem agyilag helyre jönni,elmúlt a görcsös akarás,erre kiderült,hogy az egyik kolléganőm terhes,17 hetes,de ő is most tudta meg!!!
De ez még semmi,nem is akarta,nem is akarja,de már késő,kislányt mondtak neki!!!
De még ez sem semmi,a csaj olyan buta mint a se....g,főzni nem tud,ja van egy 6 éves egy 2 éves gyerek,a kislány még nem szobatiszta,a szaros húgyos pelenka rakáson a lakásba,már bevannak jelentve a gyámügynél,mert ütik a gyerekeket és orditanak rájuk!
amit eltudtok képzelni körülményt a legrosszabbat,olyan van!!!!
Ja és nem iratja ki magát,ott kell néznem,rádásul cigizik is,
Csak azért vagyok kiakadva,mert ily módon lett terhes,mert ha akarja meg körülmény minden rendbe van,úgy oké,de igy??!!!!
Eltudjátok képzelni,mit érzek!!!!!
Mindentől elment a kedvem,az ilyennek miért sikerül,aki meg kézzel lábbal akarná,annak meg nem sikerül!
Vendég

Sziasztok!

Mi is hazaértünk!Egyre nehezebben viselem ezeket a hétfői egész napos túrát a dokihoz,meg ráadásul dög meleg volt.Nem tudom mi lessz később.Kisirtam a dokinál,hogy két hetente csináljon UH-ot..

Krisztinka:Sajnos nagyon sok ilyen nő van,legszivesebben képen vágnám őket.De ne félj egyszer a rendes embereknek is sikerülni fog.Olyan nincs,hogy nem.......

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!

Ugye milyen felháboritó,már nem találok rá szavakat!!!
De megkeseritem az életét mig dolgozik,egy a cigi miatt,meg,hogy nem rendesen neveli a gyerekeit!!!
Ma is jól megszidtam,de csak úgy szép halkan.
Ha betegen van valamelyik gyerekkel,véletlenül a munkahely felé jönnek bejönnek,és ha a gyereket megakarjuk a fején simogatni,mi rá a reagálás,már azt hiszi szegény hogy ütni akarjuk.
Na jó beis fejezem,mert már nagyon depis vagyok!!!
Ancsa,tudom,hogy a rendes embereknek is sikerül előbb vagy utóbb!!!!
De nagyon felháborit ez a dolog!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon elvagyok kesedve!!!!
Vendég

Sziasztok!

Zsu! Örülök hogy jó kedved van, és hogy optimista vagy, ezt csak így lehet, és így meg is lesz hamarosan az "eredménye"

Kriszta! Brutális amit írsz, de sajnos az élet néha ilyen rohadt kegyetlen. Viszont kompenzál...úgyhogy eljön a te időd is, lehet hogy várnod kell, mert egy igazi gyöngyszem lesz a te babád, akit "ki kell érdemelni", ill. ki kell várni.

Én mindig ezt mondtam, hogy szinte minden nőnek lehet gyereke. Akinek már van annak 100%, de akinek nincs, annak is rengeteg a lehetősége. Persze a mocsok tetű kormány nyírbálja rendesen a lombikos esélyeket, de még ez előtt számtalan, azámtalan lehetőség van, és sok rendes doki aki odafigyel a nőre, és segít!

Klarka! Szorítunk a vizsga miatt!!! Sikerülni fog!
Szóval fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa, képet tudsz majd feltenni egyszer, egy uh-osat!

Krisztinka, sajnálom a pirit, remélem a doki kitalál valami okosat. Mikor mégy??

Puszi mindenkinek!
Vendég

Kacika!
Nagyon jót amit irtál,én is igy gondolom,hogy eljön az én időm is!!!
De nem tudok napirendre térni ez fölött!!!!!!
Mindig igy van aki nem akar annak sikerül rögtön, aki meg akar annak nagyon nehezen!!!!!
Annyiból sz@r érzés,hogy néznem kell egésznap!!!
Vendég

Kacika:Sajnos nem nagyon adnak,bezárás előtt áll a korház.Most örülök,hogy két hetente csinál UH-ot.Nekem megnyugtató.Legkésőbb a 4d-s ről biztos lessz.

Kép

Kép
ancsa03

Kriszti! Ez engem is totál feháborít! JA és elég IQ bqjnok lehet a csaj, ha 17 hetesen mondja meg neki az orvos, hogy terhes ő meg nem is sejti. Nem semmi!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sajnálom, de eddig nem tudtam írni nektek. Viszont látom lehet GRATULÁLNI!!!!! Nagyon örülök nektek is.

Vedres Andi: küldöm a saját adataimat amit beirhtasy a tábláyatba:

terhességi idő: 10 hét
mióta: 2007. február vége
hogyan: második hó - spontán
testvér: nincs
várható idő: 2008. január 7. -de ey még nem 100% :D

Örülök, hogy jól vagytok. Én picut szenvedek a melegtől na meg a hányingertől. A barnáyásom elmúlt már több mint két hete én pedig kezdek kömbölyödni. 25-én megyek kivizsgálásra akkor leszek a 12 hétben, remélem minden rendben lesz és baba is rendben van.
Ha a doki is engedi nyáron összeházasodunk a párommal valamilyen romantikus kis szigeten, ha meg nem akkor októberben. :D

Puszi mindenkinek és remélem ha legközelebb jövök még valakinek gratulálhatok.
denni

Sziasztok!

Kriszti, látom elég paprikás a hangulatod! Én megértem, ha emlékszel rá, én is egy pár hete írtam egy koleganőmről. Már kiderült,hogy megtartja a babát. Természetesen esze ágában sem volt gyereket szülni, de ha már így esett.........

Denni, kitartás, lassan csak elmúlnak a rosszullétek!
Gratulálok az esküvőhöz, és szorítok, hogy a doki engedje, illetve az állapotod engedje.Hol tervezitek az esküvőt?

Klarka! Szorítok! De nyugi, ez is sikerülni fog, úgy mint a múltkori!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Krisztinka!
Az IQ-ja 0-la,azt mondta,hogy nem is érti,hogy esett teherbe,ha sokszor szex közben elalszik,és neki nincs orgazmusa!!!!!!

Zsu!
Ő kézzel lábbal elvetette volna,de már késő!!!!!!
Szegény baba,nem tudja,mire születik!!!!!

Denni!
Örülök,hogy minden rendben van!!!!!!!
Vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valahogy lekell nyugodnom,de sajna látom a pofáját egész nap!!!!!
Jaj de mérges vagyok rá!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Klarka!
Neked sok sikert holnapra!!!!!
"Kéz és lábtörést"!
"Meg 1 kalappal"!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Derűs Délután!

Denni:örülök,hogy jelt adtál magatokról,és minden rendben van.

Kriszti:ne dühöngj,sajnos nem egy ilyen van a környezetünkben,és nem ér annyit,hogy ezekre hasznos energiáktat pazarolj!!!

Klarka:szerintem ez a vizsgád is renben lesz,mit az előző,de kezem lábam csuriban.!

Zsu:nagyon örülök a jókedvednek...remélme a hónao végén te is meglepsz minket!! :wink: :lol:
vedresandi

T.kriszti és Krisztinka! Köszönöm az infókat, vettem térképetés assze a túristautas megoldásokat választjuk, merthát a cél az lenne, hogy a gyerkek este szépen durmoljanak :lol:

t. krszti: Amibe én nem tudok beletörődni az az, hogy az ilyen esetekben a gyámhatóság nem tesz semmit! Pedig egy csecsemőre sok jelentkező gyermektelen házaspár lenne!!!! Meg az, hogy megtartják a gyereket, mert majd kapják utána a szocpolt, meg a családit, aztén a már meglevő két gyerek is fél a saját apjától, meg hangosan nem mernek mondani semmit, mosolyogni nem látod őket... A gyámhatóságnak belefér. A gyámhatóságnak az is belefér, hogy az értelmi fogyatékos mellesleg hülye (és itt a hülyén van a hangsúly!) csíkos szatyorban cipeli biciklire akasztva a 1,5 éves gyereket, az is belefér, hogy koszos, undorítóan büdös, fürdőszoba és WC nélküli helyre viszik haza az újszülöttet, ahol még fűtésre se költenek, és a védőnő kifejezetten tiltakozik az ellen, hogy a gyereket ilyen körülmények közé hozzák haza. De a gyereket haza adják, addig amíg rövid úton újra kórházba nem krül.
És még tudnék írni hasonszőrű eseteket, de nem akarom borzolni tovább a kedélyeket. ehhez még csak annyit, hogy persze az lyen nők két hónap múlva megint terhesek. Ba..ni van eszük, de védekezni nem! No komment! :evil:

Hajrá Zsu! Már mindenki nagyon várja a zebrásat! :D

Krisztinka! Majd írd meg mit mondott a doki!

Ancsa! Két hetente! De jó is lesz neked látn a babát! (csak picit vagyok irigy ám, de ne haragudj érte!) :)

Olik , Kacika, Litte! Ti most mit éreztek áldott állapotban? Ki milyen neveken gondolkodik?
kislibus

Denni! Most látom hogy minden ok. Nagy kőesett le a szivemről... Örülök, hogy a barn elmúlt. Még most is otthon vagy és pihensz? Esküvőhöz meg nagy nagy gratula, már nézegeted a kismamákra szabott menyasszonyi ruhákat? :wink:
kislibus

Sziasztok!

Visszaolvastalak titeket..annyira édesek vagytok, hogy így drukkoltok..akkor kicsit ráhajtok, hogy nehogy csődöt mondjak csődjogból...:)

Kriszti: teljesen megértelek!!

Csajok, nem tudom miért, de úgy érzem, hogy1-2 hónap és mindenkinek összejön a baba!!! Különösen akkor tudok ilyen témákon agyalni, amikor tanulnom kellene.

Tegnap egyébként voltunk Balcsin, majd dobok képeket, mert Andrisról újabb sztárfotók készültek!!:)

Majd később még jövök, most tanulok egyet. Hál' Istennek találtam egy rödidített anyagot a felszámolási eljárásról, úgyhogy sutba vágom a törvényt...hehe :lol: :lol:

Kép
klarka

Andi: rosszul írtam: a ciklusaim 26 és 34 nap közt változnak, de persze nagyrészt 30 nap körül vannak, úgyhogy ezt a vonalzómon is ki fogom javítani!

Kép
klarka

És módszerem: 3 tünet figyelése+naptár

Kép
klarka

Kislibus!
Gyámhatóság egy nagy 0 !!!!!!
Én is tudnék irni róla,mert a családsegitő szolgálat is hozzánk tartozik,szoktunk ki menni családokhoz is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elég sok családot jelentettünk már be,mégsem csinálnak semmit!!!!
Egy pár hétre elviszik a gyereket és kezdődik előlről!!!
De itt be is fejezem,mert még irni sem jó róla!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kislibus!

Ne máááár, biciklin viszi a barom, egy szatyorban a gyereket..... egyszerre kell röhögnöm (az állatján), és sírnom.

Amúgy köszi jól vagyunk, néha pici émelygés van, de komoly hányinger nincs. Kis álmosság, és iszonyatos cici növekedés és fájdalom...na az van. Alig birok hason aludni, pedig pici 75 B- s melltartóm van,ill. volt :lol: Lassan szorít mind.

Andi! Hogy megy a film?? Jól vagy?

Jó éjt mindenkinek , megyek a fiamat lecsutakolom, iszonyatosan homokos, saras, koszos a lába.....
Egész du kint saralt :shock:
Vendég

Kacika:a héten Bubó van vasárnapig,jövő hét hétfőtöl indul a film.
vedresandi

Andi! Megmutatnád a táblázatot, így hogy az én adataim is benne vannak?

Köszi!

Kép
klarka

Klarka: természetesen :wink:
Kép

Kép
vedresandi

De jó látni!!!!

Remélem, minél hamarabb átkerül mindenki a második táblázatba!!

Kép
klarka

Kacika!
Hát a magyarázat: A férjét elvitték hűvösre ücsörögni pár hónapig. Ő meg egyedül maradt a 4 gyerekkel, amit persze nem bírt. Igy fölrakta a gyerekeket a biciklire (éshát így fért fel a négy gyerek, hogy egy a szatyorba ment, a pici (1,5 hó) meg a karján, a másik kető elöl-hátul) és fogta megát és haza jött az anyjához.
Képzelem, hogy apa hogy örül a növekvő melltartóméretednek :lol:
Az jó, hogy nem vészesek a tüneteid, így tényleg élvezheted ezt az állapotot! :D Hamarost két gyerkőcöt csutakolhatsz!

Andi! Olyan jó nézni ezt a táblázatot!

Kép
kislibus

Klarka! Amen!

Kép
kislibus

Jó éjt lányok, elteszem magam holnapra!
kislibus

JÓ REGGELT!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!

Kislibus:Dehogy haragszom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bence,Réka Laura
A fiú biztos,a lánynevekkel még tárgyalunk.Apát puhitani kell a Rékára.

Kép

Kép
ancsa03

Kriszti! Hát az ilyen emberektől kinyílik a zsebembe a bicska! De mindenki úgy teszi tönkre a saját életét, ahoyg akarja, csak azokat a szegény gyerekeket sajnálom, akik ki vannak ennek a helyzetnek szolgáltatva! Milyen életük lehet így szegényeknek? És akkor persze az ilyenek szaporodnak, mert hát védekezni az drága, és még egy gyerek, újabb plusz családipótlék. :evil: :evil: :evil:

Kislibus! Mit érzek? Nálam az émelygés szinte állandó, van amikor kicsit vészesebb, de ennek én örülök. Hát a neveken nekünk még korai lenne gondolkodnunk. Bence nevét is az utolsó pillanatban döntöttük el, mert nem tudtunk megegyezni. Kiírtam egy csomó nevet az utónév könyvből, mert én valami egyedit szerettem volna adni, de a páromnak egyik sem tetszett. De végül nem bántam meg, hogy ezt a nevet adtuk, igaz kb minden harmadik kisfiút így hívnak, de annyira illik rá. Azt is elhatároztuk, hogy nem fogjuk becézni, erre ő kezdte el saját magát Bencinek hívni, így ráragadt ez a becenév. Most már a másodiknak se akarok nagyon különleges nevet adni.

Denni! Örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben van! Pihenj és vigyázz magatokra! Aztán ha van valami fejlemény, azért oszd meg velünk is!

Lányok! Nemenről tud valaki valamit? Még mindig a mamáznak?
Vendég

Ancsa, nekem tetszik a Réka, szép név.
Nálunk a fiú még kérdéses, a lány valószínűleg Enikő.

Még mindig nekezen térek napirendre a szatyorban vitt gyerek felett.

Sajna kicsi lázam lett reggelre, du megyek háziorvoshoz, hogy mit lehet bevenni, mit nem. Meg fáj a torkom mint állat.
Már csak ez hiányzott. :cry:
Vendég

Sziasztok!

KAcika! Ez nem jó hír! Remélem ad valami hatékony szert a dokid!
Énis voltam beteg, mikor terhes voltam. Nekem csak lázam volt és kaptam rá valami bogyót!

Kalarka! ALázd le őket jogból! Mi drukkolunk neked!

Denni! De jó, hogy jelentkeztél! Pihenj sokat, de néha írjál is ám, hogy mi újság veletek! És majd képet is kérünk!

Kislibus! Igazad van ezek csak kef..ni tudnak!
Kriszti! Öregem, nem tudta hogyan lett terhes! Akkor ennek a 8 általános sincs meg! Bocsi, de fehér emberről beszélünk?
Még én is ki vagyok akadva!

Persze mindenképp el fogom mondani mi volt az orvosnál, csak jelentkezzek be. Ugyanis a telcsim bekrepált és ma vagy holnap kapok egy újat. Jujj de jó! Meg persze a mensinek is el kell múlni, meg hely is legyen hamar a dokinál.

Enik! Hol vagy már??? HOgy vagy??? Én már aggódok, hogy mi van veled!

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?