sziasztok!
úgy emlékeztem, hogy írtam már reggel, de lehet, hogy tévedtem... :S kicsit szenilis vagyok!
Mikegirl, nagyon durva, ami az autóval történt! komolyan, annyira felelőtlenek általában a munkások! miért nem lehetett rendesen rögzíteni azt a buzi táblát!?
Beki apuci, köszi, hogy jöttél! képet hozhattál volna, hogy gyönyörködhessünk a kis büszkeségetekben!

na, de megbocsájtunk Neked, majd a büszke anyuci biztosan elhalmoz minket szebbnél szebb fotókkal!
Henne, nagyon jól néz ki a szoba! ügyesek vagytok!
Dorka, jujj, de izgis!

én is nagyon szorítok! most már csak lesz valami!!!
nekem pl. délelőtt elment a nyákdugóm, aztán éjjel jöttek is a fájások, 10 percesek, reggelre 8-5, és végül 15:09-kor meglett Benim! szóval nagyon változó, hogy a nyákdugó távozását mikor követik olyan fájások, amik tényleg már a szülést jelentik. ja, és a 10 percesekkel bementünk a kórházba, de a CTG semmit nem mutatott ki, mint méhtevékenység, így haza is zavartak!
de nálatok már tuti lesz valami!
jó, hogy a tv dolog is megoldódni látszik, de lehet, hogy pár napig időd sem lesz nézni!
sül apa tortája... picit aggódom, mert az előbb, mikor kivettem, mert le kellett alufóliával takarni, hát, még nem volt valami dermedt az állaga :S remélem, hogy jó lesz, mert tegnap még össze is kaptunk azon, hogy ne süssek, mert neki auchan-os torta kell... én meg szinte elsírtam magam, hogy miért nem jó neki, amit én sütök. erre persze az volt a magyarázat, hogy nem akarja, hogy ott álljak a konyhában annyit. pfff., de persze ebéd az legyen!

na mindegy! most ez lesz, tetszik, vagy sem! remélem, hogy azért jobb lesz, mint a bolti!
eckémás bőrre nekünk is a Babé vált be legjobban! jó drágák, de tényleg szuperek! Benit pl. a omega3 és omega6-ot tartalmazó fürdetővel fürdettük jó darabig!
Vikoo, sajnálom, hogy nem kapunk hírt rólatok! remélem, hogy minden okés!!!???
Angie, örülök, hogy mehettek haza napokon belül!!! és, hogy mennyi tejcsid van! tök szuper!

fszerinted a fejéstől lett ennyi, vagy amúgy is ennyi lett volna!? Szilárdnál is ilyen sok tejed volt már rögtön az elején?
Amida, tarts még ki, ha ezt szeretnéd, bár biztosan nem lenne semmi, de semmi gond már a babóval!
Henne, sajnálom, hogy nem tudtál tegnap a dokival rendesen konzultálni, meg a fájásokat is!
bocsánat, hogy nem írtam megint sokaknak személyesen, de annyi itthon a tennivaló... most aludt el Beni, elhajtogatom a szárítóról leszedett kisebb adag ruha hegyet! (még jó, hogy nem vasalok...)
aztán picit pihizek is, mert délután, ha ilyen szépen süt továbbra is a napocska, akkor megpróbálunk lemenni a levegőre, amíg apa haza nem ér!
szép napot mindenkinek!
izgulok, hogy ki is lesz a következő a sorban!