Új privát üzeneted érkezett!

Zsani, nekem is volt már köldökszúrás, de hetekkel ezelőtt, és én még örültem is neki, mert azt gondoltam, biztos történik bent valami. Mondjuk ha kifejezetten fáj, az talán más... Arra viszont hajlamos az ember, hogy ha két dolog egyszerre vagy egymás után történik, akkor azt higgye, hogy közük is van egymáshoz, én a kálciummal vagyok így, hogy mindig pont aznap fáj a fejem, amikor veszek be kálcium tablettát.

Maki, paracetamolt szedhetünk, az biztos, nekem a legelején volt gondom a fogammal, és azt mondta több orvos is, hogy legyen nálam mindig paracetamol, mert még mindig jobb bevenni egyet, mint hogy esetleg egy gyulladástól felmenjen a lázam.

Védőnős nyugtatásokat köszi mindenkinek, majd holnap megírom, mi volt... Azért ma amennyire lehetett egy-egy sarokban -ahol épp nincsenek dobozok- rendet raktam ma, és a konyhát szimbolizáló mikrót is kisuvickoltam :)

Kép
emma.zunz

Jajj lányok, nagyon magam alatt vagyok!! :cry: :cry: :cry: Szeptemberben műtötték a kutyunkat, mert daganata volt. Rosszindulatú volt, közepesen súlyos. Sajnos kiújult. Akkor 2cm-es volt, most 8cm legalább.Nem valószínű, hogy lehet műteni. A doki szerint elélhet vele, ha nem okoz áttétet. Szerinte hónapokat, én azt szeretném, ha még éveket élne.Kedden kell hívnom,addig beszél egy állatonkológus ismerősével.Addig marad a totális aggodalom, hogy lehet-e valamit tenni. Most az is baj,hogy annyira zavarja őt, hogy kinyalogatta és sebes, vérzik neki.Nem tudom fáj-e neki vagy csak zavarja.Most próbáljuk a sebet begyógyítani, hogy ne vérezzen és el ne fekélyesedjen. Nagyon szomorú vagyok, mert ő olyan nekem,mintha a gyerekünk lenne.Ő az elsőszülött. És még kvázi fiatal, csak 8 éves. Mindig úgy képzeltem a gyerekek majd nagyokat játszanak vele, futkároznak, labdáznak. És most nem is él velünk, mert nagyon pici a lakás, így mamiméknál van,addig,amíg nem kezd el a kicsi is járni.És most lehet, hogy nem tud már hazajönni.Ezt nem is tudom elképzelni és elfogadni. Muszáj meggyógyulnia!!!!!!! Jajj, ez annyira szörnyű!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Bocsássatok meg, hogy ilyennel jöttem,de annyira kellett, hogy ki tudjam írni magamból.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Sajnálom! Elhiszem hogy szörnyű.....mi a 2 éves berni pásztorunkkal jártunk annó igy. egyik napról a másikra elkedett vért pisilni, majd az orrán ömlött a vér, de ugy, ha leszedtük a megalvadt darabkát, megint ömlött. És az állítorvos sem tudott csinálni semmit, azt mondta ő már sokmindent látott, de ilyet nem......el kellett altatni. Bőgtünk rendesen. Nem sokra rá kiderült, szinte azonos időben az összes "testvére" elhunyt...valami velük született májproblémájuk volt....

d.dodó

Jajj, képzeld barátnőm berni pásztora is valahogy hasonlóan elvérzett. Neki a végbelén folyt a vér....Lehet, hogy fajta jellemző betegség...
Az a szörnyű, hogy tudja az ember, hogy egyszer el kell menniük.De még Stella is olyan fiatal.Még csak 8 éves!!!Az átlagéletkora a fajtának 10-14 év.Az legrosszabb estben is még legalább 2 év!!Akkor moat majd végig kell rettegnünk az egész életet, hogy na adja Isten, de a gyerekeinknek lesz majd valami baja, vagy mi megyünk el idő előtt. Lehet így ép ésszel élni???? Nem tudom hogy fog menni.....Elfogadnám, ha legalább 10-12 lenne. De így nem megy.... :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Teljesen megértem amit érzel!
Nekünk is van két kutyusunk és else tudnám képzelni nélkülük!
Nagyon sajnálom ami a tiétekkel történik,szegényke reméljük nincsenek fájdalmai!
Szoritok hogy történjen csoda és gyogyuljon meg a kutyus!

D.Dodó!!!
Tuti fius pocak!
Nekem is ilyen volt Mirkóval!
Tényleg jo vékony vagy!
Mondjuk mindenki aki rakott képet!
Gyönyörű kismamik!:)

Kép
Kép
Kép
moni0825

Niki!
Milyen fajta?
Sajnos ezeket a dolgokat el kell fogadnunk mert különben beleörül belebetegszik az ember!
Én mostanában elég sok család tagomat elvesztettem és ha nem tudnék rajta tullépni akkor sajnos tényleg bediliznék!
De rá kellett jönnöm hogy sajnos ez az élet rendje!

Kép
Kép
Kép
moni0825

moni!
A próféta szóljon belőled....annyira kisfiut szeretnék.

d.dodó

Móni, golden retriever. Annyira imádom!!!!Már az is nagyon rossz, hogy nem lakik velünk. :cry:
Sajnálom, ami történt a családodban.Tudom, hogy hozzátartozik az élethez, csak nem megy elfogadni.Remélem nem is kell!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

...itt az éjszakai műszak :wink: !

Niki, nagyon sajnálom az édes goldenedet :( , együttérzek veled, próbálj megnyugodni, hátha stabilizálódik a helyzet...
Hogy van amúgy a náthád? Remélem már jobban.

Ma este csinált a férjem is pocakfotót, de most a képen nem látszik sokkal nagyobbnak, mint a 2 héttel ezelőttin.
Pedig én nagyobbnak érzem :roll: .
Szóval, ahogy ígértem, íme az én pici-pocim.
Mindenkinek jó éjt kívánok! Kép 16.hét

Anikó

Kép
mamaki73

Niki
remélem stabilizálódik az állapota a kutyinak és még elél pár évig :oops: :oops: nekem is a labim az első gyerekem,igy átérzem a fájdalmadat,de legyünk pozitivak,hátha :oops: :oops: én nagyon drukkolok neki :oops:

Mamaki
jaj de szép pocak,nagyon csini vagy :wink: :wink:

egyébként JÓ REGGELT :lol: :lol: :lol:

Pocak
ma vagy 20 hetes?? :lol: :lol:

Reggeli műszak ébresztőőőő :lol: :lol: :lol:

bibar

Sziasztok jó reggelt!!!!
Maki nagyon szép a pocakod!!Nem is olyan picike, látszik szépen!!!!
Köszönöm lányok a vígasztaló szavakat!!!Nagyon jól estek. Tegnap éjfélig keresgéltem a neten hátha ráakadok valamire.Találtam több készítményt is, mind méregdrága amúgy.Megkérdezem a dokit hallott-e már valamelyikről, melyiket érdemes szednie. Meg veszünk neki kutya bérescseppet, meg aloe vera gélt. Meg próbálok minden nap főzni neki brokkolit, az nagyon jó anti oxidáns. Egyelőre ennyi. Tegnap nem engedte mamámnak, hogy bekenje, úgyhogy ahogy anyum végez a melóval, megyünk át, és kenem neki én. Meg várom a keddet mit mond a doki barátja. Ha semmit,akkor találtam Újpesten állatonkológust, felveszem vele a kapcsolatot, hátha tudnak valamit segíteni.Nem adom fel, bárhogy is.
Aztán olyan 1-1/2 2-ig bőgtem, aztán egész éjjel álmomban kerestem a megoldást. És olyan óránként megébredtem. A náthám is nagyon kész van, szóval testileg, lelkileg ramatyul vagyok.
Bocsánat a hosszú sirámért, igyekszem abbahagyni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok Kismamik!

Jo sokat irtatok tegnap is. Koszonjuk mindenkinek a gratulakat a 20. hethez, igen ma vagyunk 20 hetesek...felido :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki: nagyon sajnalom a kutyusodat, megertelek nagyon, hiszen pont par napja beszelgettunk itt a forumon az allatokrol. 14 eves az alaszkaim, oreg csont, de mindent megteszunk mi is, hogy meg huzza egy kicsit, szerencsere az oregsegen kivul nincs mas baja, de a laba mar nagyon faj.
A legfontosabb talan most az, hogy probaljatok a sebet ott begyogyitani, hogy ne nyalogassa, mert elfakadhat neki, akar betadinnal fertotlenitsetek ott neki mindig, hol ujult ki neki a daganat, emloben? a masik malamutomnak, a kislanynak volt ott :cry: Nagyon ajanlom a patikaban kaphato kutya berescseppet, adjatok neki, csodakat tesz, a seb regeneralodasaban is segit.

Nem emlekszem ki kerdezte a tonhalas spagettit: hat sajna paradicsommal keszul, igy ez kilove.
De amit meg tudok ajanlani, ha szereted a tonhal konzervet, akkor az a tonhalas babsalata lilahagymaval, nagyon nagyon egyszeru es gyors.
Veszel egy konzervbabot, en azt a nagy szemut szoktam, lecsepegteted, atoblited, egy tanyerra rakod. Kell hozza egy konzerv lehetoleg oliva olajban allo tonhal (p. tonno rio mare) lecsopogteted es a babra teszed. Osszekevered, soval, borssal, extra szuz oliva olajjal, nagyon pici borecettel, petrezselyemmel izesited. A vegen a tetejere vekony lila hagyma karikakat vagsz. 5 perc alatt kesz.

Ki mit foz lanyok? Nalunk ma az embernek grillezett husi lesz hideg fokhagymas krumplisalival. Nekem meg nem tudom :?

Mindenkinek szep napot :) :)
pocaklako

Niki, sajnalom, meg pont az alove verat akartam irni is, ha a betadint vagy mast lenyalna a sebrol.

Maki: nagyon szep a pocod...azta, meg mindig sima farit tudsz hordani..de irigyellek....majd kijossz a korhazbol a baboval a karodon es felhuzod a faridat ... :lol: :lol: :lol: :lol: mintha nem is szultel volna...nagyon szerencses alkatod van am....
pocaklako

Jó reggel!
Reggeli műszak itt is jelentkezik!
Bár én már túl egy öklendezésen (semmi nem jött, mert olyan üres a gyomrom). És már 6 óta ébren Lizyvel. Egyszerűen sehogy nem tudtuk visszaaltatni. És éjjel is ramaty volt, igy kicsit zombi vagyok!

Pocak!
Gratula a félidőhöz!! Ugy repül az idő!!

Maki!
Szép poci!

Nálunk (ha már lesz kedvem főzni), akkor valószínűleg krumplifőzelék fog készülni.

d.dodó

dodó: köszönöm. sajnos este már korán le kellett feküdnöm, a fejem is rosszalkodott. mára már jobban lettünk :) val'szeg a picikém feküdt rossz helyen vagy pedig rúgdosott valamit. sokáig forgolódtam, mert annyira mocorgott, h elaludni sem tudtam. próbáltam elkapni a sztetoszkóppal, de abba is többször belerúgott. nem tudom mi lehetett vele. és úgy érzem növünk is, érzem a pocimon! ma reggel számomra szemmel láthatóan nagyobb a hasam :shock: vagy csak képzelődök?

Niki: nagyon sajnálom! reméljük, h nem fáj szegénykének és tudnak rajta valahogy segíteni! biztos fognak tudni tanácsot adni! és ha ilyen szeretettel gondozzátok, biztos segít! sajnos át tudom érezni a fájdalmadat! mi az öreg kutyusunkat tavaly temettük el, 13éves volt, nagyon megviselt mindkettőnket, pedig tudtuk, h számítanunk kell rá! nem szabad agyongyötörni magad, gondolj pocaklakódra, ő is szomorú! és a náthádat is gyógyítsd! jobbulást!

mamaki: Neked is nagyon szép a pocid! nem olyan picike, szépen látszik, h bérlőd van :lol: (én úgy vettem észre, h 17-19 között nőtt nagyot, amikor feljebb jött)

Kép
zsani78

zsani!
Lehet olyan, hogy egyik napról a másikra látványosan nől a poci. Eddig én is ha háton feküdtem, még senki meg nem mondta volna, hogy pocis vagyok, de most már igy is látszik....bár még mindig csak a köldököm alatt van! :)

d.dodó

pocak: juhéjjjjj! félidő! gratulálunk! :lol:

Kép
zsani78

Zsani, Dodo: jo reggelt Nektek is!

Dodo: hat jol megkinoz es az oklendezes Teged, szinte minden reggel.

Zsani: azta a kis pocakmocorgojat..milyen aktiv volt tegnap. Sajnalom a fejed.

Azt mondjak a baba ilyenkor 21 orat alszik es 3 orat van ebren, ti ezt tapasztaltatok?

Ha tenyleg igy lenne, akkor nalunk valoban igy van, delutan 5-tol este 8-ig rugizik mindig. Ilyenkor reggel meg se moccan, alszik mint a bunda.
pocaklako

Koszi Zsani, olyan furcsa, hogy a vonalzo a cumi a vonalzom felen all mar, es innentol kezdve mar kifele megyek a terhessegbol.. :o
pocaklako

dodó: köszi a nyugtatást, már azt hittem én képzelődöm! egyik napról a másikra .... bár nagy csodákat élünk most át, lehet semmi sincs kizárva :lol:

edi? tegnap nem hallottunk felőled!

nálunk a mai ebéd székelykáposzta csirkéből és pici füstölt-főtt tarjából. tegap főztem :)

Kép
zsani78

Pocak
tényleg furi,már kifelé mész :wink: :wink: én a mélyhűtőböl vettem ki vadast,azt eszünk ma :lol: :lol:

Niki
jaj szegénykém :oops: :oops: de reméljük segitenek ezek a szerek :oops: :oops:

Zsani
nekem is fájt tegnap :cry: :cry: :cry:

Dodó
na neked aztán kijár az öklendezésből :oops: :oops: nekem 4 kor kelt,aztán visszaalukált 6 is :oops: :oops:

bibar

Jó reggelt! :)

Csak kutyafuttában...mennem kell védőnénihez :oops:

Grat a félidősnek! Te vagy az első...
Maki szép a pocid. szerencsés alkat vagy 8)

Kutyafüle: ha hiszel a homeopátiás szerekben tudok segiteni...
adok egy elérhetőséget ha érdekel, és beszéljetek. Embereken, állatokon egyaránt segitett egy gyógynövény alapanyagú lötyi.És nem is drága. 2-3 ezer ft. :wink:

Egyébként egy kis biztató story: az én kutyusom, amcsi spániel, melldaganatos lett a nyáron. Ő már öreg kutyus...14éves. megmütettük és nem ujult ki neki. teljesen jól van.
pedig mint kiderült nem csak egy cicije volt dagis hanem az egész alhasa :cry:

szóval remény és remény... :roll:

Kép
freyja

Jó reggelt!
Nekem ma zsufi napom lesz, délelőtt mosni kéne legaláb kettőt :oops: Aztán kozmetikushoz megyek, vacsira meg jönnek Anyósomék :)

Én nem hiszem el, hogy egy terhességet nem lehet észrevenni :shock: Egy idő után már annyira erőteljesek a baba-mozgások, hogy azt nem lehet nem észrevenni :roll: szerintem...

Freyja, jajj imádom a túrót minden formában és mennyiségben :D A többiek már megírták a legjobb ötleteket :D

Niki, hogy vagy??? Nagyon sajnálom a kutyut!! :cry: Drukkolok, hogy rendbe jöjjön!!

Emma! Nem kell a védőnővel semmit se csinálni :D Majd ő kérdez :wink: Vagy ha nem, akkor kérdezd meg, hogy van-e kérdése :lol:
Sajnos kevés a kismama, úgyhogy nagyon hamar "ráérnek" házhoz kimenni :?
Érdekes ez a cumisüveg... Azért a gyerekek nem hülyék :wink: Egy cumisüvegből nem úgy kell enni mint egy ciciből, úgyhogy akármilyen is a formája, átverni nem lehet a gyereket, na meg nincs anya-szag, testmeleg, stb stb. Egyébként elképesztő, hogy végeláthatatlan az új baba-termékek tárháza :shock: Akkora biznisz ez, hihetetlen...

Dodó! Mi 3 ágy-megoldás között örlődünk (Emmának), és most látom, hogy akciós az egyik :roll: Na, lehet, hogy felgyorsul a döntés :lol:

Zsani, az hogy éppen nincs pisi-járat, csak átmeneti :wink: sajna :? Köldök szurkálás nekem is szokott lenni: aztán elmúlik. Nem hiszem, hogy köldöksérv, ilyen drasztikus verzió meg sem fordult a fejemben :shock:

Maki, nekem a Rubophent mondta a dokim ha szükséges, de ez az a téma, ami nagyon orvosfüggő :roll: (mármint hogy mit ajánlanak)
Szerintem látszik a pocidon a különbség :wink:

Poci! Gratula a félidőhöz :D

Nálunk ma krumplis tészta lesz.

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Freya: koszi a gratut.

Vegre valami kis biztatas is van, Niki probaljatok meg mindenkepp.
:wink: :wink: :wink:
pocaklako

Freyja, nagyon megköszönném, ha elküldenéd. Mindenben hiszek, ha csak a legkisebb reményt is adja a gyógyulásra.Találtam 3 szert,amit ki fogok próbálni a Béres és az Aloe mellett. De ha esetleg ők is tudnak segíteni,az csak plusszban nagyon jól jönne.Meg kérek kölcsön Bioptron lámpát,az állítólag jó a sebkezelésre, hogy legalább begyógyuljon az a nyílt csúnya seb.
Egész délelőtt a gép előtt ücsörögtem, és keresem a megoldást, és tudom, hogy lesz.Szóval Freyja, kérem szépen a számot!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle:

06-70/389-3808 Szőke István.
ez pedig a termék honlapja: http://photon.besteco-products.com/ vannak vélemények is fenn,érdemes elolvasni, de a legjobb ha akár a kapcsolat menüben, akár telefonon az illetővel beszélsz. Nyugodtan hivatkozz rám :) (Kiss Évi)

kitartás :wink:

Kép
freyja

Nagyon köszönöm!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok Lányok!

Nem voltam vagy két hete felétek :(
Vagyis a teljes igazság az, h. múlt pénteken már próbáltam visszaolvasgatni, de bevallom, elég kilátástalannak tűnik a dolog, egy héttel még mindig le vagyok maradva... :oops: Persze azért nem tettem le a róla....

Látom, sokan tettetek fel pocakfotót, és hát egyik szebb, mint a másik.
Én nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, de nekem kb. két nap alatt nőtt akkorát a pocakom, hogy hipphopp "kinőttem" a rendes nacimat....

Bibarnak gratulálok a kislányhoz, Edinek meg Botihoz!
A kreatívkodóknak is külön le a kalappal (Emi és Meme elsősorban), nagyon ügyesek vagytok!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok lányok....

hajtás van ma itt nagyon, nem voltam 3 napig, és káosz van.... grrrrr

Közben írt a HR-es, és kivehető a szabi, sőt úgy jár ahogy írtam. A TGYÁS-t és a GYED-et is itt kell intáznem a munkahelyen, ami tök jó, mert nem kell órákat sorbanállnom sehol :D:D Úgy örültem :D

Niki
gyorsan Neked akartam írni... Nekem Rottweilerem van, 10 éves. melldaganata van. Nyáron műtőtték az egyik felét, mert az összes cici daganatos volt. Akkor jobban volt. a másik oldalon csak egy volt, de az már bazinagy... Meg kellett várni a fél évet közötte, a heg miatt.... Két hete piszok rosszul van, lefogyott, megy a hasa :cry: :cry: félek nem fogja kivárni a műtétet, mert azt hiszem feladja.... pedig még fiatal, és nem is volt áttét.... :(

A szomszéd kutyáját is műtötték, Ő műtét után sajnos fél évvel meghalt. Nem garancia a műtét sem, de az én Rotim is szed kutyabérest, meg Aloe gélt már 8 hónapja. Remélem kibírja, nehéz lenne elvállni tőle... :(
Vendég

Halihóó!

Emi: akkor nekünk „jól kijutott” :) :) :) néha én is ott ragadok egy-két ilyen infós tapasztalatcserén, de persze nem sokat értek, és baromira unom. Múltkor a férjem felhívta egy egyetemi csoporttársát és másfél órán keresztül az új videókártyákról volt szó. … ez már súlyos…

Niki: remélem még sokáig veletek lehet a kutyling!!! Nagy küzdők ám! Nekünk is van egy 8 éves spániel-keverék itthon Baján, karácsonykor jól ránk ijesztett egy szívburokgyulladással, de ma már minden rendben, 2 gyógyszert azonban élete végéig kell szednie.

Poci: gratu a féidőhöz, néha úgy érzem hipp-hopp, és itt a vége :D

Nálunk ma csirkemell lesz sajtos bundában zöldséges rizzsel.

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
csipetnyusza

Dóri: én is így vagyok ezzel, hirtelen 2 nap alatt tűnt elő a pocim, de még azért beleférek a rendes rucimba. Bár ahogy nézem nem sokáig...

Kép
Kép
csipetnyusza

Maki
Szép pocak, és szerintem is nőtt :wink:

Pocak
Juhuuu, 20.hét, már hamarosan itt az idő :D:D:D

Reggel elküldtem Anyut a terhesgondozóba, hogy kérje ki az AFP beutalót, hát basszus, felhívott bentről, hogy nem adják neki oda grrrrr, mert hogy le kell mérni hozzá stb stb.... Gyorsan dobtam el mindent, és mentem, de olyan ideges voltam, hogy csak na...

megmértek +5kg van rajtam, lecsesztek érte... :oops: fűszermentes, sómentes diéta... meg az @nyád, gondoltam magamban persze :lol: :lol: :lol: :lol: megmérte a vérnyomásom 151/75 volt, azt mondta, hogy ezt be sem írják, mert egyrészt futottam, másrészt mérges vagyok látszik.... :D

Holnap reggel levszik az AFP végre.... mikorra van eredmény????
Vendég

Edi, olyan 2 nap kb. az eredmény.
Képzeljétek.Már tegnap éjjel is éreztem, de most nagyon határozottan, hogy mocorog manó. Gondolom érzi a feszültségem. Remélem nem ártok neki ezzel, próbálok nem idegeskedni, de ez nem könnyű.Viszont jó érzés végre ÉREZNI.
És megtaláltam az ország legjobb állatonkológusát, most próbálom vele felvenni a kapcsolatot.Hátha......

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki
Nagyon szorítok Neked, remélem tud segíteni.... ha jó, akkor elkérném a számát, mert én ide hordom Szentendrére egy magán kilinkára, de nem biztos, hogy ők a tutik.... :S

Az szuper, akkor erre a hétre kell időpontot kérnem nőgyógyászatra.... mert azt mondták, hogy AFP után kérjek időpontot az uh-ra.... de minek????
Vendég

jaaah, és végre érzed igen, erre akartam írni, hogy éééljeeeeeeen :D

Nem, nem ártasz neki, ne aggódj.... de azért ne idegeskedj soat, tudom ezt ilyenkor hiába mondom.... nekem sem menne...
Vendég

Niki: ne idegeskedj, minden rendben lesz. Szuper, hogy erzed a Manodat. Szerintem nem azert mocorog mert ideges vagy, egyszeruen itt az ideje, hogy erezd, es vigasztalja Anyat.

Edi: fuszermentes, somentes :roll: :roll: :roll: :roll:
Koszi a gratut, hogy van a kis Boti?

Lanyok, szeretnek Manonak venni halozsakot, talaltam most a neten, persze micimackosat, megneznetek? Mit ajanlotok, melyik a jobb, 0-6 honapig vagy 6-18 honapig. (az evszakokat is figyelembe veve) Ez a fajta van, szinben sarga, kek, rozsaszin van tobbfele, asszem arban is nagyon jo. Aki hasznalt halozsakot meg volt vele elegedve? Neztem a bolti arat ugyanennek, horrorisztikus 45 font.

Meg soha nem lattam eloben ilyen halozsakot, nektek nem tunis orkanosnak vagy olyan pufinak?

Csatolok oldalt:
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT

Koszi a velemenyeket!
pocaklako

na felhívtam a terhesgondozást megint.... ezek olan hülyééééééééééééééééééééék, csak a 18. héten kell mennem uh-ra, és vigyem a leletet....

Reggel nem ezt mondták grrrrrrrr
Vendég

Na Edi, akkor ezeken menj el.... :roll: :roll: :roll: De ne huzd fel magad rajtuk :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Halihó :) !

Köszi mindenkinek a pocidícséreteket :wink: ! Igen, talán a derekam eltűnése volt a változás a 2 héttel ezelőttihez képest.

Pocak,
ez nem a rendes nacim, ez már kismama farmer, csak jól eldugtam a pólóm alá a pamutos, ruganyos derekát :lol: !
A régi farmerjaim már nem jönnek rám...

Amúgy nekem meg mintha tegnap kicsit összement volna a pocim :roll: , remélem, csak képzelgek!

Bibar, Barbuss
köszi a fájdalomcsillapító ötleteket! Ma hívom a fogdokit :oops: .

Edi,
ez szerintem az AFP utáni "SZTK"-s kötelező genetikai UH!
Persze, tudom, te mész 02.27-is magánba...
Valahogy nálam is így lesz talán.

Niki, de jó, hogy már te is érzed Pocakmackódat :D ! Hurrá! Irigykedem :oops: ...

Anikó

Kép
mamaki73

Hahó!

Edi, jó hogy jöttél :D
Fú kiakasztott volna engem is ez a reggeli mizéria :evil:

Dóri, jó hogy jöttél! Gyere nyugodtan visszaolvasás nélkül is :wink:

Niki, szuper hogy érzed a manót :) Nagyon drukkolok a kutyidnak!!

Poci, ezek vastagabb zsákok, az elejére bizti nem jó, arra van pl sima pamutból is meg plüssből (az kicsit melegebb). Nem tudom mikor lesz nálatok hűvösebb, lehet hogy elég még télre is a kisebb méret, de ezt nehéz ennyire előre megsaccolni :? Én várnék a helyedben ezzel a kiadással, főleg ha közben terveztek hazajönni pár hónap után, akkor ilyen áron itthon is lehet kapni :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

sziasztok,

poci: nekem kellene a tonhalas spagetti receptje:). a babsalit ma asszem meg is csinálom apának (én nem szeretem a babot)
Jah, és a legfontosabb: GRATU A FÉLIDŐHÖZ!!!!

kutyafüle:
Sajnálom a kutyust, remélem jobban lesz!!!
Sebtisztításhoz ajánlanám: eleinte hyperol +betadin, később vagotil....mindegyik szépen szárít, ha érdekel hogyan, mennyit szólj, leírom. (gyakorló sebgyógyító vagyok sajnos..8 ló 5 kutya...7 kecske...2 macska mindig csinál programot....most épp egyik lovam patája nyílt pártaszélben ketté...mindennapi sebkezeléssel előreláthatólag 4-5 hónap a gyógyulási idő, annyira rossz helyen van)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Meme, Manorka és a többiek merre vagytok? :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

manorka: ma megjött aNext...hát, ez inkább 2 kötetes könyv :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Pocak
Boti remekül van köszi:D ma már egészen sokat bugizik, mert keményedik egyszer kétszer ott a pocak, ahol kavirnyászik:)

nekem tetszik a hálózsák, pufinak pufi kicsit, de jó meleg, vastag, viszont szerintem ez későbbre vegyed.... Én a nagyobbat venném mindenképpen a 6-18 hósat...
Bálintom nem szerette, de Boti lehet szeretni fogja, így veszek neki én is majd, igaz csak későbbre... :)
Vendég

Maki
AFP eredmény után, majd csak a 18. héten kell mennem genetikai uh-ra, de mivel megyek a Hajdú Krisztinához, szerintem az SZTK-ban nem fognak sokkal többet mondani, így lehet azt kihagyom, bár mivel lehet annál a nőnél fogok szülni, így muszáj elmennem hozzá is.....
Vendég

Pocak
én az első pár hónapban nem használtam zsákot mert még sima takarót nem rugta le magáról,aztán kb a 4. hónaptól használtam és még mindig abban alszik Olivér,mert ha csak takarom mindig lerúgja,szóval nagyon jó találmány,én esküszök rá :wink: :wink: ez még tényleg vastag,kb októbertől mehet már :wink: :wink:

Edi
jaj de értelmesek :lol: :lol: hú az 5 kg olyan soknak számit??na ne már :oops: :oops: jaj de jó hogy nekem nem kell afp :lol: :lol:

Niki
szuper hogy érzed a manócskát,ne aggódj ,nem lesz ha baja ha kicsit idegeskedsz :oops: :oops:

Dóri
sok sikert a bekapcsolódáshoz,tessék gyakrabban jönni :lol: :lol:

Meme
hol csavarogsz?? :wink:

Mamaki
nem ment össze ne aggódj,lehet csak nem ettél annyit :lol: :lol:

Barbuss
ha jön Manorka megkérdezzük mikor ér rá :lol: :lol:

Edi
intézed már a szabi napot?? :lol: :lol: na jó tudom most más dolgod is van :oops: :lol: :lol: mit eszik ma Boti Baba :?: :?:

na megyek altatni a manót,aztán jövök :wink: :wink:

bibar

Bibar
próbálkozom, de egyenlőre nem hajlanak a szabira, láne, hogy most jöttem vissza.... azt hiszem ez a hét nem fog összejönni, mert balhét meg nem szeretnék.... deee, még nem adom azért fel :)

Boti ma azt ette, amit tegnap csináltam. Hasonló Mercy féle hamihoz... kivajaztam a jénait, belekarikáztam a főtt krumplit, csináltam egy hagymás-baconos-brokkolis tejszínes, folyós sajtos keveréket, és azzal locsoltam meg pakoltam meg soronként, majd a tetejére sok sajt, és sütő egy 20 percre... 3 jénait csináltam, hát alig van egy fél, ízlett a családnak :D:D:D Abból hoztam, meg palcsintát csináltam tegnap, így két nutellás is becsúszott :D

nem érdekel a +5kg, Anyukám olyan édes volt, mondta egyből a védőnőknek, hogy ez azért hajlam kérdése is, hogy ki mennyit hízik, és kis gömböc vagyok, de azért annyira nem vészes.... láttam a fején az anyatigris sugárzást hogy mindjárt lecsapja őket... :lol: :lol: bántják a pufilányát :D:D:D:D:D
Vendég

Sziasztok,

na, túlvagyok a védőnénin (így hívja magát :)) Körül se nézett a lakásban, csak arra szólt be, hogy harmadik emelet, és hogy alacsony a kanapé, nehéz felállni róla :) Nem kért semmit, nem nézett semmit, csak magyarázott, persze csupa magától értetődő dolgot.

Pocak, köszi a tonhal sali receptet, én voltam a tonhalas paradicsomgyűlölő :) És gratula a félidőhöz!

Én is akartam írni tegnap, hogy hihetetlen, milyen csini itt mindenki :)

Szép napot,
E.

Kép
emma.zunz

Sziasztok!
Mára vége a sulinak! Bár szavakat kellene tanulnom, mert szerdán teszet kellene irnom.

Mai menü krumplifőzelék lett, vettem hozzá friss kenyeret. Leves nem hiszem hogy lesz.

Lizyt annyira kikészítette a 3/4 6-os kelés, hogy fél 12-kor már aludt. Ez azért rossz, mert este majd megint alig lehet bírni vele....ráadásul apja svédre megy, igy egyedül leszek vele.

d.dodó

emma!
Mi a rossz abban, hogy 3. emelet?? Istenem, ha ez van, nem tehetsz róla..... mi 4.-en lakunk....de vannak olyanok is, akik 7.-en, és még többediken.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?