Juhéééé,itt a tavasz
A kedvem is mindjárt jobb!
Én Vajdaságból irok. Itt a 36. héttől kiírják a szülési szabadságot,ha akarod,ha nem, és egy évig tart, maximum fizetéssel. És utána már mehetsz is vissza dolgozni
Vagyis még egy éves sem lesz a gyerkőc,mikor újra munkába kell állni. Sz..r ügy,de ez van.
Mit irjak? Jól vagyunk,jelenleg panaszmentesek, lekopogom. Ma készülünk egy hosszabb sétára, bemegyünk a városba találkozni a koleganőkkel,és persze egy jót pletyizni. December óta nem dolgozok, hiányzik a társaság, a munka viszont cseppet sem. Csupán a pénz, most 65%-on vagyok, és hát nem túl sok.
A nagyobb dolgok már megvannak a babának, most már arra kell koncentrálnom,hogy a táskámat bepakoljam, meg a babónak megvegyem azt a sok-sok apróságot,amire majd szüksége lesz. És ez a sok apró misz-masz, hát, ez is elég sokba kerül. Még jó,hogy vannak leendő nagymamák
Mindkét helyen első unoka lesz. Lehet,hogy majd kissé el lesz kényeztetve?
Gratula azoknak,akik most mennek férjhez!!! Legyen szép napotok!
Én 7 éve vagyok férjnél, 4 év után sikerült összehozni a babát.....pedig úgy terveztem anno,hogy ilyenkorra már túl leszek mind a kettőn............de ennek biztos igy kellett lennie.
Ti hogy voltatok ezzel? Terveztétek a babákat? Könnyen összejött?
Járok terhesoktatásra, hetente kétszer. Meg vagyok elégedve. Van elmélet,nem kevés, de a végén mindig relaxációs gyakorlatokat végzünk, meg tanuljuk a helyes légzést. Torna is lenne,de épp egy "veszélyeztett csapat" jött össze,igy az kimarad. Jövő órán a szoptatás lesz a téma, és azt mondták,hogy elő is vesszük a ciciket,és úgy fognak mindent megmutatni
, hát kiváncsi vagyok. Még műbabát is kapunk. Szerintem muris lesz
Azután pedig majd apukás óra lesz, téma a fürdetés és pelenkázás. Csak tanulják meg szépen ők is! Szerencsére a férjem már alig várja,hogy majd ő is kivegye a részét, szerintem ebből nem lesz problémám,nem kell majd mindent egyedül csinálnom.
Utolsó órán bemegyünk a szülészetre, hogy lássuk,hol fogunk vajúdni,szülni stb. Dijazom az agyam,hogy beiratkoztam, ezt kár lett volna kihagyni. Főleg,hogy még ingyenes is.
Na most ennyi. Üdv nektek,és legyen szép napotok!!!