Új privát üzeneted érkezett!

Hááát, nagyon köszönöm lányok, figyelni fogok!!! Jövő hét végén tervben van egy 4d, majd ott meglátjuk, mit tanultam tőletek! :D
Gyorsan megyek fürödni, aztán Feleségek!!! Ha kedd, akkor feleségek! :D

Pisimentes jó éjszakát! :)

Kép

Kép
mukkancs

Jó reggelt!

kicsit lemaradtam :oops: , két napom most egy kicsit nyűgös volt. Nándikám is alig mocorog már négy napja. Reggel, délben pár rúgás, este mondjuk aktívabb, de vhogy nem az igazi...
Ma meg nem megyek dolgozni:). Remélem nyűgös sem leszek.
9 óra védőnő, aztán barátnő, du. meg megint jön (csak tudnám minek?).

A kép nagyon jó lett!

tegnap este én is úgy éreztem, hogy keresztben van. jobb oldalon fenn a lába, a segge a köldököm mellett, a feje meg lenn. Épp eléggé kinyomta a seggét, a lábával meg mozgott. De lehet tévedek.

Anuk: anyósodra nem mondok semmit, legszívesebben leütném. Hogy lehet ilyen??? Az lenne a legjobb, ha fognátok magatokat és elköltöznék vagy 300 km-re tőle. És meg se tudja hová. Csak persze ez nem oan egyszerű.
Vendég

Magdi: gratula a jogsihoz!

Noémi: a barátnődnek is, jó egészséget nekik és sok tejcsit.

Erről jut eszembe, azt álmodtam, hogy szoptatok :shock: , na ilyet sem álmodtam még, és elsőre ment, na, mondom ez nem is nehéz. Remélem élőben is így lesz.

Amadea: remélem kipihented a hétfői napot! Csodálkoztam is hogy fogod bírni az egész napos csavargást. Én két órát nem tudok sétálni.
És köszönöm :wink: !
Vendég

Jó reggelt!

Én is nyaff, tegnap iszonyúan fájt a gyomrom, most se a legjobb, és nem tudok ülni. Laptopom megadta magát, a nagygép előtt meg még most is rossz ülni. Minden elismerésem az aktív dolgozó kismamáké!

Holnap UH. akkor megtudom, hogyan helyezkedik, meg fogalmam sincs, így 3. nekifutásra se tudom. Eddig keresztben volt, de most passz.

Manó, derekad? Az szuper, hogy van kire bízni a kicsit, nálunk ez nem játszik. És betegen ellátni kicsi gyerekeket, hát... Szívtam párszor. Most már jó, mert nagyok, és kezdenek önállósodni.

Heni, pakolsz? Irigyellek, édes kettes 4 napig! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Mindenkinek szép napot!

Benta

Kép
benta

Jó reggelt!

Na, csak jöttem hencegni: nem fáj a derekam. Persze nem vok olyan fitt mint 50 kilósan 20 éves koromban, de klasszisokkal jobb mint volt.
Dokinéninél végül nem voltam (még), mert ma délben lesznek meg a laboreredményeim, s már nem éreztem magam sűrgősségi esetnek.

Noémi: tudod, a pocis kismamik álltalában nagyon szimpatizálnak ismeretlenül is a "sorstársakkal", s valahol tudat alatt kis "irígykedés" is van bennü(n)k, hisz ő már ennek a pocis állapotnak a végére ért. És persze, hogy majd lázban lesz a topik ha elindul az első baba, s a táblázatban újabb oszlopot jelentetve meg ezzel a lépésével: éspedig született ezen s ezen a napon. Esetleg (de ezt majd úgy is májusban megdumcsizzuk még) lehet majd alakítani a táblázaton, hogy megjelenjen ki hogy szült végül.

na, indulok, ezt is régóta írogatom, kéne már küldeni.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nálunk ezerrel fúrtak eddig, úgyhogy a konyhába menekültem - mint a legtávolabbi pont. Persze az egész lakás tiszta por lett, de kitartok!

Képzeljétek az ikrek tüdőgyulladást kaptak. :(:(
A koraszülött osztályon vannak, de azt mondták nem kell megijedni - elő szokott fordulni. 10 napig antibiotikumot kapnak, addig tuti maradniuk kell.
Anyukájukat pedig még mindig nem engedték le az intenzívről, mert a vérnyomása nem akar rendeződni. (terhessége alatt is nagyon magas volt) Most kap vízhajtót, hátha kijön a sok víz, és akkor a vérnyomi is rendeződik.

Azt mesélte - bár nem riogatásnak - hogy rossz élmény volt a császár. Szar volt hallani mindent...

Mi jól vagyunk! Áron reggel is aktív volt. Valamijét 2x is kidugta - talán a sarka volt, mert kicsi volt, de csontos! :) Édes volt nagyon!

Megyek, folytatom a konyha nagytakarítását.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Manó de jó, helyre jött a derekad :) reméljük így is marad.

Noémi eddig is féltem a császártól :) elvégre akárhogy nézzük hasi műtét. Nomeg ugye kis nyílást vágnak és azon keresztül „cibálják” ki a gyereket. De sajnos ha muszáj akkor muszáj.

Ma törvényesítettük a gyerekünk :D Rod először meg volt szeppenve, én beszéltem az anyakönyvvezetővel. Aztán mikor rákérdezett, hogy mi lesz a gyerek vezeték neve büszkén mondta, a jegyzőkönyvet pedig fülig érő vigyorral írogatta alá. Mondta a nő, hogy a házasság is lehetőség ám, erre rámbökött, hogy én nem akarok, még majd puhít :D Az akvi meg vihogott, hogy eddig mindig a férfiak szoktak ellenállni, ilyent még nem hallott.
Tök örülök neki, hogy legalább ez elintéződött.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam az utóbbi időben ami a topicot illeti, de pótolni fogom.Most már több időm lesz, ugyanis dolgozni már úgy néz ki nem dolgozhatok. Sajnos :(
Ugyanis tegnap voltam a dokinál, és megrövidült a méhszájam (2100). Ez még nem annyira rossz, ha betartom amit kell, nem lesz probléma. Kicsit azért megijedtem.

A jó viszont, hogy ma megyünk 4d-re, remélem Marci babával minden rendben. Aztán még jövök, ha tudok.

Mindenkinek további szép napot. :)

Éva

KépKép
begane

Sziasztok!

Noémi!

Sajnálom az ikreket meg a barátnődet is. :( De most már talán a neheze megvan, javuljanak csak szépen.

Én is azért félek a császártól, mert ha nem altatnak hallok mindent. Ha meg altatnak, akkor meg az altatástól félek. :roll:

Mi jól vagyunk! Áron reggel is aktív volt. Valamijét 2x is kidugta - talán a sarka volt, mert kicsi volt, de csontos! Édes volt nagyon!

Vagy a könyöke! :lol: :wink:

Kép
Kép
tabati

Niki. cseréljünk cumit! Nekem, a 3 fiús anyának jut rózsaszín, szivecskés! Nagyon cuki! :lol:

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Mindjárt jövök és visszaolvasok, csak ezt szerettem volna gyorsan belinkelni...pestieknek szerintem jó vásár...
http://www.teszvesz.hu/item579989261_pe ... _6_kg.html

KépKép
amadea

No, itt is vagyok...

Cincibabus!
Aranyos a bébid és szerintem jól látszik a kis profilja:wink:

Kissmanó!
Hogy van a derekad?

Nekem a tegnapi torna után jobb lett a szeméremcsontos téma, de azért még mindig érzem, ráadásul olyan érzésem van, mintha a 2 lábam távolabb került volna egymástól :shock: ...tudom, hülyeség, de akkor is....

Nóri sokszor kinyomja magát és így könnyebb "körbetapizni"....a gömbölyű kemény a feje, a lapos kemény a háta, a göcsörtös rész a végtagjai.....a kezecskéivel csak nyomni és simizni szokott, a lábaival rugdos......

KépKép
amadea

Kissmanó!
Közben olvastam, hogy jobban vagy....Hálistennek!!!

Noémi!
Ikres barátnődnek és a babáinak jobbulást!!!!

Begane!
Jó, hogy jelentkeztél!!Pihenj sokat! És ha tudsz, majd hozz fotót :wink:

Nálunk még mindig nem indult a felújítás, az egyik kőművest baleset érte, úgyhogy csak jövő kedden tudnak kezdeni....ááááá.... :?

KépKép
amadea

Le akartam fényképezni a halacskákat, de folyton a popsijukat mutatták :D ....képzeljétek az egyik reggel beszorult a levegztetőcsőbe, már félájult volt, mire kiszabadítottam :( ....azóta leszereltem a csövet....

Legyen szép napotok:

Kép

Kép

KépKép
amadea

Sziasztok!

Hétfői kreszvizsga bukta... :( pityeregtem is vagy fél napot.
Jövő hétfőn megyek "UV"-ra.
De ha már Győrben jártunk, megmutattam a szememet egy ottani szemésznek is és végül abban maradtunk, h pénteken felvágja az árpát. Ja, mert az óvári közben elmegy két hónap táppénzre és már nem tudta volna megcsinálni. Azt mondta a doki, h ekkorát nem sűrűn látott és valószínüleg egy-két napig úgy fogok kinézni, mint Rocky, de fogjam csak a férjemre nyugodtan :) szóval ilyen kis poénos figura.
Én viszont eléggé aggódom, h hogy fogok kijárni így az utcára, nagy hassal, monoklival.

Csajok, Ti viszont annyira jók vagytok a képen, Kismama-magazinba valók, komolyan! :):):)

Jó volt hazalátogatni is még a hétvégén, meg is beszéltük, h még áprilisban megyünk, utána viszont a pécsiek jönnek hozzánk. És a következő alkalommal osztálytalálkozóm is lesz, úgy várom :) Ketten leszünk ilyen kerekded állapotban, direkt miattunk is hozták előrébb, mert csak május végén lett volna.

Na, megyek kreszt tanulni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mimmi 2009.03.18 12:50-kor.

Kép
Kép
mimmi

Amadea, szerintem nem hülyeség, nekem a férjem mondta, h egy ideje a pingvinekéhez hasonló a járásom :) de persze ezt is imádja :):):)

A védőnő tőlem is kérdezte, h érzem-e milyen irányban van a baba, de nekem sincs fogalmam róla, mindenhol éreztem már rúgást, láttam kipúposodást, pár perces különbségekkel teljesen ellentétes helyeken, úgyhogy nem tudom, mikor mit érzek.

Kép
Kép
mimmi

Jelentem legkisebb, "külsős" gyermekem leadva falura. Huhh. Neki is jól jön a változatosság (imádja az ottani életet, szal Anuk: bíztosítalak Emma is imádni fogja a szüleidnél), meg nekem is a felszusszanás, "segg" cipelés.

Ellenben itt komoly télre fordult az idő. Egy sörszállító kamion egy dombtető közelében "beparkolt" félig a sáncba, épp a szüleim faluja előtt. Hátast bírtam volna dobni az örömtől, de végül alig 12 percet álltunk, fél sávos közlekedés megmaradt. De az oda út eléggé rémséges volt, semmi homok dobva, látótávolság alaposan lecsökkenve, grrrrr S ma ugye Sándor napja....aha, néphagyomány szerint megszakad a tél. Valami hiba van valaki részéről a számításban. Mert ez erősödik, mintse megszakad.
Tényleg: lányok, felétek milyen az idő? Apa vasárnap indul ismét olaszba (a hét eleji előzményeim alapján jószántamból !!!! (nagy szó ez ám) lemondtam, hogy vele tartsak), s tuti szétizgulom az agyam, ha olyan utat kap mint másfél hónapja.

Mindjárt készítek nektek egy friss fotót a kertünkről, megmutizzam a mostani időjárási viszonyokat.

Noémi: tényleg hallani születés után tüdőgyusziról, főleg ikreknél. De az is igaz, hogy azért a kisebb korú babókról hallani ezt.
Barátnődnek tényleg szar lehet, hogy a víz nem akar távozni. Nehéz próbakövek ezek, reméljük annál rózsásabb lesz a folytatás.

Lépek képet csinálni, meg még benyelni 2 db. Mg-ot.

Kép
kissmanó

Kép

Kép
kissmanó

Basszus Manó ez nem semmi! Igazi tél :?

Jelentem Veszprémben süt ugyan a nap, de talán 5 fok van, és orkán erejű szél fúj :( Éjjel szakadt az eső, nagyon hideg volt reggel, beöltöztem mint a fene, mert a télikabátom (amit direkt vettem még ősszel ajándékutalványra és +1 számmal nagyobbat gondolva a pocira) már nem ér össze.

Én imádtam a falusi gyerekkort, és rossz volt beköltözni a városba, de hát ez jutott. Viszont Rod élvezettel hallgatja a gyerekkori élményeimet, mert neki semmi ilyesmiben nem volt része. Ezért is vagyok biztos benne, hogy minden gyereknek át kell élnie ezeket. :)

Mimmi :D szerintem hasonlóan járkálunk. Én is észrevettem, hogy döcögök, persze itthon csak vigyorgást kapok rá, ha meg közlekedem valamerre büszkén kinyomom a pocim, hogy nekem minden megengedett, nomeg pofátlanul előreállok a buszmegállóban, és ugyan nem adom át a helyem, sőt! :D Mondjuk lépcsőzni elég nehéz a harmadikra, szétrakott lábakkal.
Vendég

Sziasztok!
Noémi, sajnálom barátnődéket. Minden rendben lesz és hamarosan otthon lesznek :wink:

Amadea, sajnálom, hogy csúszik a felújítás. De ami késik az nem siet :wink: Szép az akvárium. Be kell valljam, picit megmosolyogtam az "öngyilkosjelölt" halat. Szerencse, hogy megmentetted.

Kismanó, még mindig csodás a környéketek :D Nálunk egyik percben süt a nap, másikban esik a hó :shock:

Védőnőnél én is mindig ráérzek, hogy hol érdemes néznie a szívhangot. Viszont egyáltalán nem érzek fordulásokat csak rugásokat. Azokat viszont elég határozottan :)

Tegnap megvettük a gyerekszobába a tapétát, bordürt, a mi szobánkba a festéket. Kinéztem az Ikeába kislámpát is. Szerintem nagyon szép lesz. Végül is zöld-kép színben fog pompázni a szoba.
Hétvégére megszárad a vakolás, glettelés és mehet a tapéta és a festés :D

Puszedli, hogy telik munka nélkül a napod?

Még pár hét és én is otthon maradok :D

Pusszantás mindenkinek!

KépKép
süni76

Manó, tényleg nem semmi a kép.
Reggel itt olyan szépen sütött a nap, kedvem lett gyalog vinni Biust suliba, de hamar megbántam, mert a szél kb. 100 km/h-s volt. Mostanra meg már be is borult és persze lassan indulhatok újra útnak, csak most már választásom sincs: Apa dolgozik estig. Majd ha egyszer lesz jogsim :), akkor itthon hagyja nekünk a kocsit.
Különben Pécsen egy év alatt nem fúj annyit a szél, mint itt csak azalatt a 2 hónap alatt, amióta itt lakunk.

Noémi, drukk barátnődéknek. Minden rendben lesz. Volt egy ismerősöm, az ő ikrei még korababák is voltak, ott is volt az elején mindenféle zűrös dolog, aztán két olyan stramm gyerek lett belőlük pár hónap alatt, h csak na.

Kép
Kép
mimmi

Kissmanó!
Jajj de gyönyörűséges!!!! :D (Bár gondolom neked már a könyöködön jön ki....)
Itt most néha kisüt a nap, de azért elég hideg van és nagyon fúj a szél, úgy süvít, hogy a halacskák is bemenekültek a házukba....

Mimmi!
Fel a fejjel! Legközelebb biztosan sikerülni fog!!!

KépKép
amadea

Amadea doktornéni megszabadítja a halacskát.
Amúgy látod, nem csak a hátsójukat mutizták :wink:

Mimmi: szelet én sem szeressem. Akkor inkább a hideg. Buktát pedig sajnálom, de tudod úgy szokták mondani, hogy ennek valamiért így kellett történnie. Úgy is tuti eljön hamar az az idő, mikor apa otthon hagyja nektek a 4 kerekűt.

Begane (Éva): ha nyugiban leszel, még túl is hordhatod. Csak figyelj oda magatokra. Ez még nem veszély, csak fenyítés a természettől.

Puszedli: 2x védőnő? Nem mondhattad neki a reggeli találkakor, hogy boooocs, későbbre programváltozás van, s ugye nem lehet baj, ha már egy nap egyszer úgy is találkoztok?

Bébek fekvésével pedig úgy vagyok mint Benta: ez már a 4-ik, de gőzöm sincs, hogy mikor mije merre van. Mikor kapok 1-2 döngöt, akkor sejtem, hogy nem a pociját nyomta oda. De amúgy ha lájtosan műveli, lökésem sincs, hogy épp a keze vagy a lába.
Mondjuk Grétinek szokása volt csikizni, gondolom azt mégsem a lábával tette. Meg mikor jobb oldalt felül kapok egy hatalmasat, s rögtön utána bal oldalt alól....gondolom mégsem tornaórát tart és a spárgát gyakorolja, hogy mindkettő a lába legyen.
Szal passz, részemről káosz az egész.

Kép
kissmanó

Mimmi, rá se ránts a kresz-vizsgára, a következő menni fog! A kismamák agya nem a legjobb. A szél itt is rettenet. A szemed gáz, most már rendbe jöhetne!

Manó, micsoda kép! Most már nem irigyellek érte, ez már elég. A birtok viszont klassz! Gondolom a 2 otthon lévőt meg se érzed, hawaii van :)

Süni, képet kérünk majd a végeredményről!

Heni annyira pakol, hogy egész nep nem ír nekünk :)

Amadea, az a hal csak szökni akart, mint Némó :) Egyébként cukik!

Benta

Kép
benta

Esik a hó :shock:
Óóóó a halacska kíváncsi volt, csak nem számolt vele, hogy a nagy feneke beszorul :D ...olyan kis dagi, azért is hívjuk Pocinak :wink:

KépKép
amadea

Sziasztok!

Tegnap már nem volt időm jönni, kicsit ünnepeltünk apával. Örült nagyon a gyümitortának, viszont nekem most annyira nem jött be. Nem is ettem csak egy kis szeletet, a máskori negyeddel szemben.

Magdi, gratulálok én is a jogsihoz! Remélem minél hamarabb megkapod.

Noémi a barátnődnek szintén gratulálok, és sok boldogságot a két kicsi lányhoz! És most olvasom,hogy tüdőgyulladást kaptak. Jobbulást nekik, biztos nem lesz semmi gond.

Heni, jó pihenést!

Manó, de jó,hogy már nem fáj a derekad!
Hát, csodás tavasz van felétek! Nálunk süt a nap, fúj a szél,és néha szállíngózik a hó, persze közben is süt a nap.Egyébként,ha nem fújna a szél, egész meleg lenne.

Anuk, anyós már nem fog változni, neked kell lesz...ni.Egyébként amiatt meg ne legyen lelkifurdalásod,hogy nem tudsz kínálgatni olyan embereket, akik nem is hozzád mennek. Kínálja őket a sógor.
Esküvő-pótlás: én mondtam volna,hogy mi meg gyereket várunk,és ahhoz is hozzá lehet járulni.

Ma volt a védőnő. Mért vérnyomást. Először 136/75. Mondom neki, az lehetetlen, mert majd elalszom, ráadásul még soha nem volt ilyen magas. Másodszori mérés: 112/60. Szóval nem derült ki mennyi a vérnyomásom. :roll: :roll: :roll:
Mondta,hogy hamarosan indítanak kismamatornát. Ápr. elején, úgy néz ki. Menjek majd. Hát nem tudom, hogy 29-30 hetesen lesz-e még egyáltalán kedvem elkezdeni, meg van-e értelme. Azért még rákérdezek a dokimnál.
Pénteken megyek a terheléses cukor eredményemért. Remélem minden rendben lesz. A reggeli jó volt. Délután bevágtam egy fél tábla buborékos Bocit. De hát annak a fele levegő. :oops: :oops: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Amadea: nálunk nem esik. Süt a nap félig.

hozzánk is nemsoká jön a védőnő:(.

Már negyed órát késik.

Mimmi: sajnálom a kreszt!

Süni: jól eltelt a mai nap. Asszem élvezni fogom a munkanélküli napokat :lol: .

Na, a többit majd később.
Vendég

és szupi az akvárium! Én is akarok!!!
Vendég

Jelentem az első fázissal készen vagyunk!
Készen van a beépítés! Ki is fizettem őket - nagyon örülök, hogy az eredeti 6 napból 3 lett. Végül is ez így még jobb. A gyorsaság a fő!
Most már csak azért drukkolok, hogy a festő tudjon jönni pénteken és szombaton, mert kiderült Viktor sem dolgozik szombaton, így lenne időnk letenni a padlószőnyeget, és elkezdeni takarítani! Drukkoljatok!

Az ikrek jobban vannak! :) A barátnőm is! Szóval minden tök jó!

Nálunk egészen jó az idő - szépen süt be a nap - bár így még jobban látszik mennyire mocskos az ablak!
Én egész nap a konyhát takarítottam, de még mindig nem vagyok készen vele - pedig nincs nagyon konyhánk. Egyszerűen nem bírom, és a zsírt takarítani erőbe kerül!
Megyek, megpróbálom befejezni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: ezek jó hírek (na nem a konyhai takarítás, hanem a többi)

Kép
kissmanó

Hát igen!

Egyébként mindig megfogadom, hogy jobban odafigyelek majd a napi takarításra - hogy ne legyen ilyen gáz...de eddig még nem sikerült!

most turbózom magam egy kis gumicukorral, és 5-től megnézem a dadás műsort.
Hátha lesz kedvem még utána folytatni. Mondjuk a legszarabb részén (tűzhely) már túl vagyok! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

jelentés: Győr napsütés volt egész nap, de kilépni se mertem mert akkora szél volt, féltem hogy elviszi a hab testemet...vagy kifujja belölem a gyereket...
Manó ez a hó nem semmi, megmodnom őszintén nekem már nem hiényzik, mostmáááá legyen tavasz!!!!

Benta: irj privibe egy címet és bubis borítékban postázom!!

és most megyek és kicsomagolom a kiságy darabkáit... :D

Kép
Kép
mniki84

De jó neked Niki. Én is alig várom!

KépKép
KépKép
kfnoémi

húú és 80 nap van hátra, nem is olyan rég még a 100nak örültünk! :oops:

Kép
Kép
mniki84

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:19-kor.

Heni

Kép
szheni

Lehet későn van, de most vettem észre másik topikból

http://www.vatera.hu/listings/index.php ... =tikotiko2

Hihetetlenül jó árakon vannak a cuccai!!!!

Babakocsik 35-e + , autósülések 18-e + , kombiágy 20-e + , kókuszmatrac 5-e !!!
Vendég

Heni, nagyon jó pihenést! Élvazzétek ki a pihenés minden percét, egy darabig úgyse lesz benne részetek! Jó utat!

Benta

Kép
benta

na, nekem már megint depis napom volt- már nem is tudom, miért. Mondjuk egész nap tanultam, holnap vizsga, elég nehéz és félek tőle, meg unom már az állandó iskolásdit. Noémi, te hogy bírod?

Heni:
jó pihenést, ha még olvasod.

Zsu: átküldenéd priviben, hogy hol indul a torna, én ugyanis már régóta tornát vadászok, és sehol sincs. Azt mondta a védőnő, h utolsó hónapban nem ajánlaná elkezdeni, talán most még nem gáz. Gondolom ,a tornások is megmondják. Köszönöm!

Voltam védőnőnél is, majdnem bealudtam, szerencsére hamar végeztünk, nem akart semmit, 2 hét mólva kell menjek. Megállapította, h kicsit dagad a lábam, ezt én nem vettem észre, de biztos úgy van.

Megyek is aludni, holnapra légyszi drukkoljatok, h rugdossanak át valahogy!!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Manó, neked írtam privit (remélem, nem álmodtam), h mikor akar látnia védőnő.

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag, holnapra drukkolok, egy kalappal!

Benta

Kép
benta

Sosi: hol vagy? Jelentkezz!

Erika! Remélem sem Ékes nem beteg, sem Veled meg Pocilakóval nincs baj, gyere kérlek Te is!

Angi79: szintén jelentkezz! Látom más topikokban aktív vagy, csak minket hagytál el.

Katával mizu? Amadea...még tartod vele a kapcsolatot? Kérdezz már rá, hogy még jön közénk, vagy ő is kilépett, csak nem szólt. Jó?

Heni: nektek jó kikapcsot!

Csillag: privi megjött, drukk a vizsgához. Csak görbüljön :wink: . És unni lehet, abbahagyni nem. Ha már belevágtál, egy út van: előre!

Amadea: klassz neked, ma mész uh-ra (mire jó a táblics...meglestem)

tegnap rettenet felcukkoltam magam: újonnan működésbe helyezett cégünknek apa új könyvelőt keresett. Kiegyeztek egy fix összegben, erre a hp tegnap küldi a keretszerződést, s olyanok voltak benne, hogy hajam égnek állt. S mert nem csak apáé a cég, hanem enyém is, nekiálltam elégedetlenkedni. Remélem ma kap apa más ajánlatot.
Uff, de dühös vok. :evil: :evil: :evil:
Anuk: ha országon belül lennénk, lecsapnék rád :wink:

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Képzeljétek! A tegnapi konyhatakarítás olyannyira kimerített, hogy 1/2 10 kor már elaludtam!
Ma már meló van, de nem is baj! Pihenek kicsit! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Evicuska: mi volt tegnap a 4D-n?
Gyere már, rég jártál!

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Manó kedves, neked még az ágyban kellene a fájós derekadat pihentetned, nem idiótákkal foglalkoznod kora reggel! Hasonló emberek nálunk is akadnak, a pénzügyes pl.:múlt héten 10x annyit utalt egy nehéz eset hivatalnak, mint kellett volna, nagy tételben gondold, és nem egyszerű visszaszerezni.

Én is ma megyek UH-ra, már rég láttam Benjámint. És a pasim nem ér rá, így a középső fiam kísér el :)

Noémi, milyen jó is a munkahelyen kipihenni az otthonlét fáradalmait!

Szép napot!

Benta

Kép
benta

áááá, én a szolgálatos bohóc, még ha csöppség nincs is itthon, már talpon vagyok, mint álltalában (na jó, mikor álomszuszék vagyok, akkor tudok ám aludni....meg nálunk egy órával korábban is kel ám a nap).

hú, majd meséld el hogy fogadta a "középső" fiad az öcsivizitet.

Kép
kissmanó

Remélem mindenki jól van :)

Manó pihentetni kéne a hátad! Tényleg arrafelé nincs kismama masszázs? hogy az milyen jól esne nekem is.
:D Köszi, hogy gondolsz rám.

Tényleg Erika nagyon rég voltál! Ugye nincs baj?

De irigyellek Niki. :oops: Rendezheted te is a babaszobát.

Ma már megint bosszankodásra keltem. Mondjuk nem viselt meg annyira, de hogy milyenek az emberek félelmetes.
Tegnap este hosszas levelezés után megállapodtam egy csajjal egy macis :oops: pihenőszékben. Hintáztatható stb. Írtam neki, hogy képet azért küldhetne, mert oké, hogy nincs hibája stb, de legalább szeretném látni.
Erre ma reggel levél várt, hogy 6500-ért odaadja. Először néztem, ne röhögtessen már, a teszen és a vaterán azért már német gyártású újat kapok, nem is erről az árról volt szó. Ráadásul képet sem akar küldeni, pedig vagy 3* kifejezetten kértem.
Így visszamondtam, zsákbamacskát nem fogok venni. Ki tudja milyent sózna az ember nyakára.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenki jól van.

Mi tegnap voltunk 4D-n. Marci most sem sokat mutatott az arcocskájából, de azért valamivel többet mint az elsőnél. Édesen ásítozott. Hálistnnek minden rendben van.

BPD: 7,08 cm
HC: 26,0 cm
AC: 23,08 cm
FL: 5,08 cm
Súlya: 1145 gr

És akkor egy pár fotó:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
begane

begane? de édes, és miaz hogy nem mutatott semmit, ennél jobban nem tud szemből lenni szegény gyerek :D nemugy mint kislánykám, befordult a hátam felé :)

a kiságy összeszereléséhez valami speckó csavarizé kell, én nem értek hozzá nagyon, remélem uram hoz ma majd valami eszközt...mert itt ülök egy kupac butordarabon

Kép
Kép
mniki84

Csillagtáncos, őszíntén szólva én nagyon le vagyok maradva a tanulással. Most a felújítást csinálom, utána lesz napirenden mind a 10 vizsga. Remélem gyorsan letudom őket áprilisban, ill. május első hetében.
Nem mondom, bízok egy jó nagy adag kedvességben is - már ami a pocakomat illeti! :) Majd meglátjuk!
De abban biztos vagyok, hogy nem fog könnyen menni!

Begane, mi az hogy nem sokat muatatott? Szerintem nagyon szépek lettek a képek! Tökéletesen látszik az arcocskája, és nincs előtte a köldökzsinór - mint az én fiamnak!

Teljesen ki vagyok merülve. Lehet az időjárás is közrejátszik. Ma a férjem van otthon - elméletileg besegít a takarításba. Port töröl, és prontóz. Remélem mire hazaérek végez vele...még fel is kell mosni, hiába jön holnap a festő, mert jelenleg a földön van a matracunk, és nem akarom az összes port beszívni! (mondjuk ma éjjel úgy aludtunk, mert már nem volt erőm megcsinálni). Éjszaka is úgy aludtam, mint akit fejbe vertek - még pisilni sem keltem fel, pedig ott zúg mellettünk az akvárium!

Úgy várom már a keddet - akkor megyünk orvoshoz! Kíváncsi vagyok mekkora Áron, mert a hasam még mindig csak 90 cm a köldökömnél. Már hetek óta annyi. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy Áron alul fekszik, ott talán nőtt is, de mivel ott nincs egy fix pont nem tudom mivel összehasonlítani! Szóval már nagyon várom, hogy mekkora most! 8-án volt a BPD-je 74 mm

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Csillagtáncos!
Drukkok mennek!!!

Heni!
Jó utat!

Kissmanó!
Katának írtam sms-t még nem válaszolt tegnap óta, ha hétvégéig semmi, szombaton felhívom....

Begane!
Nagyon aranyos a fiacskád!!!!
Remélem én is kapok ma képet, drukkoljatok, hogy megmutassa a pofiját....

Anuk!
Ne sajnáld, az nem a ti pihiszéketek volt, majd jön jobb is....

Niki!
A bútorszerelést nem kellene inkább a férjedre bízni?? Nehogy megerőltesd magad!!

KépKép
amadea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?