Sziasztok!
Tegnap már nem volt időm jönni, kicsit ünnepeltünk apával. Örült nagyon a gyümitortának, viszont nekem most annyira nem jött be. Nem is ettem csak egy kis szeletet, a máskori negyeddel szemben.
Magdi, gratulálok én is a jogsihoz! Remélem minél hamarabb megkapod.
Noémi a barátnődnek szintén gratulálok, és sok boldogságot a két kicsi lányhoz! És most olvasom,hogy tüdőgyulladást kaptak. Jobbulást nekik, biztos nem lesz semmi gond.
Heni, jó pihenést!
Manó, de jó,hogy már nem fáj a derekad!
Hát, csodás tavasz van felétek! Nálunk süt a nap, fúj a szél,és néha szállíngózik a hó, persze közben is süt a nap.Egyébként,ha nem fújna a szél, egész meleg lenne.
Anuk, anyós már nem fog változni, neked kell lesz...ni.Egyébként amiatt meg ne legyen lelkifurdalásod,hogy nem tudsz kínálgatni olyan embereket, akik nem is hozzád mennek. Kínálja őket a sógor.
Esküvő-pótlás: én mondtam volna,hogy mi meg gyereket várunk,és ahhoz is hozzá lehet járulni.
Ma volt a védőnő. Mért vérnyomást. Először 136/75. Mondom neki, az lehetetlen, mert majd elalszom, ráadásul még soha nem volt ilyen magas. Másodszori mérés: 112/60. Szóval nem derült ki mennyi a vérnyomásom.
Mondta,hogy hamarosan indítanak kismamatornát. Ápr. elején, úgy néz ki. Menjek majd. Hát nem tudom, hogy 29-30 hetesen lesz-e még egyáltalán kedvem elkezdeni, meg van-e értelme. Azért még rákérdezek a dokimnál.
Pénteken megyek a terheléses cukor eredményemért. Remélem minden rendben lesz. A reggeli jó volt. Délután bevágtam egy fél tábla buborékos Bocit. De hát annak a fele levegő.