Sziasztok!
Nem tudtam rögtön írni, amikor ma délután elolvastam az éjszakai hozzászólást.
Boszibaba, gondolom rám tippelsz, de el kell keserítselek, mert én ma éjjel kivételesen korán feküdtem le. Bár egyáltalán nem mentegetőzni szeretnék, vállalni szoktam a véleményem, ezért is nem szeretnek itt néhányan. De ez abszolút nem érdekel, ahol nem érzem jól magam és ahonnan én sem hiányzom, oda nem is írogatok túl gyakran. (persze ez sok emberre nem vonatkozik, gondolom az kb 3-4 ember meg tudja, hogy miattuk nem jövök pl. én
mások nevében pedig nem nyilatkozom) Főleg ha még ki is oktatják az embert, persze nem nyilvánosan, "csak" priviben.
Na, ennyi, most jöhetnek az ellenvélemények, legfeljebb megint nem írok egy darabig. (bocs, de nem tudom a véleményemet magamba tartani)
aki nem szeretné olvasni, görgessen!
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Betti!
Nem semmi, mindjárt szülinapot ünnepeltek!!! Nagyon gyorsan eltelt ez az év, nemrég még izgultunk, hogy ki lesz az első közülünk.
És ezután jön szépen sorban az többi szülinap is!
De jó lesz nézni a sok kis egy gyertyás szülinapi tortát!!!
Nika!
Nagyon ügyes Gergő! Nem semmi, hogy már megy!
Ja, minden nap eszembe jutsz, amikor írtad, hogy jobban is fog menni az az evés... Már nekünk is régóta nem kell előke, és a ruhánk is szép marad. Ha mégis megpróbálom ráadni, letépi, egyszerűen nem viseli el.
Na, megyek, mert már megy a nyűgi Balázsnál és Apa megint Pesten van a sztrájk miatt. Úgyhogy nencs segítség, nekem kell szórakoztatnom a Manót fürdésig.