Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

tegnap megvolt a vizsgálat és uh, minden oké.
Szívhang még nincs, jövő héten már lenne, de majd csak 28-án megyek. 9 rongy egy vizsgálat.....2004. ben 6000 volt, de a 9000...... Mellbe vágott.

Van képem is de nem tudom kicsinyíteni :oops:
Vendég

Kacika! Hatalmas gratula!
Örülök, hogy minden rendben van. Tényleg elég húzó ez az ár, és még csak most kezdődik!De legalább tudod mire adod ki a pénzt, és ha ez megnyugtat, akkor megéri.

Zsu

Kép
bvigh

Köszi Zsu! :D

Ancsa! Nekem nincs a gépen Hp image...., más módszerrel esetleg?
:oops:
Vendég

Kacika: éljen!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Én a képeket azzal a programmal szoktam lekiccinyíteni, amit a fényképezőgéphez adtak. De pl. PhotShop-al (remélem így kell írni) is meg lehet csinálni, vagy valamilyen fényképszerkesztővel. Sajna nem igazán ismerem ezeket a programokat.

Zsu

Kép
bvigh

Kacika:Megmondom a frankót,én sem vagyok valami számitógép guru.Ezt a gépet úgy vettük,hogy a program már rajta volt.Én is csak próbálkoztam kicsinyiteni,mire rájöttem,hogy ezzel megy.Nem tudom milyen programmal lehet még,de Andi biztos tud segiteni....

Kép

Kép
ancsa03

Okszi, majd vagy megkérem a férjemet, hogy segítsen bokros teendői közepette, vagy Andi, hátha tudsz valami ötletet képkicsinyítésre.
Vendég

Sziasztok!

Este jön valaki, vagy akkor is kihalunk:)?

Én is megyek, felszámolok egy ruhahalmot, aztán este megyünk egy kicsit Esztergomba, hármasban:)

Tiveletek mi a helyzet:)?

Kriszti! Rég jelentkeztél!!

Pusz:

K

Kép
klarka

Most jött el az a pont, hogy remélem, hogy nem fogant baba ebben a hónapban! :?
Tegnap már tompán fájdogált a fogam, de azt hittem, hogy csa jól egymásnak koccntottam őket, így gondoltam egy kis kímélet neki oszt majd elmúlik. (ez egy tömött fog, de hibátlan volt a tömésem!)
No ma reggel olyan cudar fájdalomra keltem, azt hittem majd bele halok és kénytelen voltam beszedni algopirint, hogy egyáltalán a dokiig eltengődjek valahogy.... Aztán ő még adott egy raklap érzéstelenítőt. Idegölte, be se tömte utána, mondta, hogy szivogassam jövő hét csütörtökig, majd akkor betömi, mert most ki kell tisztulnia. Hát úgyhogy mentem is a patikába rubophenért, mert ha tartósan kell szedni az nem károsítja az embriót annyira, mint az algo, mert az meg méreg. De most remélem, hogy nincs baba, mert már így kezdeni szegénykémnek.... :(

Szal. most nincs vm. jó kedvem, pedig a fogam már nem fáj.
kislibus

Vonalzo:

Kép
kislibus

Szegény kislibus...én nemrég éltem át ilyeneket, de hál'Istennek betömték...de 3/4 órát küzködött vele a doki...

Kép
klarka

3/4 órát? Az idegölés miatt? Nekem 10 perc alatt meg volt. eddg legalábbis. :?
kislibus

Képzeljétek, mi nemrég jöttünk haza Andrissal Esztergomból. Felszentelték papnak..:)na jó, nem...
Volt egy kis dolgunk arrafelé és csomót bolyongtunk, mert nem találtuk a keresett utcát. Végül behajtottunk a tilosba (buszpályaudvar), ahol pont velünk szemben állt egy rendőrautó. Na, mondjuk, basszus, most elveszítjük, amit megkerestünk (mármint anyagilag). Na, de eljátszottuk a balekot, ott szorongattam a kezemben a térképet, ezeknek meg megesett rajtunk a szívük és azt mondták, hogy kövessük őket, elvezetnek a keresett utcába. Úgyhogy rendőri felvezetéssel, szigorúan 50-el mentünk kb. 1,5 km-t. Jó, mi?:)

Van még egy sztorim, de egy picit morbid, ellenben velem történt meg. Mentem számvitel vizsgára (kiv. mf lett) és volt nálam egy csoki és gondoltam a Fővám téren, hogy odaadom egy koldusnak. Azonban nagyon rosszul sült el, mert a koldusnak nevezetesen hiányoztak trédből a lábai, a csokim neve pedig Fitness volt....:)elég gáz, nem?

Na, mindenkinek jó éjszakát!!

Eszter

Kép
klarka

Jó reggelt!
Kacika:segítek,én ACDseevel kicsinyítek.Ha gondolod,küld el nekem,és meg kicsinyítve visszeküldöm neked.vedresandi@freemail.hu
vedresandi

Sziasztok!

Én már megint munkába........ Gondolom ma is jó sokan lesznek, mint minden szombaton.
Andi! Hogy áll az lh teszted? Gondolom már jó erős volt.
Ma már én is elkezdem nézni a pg53-at.
Klarka, nekted nagy szerencsétek volt. De a rendőrök már csak ilyenek. Annyi eszük van, hogy még azt se veszik észre,hogy hülyére veszik őket.Már bocs, nem akarok ezzel senkit megbántani, van kivétel is.

Zsu

Kép
bvigh

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK ÉS JÓ 7VÉGÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Andi a segítséget, elküldtem a címre :D

Mindenkinek szép napos jó reggelt :lol:
Vendég

Sziasztok!
Én beszaladtam az irodába valamit elintézni.

Lh tesztem:csak 4 db volt,így tegnap már nem csináltam,de a hétvégén belehúzunk :oops: :lol:

KACIKA: visszaküldtem a kicsinyített képet!!! :wink: :lol:
vedresandi

Kép
Vendég

Íme a kép az uh-ró, amelyet Andi sikeresen lekicsinyített nekem.
Vendég

Sziasztok!

Kacika! Szuper ez a kép! Nagyon nagy gartula!!!! Problémamanetes és boldog pocakosodást!

Nem olvastam vissza, de ezen a képen megakadt a zűszemem!

Most bunkó leszek és csak egy görbét dobok, de ígérem hétfőn jövök! Nem vagyunk otthon és nem nagyon tudok jönni!

Kép

Millió puszi -Nektek! és bocsi :oops:
Vendég

Nem ró, hanem természetesen ról akart lenni, csak gyorsan írtam.

Krisztinka, és merre vagytok?

Peti ma eddig viszonylag jó fiú volt, szót lehetett érteni vele. Remélem így marad.
Most lefektettem, jó lenne ha aludna egy órát, már csak azért is ,mert kicsit taknyos, és mézes tea, meg az alvás a legjobb gyógyszer.

Kriszti, kirándultok ma is valamerre?

Zsu! Sokan vannak ma a boltban?

Klarka! Hát a finess csoki....így leírva picit kínos, de ő nem biztos hogy így fogta fel, és a lényeg, hogy jót akartál!!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Szia Kacika!

Nem voltunk és nem megyünk most sehová,sajnos!!!
A párom reggel jött haza éjszakásból,délután meg játsza a sztahanovot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lányom készül a vizsgáira,a fiam az szokás szerint csavarog!!!!!!!!!!!!!!!!!!/iskolaudvar/
Én meg valószinüleg a gépnél leszek és tévét nézek!!!!!!!!!!!!!!!!

A kép a babáról,nagyon édes,gratulálok mégegyszer!!!!!!!!!
Vendég

Na sziasztok én is hazaértem.......kibörzéztem magam,bár csak kisérő voltam,mert még ráér.Annyi jó dolog volt kint.Egy busz is kicsi lett volna annyi mindent tudtam volna venni...............

És a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szerintem megmozdult a babám!!!!!!!!!!!!!!
Bár még nagyon minimálisan,és még elég keveset......

Kép

Kép
ancsa03

Na ha senki nincs,akkor megyek aludni!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

Kép
ancsa03

Krisztinka: te lassan csinálhatnál egy tesztet...:):)

Andi: mindent bele!!!

Mi holnap "elugrunk" a Balcsira strandolni!!!

Szép napos hétvégét!!!!

K

Kép
klarka

Sziasztok!

Engem éjjel arculcsapott a valóság!

Puszi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Mindenki a szabadban,vagy a strandon???????????
Na jó megyek főzőcskézni............

Kép

Kép
ancsa03

Krisztinka:ne mááááááááááááááá!!!!!!!!Ugye nem azt jelenti amire gondolok :( :( :(

Kép

Kép
ancsa03

JÓ REGGELT AKI MÉG MOST KELT FÖL,ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!

Én itthon vagyok,főzök és házi munkát végzek!!!!!!!!!!!!

Ancsa!
Örülök neki,hogy már megmozdult!!!!

Krisztinka!
Új hónap Új remény!!!!
Vendég

Sziasztok!

De bizony itt van piroska!

Kriszti! Ez már nem új hónap , újremény, hanem orvos!
Vendég

Krisztinka!
Azért irtam,mert remény a babásodásra van!!!
Kérdés,hogy mikor sikerül!!!!
Tudom mit érzel,de az orvos,jó döntés!!!!!
Nekem is ez és 1 másik hónapom van,addig reménykedek,de utánna,mással próbálkozunk!!!!Vagyis HSG!!!!!!
Vendég

Kacika! Nagyon édes pötyikéd van!

Krisztinka, akkor itt is :cry: :cry:

Bocs, hogy csak ennyit írok, de ez a dög meleg agyilag is kikészít. Egyébként mi befejeztük a "babagyártást".
Vendég

Ildi!
Miért??????
Vendég

Sziasztok,megjöttem!
Anyukámnál voltam,mert a múlt hévégén volt a szülinapja.Kisebb barűti társasággal voltunk lent,és bográcsoztunk a tanyán.

Krisztinka: :cry: :cry: :cry:

Ildi:Publukis,hogy mi történt???
vedresandi

Nem kell semmi rosszra gondolni! SŐT!!!!!!!!!!

Ezért hagyjuk abba:
Kép

MERT "ELKÉSZÜLTÜNK" A BABÁVAL!!!!

Képem is van a tesztről, csak a fotógépet tegnap anyuéknál hagytuk, így nem tudom feltölteni, de majd pótolom!
Szerdán megyek dokihoz, és akkor már többet fogok tudni! Érdekes módon most szerdán valami megérzés vezérelt és kértem időpontot a dokihoz a jövőhétre! :shock:
Ezért is tűntem el, mert a "gyerekmentes időket" vagyis amikor Bence alszik én is alvással töltöttem az elmúlt napokban. Tesztelni sem akartam még, csak már tegnap volt a 3. reggelem, hogy hányingerrel keltem, és már nem bírtam tovább! Sejtettem, de tudni akartam, és látni a két csíkot!
Vendég

Atya ég, Ildi gratulálok!!!!!

Lassan mindenkinek meglesz a 2 db csíkja!

Örülök neki!!!

Nekem viszont továbbra sincs hányingerem, nem értem....
Vendég

Litte! Gratula a csikjaidhoz!! :D
Kacika, neked a pici magocskához, már most gyönyörű! :D
Ancsa, neked azért, mert végre annyi kérdőjel után most ez nagyon határozott megmozdulás volt! :D

Többiek ne aggódjatok, mi is követjük őket hamarosan, talán épp a köv. hónapban? :wink:

t.kriszti! Tőled egyéb ügyben szeretnék segítséget kérni. Eyszer írtad, hogy úgy ismered a Mátrát mint a tenyeredet. Megyünk jövő héten Mátrafüred utáni Sástóhoz. Mit érdemes ott a túristutakon megnézni? Van a térképen egy várrom, (Benevár) egy vagon forrás, meg egy rakat kilátó. Nem tudom mit lenne érdemes megnézni, úgy, hogy 7-9 éves gyerekek is élvezzék, mert lehet őket is visszük. Egyébként péntek du. mennénk és vasárap du. jönnénk. Van ötleted?
kislibus

No e má megin lemaradt:

Kép
kislibus

Sziasztok!

Ildi! Gratulálok!!!!Úgy látszik jót tett neked, hogy kevesebbet jöttél, nem rágódtál a babán, és egyből összejött.
Ancsa! Neked is gratulálok!

Lányok, most már annyi kismamink van, hogy lassan már én is elhiszem,hogy sikerülhet!És ezt ti is higgyétek el!!!!!!!!!
Puszi mindenkinek. Én most megyek pizzát sütni.

Zsu

Kép
bvigh

Andi! Ha van egy kis időd, dobnál táblászatot? Jó lenne látni, ki, mikor vándorolt át a babásba!

Zsu

Kép
bvigh

Andi, táblázat is jó lesz.

Zsu

Kép
bvigh

Ildi:én is GRATULÁLOK!!!!!Istenien csináltad!!!!

Zsu:dobok táblázatot...minnyá megcsinálom!!!
vedresandi

Na,akkor csatolom a táblázatot!
Kérlek Benneteket,hogy ami változtatást igényel,írjátok meg nekem.Azonnal javítok.Az adatokat most gyors visszaolvastam,és frissítettem.
Klarka: neked elég sok adat hiányzik (ha már írtad,elnézést,figyelmetlen voltam)

Kislibus:asszem neked is van 1-2 dolog amit pótolni kell
Kép
Kép
vedresandi

Köszönöm Lányok a gratulációkat!!!! Én még alig akarom elhinni! Mindig a tesztet nézegetem, hogy hátha eltűnik az egyik csík! :lol: Ami persze lehetetlen!

Kacika! Bencénél nekem a 8 héttől kezdődött a hányinger. Most előbb, de én ennek most nagyon örülök!

És higgyétek el lányok, tényleg mindenkinek sikerülhet!! Lassan kiürül a babára várók táblázata, és már csak a babás marad!

Andi! A táblázatba szerintem javítsd, hogy nem december óta próbálkozunk, hiszen januárban már babás voltam, és márciustól volt az első éles hónapunk. Vagyis ez a harmadik próbálkozós hónap! Aktuális pedig június 13 doki! Köszi
Vendég

Ildi:javítom,de megvárom a javítani valókat,és egyben újra felteszem mindkettőt,ha nem baj!! :roll:
vedresandi

Andi!
Megírom megint az adatokat:
kor: 23
próbálkozunk: 2006 dec, de közben voltam babás, a jövő hónap már totál éles lesz! Ez csak kicsit volt az :)
gyermekünk még nincs (de mér alig várom, hogy legyen!), ciklus hossz: 27-29 nap.
Vitamin: fél Gravida/ nap
kislibus

Kislibus:elnézést,hogy figyelmetlen voltam :shock: :roll:
vedresandi

Félre ne értsétek! A Gravida még az előző baba idejéből maradt és úgy döntöttem elhasználom, a köv. babát hátha tudom ezzel seíteni.
kislibus

Nincs semmi baj, sok a dolgod! Meg így is hálásak lehetünk neked, amiért kiügyeskeded ezeket a táblázatokat! Nagyon szupik! :D
kislibus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?