Sziasztok!
Jó sokat fecsegtek, ez gondolom azért van, mert már a 90%-uknk nem dolgozik! De ez klassz, hogy ilyen jókat tudunk dumcsizni! Én sajnos addig amíg nem készül el Kendra szobája nem nagyon tudok sokat jönni, de ígérem, ahogy van időm jövök, és próbálok válaszolgatni, és hozzászólni a dolgokhoz!
Tegnap voltunk dokinál! Tökre jó volt! Annyira szeretem ezt a dokit! Mindig vidám, jó kedvű és mindig van egy-két jó szava az emberhez! Megvizsgálta a méhszájat és UH-t is csinált! A méhszáj szépen zárt és a méhnyak jól tartott! - ezt szó szerint így mondta! - Azt hiszem ekkor esett le a kő a szívemről, hogy csak na!
:D
Kendra nagyon jól érzi magát a pocakomban, ennek jelét is adta, nem is egyszer! A szonográf fejet úgy megrúgta 2x is, a doki csak mosolygott!
A méretei alapján a születése június elejére került, de mondta a doki, hogy ez lehet mérési hiba is, és hogy ne aggódjak ezen! Hát én nem teszem, mert tudom, hogy úgyis akkor jön amikor ő akar!
A méretei: BPD: 75 mm; THQ: 77 mm; FL: 55mm; a súlya pedig 1,58 kg. Végzett teljes UH-t megnézett rajta mindent! A várható születési súlyt csak becsülni lehet ilyenkor, de azt mondta, hogy átlagos baba lesz 3,00 - 3,30 közötti! A kis szíve is nagyon szépen vert! Magzatvíz normális, és nem fejfekvésű, hanem a gyomromnál van a kis feje és éppen a hólyagomon táncolt!
A doki azt mondta, hogy nagyon szép kislány, és hogy mondaná, hogy vigyük vissza 18 év múlva...... de hát ő hol lesz akkor már!
Jót nevettünk! De én azért büszke voltam ám rá!
1 hónap múlva kell visszamennem, akkor lesz valami vérvétel, meg utána már elkezdődnek a CTG-k! Hát kb. ennyi volt! De a lényeg, hogy megnyugodtam a méhszáj miatt! Mondtam neki a keményedéseket, és a szemérem csonti fájdalmat, azt mondta, hogy "lehet neki", csak menstruációs görcsök ne legyenek! Mondta, hogy sétáljak sokat most már jön a jó idő, és egyek sok-sok gyümölcsöt, meg zöldséget!
Hát abban nincs hiány! Eddig +7 kg-t híztam, de azt mondta, hogy most kicsit többet fogok, ne aggódjak! Gondoltam "dehogy aggódom"!
Kriszta!
Nagyon-nagyon drukkolok Ádi babának! Remélem még egy jó ideig a biztonságos pocakban marad! Én drukkolok nagyon, és ha lehet valahogyan valakit értesíts majd, hogy mi van veletek! LÉCCCCCI!
Nadina!
Hajrá diéta! Mondjuk én nem tudom hogyan bírnám! Amióta terhes vagyok, azóta nagyon jóízűen tudok enni! Főleg a leveseket és a főzelékeket! Előtte sem voltam egy válogatós típus, de most aztán! Előtted pedig le a kalappal, bár biztos ha én kerültem volna ilyen helyzetbe, vagy bárki más, ugyanezt tennénk! Kitartást azért!
Csigaby!
Én is azt mondom amit a lányok! Hogy amit a doki mond, az úgy legyen. Nem véletlenül és nem hülyeségből mondja! Biztos rossz, hogy azt kell látnod, hogy más végzi azokat a dolgokat amiket eddig te végeztél, és nem úgy csinálják, ahogyan te csinálnád, de most szerintem ezt tedd félre, és tartsd be a doki utasításait Mindkettőtök érdekében!
PIHENJ! Szerintem a babó megszületése után egyikünk sem fog!
Törpilla!
Én gyomorsavra az almát is tudnám ajánlani. Nekem bejött! Nem kell megenni belőle egy egészet, elég egy fél, vagy ha akkor éppen nem kívánod, akkor egy-két harapás is segíthet! Remélem tudtunk segíteni! És tényleg vagány a kiscsávó!
:D
Nálunk a babaszoba fala rózsaszín lesz, a plafon pedig orhidea fehér! Mi a festékeket a Bauhausban vettük, itt minden olcsóbb, mint bárhol! Hidd el nekem, az összes barkácsáruházat bejártuk mielőtt megvettük volna! Az Obiban a festék amivel festünk (DULUX 5 l-es) 7.000,-Ft, a Bauhausban pedig 5.700,-Ft! Szerintem ha még "csak" pár ezret is spórolsz megéri! És én is úgy vagyok mint te, hogy amit spórolok, azt inkább Kendrára költjük!
A tali tényleg nagyon-nagyon jó ötlet! Bár nem tudom, hogy pocakosan meg tudjuk-e még szervezni, de a babás az nagyon jó lenne!
Lehet kicsit sok lettem!
További szép napot! Nálunk süt a nap és klassz az idő! Igazi festéshez és sétához való idő!