Hát szép reggelt! Mire jövök? Sok szép, pocis, mosolygós anyukára!
Na most már tényleg irigykedek, hogy nem tudtam menni a talira. Várom ám a további képeket is.
Hát nálunk nincs olyan sok változás. Emma tegnap este megint fordult, s ennek örömére a bal lengőbordámnak nyomta magát. Alig kaptam levegőt a fájdalomtól, hogy a gyomorrugdosásokat ne is említsem
Most keresztben van a kis fruska.
Tudom, hülye vagyok! Nyugodtan mondjátok ki. De Rod rokonsága tegnap délután megint sikeresen megríkatott.
Hiába ezt a nyílt semmibe vételt nagyon nehezen viselem.
Fogták magukat (anyós huga, meg a három kölkéből két felnőtt lánya) egyszercsak megjelentek a sógorral. Hatalmas pakkokkal felszerelkezve, alig fértek be az ajtón. Én meg néztem, mint a luki nyúl, hogy mi van.
Sógort jöttek köszönteni szülinapja alkalmából! Persze itthon nem volt semmi kínálni való, de így utólag nem is érdekel. Megint jól beletapostak kicsi lelkembe. Rodot annyira méltatták múlt hónapban, hogy telón kapott egy sms-t.
Aztán olyan kijelentést tett anyós huga, hogy majd leestem a székről. Beszélt anyóssal mielőtt jöttek, és a „drága szent asszony” közölte velük, hogy ne vegyenek nekünk semmit, mert minek. A kölyöknek így is túl sok vackot összevásároltunk.
Persze a két lány rögtön közölte, hogy amelyiknek előbb lesz gyereke igényt tartanak a ruhákon kívül minden másra ami új, ajándékként, mert a ruhát tudják használtan vettük és az nekik úgy nem kell. Mindezt így a képembe!!!
A következő „élmény” akkor ért, mikor mondták hogy egy általam soha nem látott unokatestvér a nyáron nősül, és elvárják, hogy min 300.000! Ft-al járuljunk hozzá a lakodalmukhoz. Minden családtagtól ennyit kérnek. Hát mi még egy nyamvadt kis akármit sem érdemlünk meg, ki akarnak túrni jogos tulajdonunkból, hogy az utcára kerüljünk, de mi adjunk? Úgy kiakadtam fél éjjel nem aludtam csak pityeregtem. Szegény baba az anyja kész idegroncs lett a terhesség alatt.
opsz:
Anyóstól viszont kaptunk „ajándékot” turizott egy kis rugdalózót dicsekedett vele, hogy csak 100 Ft volt. Mondjuk nem csodálom. 46-os koraszülött méret, patentok kiszakadva, és tiszta folt a feneke, a tappancsa meg ki van kopva teljesen. Na ennyit szán az egy szem unokájának.
(Magának meg vett vagy 5 felsőt, meg 2 nadrágot, meg egy tök szupi átmeneti kabátot)
Rod persze nem volt itthon, estig melózott maszekba amíg van mit.
Bocs, hogy csak panaszkodom, de úgy érzem ez a banda minket a végletekig ki akar használni. Miért ez a kiközösítés, miközben vigyorognak, hogy mennyire szeretnek stb? Sajnálom, hogy Emmának nem lesz igazi unokatestvére, mert nem fogom a közelükbe engedni. Hogy gúnyolják, mint szegény rokon kisgyereke?