Új privát üzeneted érkezett!

Később még jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti nagyon sajnálom!!! DE azért nagyon örülök, hogy próbálod nem a legtargikusabban átélni a dolgokat, pedig ilyenkor mindig nehéz, tudom és nagyon lassan cammognak ilyenkor a napok.
Meglátod nagyon jó lesz egy kis kikapcs. A nyaralást majd próbáld meg felhőtlebül élvezni.
És igaz nagyon drukkolunk egymásnak, de magunkkal szemben szkeptikusabbak vagyunk.

Enik! Hol vagy már? Jól vagy?

Én már nagyon aggódom DEni miatt!

Képzeljétek nagyon szar éjszakám volt. Manóm belázasodott az oltástól, nekem meg felerősödött a felfázásom, 1 óra altt legalább 10X voltam pisilni, persze csak alig jött valami és nagyon fájt.
Így estére megyek az urológushoz.
Ezt senkinek nem kívánom!

A hőm pedig ilyen, amit már nem értek:

Kép

Klarka, Kacika, Little gyertek Ti is meséljetek mi a helyzet!

Andi! Nálad lassan beindul a film és talán akkor gyorsabban telnek a napok!

Zsu! Milyen volt az estéd?? Ja nem vagy már emlékszem. Kitartást!!!

Ancsa! Érzed már a babát mocorogni??

Pusszantás!
Vendég

Kriszti: 12 hetesen voltak furcsa érzéseim,van aki azt mondta,hogy lehet a baba,van aki azt,hogy csak a belek..Kb.3 hét még mire igazából megmozdul........Már alig várom.......

Kép

Kép
ancsa03

Jaj meglátod nagyon jó lesz!!! :lol:
Vendég

Kriszti:tetszik :?: :idea: :?: :?: :?:
vedresandi

ANDI!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON TETSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS AZ A BABA A VONALZÓ ELŐTT,ERŐT KAPOK TŐLE!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRISZTINKA!
Nagyon sajnálom,most neked is össze jött,jobban van már a fiacskád????
Gyógyulj meg!!!
A hőgörbéd,meg egyenesen szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak igy maradjon fent!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANCSA!
Nem sokára már jobban érzed,hogy mozog már ő most is,mozog csak nem vélhető mozgásnak amit érzel!!!!!
Anno anyukámnak is mikor terhes volt valamelyik hugommal,azt sem tudta,hogy terhes,mert a "beleit érezte mozogni"!
Az orvos megvigasztalta semmi baja a gyomrának,mert itt baba lessz!!!!!

ANDI!
Igen jó lessz neked,mert ha beindul a film,pörögnek a napok,észre sem veszed a napok múlását!!!!!
Sok sikert a filmhez!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:nincs mit...azért tettem oda a babát,mert tényleg tud hatni :wink: Cserébe jössz egy 2 csíkos teszttel :wink: :lol:
Ma voltam a Dr. Bubó próbáján.Úgy néz ki,hogy jövő hét vasárnapig a Bubó produkcióban fogok dolgozni :lol: Tényleg jobb,hogy el vagyok foglalva :lol:
vedresandi

OKÉ!
Zebrásat akkor!!!!!!!!!!!!!!!!
További szép napot!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisztinka:Próbáld ki a grapefruitmag kivonat cseppet.Szerintem nagyon tuti.....

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Köszi a tippet. Ki fogom próbálni! De most este megnézetem magam az orvossal.
Vendég

Hol vagytok lányok?????????????

Mindenki dolgozik????????????

Kép

Kép
ancsa03

Én vagyok,de mig nem jöttél nem volt senki,msn-en voltam az előbb Andival!!!
Csinálom a dolgom,de azért bekukkantok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Olvasom a rossz hírt t.kriszti. :( Annak örülök, hogy nem adtad fel :)

Denni hiánya már tényleg aggaszt engem is. :(

Andi! Csak azon a hétvégén lesz Bubó? Vagy fogják máskor is játtszani? Gondoltam öcsémet elvinném.

Krisztinka! Kamillás meleg ülőfürdő este! A baba esélyét sajna rontja, de a felfázást elfújja mint a szél! Legalábbis nekem. Manódnak nem volt magas láza ugye? Ezektől az új oltásoktól ritkábban lázasodnak, de ezek szerint nálatok kijött. Sajnálom. Más gond ugye nem volt? Kiütés, pirosság ilyesmi?

Többiek hogy vagytok ma?

Kép
kislibus

KISLIBUS!
Lelkiekben kezdek észhez térni,mert fojtatni kell!!!!
De másként még sok van,hogy elmúljon!!!!!!!
Neked nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irj már magadról is,hogy vagy??!!!!
Vendég

t.kriszti! Igy : :D Várok a kis csodámra, hogy jön-e :)
Jó lenne most a nyáron újra bebabásodni, mert nincs suli, így a dolgom is inkább írásból, telefonos ügyeletből és a kolleganőim 1-1 hetes helyettesítéséből áll. Szóval nyugisabb, így az első 3 hónap szempontjából jobb :)

Kép
kislibus

Na,én most értem haza...no comment! :evil:

Kislibus:most ezekről az előadásokról tudok,de terveznek több előadást.Ha megtudom,akkor mindenképpen szólok Neked!!!
vedresandi

Andi! Jól elhúztátok a munkát! Jól ki lehetsz fáradva. Köszi az infókat, tényleg jó lenne :)
kislibus

Sziasztok!

Itt vagyok (kicsit megkésve).

Krisztinka: én sokszor fáztam fel és olyankor mindig Monuralt kaptam, ami egy por és fel kell oldani vízben és este az ágyban kell meginni és reggelre fertőtleníti a hólyagot. Ha már nem szoptatsz és az orvosod nem ellenzi kérdezd meg tőle, mert elég jó!

Levizsgáztam, kiválóan mf lett. Köszönöm a drukkokat!

Vizsga után Mamámmal kihúztunk a Decathlonba és vettünk pár jó cuccot nekem, meg Andrisnak is szereztem két rövidnacit!

Drukkolok mindenkinek és nagyon sajnálom, Kriszti, hogy megjött... :oops: de tiszta lappal újra neki lehet futni! Ebben az a jó, hogy alapesetben ha nincs gond az ember újabb és újabb esélyt kap! Én már Andrisért is nagyon hálás vagyok, mert nekem volt egy szívműtétem és álmomban sem gondoltam, hogy meggyógyulok és lehet gyerekem, ugyanis nagyon erős gyógyszereket szedtem, ami ezt kizárta volna. De így, hogy gyakorlatilag már semmi bajom és gyógyszert sem szedek nagyon bizakodva nézek a jövőbe!!! A szívdokim is azt mondta, hogy tekintsem magam makk egészségesnek!! A szülést is tök jól bírtam és nem kellett se fájáserősítő, se fájdalomcsillapító, nem is szakadtam és a terhességem is teljesen problémamentes volt, ráadásul Andris is makk egészséges, úgyhogy nagyon-nagyon boldog vagyok!!

Bocs, hogy ezt így leírtam, de kitört :lol: :lol:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Ja, egyébként ebben a ciklusban nem mértem hőt, de a többi tünetet figyeltem...talán bejön így is..most már úgy látom, hogy nincs semmi tojci, asszem már dpo van.. :)

Kép
klarka

jó regggelt! t.kriszti sajnálom nekem is megjött :cry: de várható volt de tudom és érzem hogy elkezdődött valami odabennt csak megszakadt. andi: engem is érdekelni a Bubó a sógornőmék akarnak jönni itt lesz a stadionba ugye? remélem jól vagytok. kriszi: most akkor megint együtt izgulhatunk majd a köv ciklusba :lol:
erzsebet0312

Szia Erzsébet!
Sajnálom én is!!!
De fojtatjuk!!!!!!!!!!!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsi:Sajnálom a pirit!!!!!!! :( :(
Már kérdeztem,de lehet,hogy nem olvastad.Jól olvastam,hogy te is a Szabolcsba jársz dokihoz?

Klarka:Gratulálok a sikeres vizsgádhoz..............

Kép

Kép
ancsa03

Krisztinka:Mit mondott a doki?????????????

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok, egy gyors beugrás, mert utána keltenem kell Péterkémet.

Jól vagyunk, ma megyek este dokihoz, remélem mindent rendben talál. Péter olyan anyás lett hogy csak na, tegnap du csak rajtam, az ölemben volt hajlandó elaludni. És úgy szorított, mintha világ vége lett volna. Édes volt, csak így nem nagyon lehetett tőle netezni.

Kriszti, Erzsi sajnálom pirit, de a nyár folyamán biztos sikerül, tudom.

Krisztinka, érdekes a hőd...kíváncsi leszek a végére.

Zsu? Te is rég jelentkeztél!

Klarka, örülök hogy vidám vagy, az már fél siker...mindenhez!

Kislibus neked is lassan jön a teszt, drukkolok nagyon!

Ancsa, örülök hogy jól vagy, én Petivel a 19. héten éreztem először a mozgást, olyan érzés volt mint amikor azt mondják hogy tikkel a szemed. Ismered azt??
Na olyan csak a hasadban, fantasztikus!!!

Puszi mindenkinek, akit esetleg kihagytam is :oops:
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Erzsi:Hajrá június!Remélem Neked is sikeres hónap lesz!!!
az Arénában lesz a Bubó!A kinken meg tudod nézni a dátumokat,és a jegyek árait.Ha kell a mostani előadások egyikére nektek jegy,akkor szólj.
http://www.jegyelado.hu/index.php?page= ... k&rid=1418

Kacika:lehet Peti érzi a kistesót,és kihasznál veled minden percet :lol:

Klarka:gratulálok a vizsgádhoz!!

AncsaKismami:jól vagytok???

Kriszti:örülök,hogy jól vagy :lol:

Nekem a tegnap esti LH tesztem halvány + lett.A mai lesz gondolom erős 2 csíkos,de ma éjszaka forgat a párom.Ez van :lol: .Majd pénteken rádolgozunk :oops: :lol:
vedresandi

Sziasztok!!!!!

Klarka!
GRATULÁLOK!!!

Andi!
Köszi,már jól vagyok!!!!

Kacika!
Túléltem,úgy mind a többi sikertelen hónapot!!!!!
Én újfent azt tudom mondani,mint ahogy Ancsának is irtam,hogy nem merném azt mondani,hogy a jövő hónap tuti,vagy a nyár tuti!!!!!!!!!
De azért tudom,hogy vigasztalás képpen mást nem tudsz irni!!!!!!!!
Inkább azt gondolom,hogy egyszer majd sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Erzsi! Sajnálom!!! DE azért remélem nem nagyon kerültél padlóra!

Kalarka! Én is a Monuralt ittam meg kedd este, mert már nem bírtam.

Kacika! Biztos minden oké lesz! Már azt várom, hogy majd tegyél fel nekünk képet a babáról!

Ancsa! Neked van már képed a Manódról??

Kislibus! Szerintem mindenki szeretne már a nyáron bebbabásodni!
Egyébként szerencsére Manómnak csak kedd éjjel volt láza, de mondta is a dokinéni, hogy belázasodhat tőle, mert ez egy emlékeztető oltás volt. Egyébként a többi oltástól nem volt lázas szerencsére.

Andi! Hát nem irigyellek a hosszú napért! Mostanában mindig ilyen sokáig fogsz dolgozni???

NA én tegnap megjártam az orvost, mivel kedd este megittam a gyógyszert így már tegnap jobb volt és az orvos csak kevés gennyet talált a vizeletben és meg is uh-ott mindent épnek talált.
DE vinni kell majd spermát, hogy kitenyésszék(ennek nem kell frissnek lenni lefagyasztott is jó), kaptam steril pohárkát hozzá, mert lehet attól van gyakran felfázásom, de ha az negatív akkor valószínű be kell nézni a hólyagba, tehát tükrözés. K---ra nem akarom ezt. Ja és legközelebb megyek a nőgyogyóhoz, akkor kérnem kell hüvelyváladék tenyésztést.
Ja és írt fel gyógyszert pont azt amit kedden is megittam, azt legközelebb pénteken kell bevennem és írt egy másik antibiotikumot (Nolicin) is, amit régebben is szedtem már, de azt csak akkor vehetem be, he megjön. Pont így gondoltam én is , mert van ebből az antibiotikumból itthon nekem, csak nem mertem el szedni, mert kismamik nem szedhetik.

Egyébként azon agyaltam, hogy lehet akkor is ilyen tüneteim voltak, amikor Manóval terhes voltam csak még nem tudtam, hogy az vagyok. cSAk már nem tudok rendesen visszaemlékezni, mert már 2 éve volt.

Na dobok egy görbét is:
Kép

Szép Napot mindenkinek!
Vendég

ancsa03: igen a szabolcsba járok Vajda doki uh-zott a multkor de Egyed jenő doki az orovsom szerintem a szabolcs nagyon jó kórház. krisztinka79:nem vagyok nagyon padlón majd csak sikerül pozitívan kell hozzáállni :lol: andi: köszi lehet hogy kell majd beszélek sógornőmmel. én nem tudom de én annyi terhes kismamit látok az utcán nem tudom mi van de úgy irigykedek. :lol: zsu: túl vagy a pirinn?,,??? fej a fejjel most sikerülnie kell végre :lol: kacika: babó hogy van? hányinger??? remélem nincs??? t.kriszti: akkor mi pedig folytassuk a hajrázást :lol:
erzsebet0312

andi: akkor kapd el ma apát és tünjetek el a paplan alatt :lol:
erzsebet0312

Krisz:a görbéd klasz,csuriban a kezem lábam :wink: Egyébként,ha beindul,mindig ilyen sokat dolgozom,de hazudnék,ha azt mondanám,nem szeretem :wink: :lol:

Erzsi:ma nem tudom elkapni,mert éjjel forgat,de úgyis a hétvége lesz hasznos,péntektől vasárnapig!
vedresandi

Sziasztok!

Bocsika, hogy úgy eltüntem, de sajna nem sok időm és energiám van most gépezni.
Tegnap ráadásul Pestre kellett temetésre mennem, mert meghalt a főnöknőm. Hasnyálmirigy rákot állapítottak meg nála decemberben, meg is műtötték. Aztán most kiderül, hogy baromi kevés a vörösvérsejt száma, és nincs ami az oxigént szállítsa, erre pár nap múlva szinte megfulladt. Baromira letörtem, mert jó főnök volt.

Azt is szomorúan tapasztalom, hogy nincs még újabb kismamánk! :cry: Azt nem mondom senkinek, hogy új hónap új remények, mert ez az amitől én ilyenkor a falra tudok mászni. Csak annyit mondok, hogy SAJNÁLOM! Ha azon múlna, hogy ki lesz babás, hogy mennyire drukkolok, akkor már tutira mindenki az lenne!!!!

Erzsi! Tegnap jártam a Népstadion felé és elmentem a pénztárakhoz, hátha tudunk találkozni. Sajnos 6 óra előtt 2 perccel értem oda, s már mind be volt zárva, így még esélyem se volt, hogy megkérdezzem valakitől, hogy esetleg dologzol e. Bár gondolom ha ma dolgozol, akkor tegnap nem is dolgoztál. Kár.

Most megyek, csak életjelt adtam magamról!

Legyetek jók!

U.i.: Krisztinka! Ilyen "felfázósérzés" tünetet baba is okozhat! :wink:
Vendég

little: tegnap pont szabadnapos voltam de jó lett volna találkozni nem jársz erre felé még ????? talizzunk :lol:
erzsebet0312

Erzsi! Ha minden igaz, akkor jövőhéten szerdán fogok menni Pestre! Ha gondolod megbeszélhetünk valamit!
Vendég

ó csütörtöön fogok dolgozni :cry:
erzsebet0312

Sziasztok!

Van egy iwiw meghivóm ha érdekel valakit irjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi mindenkinek, hogy drukkoltatok!

Krisztinka: és használt a Monural?

Mi kirándultunk egyet Apával Pilisszentlászló fölött, Andris nagyon élvezte.

Lassan már én is a ciklusom végéhez közeledek... :roll:

Most megyek, mert elugrom a boltba és kell még szedni meggyet :lol: :lol:

Kép
klarka

Sziasztok!
Jelentem túl éltem ezt a két napot!

Erzsi, Kriszti, nagyon sajnálom. Kriszti, látom Andi segített neked. Én reménykedtem még egy napban.
Klarka, neked gratulálok!
Kacika! Majd írj mi volt a dokinál! Remélem minden rendben lesz.
Andi, akkor most már mindent bele, mert szerintem is erősebb lesz még 1-2 nap alatt.
Krisztinka! Hogy érzed, várod a mensit, van valamilyen jele? Mert ha most sem sikerül, akkor holnap meg kellene jönnie. De, ha nem jön meg, akkor csinálhatnál egy tesztet.
Ildi! Sajnálom a főnöködet, nagyon rossz, amikor valaki ilyen gyorsan megy el.
Annak viszont örülök, hogy jelentkeztél.Te most hogy állsz a ciklusoddal?

Nekem már elmúlt a piri, újra kezdődik minden.
Ez a két nap jó volt, kicsit kizökkentett a mókuskerékből. Voltak cikis helyzetek is. Például a szituációkat videóra vették, aztán együtt kielemeztük.Pár másodperc volt, de sok minden kiderül belőle. Szóval tanulságos volt. Még lesz folytatása, talán ősszel

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok! Részemről teszt majd ha piri nem köszönt be. Úgy kb. 10 nap múlva. :)

Litte! Sajnálom, hogy gyászolnod kell. A párom főnöke alt meg hasonlóképp, csak ő prosztatarákban. A párom felett mindíg apáskodott egy kicsit. Szerette és tisztelte. Isten nyugosztalja őket!

Ancsa! UH képet én is szívesen látnék :D

Zsú! Örülök, hogy épülésre használt ez a két nap, bizony jó kiesni néha a hétköznapokból :!:

Erszi! Sajnálom azt a fránya pirit!
z
Andi! Akor dolgozz kedved szeint! De a párnacsatára még maradjon erőd :lol:

Többiek puszi!
kislibus

Krisztinka,Kislibus:Kicsit csóró a korház,nem dobálják utánunk a képeket.Az első UH-ról kértem,de azt mondták,hogy nem fognak tudni mindig adni.Ha a 18 hetesről sem kapok,akkor csak a 4d-s lessz 24 hetesen...

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Tegnap én voltam az utolsó,ma meg én vagyok az első????????????

Na jó most megyek a táppénzes papiromért,aztán meg a munkahelyemre leadni.
Később jövök!

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt kívánok én is!

Tényleg, hol vagytok??
Tegnap ilyenkor már jó sokat írtatok. Már, ha jó az idő, amit a gép ír.
Itt szörnyű meleg van. A két nap kégkondis fagyoskodás után ez nagyon rosszul esik.
Krisztinka! Mi újság?

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok,jó reggelt!!!

Én is itt,szerintem a délelőtt itt is leszek.

Nagyon jókedvem van ma!!!!Nem tudom mitől :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Nekem is jó a kedvem, de sok a dolgom. Baromi sokat dolgozunk mostanában. Férjem vállalkozó, úgyhogy elég sokat látom napközben,. mindig hazaugrik egy-két cuccért. Részben kertépítő-öntözőrendszeres, másrészt esküvői szolgáltatász nyújtunk, főleg nászajándékba. Ez itt a reklám helye: www.lepkek.uw.hu

Ha érdekel titeket, vagy másokat ajánljátok nekik!

Andris még alszik, igyeksez maddig néhány dolgot elintézni. Honap valószínűleg megyünk a leányfalui strandra fürdeni egyet.:)