Sziasztok!
Erzsi! Sajnálom!!! DE azért remélem nem nagyon kerültél padlóra!
Kalarka! Én is a Monuralt ittam meg kedd este, mert már nem bírtam.
Kacika! Biztos minden oké lesz! Már azt várom, hogy majd tegyél fel nekünk képet a babáról!
Ancsa! Neked van már képed a Manódról??
Kislibus! Szerintem mindenki szeretne már a nyáron bebbabásodni!
Egyébként szerencsére Manómnak csak kedd éjjel volt láza, de mondta is a dokinéni, hogy belázasodhat tőle, mert ez egy emlékeztető oltás volt. Egyébként a többi oltástól nem volt lázas szerencsére.
Andi! Hát nem irigyellek a hosszú napért! Mostanában mindig ilyen sokáig fogsz dolgozni???
NA én tegnap megjártam az orvost, mivel kedd este megittam a gyógyszert így már tegnap jobb volt és az orvos csak kevés gennyet talált a vizeletben és meg is uh-ott mindent épnek talált.
DE vinni kell majd spermát, hogy kitenyésszék(ennek nem kell frissnek lenni lefagyasztott is jó), kaptam steril pohárkát hozzá, mert lehet attól van gyakran felfázásom, de ha az negatív akkor valószínű be kell nézni a hólyagba, tehát tükrözés. K---ra nem akarom ezt. Ja és legközelebb megyek a nőgyogyóhoz, akkor kérnem kell hüvelyváladék tenyésztést.
Ja és írt fel gyógyszert pont azt amit kedden is megittam, azt legközelebb pénteken kell bevennem és írt egy másik antibiotikumot (Nolicin) is, amit régebben is szedtem már, de azt csak akkor vehetem be, he megjön. Pont így gondoltam én is , mert van ebből az antibiotikumból itthon nekem, csak nem mertem el szedni, mert kismamik nem szedhetik.
Egyébként azon agyaltam, hogy lehet akkor is ilyen tüneteim voltak, amikor Manóval terhes voltam csak még nem tudtam, hogy az vagyok. cSAk már nem tudok rendesen visszaemlékezni, mert már 2 éve volt.
Na dobok egy görbét is:
Szép Napot mindenkinek!