Új privát üzeneted érkezett!

Ja igen azt akartam még írni, hogy hozzánk is lehet majd jönni vmikor ha van kedvetek :) Gyalog is jól megközelíthetők vagyunk BP-ről is :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss!
Gratula az eladáshoz!!

Pocak!
Most mondjam azt, hogy gondold el, hogy ti december óta vagytok összezárva, mi meg július eleje óta.

d.dodó

Vaoooo Barbuss: gratula az eladashoz... :lol: :lol: :lol: :lol: Adunk-veszunk-kereskedunk :lol: :lol: :lol: es sokkal jobb, mintha itt paraznank...
Milyet fogtok akkor venni?

Dodo:
:( Megertelek, Nektek sokkal rosszabb lehet... :(
pocaklako

Sziasztok, jó reggelt!

Fóka: köszönöm, így már értem a mózes lényegét!

A férfiak önzők, tisztelet a kivételnek! Nálunk is mindíg észrevétlen az megy a tévében, amit Ő szeretne. Naponta legalább 8híreket vagyok kénytelen végignézni, pedig úúúúúúútálom! Egy is elég lenne, de ő este fél 6-8-ig képes kapcsolgatni M1, TV2, HírTv, Atv.... szép sorban egymás után! Én meg tépem a hajam! Aztán ha nagyon megunom, akkor jön a szerinte HISZTI! Ennél jobban már csak azt "szeretem", amikor nézek egy filmet és felállok inni vagy pisilni, Ő bejön és elkapcsolja! Na ezzel aztán végképp ki tud akasztani!

Kép
zsani78

Hellóóóó lányok :D

Tv-ügy, hááát ez elég idegesítő lehet, nálunk szerencsére ilyen nincsen, mert mindenkinek sajátja van a szobájábanban, mert így nincs veszekedés, hogy ki mit akar nézni :D és van egy közös a nappaliban is, a biztonság kedvéért.... :lol: Bár ugye nekem egyenlőre nincs kivel veszekedni...

Bibar
Én benne vagyok a nálad kávéban... :D csak a kérdés, hogy mikor, mert jövő héten már dolgozom sajna :S

Éljen a 16.hét :lol: :lol: :lol: öregszünk.... :D:D:D:D
Vendég

Edi
esetleg nem tudsz kivenni egy napot jövö hét után??vagy egy délutánt??olyan jó lenne összehozni :wink: :wink: :wink:

nálunk forditva van,mindig az megy amit én akarok és szegény párom veszekszik velem hogy nem akar megint vacsoracsatát vagy széfet nézni :wink: :wink: a barátok közt a kedvencem,na azzal nem kinzom az uramat mert utálja,azt mindig letöltöm másnap a netről és amig alszik Olivér nappal én megnézem :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar
hát megpróbálom, lehet megoldható.... :D Majd hétfőn belevetem magam... :D
Vendég

Bibar
Kösziiiii :D:D:D:D Juuu tényleg, 18.hét.... repül az időőőőőőő :P
Az aláírásnál, a nagyonbaba url alá írd be... :D
Vendég

Bibar
juhuuu, mostanában uh áradat van Nálad :D:D:D Nem bírsz betelni a kis puncissal mi???!!!
Tényleg, voltál az Árkádban??? Vettél valami ééédes pinket???
Vendég

Sziasztok!

Bibar, Edi, Barbuss: nekem is jó a spontán kávé jövő héten.
Csak ne legyen hó, mert nincs fedett parkolónk és képtelenség kiásni egyedül a kocsit. A hókotróval jól rá szokták tolni az autóra, így kiállni csak lapátolás után tudunk. :(
Ha össze tudjuk hozni, én szívesen felveszlek valahol Barbuss.
Akkor már csak Edin múlik, mikor tud elszabadulni. :)

Alig bírtam beírni az UH időpontot. Azt írta ki, hogy hosszú az aláírásom. :) Mert a dátum után merészkedni próbáltam azt is megjegyezni, hogy genetika+4D, de nem hagyta a kis piszok, ő nyert, maradt a dátum.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

edi!
Grat a 16. héthez!!

Zsani!
Grat a 19. héthez!

bibar!
Már megint UH?? Irigy vagyok!! Nekem is hamarosan lesz (9nap), de aztán kifujt!

d.dodó

Amit kinéztem, Angel Sound már el van adva!! :( Hu de kár, hogy nem tudom, hogy ezen a svéd oldalon lehet e negatív értékelést adni mint othon a teszin...szívesen megtenném...mi az hogy eladta, és nem veszi le!!! :evil:

d.dodó

Manorka
Hát nagy hó az ne legyen, mert akkor én sem tudok kimoccanni sem... Az én autóm is kinn áll , vagyis benn az udvaron, de nem garázsban, így múltkor ki kellett ásnom nekem is.
Mára is havazást mondtak, hááát ajánlom, hogy ne essen, mert úgy úúúúútálom grrrrr :S
Vendég

Edi,Manorka
akkor maradjunk annyiban hogy jövö hét után,addigra reméljük nincs hó és Edi is intéz szabit :lol: :lol: :lol:
jaj és az tök jó lenne ha felvennéd Barbust :lol: :lol: :lol: jaj de várom már!!!!!!!!!!

Edi
nem vettem semmit mert képzeld az uram értem jött a bajcsyba és meghiúsitotta a vásárlásomat :twisted: :twisted: azt hiszi megússza a dolgot,de nem :lol: :lol:
te nem mész 4d re jövö héten??
Dodo
igen most azt mondta a dokim 3 hét múlva megnéz még,akkor leszek 20 hetes betöltött és akkor nézik a gerincet,úgyhogy dömping van :lol: :lol:

Manorka
te szombaton mész uh-ra??na az már nincs messze

:lol: :lol:

bibar

Bibar
oh, hát akkor azt be kell hozni mindenképp :D
Hááát, nem tudom, hogy megyek-e 4D-re a jövő héten, jó lenne, de lehet megvárom a 18. hetet, mert akkor már tuti ami tuti.... Még nem tudom :D:D:D:D Jó lenne, de mindenképpen várok még 1 hetet, utána Barbuss adott egy helyet, ahol a nemét nézik csak a babának :D Nekem meg most az lenne a lényed, úgyhogy oda elmegyek, de 4D majd szerintem csak a Praxis lesz :)
Vendég

Találtam egy svéd "vaterát" (vagy ebay-t)...és azon találtam 65-ért Andgel soundot...mondjuk közel sem biztos, hogy az enyém lesz, mert licitálós....de ha eléri a 200 koronát, akkor már nem licitálok rá, és kész. (Bár sajna még 7 nap van)

d.dodó

Sziasztok!

Képzeljétek megvettük a babakocsit amit kinéztem, nagyon tetszik, jó állapotban van és ami a lényeg, hogy egy mozdulattal ki lehet venni a mózest a kocsiból és akkor az ajtó előtt maradhat a váz! A garázstól tologattam hazáig, olyan nagyon jó érzés volt!!!!

Ééééés megvettük az esküvői ruhát is, legalább most már van miért nem zabálnom annyit, hogy áprilisban is beleférjek. Sajnos utolsó darab volt és beleszerettem!

Edi: írtad, hogy barbuss adott valamit címet, ahol az UH-n csak a baba nemét nézik. ez olcsóbb valamivel??? nagyon nem állok most úgy, hogy 10.000-et fizessek :oops: meg tudod adni a címet?

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Sziasztok!
Csak most van időm bekukkantani, mert ezidáig vásárolni voltunk, főztünk, mostunk, takarítottunk.
Ma kellett mindezeket elvégezni, mert nem mentünk anyósékhoz...holnapra meg van programunk.
Főztem frankfurti levest (kelbimbóból), meg rakott karfiolt, meg sütöttem sült csirkecombot krumplipürével, és párolt zöldséggel.
Meg kell, hogy mondjam eléggé elfáradtam. :)
A délelőtti vásárlás során meg az alábbi dolgokat vásároltuk a picinknek...
Mostmár tényleg remélem, hogy nem változtat nemet a picur, mert akkor bajban leszek a csajos holmikkal! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Van egy kisfiús cipőcske is, az lehet ajándék lesz a kolléganőméknek, aki velemi egyidős kismami.

Illetve egy kép rólam...már kicsit jobban látszik a poci! :)
Kép

Emi

Emi

email4
Budapest

emi: nagyon aranyos rucikat vettél! helyes a pocid :)

gabi: jó, h sikerült megvenni a kocsit, ügyes vagy! neked hol sikerült? nézegettem neten használtat (én sem ragaszkodom az újhoz), de sokan nagyon el vannak varázsolva és majd' ugyanannyit kérnek, mint amibe az új kerül.

nekem ma sajnos megint rossz, savas napom van :( ebéd előtt lefeküdtem, mert rosszul voltam, utána elmentünk egy nagyot sétálni.

Kép
zsani78

sakura!
Gratula a babakocsi vételhez! Teszel majd róla képet??
És az esküvői ruhához is gratula.

email!
Ügyi voltál a sok főzéssel.
Szépeket vásároltál!! És a poci is nagyon csinos....sőt te magad is nagyon csinos vagy! (És az akvárium is nagyon tetszik)

zsani!
Sajnálom a savas napot! Én ma szerencsére nem voltam rosszul!!

Sétálni mi is voltunk egyet délután. Lizy is végig gyalog jött!
Most meg itt van Lizy kis barátnője.

d.dodó

Sziasztok!

Egy pocakfotó: Kép

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

És a babakocsi:

Kép

Kép

Kép

Az esküvői ruhámról tettem fel képet a közös mail címre!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

zsani: a expressz.hu-n találtam és 13.000 Ft volt. Szerintem elég jó ár.

emi: gyönyörű rucikat vettél! és szép a pocid is!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sakura!
Nagyon csini a pocid!
És a babakocsi is szuper! Mindjárt megnézem a mailt is.

d.dodó

sakura!
Megkukkantotta. És nagyon jól áll neked ez a ruha.

d.dodó

Sziasztoook :D

Emi
nagyon csini kismami vagy :) ééés nagyon klassz rucikat vettél :)
Jól látom, hogy Nálatok már áll a kiságy????

Sakura
Aztaaaa micsoda pocak:D Nagyon csini kismami vagy Te is:)
A Babakocsi is szuper, és nagyon megérte az árát.
Persze megadom, Barbuss adta nekem is :)
www.hepinet.hu , és itt van olyan ami 2D, csak a baba nemét nézik meg, és 5000.- forint csak. :)
Vendég

Sziasztok, csak gyorsan bejelentkezem igyekszem visszaolvasni.Elment nagyon a mai nap.... :roll: Remélem mindenki jól van.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sakura: nagyon szép a pocid! a babakocsi is testszik, ügyi vagy! jó áron tudsz vásárolni :lol:

Kép
zsani78

Dobok én is egy 16 hetes BotondPocakot... :D
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok :) !

Valahogy úgy vagyok, mint Emi, délelőtt bevásároltunk (most csak kaját), piacon voltunk, megebédeltünk egy jó kis rég nem látott "Falodában", aztán olyan d.u. 2 után értünk haza.
Azóta pakolásztam, takarítottunk, de annyira elfáradtam, hogy a vasalást már csak holnapra hagyom :oops: .

Emi, aranyosak a rucik, na meg a pocid is :D ! Tényleg nagyon csini vagy, ahogy Dodó is mondta :wink: ! Le a kalappal, hogy ennyi finomságot főztél! Én is mindegyiket szeretem :D !

Edi, aranyos vagy, nagyon köszi a babakocsi kerekes véleményt :D ! Akkor gyakorlatilag nagy különbség nincs.

Bibar, nekem is az egyik kedvencem a Barátok közt, de sokszor "szerencsém" van, mert a párom sokszor még csak a közepén ér haza, úgyhogy addig azt nézek, amit csak akarok, meg amúgy is tudja, hogy az a kedvencem, és tiszteletben tartja :wink: . Bár jobban örülök néha, ha már 7-kor nyomkodja a távirányítót, mert akkor már legalább itthon van velem :wink: !
Nem nagyon szoktunk vitázni a műsorokon, sőt, van közös kedvencünk is, a Született Feleségek, és a Fábry.

Örülök, hogy tetszett nektek a dátum-beírogatós ötlet, látom, már sokan beírtátok :D !

Ja, már tegnap mondani akartam, megtört a jég :D ! Híztam végre 1 kilót :D ! És a héten a pocakom is szemmel láthatóan nőtt! Úgyhogy nagyon remélem, Maszatka jól érzi magát odabent :wink: !

Megyek, eszem valamit, mert már megint korog a gyomrom :oops: ...

Anikó

Kép
mamaki73

Sakura nagyon csini vagy!!!!!És a babakocsi is szuper!!!!!
Emi Te is nagyon csini vagy!!!Jók a rucik,amiket vettél!
Barbuss, ügyik vagytok az eladással!!!!!!
Az ebéd szerencsére jól sikerült, ízlett Daninak. Bezzeg Manónak a sárgaborsóm...... Kinéztem az ágyunkat is.Nagyon aranyos és akciós. 8900. 3 magasságban állítható és 2 rács kivehető.Nekem tetszik, csak Dani véleménye érdekelne, hogy szerinte elég stabil-e.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Gabi, micsoda szép nagy pocid van már :D !
És ez a babakocsi "ingyen" volt ennyiért, tök ügyi vagy :D !
A rucidat is megkukkantom majd :wink: !

Edi, már szépen gömbölyödsz te is :wink: :wink: :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Maki
1kg plussz, na az már valami azért... lassan megindul :) Dobhatnál pociképet Te is:)
Én kerekedek, ez tény... ma reggel mértem magam, kereken +6kg van rajtam :? dehááát eeeez van :D:D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.06 18:41-kor.
Vendég

Maki!
Gratula a hízáshoz! :)

edi!
Csini poci! ;)
Én is ma este akarok fotózni.

d.dodó

Dodó
helyes, dobjál Te is pocakfotót :) :D
Vendég

Edi, oxi, én is pont holnapra (kerek 16.hét) terveztem a pocifotót, úgyhogy majd rakok fel :wink: !
Köszi, Dodó neked is, igen, úgy tűnik meglódultam a súlygyarapodásban én is :wink: ! Várjuk a te pocidat is!

Anikó

Kép
mamaki73

Hu, 3 tülörtojást ettem vacsira sajtkrémes kenyérrel.....nyamm.

d.dodó

Szép jó estét Kismamik!

Hazaértem csavargásomból :)
Csak futólag olvasgattam át az üziket... pocik nagyon csinik :lol:
és nagy gratula a hétfordulós pociknak is :D

jövö hét pénteken megyünk 4D-re. reggel 9-kor...

Kép
freyja

Emi
nagyon édiket vettél,látom tescóban garázdálkodtatok :wink: :wink: nagyon csini kismama vagy :lol: :lol:

Sakura
atyaég mekkora pocakod van :lol: :lol: nagyon szép kerek :wink: :wink: babakocsi is jó :wink: :wink:

Edi
azta lányok mi van itt,oriás pocak fotó verseny?? :wink: :wink: nagyon szép Botika lakhelye :lol: :lol: :lol: rajtam is 6 kg van eddig:)

Mamaki
te szerencsés,1 kg:????????atyaisten,gratula hozzá :lol: :lol: :lol: egyél csak,megteheted :lol: :lol: :lol: született feleségeket imádom,a netről letöltöttem már a következő évadot is,eláruljam ki hal meg?? :lol: :lol: na jóóó nem :oops: :oops:

most értünk haza kispestről,persze szakadó hóban vezettem végig,férjem borozott :shock: :shock: uuuutttááálom már ,és még jövö hétre is havat mondanak :twisted: :twisted: na jó éjt lányok,megyek dvd-ni,valami izgi filmet töltött le az uram :wink: :wink:

bibar

bibar:
Igen-igen Tesco-ban gazdálkodtunk megint. :lol:

Köszönöm lányok a dícséreteket poci téren!
Nektek is nagyon csini pocitok van ám!!!
Sakurának nem kicsi! :)
Nagyon klassz, praktikus babakocsinak tűnik a vásárolt darab...mi is hasonlót szeretnénk. Az esküvői ruhafotót megkuksizom én is...és meg is kuksiztam!
Nagyon helyes vagy a ruciban! :)

Edi neked úgy látom, hogy sokat nőtt a lakótér, Botid tágítja! :)
Szép gömbölyű. :)
És igen, már áll a kiságy, és a pelenkázó.
Mivel nem egy hatalmas a babaszoba, s még van benne egy számítógép-asztal is, így jó előre összeszereltük a bátyáméktól kapott bababútorokat, s megnéztük, hogy mit hova teszünk.
A számítógép-asztal széket pedig ki is kellett cserélnünk kisebbre, mert a kiságyhoz nem lehetett hozzáférni...ami ugye problémás!
:lol:

Maki:
Ahogy Edi írta, valóban megtört a jég a +1 kg-mal.
Szerintem szerencsés alkat vagy! :)
Rám eddig 5 kg jött fel úgy, hogy minimális szénhidrát, no cukor, no burgonya, no rízs.
Már alig várom a terheléses cukor- és inzulinvizsgálatot!

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Hoztam mai pociképet!

Kép

d.dodó

Emi, igen, csontos alkat vagyok, és ráadásul nagyon sokáig rossz volt a gyomrom, volt idő amikor nem kívántam semmit, és reggeltől estig émelyegtem, alig bírtam enni valamit :oops: . Ráadásul nagyon sokat fájt a fejem is az első hetekben, az is rátett az étvágyamra :(.
Most már csak délelőttönként émelygek, és legalább már vannak alternatíváim is az evésre :wink: ! Úgyhogy várjuk ki a végét, hogy mennyivel leszek több a végén :wink: !
Amúgy a te súlygyarapodásod miatt ne aggódj, hiszen 3 héttel előrébb jársz, mint én :) !!!

Dódó, hú mennyit nőtt a te pocid is :shock: ! Csini :wink: !

Holnap majd én is teszek fel friss pocifotót.

Mindenkinek szép álmokat kívánok :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Ja, Bibar, neked elfelejtettem írni, látom hasonló a TV műsor ízlésünk :D :wink: !
Honnan töltötted le a következő évadot :shock: ???
Miket tudsz Te :D !?

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Este még gyorsan bekukkoltam és mekkora pocakok nőttek?! Szépséges gömböcskék!

Edi: gratu a 16.héthez!! Botinak jó nagy albérlete van! Ez ám a kényelem!! :D

Bibar: mi meg nyomjuk a 18.-at közösen :D
Igen, szombaton megyek UH-ra 13.-án. Remélem, hamar el fog repülni a jövő hét. Várom nagyon, mert ma eléggé rámtört a paramami állapot. Tegnap nem találta meg a védőnő a szívhangot, ma meg nem mozgott a Drága (pedig minden nap jelez), de este azért vacsi után csak kapálózott 2-3-szor. Végül nagy kő esett le a szívemről, mikor előbújt. Pedig Apa is kérlelte, hogy csak egyetlen egyet jelezzen, hogy megnyugodjak, de semmi mozgás nem volt. Így annyira várom már a szombatot, hogy csak na. Utoljára jan.8.-án voltam :(

Zsani: Neked pedig a 19.héthez gratu! Sajnálom, hogy savasodtál, remélem, elmúlt hamar.

Sakura: megnéztem az esküvői ruhád, csodaszép vagy!! Párod látta rajtad?
Húúúú, micsoda pocikád van! Szép kerek!
A kocsit is szuper áron vetted! Ügyes vagy, hogy kiszúrtad!

Emi: ennyit főzni?! Nem is csoda, hogy elfáradtál! Édes a pocód! És a ruhácskák is szépek, ügyi vagy!

Maki: igen, jó ötlet volt a dátumos beírás, mert így akkor képben tudunk lenni

Dodó: Te pocikád is szép! És milyen jó kis vékony vagy Te is!

Jó volt ennyi kerekedő pocikát látni. Méééég lányok! Aki mostanában nem tett fel.
Én is fotózok holnap vagy hétfőn. :)

Jó éjt!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X